olympiakos7_69 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Δεν ειναι θεμα prestige για τα πολυ καλα πανεπιστημια, απλα δεν υπαρχει λογος να προσφερουν θεσεις μεσω clearing διοτι η ζητηση υπερισχυει της προσφορας με αποτελεσμα να εχουν υπερκαλυφθει οι προσφερομενες θεσεις. Νασαι σιγουρος οτι εαν υπαρχουν κενες θεσεις σε καποιο course χωρις ενδιαφερον, θα δωθουν μεσω clearing ;) Σαφεστατα ρε συ Σπυρο! Το θεωρησα δεδομενο γι' αυτο δεν το ειπα! Αλλα επισης λεω οτι το Cambridge και κενη θεση να εχει σε ενα course δεν προκειται να μπει στο clearing! Τουλαχιστο τα τελευταια χρονια απ' οσο ξερω δεν μπαινει και μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι δεν του μενουν κενες θεσεις στα πιο ακυρα courses! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Αλλα επισης λεω οτι το Cambridge και κενη θεση να εχει σε ενα course δεν προκειται να μπει στο clearing! Τουλαχιστο τα τελευταια χρονια απ' οσο ξερω δεν μπαινει και μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι δεν του μενουν κενες θεσεις στα πιο ακυρα courses! Και εγω φυσικα δε μπορω να ξερω αν μενουν η οχι κενες θεσεις, αλλα δυσκολο το φανταζομαι σε πανεπιστημια με τοσο βαρια ονοματα :) αλλωστε στο oxbridge ειναι τετοια η ζητηση, που οπως θα ξερεις οι χρονικες προθεσμιες για αιτησεις ειναι πολυ περιορισμενες και διαφορετικες απο τα υπολοιπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Και εγω φυσικα δε μπορω να ξερω αν μενουν η οχι κενες θεσεις, αλλα δυσκολο το φανταζομαι σε πανεπιστημια με τοσο βαρια ονοματα :) αλλωστε στο oxbridge ειναι τετοια η ζητηση, που οπως θα ξερεις οι χρονικες προθεσμιες για αιτησεις ειναι πολυ περιορισμενες και διαφορετικες απο τα υπολοιπα Ναι αλλα μιλαμε για collegiate unis που καθε college προσφερει σχεδον ολες τις ειδικοτητες(πολλες θεσει δηλαδη).. Προσωπικα πιστευω οτι δεν γινεται να μην μενουν κενες μερικες αλλα οκ.. Που κολλας και εσυ ωρες ωρες..:rolleyes::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ναι αλλα μιλαμε για collegiate unis που καθε college προσφερει σχεδον ολες τις ειδικοτητες(πολλες θεσει δηλαδη).. Προσωπικα πιστευω οτι δεν γινεται να μην μενουν κενες μερικες αλλα οκ.. Που κολλας και εσυ ωρες ωρες..:rolleyes::p Κοιτα, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οσοι εχουν αποφασισει να ερθουν Αγγλια, εχουν ηδη κανει τις επιλογες τους αρκετα νωρις και δε περιμενουν το clearing. Οι υπολοιποι που περιμενουν τη τελευταια στιγμη ειτε θα πανε καπου κατευθυνομενοι απο καποια γραφεια, ειτε γιατι ειναι και ο ταδε γνωστος εκει, ειτε για εκεινο η τον αλλο λογο. Το σιγουρο ειναι οτι οι της τελευταιας στιγμης αφενος μεν δε θα εχουν τρελλες απαιτησεις, αφετερου δε θα εχουν και τη δυνατοτητα πολλων επιλογων. Το χειροτερο ομως ειναι οτι δε θα εχουν τη πολυτελεια του χρονου να διαπιστωσουν τα υπερ και τα κατα των 5 επιλογων που θα εχουν στη διαθεση τους, ουτε και να κανουν συγκρισεις ωστε να αποφασισουν με ωριμοτητα και σιγουρια. Παρε παραδειγμα τον εαυτο σου: το ψαχνεις ενα χρονο ναι η οχι? Εισαι απολυτα σιγουρος οτι εκανες τη σωστοτερη επιλογη αφου τσεκαρες ολα οσα ηθελες να τσεκαρεις και ετσι ειναι και το σωστο. Βεβαια ενα αξιοπρεπες uni θα το βρουν σχεδον για ολα τα courses που τους ενδιαφερουν αλλα θαναι αποφαση αναγκης και βιαστικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Κοιτα, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οσοι εχουν αποφασισει να ερθουν Αγγλια, εχουν ηδη κανει τις επιλογες τους αρκετα νωρις και δε περιμενουν το clearing. Οι υπολοιποι που περιμενουν τη τελευταια στιγμη ειτε θα πανε καπου κατευθυνομενοι απο καποια γραφεια, ειτε γιατι ειναι και ο ταδε γνωστος εκει, ειτε για εκεινο η τον αλλο λογο. Το σιγουρο ειναι οτι οι της τελευταιας στιγμης αφενος μεν δε θα εχουν τρελλες απαιτησεις, αφετερου δε θα εχουν και τη δυνατοτητα πολλων επιλογων. Το χειροτερο ομως ειναι οτι δε θα εχουν τη πολυτελεια του χρονου να διαπιστωσουν τα υπερ και τα κατα των 5 επιλογων που θα εχουν στη διαθεση τους, ουτε και να κανουν συγκρισεις ωστε να αποφασισουν με ωριμοτητα και σιγουρια. Παρε παραδειγμα τον εαυτο σου: το ψαχνεις ενα χρονο ναι η οχι? Εισαι απολυτα σιγουρος οτι εκανες τη σωστοτερη επιλογη αφου τσεκαρες ολα οσα ηθελες να τσεκαρεις και ετσι ειναι και το σωστο. Βεβαια ενα αξιοπρεπες uni θα το βρουν σχεδον για ολα τα courses που τους ενδιαφερουν αλλα θαναι αποφαση αναγκης και βιαστικη. Εχεις δικιο, αλλα ας μην τους καταδικαζουμε!..:X:p Ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του!..... Παντος -τωρα πια- διαφωνω με την λογικη, οτι και καλα θα δωσω παν/νιες και αμα τα σκατ*** παω Αγγλια μεσω clearing!!;) Εσυ Σπυρο απ' οτι θυμαμαι τα πας καλα, αλλα εγω πιστευω οτι αν πηγαινα Αγγλια χωρις να κανω foundation θα τα ειχα σκατ**** big time!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εχεις δικιο, αλλα ας μην τους καταδικαζουμε!..:X:p Ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του!..... Παντος -τωρα πια- διαφωνω με την λογικη, οτι και καλα θα δωσω παν/νιες και αμα τα σκατ*** παω Αγγλια μεσω clearing!!;) Εσυ Σπυρο απ' οτι θυμαμαι τα πας καλα, αλλα εγω πιστευω οτι αν πηγαινα Αγγλια χωρις να κανω foundation θα τα ειχα σκατ**** big time!:p Την αποψη μου λεω χωρις να καταδικαζω κανεναν. Αν αποτυχει καποιος στις πανελληνιες και πραγματικα εχει ενα καλο backround καλυτερα να τη κανει και να μη χανει χρονο, στο κατω κατω δε του εγγυαται κανεις οτι αν ξαναδωσει θα πετυχει την επομενη χρονια εκει που θελει (και αυτο ειναι το σπουδαιοτερο). Καλα πηγαινω, βεβαια τη πρωτη χρονια δεν ειναι τσιτα τα πραγματα, τη δευτερη απ οτι λενε αγριευουν, αν και εφ οσον εισαι συνεπης και δε το βλεπεις τουρισμο, δεν υπαρχει προβλημα. Για foundation δεν εκανα, δε ξερω, αλλα απ οτι λενε εαν ησουν καλος στο λυκειο ειναι τσαμπα λεφτα και χασιμο χρονου. Αυτα.... αντε καμια 40αρια μερες ακομα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 To Brighton για μεταπτυχιακό σε Engineering τι λέει; Γιατί είναι λιγάκι πιο ακριβό απ' όλα τα υπόλοιπα σε δίδακτρα; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Την αποψη μου λεω χωρις να καταδικαζω κανεναν. Αν αποτυχει καποιος στις πανελληνιες και πραγματικα εχει ενα καλο backround καλυτερα να τη κανει και να μη χανει χρονο, στο κατω κατω δε του εγγυαται κανεις οτι αν ξαναδωσει θα πετυχει την επομενη χρονια εκει που θελει (και αυτο ειναι το σπουδαιοτερο). Καλα πηγαινω, βεβαια τη πρωτη χρονια δεν ειναι τσιτα τα πραγματα, τη δευτερη απ οτι λενε αγριευουν, αν και εφ οσον εισαι συνεπης και δε το βλεπεις τουρισμο, δεν υπαρχει προβλημα. Για foundation δεν εκανα, δε ξερω, αλλα απ οτι λενε εαν ησουν καλος στο λυκειο ειναι τσαμπα λεφτα και χασιμο χρονου. Αυτα.... αντε καμια 40αρια μερες ακομα :) Αντε, καλη επιτυχια τοτε! To Brighton για μεταπτυχιακό σε Engineering τι λέει; Γιατί είναι λιγάκι πιο ακριβό απ' όλα τα υπόλοιπα σε δίδακτρα; Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το University of Brighton δεν λεει πολλα και λογικα και στους εργοδοτες στην Αγγλια δεν θα λεει επισης πολλα.. Απο την αλλη η Πολη του Brighton χωρις να εχω παει ξερω οτι ειναι οτι καλυτερο για διασκεδαση στην Αγγλια και γενικα ειναι ακριβη! Δεν πιστευω να λες για το Sussex!? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 όχι για Brighton μιλάω. Βασικά όλοι οι αποτύχημένοι συμμαθητές μου από το Λύκειο που δεν πέρασαν ελλάδα πουθενά πήγαν εκεί. Γι' αυτό μου έκαναν εντύπωση τα δίδακτρα.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 όχι για Brighton μιλάω. Βασικά όλοι οι αποτύχημένοι συμμαθητές μου από το Λύκειο που δεν πέρασαν ελλάδα πουθενά πήγαν εκεί. Γι' αυτό μου έκαναν εντύπωση τα δίδακτρα.. Λογικο..:rolleyes: Αλλα τι διδακτρα εννοεις?(οπως το ειπες στην αρχη νομιζα οτι εννοουσες τα masters) Τα διδακτρα φετος σε ολα τα πανεπιστημια εκτος τεσσαρων ηταν 3,070 λιρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το University of Brighton δεν λεει πολλα και λογικα και στους εργοδοτες στην Αγγλια δεν θα λεει επισης πολλα.. :) Να προσθεσω επισης οτι εχει RAE 3b σε engineering κατι το οποιο δε ξερω κατα ποσο επηρεαζει την αναγνωριση του MSc, αλλα για undergraduate studies σε engineering , με αυτο το βαθμο δε αναγνωριζεται απο το ΔΟΑΤΑΠ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Δεν διευκρίνησα ότι τα δίδακτρα που μου φάνηκαν ακριβά στο Brighton σε σχέση με τα άλλα πανεπιστήμια είναι αυτά για MSc Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 παιδια εγω έχω στείλει τους βαθμους μου(μ.ο:7,8), τις συστατικές(πολύ καλές,τις διαβασα), μία υποτροφία που είχα πάρει για τις επιδόσεις μου, και σε λίγες μέρες περιμένω τα αποτελέσματα από το μαμημένο το IELTS που δυστυχώς δεν τα πήγα καλά. Βέβαια τους έχω γράψει πως σε περίπτωση χαμηλού βαθμού στο IELTS είμαι διατεθημένος να πάω νωρίτερα στην αγγλια για pre-sessional μαθηματα. Ακόμα τους έχω πει ότι τα λεφτά θα τα πάρουν με την μία όλα. Σε περίπτωση που μου κάνουν offer αλλά με τον όρο ένα καλύτερο IELTS συνήθως μέχρι πότε σου δίνουν διορία? δυστυχώς το επόμενο IELTS είναι στις 21 Ιουνίου... Τα πανεπιστήμια που έστειλα είναι Bath, Aston, Manchester σε τομέις management και marketing. Τι πιστευετε ότι θα γίνει? Τα αγγλικά θα σταθούν εμπόδιο για το Εξωτερικό,? Θα ήθελα ακόμα να τονίσω πως στην εκδήλωση που έγινε στο Hilton το Σαββατοκύριακο και που ήταν εκέι το Βath και το Aston μου είπαν πως φυσικά μπορώ να κάνω presessional, με πολύ άνεση χωρίς να μου λενε μα και μου. Ιδιαίτερα στο Aston πήρα περισσότερες ελπίδες καθώς χάρηκε η κοπέλα τόσο με το πτυχίο μου αλλά τόσο και με την υποτροφία που είχα πάρει...Έχω χάσει ήδη μία χρονιά λόγο καταλήψεων, δεν θα αντέξω να χάσω και άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 παιδια εγω έχω στείλει τους βαθμους μου(μ.ο:7,8), τις συστατικές(πολύ καλές,τις διαβασα), μία υποτροφία που είχα πάρει για τις επιδόσεις μου, και σε λίγες μέρες περιμένω τα αποτελέσματα από το μαμημένο το IELTS που δυστυχώς δεν τα πήγα καλά. Βέβαια τους έχω γράψει πως σε περίπτωση χαμηλού βαθμού στο IELTS είμαι διατεθημένος να πάω νωρίτερα στην αγγλια για pre-sessional μαθηματα. Ακόμα τους έχω πει ότι τα λεφτά θα τα πάρουν με την μία όλα. Σε περίπτωση που μου κάνουν offer αλλά με τον όρο ένα καλύτερο IELTS συνήθως μέχρι πότε σου δίνουν διορία? δυστυχώς το επόμενο IELTS είναι στις 21 Ιουνίου... Τα πανεπιστήμια που έστειλα είναι Bath, Aston, Manchester σε τομέις management και marketing. Τι πιστευετε ότι θα γίνει? Τα αγγλικά θα σταθούν εμπόδιο για το Εξωτερικό,? Θα ήθελα ακόμα να τονίσω πως στην εκδήλωση που έγινε στο Hilton το Σαββατοκύριακο και που ήταν εκέι το Βath και το Aston μου είπαν πως φυσικά μπορώ να κάνω presessional, με πολύ άνεση χωρίς να μου λενε μα και μου. Ιδιαίτερα στο Aston πήρα περισσότερες ελπίδες καθώς χάρηκε η κοπέλα τόσο με το πτυχίο μου αλλά τόσο και με την υποτροφία που είχα πάρει...Έχω χάσει ήδη μία χρονιά λόγο καταλήψεων, δεν θα αντέξω να χάσω και άλλη... Λογικά θα έχεις περιθώριο μέχρι αρκετά αργότερα (Αύγουστος τουλάχιστον) οποτε και Ιούνιο είσαι μια χαρά. Αλλα και τα pre-session μαθήματα είναι μια επιλογή. Αυτό με το ότι τα λεφτά θα τα δώσεις όλα μαζί το έχεις ξαναναφέρει, αλλα νομίζω είναι άσχετο με το offer. :worry: Γενικά πάντως δε θα έχεις πρόβλημα, είναι νωρίς ακόμα προλαβαίνεις να ξαναδώσεις AΝΕΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 παιδια εγω έχω στείλει τους βαθμους μου(μ.ο:7,8), τις συστατικές(πολύ καλές,τις διαβασα), μία υποτροφία που είχα πάρει για τις επιδόσεις μου, και σε λίγες μέρες περιμένω τα αποτελέσματα από το μαμημένο το IELTS που δυστυχώς δεν τα πήγα καλά. Βέβαια τους έχω γράψει πως σε περίπτωση χαμηλού βαθμού στο IELTS είμαι διατεθημένος να πάω νωρίτερα στην αγγλια για pre-sessional μαθηματα. Ακόμα τους έχω πει ότι τα λεφτά θα τα πάρουν με την μία όλα. Σε περίπτωση που μου κάνουν offer αλλά με τον όρο ένα καλύτερο IELTS συνήθως μέχρι πότε σου δίνουν διορία? δυστυχώς το επόμενο IELTS είναι στις 21 Ιουνίου... Τα πανεπιστήμια που έστειλα είναι Bath, Aston, Manchester σε τομέις management και marketing. Τι πιστευετε ότι θα γίνει? Τα αγγλικά θα σταθούν εμπόδιο για το Εξωτερικό,? Θα ήθελα ακόμα να τονίσω πως στην εκδήλωση που έγινε στο Hilton το Σαββατοκύριακο και που ήταν εκέι το Βath και το Aston μου είπαν πως φυσικά μπορώ να κάνω presessional, με πολύ άνεση χωρίς να μου λενε μα και μου. Ιδιαίτερα στο Aston πήρα περισσότερες ελπίδες καθώς χάρηκε η κοπέλα τόσο με το πτυχίο μου αλλά τόσο και με την υποτροφία που είχα πάρει...Έχω χάσει ήδη μία χρονιά λόγο καταλήψεων, δεν θα αντέξω να χάσω και άλλη... Επειδή δεν το διευκρινίζεις (λέγοντας ότι το επόμενο IELTS είναι στις 21 Ιουνίου) μπορείς να το ξαναδώσεις εφόσον περάσουν 3 μήνες το λιγότερο από την ημερομηνία που το έδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Επειδή δεν το διευκρινίζεις (λέγοντας ότι το επόμενο IELTS είναι στις 21 Ιουνίου) μπορείς να το ξαναδώσεις εφόσον περάσουν 3 μήνες το λιγότερο από την ημερομηνία που το έδωσες. Αυτό που λες μου δίνει την ευκαιρία να πω πως, αν ο φίλος δεν τα πήγε καλά με το IELTS, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και στο TOEFL, αντί να περιμένει. :) PS: Χρονια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Επειδή δεν το διευκρινίζεις (λέγοντας ότι το επόμενο IELTS είναι στις 21 Ιουνίου) μπορείς να το ξαναδώσεις εφόσον περάσουν 3 μήνες το λιγότερο από την ημερομηνία που το έδωσες. Οπότε την την Λουτσισα!!έδωσα τον Απρίλιο. Αν και η καθηγήτριά μου μου είπε ότι μπορώ να δώσω στις 21 Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 για οικονομικα ποιο προτεινετε?(warwick , southampton, surrey,sussex) Ειναι καλα πανεπιστημια? Ειχα παει στην εκθεση που ειχε το σαββατοκυριακο και αυτα ηταν που μου κεντρισαν το ενδιαφερον κυριως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 για οικονομικα ποιο προτεινετε?(warwick , southampton, surrey,sussex) Ειναι καλα πανεπιστημια? Ειχα παει στην εκθεση που ειχε το σαββατοκυριακο και αυτα ηταν που μου κεντρισαν το ενδιαφερον κυριως. Διευκρίνισε λίγο αν εννοείς οικονομικά οικονομικά (!), Economics δηλαδή, η Business. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εμένα μου αρέσει το warwick.Ειναι απο τα καλύτερα. Σου προτείνω και southampton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Με επιασες λιγο αδιαβαστο. Το busness ειναι για διοικιση? Ξεχασα το queen mairy στα προηγουμενα πανεπιστημια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Με επιασες λιγο αδιαβαστο. Το busness ειναι για διοικιση? Ναι αυτό είναι, Διοίκηση επιχειρήσεων, finance όλα αυτά είναι στο business school. Το Economics είναι συνήθως ξεχωριστό school. Σε Business από αυτά που αναφέρεις το Warwick είναι με διαφορα το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αυτό που λες μου δίνει την ευκαιρία να πω πως, αν ο φίλος δεν τα πήγε καλά με το IELTS, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και στο TOEFL, αντί να περιμένει. :) PS: Χρονια πολλά. Σωστός!Θα το έχω υπ'όψην μου και εγώ.Σ'ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά αλλά δεν γιόρταζα και δεν ξέρω τι λάθος έχει γίνει μιας και μου ήρθε και mail από το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ts21 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Παιδια καλησπερα,εγω εκανα αιτησεις για master in finance και με δεχτηκαν το warwick,york και city.Ποιο θεωρειται καλυτερη επιλογη?Εγω τεινω προς warwick.Το θεμα ειναι οτι μου εκαναν conditional offer με ορο να εχω 105/120 στο toefl αλλιως να παω σ αυτους νωριτερα για presessional μαθηματα στα αγγλικα(=στα παιρνουν χοντρα).Εγω ειχα δωσει toefl και ειχα παρει 99/120 αλλα απ οτι φαινεται δεν τους κανει:( . Υπαρχει τροπος να την γλιτωσω καπως και να μν ξαναδινω?Γιατι και να το ξαναδωσω αν παρω ας πουμε 104 μετα τι?Ουτε αυτο θα τους κανει?Τι λετε να γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Βεβαια ενναλκτικα αντι toefl ζητανε 7,0 στο ielts.Γενικα το ielts ειναι πιο ευκολο?Λετε να δοκιμασψ ielts? Thanks for your time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts