rastone Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Μόλις πέρασα το τελευταίο update και χάθηκε το σήμα της κινητής.Μόνο αν το γυρίσω σε 3g/2g ή σκέτο 2g έχω πάλι τηλέφωνο. Είμαι στην nova χμμμ μετά από μισή ώρα μπρος πίσω τώρα δουλεύει κανονικά.μια τρομάρα την πήρα πάντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Το update το κάνατε όλοι παιδιά; Όλα καλά; Μου το έβγαλε χθες και μένα αλλά δεν το έκανα ακόμη! Λέω ας ακούσω πρώτα κάποιες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 6 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 20 ώρες πριν, Titarasaudi said: Το update το κάνατε όλοι παιδιά; Όλα καλά; Μου το έβγαλε χθες και μένα αλλά δεν το έκανα ακόμη! Λέω ας ακούσω πρώτα κάποιες εντυπώσεις! Τι περιμένεις; Καντην. Μια χαρά ολα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisse Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Καλησπέρα, παρέλαβα πριν 2 μέρες το 13ρι μου από Gshopper. Έχει πάρει κάποιος από εκεί να μπορέσει να μου δώσει μια βοήθεια για τα updates? υποτίθεται σου στέλνουν οδηγό για να το περάσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Καλησπέρα Βρήκα μια συσκευή που γράφει πίσω στο κουτί CPH 2653 ειναι 1.ευρωπαϊκό ? 2.καλυπτετε από εγγύηση ? 3.θα πέρνει κανονικά updates ? δεν λέω να μπλέξω με κινέζικες εκδόσεις κτλ εσείς τι λέτε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 24 minutes ago, fotisbasm_ said: Καλησπέρα Βρήκα μια συσκευή που γράφει πίσω στο κουτί CPH 2653 ειναι 1.ευρωπαϊκό ? 2.καλυπτετε από εγγύηση ? 3.θα πέρνει κανονικά updates ? δεν λέω να μπλέξω με κινέζικες εκδόσεις κτλ εσείς τι λέτε;;;; H 2653 είναι η global εκδοση και αυτή που έρχεται και εδώ επίσημα. Το ίδιο γράφει και σε μένα που ειναι αγορασμένη απ ευθείας απο τον εισαγωγέα. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Αν μπορείς να δεις το IMEI της συσκευής κάνε και ένα έλεγχο και εδώ https://service.oneplus.com/uk/warranty-check Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 22 ώρες πριν, mivechris said: H 2653 είναι η global εκδοση και αυτή που έρχεται και εδώ επίσημα. Το ίδιο γράφει και σε μένα που ειναι αγορασμένη απ ευθείας απο τον εισαγωγέα. EU & GLO εχουν ιδιο κωδικο (2653). Απο το επισημο site, αλλα και Κωτσοβολο κτλ μας ερχεται η EU. Για να δεις ποιο εχεις πραγματικα το βλεπεις απο τηλεφωνο *#6776# 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 17 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου γιατι δεν μπορω να δημοσιευσω ενα νεο θεμα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου επειδή δεν πήραμε μια σαφέστατη απάντηση η τελευταία αναβάθμιση,επηρέαζει την μπαταρία στο χειρότερο ναι ή όχι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 9 minutes ago, fotisbasm_ said: επειδή δεν πήραμε μια σαφέστατη απάντηση η τελευταία αναβάθμιση,επηρέαζει την μπαταρία στο χειρότερο ναι ή όχι;;;; ενα κλικ ναι. Τίποτα το τρομερό. Απο 9 ωρες sot είμαι στις 8:20 - 8:30 αναλόγως την περίσταση. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Είχε κανείς pixel 9 pro xl να μας κάνει σύγκριση; Αξίζει να κάνω ανταλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 15 ώρες πριν, Da_rudakos said: Είχε κανείς pixel 9 pro xl να μας κάνει σύγκριση; Αξίζει να κάνω ανταλλαγή; Μην την κάνεις την αλλαγή δεν αξίζει ,εάν τόσο σε καεί η κάμερα πάνε στο αδερφάκι του oppo find x8 pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου On 11/4/2025 at 4:57 ΜΜ, krisse said: Καλησπέρα, παρέλαβα πριν 2 μέρες το 13ρι μου από Gshopper. Έχει πάρει κάποιος από εκεί να μπορέσει να μου δώσει μια βοήθεια για τα updates? υποτίθεται σου στέλνουν οδηγό για να το περάσεις.... Καλημέρα, είχες ζήτημα από τελωνεία κλπ από αυτό το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 23 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, nick_ls said: Καλημέρα, είχες ζήτημα από τελωνεία κλπ από αυτό το site? Όχι κανένα. Αγόρασε άφοβα 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Βγήκε η. .703 από ότι είδα , τι διάολο κάθε τρεις και λιγάκι αναβαθμίσεις έχουμε ;;; γνωρίζει κανείς ;;;; μήπως βελτιώθηκε λίγο η μπαταρία που είχες λίγο πέσει με την .602 ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 15 minutes ago, fotisbasm_ said: Βγήκε η. .703 από ότι είδα , τι διάολο κάθε τρεις και λιγάκι αναβαθμίσεις έχουμε ;;; γνωρίζει κανείς ;;;; μήπως βελτιώθηκε λίγο η μπαταρία που είχες λίγο πέσει με την .602 ;;;; Το αναποδο ισχύει. με την 602 ειχα κοντά 9 ωρες sot,με την 703 ειμαι στις 8 κ κατι όπως εχω γράψει και μερικά πόστ παραπάνω. Χτες βγήκε στην Ινδία και η 801 δεν εχω διαβάσει σχόλια ακόμα. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) Καλημέρα πως δι@όλο μπορώ να απενεργοποιησω τα κινουμετα wallpaper ; Δηλαδή Όταν πατάω το power button να ανάψει η οθόνη έχει κινούμενο ξεκλειδωνω πάλι κινούμενο , έχω γενικά ζαλιστεί να τα βλέπω να γυρνάνε Edited 26 Απριλίου by fotisbasm_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) αλλαξε το AOD σε κλασσικό 4 minutes ago, fotisbasm_ said: Καλημέρα πως δι@όλο μπορώ να απενεργοποιησω τα κινουμετα wallpaper ; Δηλαδή Όταν πατάω το power button να ανάψει η οθόνη έχει κινούμενο ξεκλειδωνω πάλι κινούμενο , έχω γενικά ζαλιστεί να τα βλέπω να γυρνάνε Edited 26 Απριλίου by mivechris Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 23 minutes ago, fotisbasm_ said: Καλημέρα πως δι@όλο μπορώ να απενεργοποιησω τα κινουμετα wallpaper ; Δηλαδή Όταν πατάω το power button να ανάψει η οθόνη έχει κινούμενο ξεκλειδωνω πάλι κινούμενο , έχω γενικά ζαλιστεί να τα βλέπω να γυρνάνε Πήγαινε Ρυθμίσεις - Ταπετσαρίες και στυλ - Ταπετσαρίες και επέλεξε κάτι άλλο και όχι το "Δυναμική", αυτές είναι που κινούνται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 34 minutes ago, Titarasaudi said: Πήγαινε Ρυθμίσεις - Ταπετσαρίες και στυλ - Ταπετσαρίες και επέλεξε κάτι άλλο και όχι το "Δυναμική", αυτές είναι που κινούνται! Τελικά ήθελε επανεκκίνηση για να το παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 25/4/2025 at 7:05 ΠΜ, mivechris said: Το αναποδο ισχύει. με την 602 ειχα κοντά 9 ωρες sot,με την 703 ειμαι στις 8 κ κατι όπως εχω γράψει και μερικά πόστ παραπάνω. Χτες βγήκε στην Ινδία και η 801 δεν εχω διαβάσει σχόλια ακόμα. Για το R βγηκε, οχι για το κανονικο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 5 ώρες πριν, FoT1s said: Για το R βγηκε, οχι για το κανονικο. Που τα βλέπετε ;;;; να τα παρακολουθώ κ εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 11 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Που τα βλέπετε ;;;; να τα παρακολουθώ κ εγώ Ολόκληρη κοινότητα υπάρχει, με υπο-φόρουμς για κάθε μοντέλο. Σαν εφαρμογή στο έχει προ-εγκατεστημένη και η συσκευή σου https://community.oneplus.com/circle/1743299701207203850 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 6 ώρες πριν, mivechris said: Ολόκληρη κοινότητα υπάρχει, με υπο-φόρουμς για κάθε μοντέλο. Σαν εφαρμογή στο έχει προ-εγκατεστημένη και η συσκευή σου https://community.oneplus.com/circle/1743299701207203850 Ξεκίνησα ήδη το κράξιμο για την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts