Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, fotisbasm_ said:

Ο λόγος που έκανες επαναφορά ρυθμίσεων;;;;;

Δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα συνεπώς, δεν στραβωσε κάτι για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν ήταν αυτός ο λόγος. Σκέφτηκα να το δώσω για να πάρω κάτι άλλο (λόγω πλήξης κυρίως), ευτυχώς όμως γιατί το Realme GT7 που έρχεται, φαίνεται να είναι δυνατή πρόταση οπότε, θα περιμένω να δω εκείνο μήπως κάνω τη μετάβαση. 

• Απαντήσεις 397
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

τελικά με την .821 νομίζω ότι η αυτονομία έχει μειωθεί. Δεν έχω κάνει μετρήσεις αλλά έχω την αίσθηση ότι τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

22 minutes ago, psail said:

τελικά με την .821 νομίζω ότι η αυτονομία έχει μειωθεί. Δεν έχω κάνει μετρήσεις αλλά έχω την αίσθηση ότι τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία.

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την μπαταρία με αυτήν την έκδοση , δοκίμασε τα εξής και ενημέρωσε μας σε παρακαλώ, 

1.απενεργοποίησε το ram booster , άλλωστε αχρείαστο είναι 16 go ram έχουμε 

2. εάν έχεις ίνσταγραμ , απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις (για καμιά 5-6 μέρες) λένε ότι φταίει η εφαρμογή 

3. κάνε recalibrate την μπαταρία, άστην να φτάσει στο 1% φορτίστε μέχρι να βγάλει μήνυμα πλήρες και όση ώρα φορτίζει να μην το πειράζεις το κινητό 

δούλεψε το  3-4 μέρες και πες μας 

(το καλιμπραρισμα μια φορά θα το κάνεις )

Χθες πέρασα την 821 και ένα 24ωρο τώρα όντως παρατηρώ και εγώ χειρότερα χάλια στη μπαταρία! 

Το ram booster το είχα έτσι κ" αλλιώς κλειστό και Instagram δεν έχω καν! 

Η μπαταρία όντως χάλι μαύρο. Νεράκι την καταπίνει....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

για μια στιγμή μου πέταξε το oxygen updater ενημέρωση στην .822 αλλά μάλλον το εβγαλαν.

ισχύει το χάλι της .821 μακάρι να μην είχα μπερδευτεί και να την περάσω. Με νορμάλ χρήση ειμαι 40% το πρωί.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

15 minutes ago, mivechris said:

για μια στιγμή μου πέταξε το oxygen updater ενημέρωση στην .822 αλλά μάλλον το εβγαλαν.

ισχύει το χάλι της .821 μακάρι να μην είχα μπερδευτεί και να την περάσω. Με νορμάλ χρήση ειμαι 40% το πρωί.

Δεν την εβγαλαν, ισχυει κανονικα...

Screenshot_2025-05-29-19-21-04-28_82c2b94334496b2dcb6a8708ac4aa2b9.jpg

4 minutes ago, FoT1s said:

Δεν την εβγαλαν, ισχυει κανονικα...

Screenshot_2025-05-29-19-21-04-28_82c2b94334496b2dcb6a8708ac4aa2b9.jpg

βρε ναι εκει το ειδα κ εγω. Με προβληματίζει το GLO/EU και το EU σκέτο για την 822.

Προσωπικά πλεον δεν μου την εμφανίζει.

Απο το να κάθομαι στην .821 θα δοκιμασω επιτόπου την 822 οταν βγει.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Με την .821 σε μένα εξαφανίστηκε το κουμπί για το κλείσιμο των εφαρμογών στις Πρόσφατες εφαρμογές!! 

Το ίδιο και σε σας; 

IMG-20250529-195045.jpg

Edited by Titarasaudi

1 ώρα πριν, Titarasaudi said:

Με την .821 σε μένα εξαφανίστηκε το κουμπί για το κλείσιμο των εφαρμογών στις Πρόσφατες εφαρμογές!! 

Το ίδιο και σε σας; 

IMG-20250529-195045.jpg

Οχι. Σε μένα το βγάζει κανονικα

Αν θες κάνε μια εκκαθάριση το launcher ή καλύτερα ενημέρωση.  

Αλλά προβλήματα ο ένας αλλά ο άλλος στο τέλος θα κάνουμε καμιά ολική επαναφορά μιας και στρώσουν ολα

εντομεταξυ έχω ρίξει το κράξιμο για την μπαταρία εκεί μέσα , όσοι βάλατε την 821 , δείτε εάν μπορείτε να περάσετε την 822 μπας και διορθωθεί τίποτα, μας βλέπω όλους για realme gt7

On 22/5/2025 at 11:14 ΠΜ, fotisbasm_ said:

Από μπαταρία πες μας φίλε μου , διορθώθηκε από την προηγούμενη έκδοση; 

Δεν είχα πρόβλημα ούτε με την προηγούμενη ούτε με αυτήν τώρα

18 ώρες πριν, STATYSS said:

Οχι. Σε μένα το βγάζει κανονικα

Αν θες κάνε μια εκκαθάριση το launcher ή καλύτερα ενημέρωση.  

Τελικά για κάποιο λόγο το πρόβλημα είναι στο nova launcher, με τον μαμά launcher φαίνεται το κουμπί της εκκαθάρισης των εφαρμογών κανονικά! Ενώ εδώ και 4 μήνες που έχω το κινητό ήταν όλα καλά με την .821 αποφάσισε το κουμπί να εξαφανιστεί!! 

Εγώ πάντως με την τελευταία ενημέρωση πιο πολλά προβλήματα βρήκα παρά ωφέλη! 

Για την μεγάλη κατανάλωση, φαίνεται ότι τελικά φταίει το Instagram το δουλεύεις δεν το δουλεύεις άκρη που είναι εγκατεστημένο (έβγαλε η ίδια google ανακοίνωση ότι με την ενημέρωση Μαΐου υπάρχει αυτό το πρόβλημα )

το ίδιο πρόβλημα το έχουν και στο απέναντι στρατόπεδο της Samsung και όσοι το ξήλωσαν είδαν ότι όντως αυτό έφταιγε 

Οι παθόντες ας δοκιμάστε να το ξηλώσετε 2-3 μέρες και δείτε εάν υπάρχει αλλαγή , περιμένουμε update το instagram ,

προσοχή αναφέρομαι για το πρόβλημα μπαταρίας όχι σε άλλα 

Edited by fotisbasm_

1 hour ago, fotisbasm_ said:

Για την μεγάλη κατανάλωση, φαίνεται ότι τελικά φταίει το Instagram το δουλεύεις δεν το δουλεύεις άκρη που είναι εγκατεστημένο (έβγαλε η ίδια google ανακοίνωση ότι με την ενημέρωση Μαΐου υπάρχει αυτό το πρόβλημα )

το ίδιο πρόβλημα το έχουν και στο απέναντι στρατόπεδο της Samsung και όσοι το ξήλωσαν είδαν ότι όντως αυτό έφταιγε 

Οι παθόντες ας δοκιμάστε να το ξηλώσετε 2-3 μέρες και δείτε εάν υπάρχει αλλαγή , περιμένουμε update το instagram ,

προσοχή αναφέρομαι για το πρόβλημα μπαταρίας όχι σε άλλα 

Το οποιο προβλημα επιλύθηκε απο το instagram με ενημερωση. Χρηστες και χωρις αυτο εγκατεστημενο εχουν θεμα.

είχε όντως τρελή κατανάλωση το instagram (τύπου 300-500mah) μέσα στην ημέρα χωρίς λόγο, το οποίο όντως βλέπω οτι έχει διορθωθεί.

Η κατανάλωση της συσκευής έχει μειωθεί όντως αλλά όχι στα επίπεδα που ήταν προ της .821

Ανυπομονώ για την 822 μήπως και αλλάξει τίποτα αλλά τα σχόλια στο community και στο reddit δεν είναι ευχάριστα.

Σε 12αρη παντως, νομιζω πως καπως βελτιωθηκε η καταναλωση, μετα απο ενημερωση και των υπηρεσιων google services, οχι κατι ουαου, αλλα καλυτερα.

Επιβεβαιώνω για το ινσταγρκαμ και την κατανάλωση, είχα θέμα τρομερό έφευγε η Μπαταρια νερό, είμαι κάτοχος vivo x200 pro!

Σε μια ημέρα άλλαξε δραματικά η συσκευή, έβραζε και έπεφτε! Έβγαλα την εφαρμογή και κατέβασα έκδοσης Απριλίου και το κινητό βράχος και κρύο!

Μέχρι να φτιαχτεί και αν φτιαχτεί θα μείνω με παλαιότερα έκδοση! Δοκιμάστε το! 

Εγώ πάντως με την 821 βλέπω πως ζεσταίνεται περισσότερο η συσκευή + χειρότερη μπαταρία.. Απορώ πως το καταφέρνουν σε κάθε update.. Κ πάλι βγάζω τη μέρα με φόρτιση στο 80% αλλά για 6k μπαταρία είναι κακή η αυτονομία.. 

Βγήκε η 822 .. στο oxygen..

Την έβαλε κάνεις??

8 ώρες πριν, STATYSS said:

Βγήκε η 822 .. στο oxygen..

Την έβαλε κάνεις??

γιατί μπαίνει;

σε όσους εχω διαβάσει τους πετάει σφάλμα.

Προσωπικά δεν εχω δοκιμάσει ακόμα.

7 ώρες πριν, mivechris said:

γιατί μπαίνει;

σε όσους εχω διαβάσει τους πετάει σφάλμα.

Προσωπικά δεν εχω δοκιμάσει ακόμα.

Δεν μπαίνει όχι. Το ίδιο και σε μένα. Η εγκατάσταση λέει απέτυχε....πιθανόν να έχει σφαλμα