SpyrosDan Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 η αληθεια ειναι οτι ειναι πολλα παρομοια δανεια αλλα το μονο σιγουρο ειναι τα fees οτι μπορεις να τα παρεις ολοκληρα απο τo δανειο π λετε,αλλα ειδα υπαρχουν κ αλλα δανεια δηλ.αν καποιος δεν εχει φραγκα παιζει να παρει κ κανα 10ρη χιλ συνολο -3χιλ π ναι τα fees τα υπολοιπα για διαμονη+προσωπικα εξοδα ειναι πολυ καλα... Επειδη ειμαι απο αυτους που δεν εχουν φραγκα, για πες μου που ειδες οτι μοιραζουν 10χιλιαρα να τρεξω???:w00t: Tα fees 3070 απ οτι τσεκαρα μου εγκριθηκαν,αν και δε προκειται να τα δω εγω, θα πανε κατευθειαν στο uni. Tα υπολοιπα 7000 που λες οτι παιζει να παρει καποιος, ποιος,ποτε και με ποιους ορους τα δινει?:wacko: Και τελος παντων καλο ειναι να μην υπαρχει παραπληροφορηση εδω η να ειμαστε σιγουροι για οτι λεμε, ωστε να μη δινουμε λαθεμενες πληροφοριες σε καποιους που ενδιαφερονται. Αν λοιπον καποιος δεν εχει φραγκα για διαμονη κλπ προσωπικα εξοδα, η αναγκαζεται να κανει part time δουλεια μηπως και μπορεσει να ανταπεξελθει, η παιρνει το δρομο της επιστροφης στα πατρια εδαφη. Απο το UK μη περιμενετε αλλη βοηθεια εκτος των fees και καποιες υποτροφιες της πλακας,500 λιρες, που δινουν μερικα και οχι ολα τα πανεπιστημια. Μιλαω παντα για UG, γιατι για PG δε το εχω ψαξει ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 λοιπον παιδια,ηταν να παω φετος αγγλια για σπουδες αλλα δεν προλλαβα με τις αιτησεις.θελω να σπουδασω οδοντιατρικη.εσεις που ξερετε κ πηγατε μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με το πως θα μπορεσω να μπω σε ενα πανεπιστημιο κ τι θα πρεπει να κανονισω ετσι ωστε να ειναι καλυτερη η ζωη μου εκει.με τα δανεια τι παιζει?μπορουμε να παρουμε κ εμεις? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 λοιπον παιδια,ηταν να παω φετος αγγλια για σπουδες αλλα δεν προλλαβα με τις αιτησεις.θελω να σπουδασω οδοντιατρικη.εσεις που ξερετε κ πηγατε μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με το πως θα μπορεσω να μπω σε ενα πανεπιστημιο κ τι θα πρεπει να κανονισω ετσι ωστε να ειναι καλυτερη η ζωη μου εκει.με τα δανεια τι παιζει?μπορουμε να παρουμε κ εμεις? ευχαριστω Αν ζητουσες πληροφοριες για καποια αλλη σχολη θα μπορουσα να σου δωσω ,αλλα χωρις ομως να ειμαι απολυτα σιγουρος, εχω την εντυπωση οτι για την ιατρικη και ισως για την οδοντιατρικη χρειαζονται καποιες αλλες διαδικασιες πχ αιτηση αρκετα νωρις και το χρονικο περιθωριο ειναι περιορισμενο. Επισης για πληροφορηση σου,υπαρχει αρκετα μεγαλη ζητηση για ιατρικες,οδοντιατρικες σχολες,αρα μεγαλος ανταγωνισμος.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις κοιτωντας το site tou UCAS, εντοπισε 4,5 πανεπιστημια που εχουν dentistry, τσεκαρε τα και ζητησε να σου στειλουν προσπεκτους.Επισης μπορεις να τους στειλεις μειλ, ζητωντας να σου γνωστοποιησουν τις απαιτησεις που εχουν προκειμενου να σε δεχτουν.Σχετικα με τα δανεια, θα παρεις μονο για τα διδακτρα. Η ζωη σαφως και ειναι πιο ακριβη απο την Ελλαδα, υπολογισε το Λονδινο ακομα 30-40% πιο ακριβο απο την επαρχια, και βεβαια τελειως διαφορετικη, αλλα προσαρμοζεσαι ευκολα πιστευω οταν εχεις συνειδητοποιησει για πιο λογο ηρθες. Το φαγητο τους ειναι σκ..:X και εκει δε παιρνει προσαρμογη.Αυτα εν ολιγοις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 επισης ελενξε ως τι θα αναγνωριστεις μετα στην ελλαδα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Επειδη ειμαι απο αυτους που δεν εχουν φραγκα, για πες μου που ειδες οτι μοιραζουν 10χιλιαρα να τρεξω???: εγω π δεν το χω ψαξει βρηκα αυτο.. http://www.ntu.ac.uk/prospective_students/fees/what_funding/index.html καθως επισης εμαθα οτι κατι part time job exoyn ~4wra 35lires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 εγω π δεν το χω ψαξει βρηκα αυτο.. http://www.ntu.ac.uk/prospective_students/fees/what_funding/index.html καθως επισης εμαθα οτι κατι part time job exoyn ~4wra 35lires Το link που εδωσες αφορα UK students.Σχετικα με τους EU students ισχυει αυτο http://www.ntu.ac.uk/eu/fees/index.html Αποσπασμα: The only assistance available to EU students from the UK Government is in respect of tuition fees. As an EU student you will not be eligible for any of the maintenance grants or loans available to UK students. Other assistance may be available from your home education authorities. You should approach them to determine whether they can offer any other assistance. More information about fees and funding for EU students can be found on the Directgov website Οσο για part time job, αλλο καπελο αυτο, δεν εχει καμια σχεση με grants η καποια αλλη κρατικη ενισχυση. Οποιος μπορει να βρει δουλεια και να δουλεψει φυσικα και θα πληρωθει ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ακριβως απο πανω γραφει κ to parakatw...ε ενταξει κ οι 1.000λιρες καλες ειναι,κ αφορουν μονο το συγκεκριμενο uni αλλα μπορει να εχουν περισσοτερα ή κ καθολου:P <<Non-UK EU member country students who are enrolling for full-time undergraduate courses starting in the academic year 2007/08 are eligible for an NTU EU bursary of £1,000, this can be used towards your travel and accommodation expenditure. This bursary is not means-tested, is non-refundable, and is available to all non-UK EU member country students enrolling on a full-time undergraduate course.>> οσο για παρτ τιμε job αυτοι σ βρισκουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ακριβως απο πανω γραφει κ to parakatw...ε ενταξει κ οι 1.000λιρες καλες ειναι,κ αφορουν μονο το συγκεκριμενο uni αλλα μπορει να εχουν περισσοτερα ή κ καθολου:P <<Non-UK EU member country students who are enrolling for full-time undergraduate courses starting in the academic year 2007/08 are eligible for an NTU EU bursary of £1,000, this can be used towards your travel and accommodation expenditure. This bursary is not means-tested, is non-refundable, and is available to all non-UK EU member country students enrolling on a full-time undergraduate course.>> οσο για παρτ τιμε job αυτοι σ βρισκουν... Η απαντηση μου αφορουσε το αρχικο ποστ σου, οτι οι μη εχοντες φραγκα παιζει να παρουν κανα 10χιλιαρο. Δυστυχως δε παιζει αυτο το σεναριο. Φυσικα και δε χαλαει κανεναν το χιλιαρικο, αλλα δε το δινουν ολα τα πανεπιστημια. Οσο για part time job, τα πανεπιστημια δεν εχουν καμια υποχρεωση, ουτε σε εξασφαλιζουν,ουτε σου εγγυωνται οτι θα βρεις δουλεια. Απλα σε βοηθουν και αν βρεις...βρηκες. Επισης αυτο που αναφερεις περι 4ωρου=35 λιρες παραειναι καλο για να ειναι αληθινο. Η ωρα πληρωνεται απο 4,60 μεχρι 5,50 λιρες δλδ απο 18,40 εως 22 λιρες το 4ωρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Καλησπέρα.Σκέφτομαι μια μικρή πιθανότητα να πάω για σπουδές έξω.Έχω μια μικρή ερωτησούλα.Κάπου άκουσα ότι αν σπουδασεις στην αγγλια cranfield θα σου κοστιζει μονο η διαβιωση 800 euro το μηνα ,το πανεπιστημιο δεν το πληρωνεις. Εξαιρουνται τα ατομα τα οποια εχουν πανω απο 40000 ευρω εισοδημα.Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Καλησπέρα.Σκέφτομαι μια μικρή πιθανότητα να πάω για σπουδές έξω.Έχω μια μικρή ερωτησούλα.Κάπου άκουσα ότι αν σπουδασεις στην αγγλια cranfield θα σου κοστιζει μονο η διαβιωση 800 euro το μηνα ,το πανεπιστημιο δεν το πληρωνεις. Εξαιρουνται τα ατομα τα οποια εχουν πανω απο 40000 ευρω εισοδημα.Ισχύει? Διδακτρα δε πληρωνει κανεις ασχετως εισοδηματος η μαλλον για να ακριβολογω τα διδακτρα πληρωνονται μεσω δανειου που παιρνεις απο τη βρεττανικη κυβερνηση. Τωρα, για να τη βγαζεις με 800 ευρω το μηνα οταν μονο για ενοικιο θελεις γυρω στα 400-450 ευρω, πολυ χλωμο το βλεπω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Διδακτρα δε πληρωνει κανεις ασχετως εισοδηματος η μαλλον για να ακριβολογω τα διδακτρα πληρωνονται μεσω δανειου που παιρνεις απο τη βρεττανικη κυβερνηση. Τωρα, για να τη βγαζεις με 800 ευρω το μηνα οταν μονο για ενοικιο θελεις γυρω στα 400-450 ευρω, πολυ χλωμο το βλεπω Και πόσα περίπου χρήματα χρειάζονται συνολικά το μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Και πόσα περίπου χρήματα χρειάζονται συνολικά το μήνα? Στεγη και εξοδα διαβιωσης ξεκινας απο 1000 ευρωπουλα συντηρητικα σε επαρχιακες πολεις. Για Λονδινο ξεχασε το, βαλε αλλα 300-400 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Στεγη και εξοδα διαβιωσης ξεκινας απο 1000 ευρωπουλα συντηρητικα σε επαρχιακες πολεις. Για Λονδινο ξεχασε το, βαλε αλλα 300-400 Λίγο οφ τοπικ.Πόσα χρήματα χρειάζονται συνολικά αντίστοιχα για μια ελληνική πόλη μέτριου πληθυσμού πχ Πάτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 αναλογα με την ζωη π κανεις...εγω θα ελεγα τα ιδια αν θα νοικιαζεις σπιτι. αυτοι με τα 400-500ε μηνα τα χουν ολα μεσα θερμανση,adsl,ρευμα,νερο κ δω αναλογα με πολη,χωριο π θα σαι θα πω μ.ο 250ε χωρις τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Απο την εμπειρια μου λιγοτερα στην Ελλαδα και αναλογως για τι επαρχια μιλαμε στην Αγγλια, ισως και αρκετα λιγοτερα. :O Γενικοτερα το κοστος ζωης στην Αγγλια ειναι υψηλοτερο σε σχεση με Ελλαδα. Ενοικιο, μετακινησεις...μεχρι σουπερ μαρκετ. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 αν επιλεξεις εστι π ναι κοντα στο uni θα γλυτωνεις μεταφορικα... αλλα ρε παιδια τα αυτοκινητα εχω μαθει τα παλια τα δινουν στην ξεφτιλα 300-500ε παιρνεις μεχρι κ astra,vectra παλιο αλλα κατι παιζει με το δικο τους κτεο κ με ασφαλειες...αν το χει ψαξει κανεις ας γραψει ποσο στοιχιζει το μηνα ενα αυτοκινητο για ασφαλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Οι ασφάλειες για τα αυτοκίνητα ειναι μπορώ να πω και 10πλάσιες απ' ότι της Ελλάδας και δεν σε καλύπτουν και σε τίποτα λόγω του ότι έχεις συνηθίσει να οδηγείς από τα αριστερά και εκεί είναι από τα δεξιά. Επειδή σε ένα χρόνο θα φοιτώ και εγώ στην Αγγλία, έχω καταλήξει πως αν είσαι μέσα στο Λονδίνο δεν χρειάζετε να έχεις αυτοκίνητο. Πρώτον τα πολλά έξοδα για την είσοδο στην πόλη και δεύτερον γιατί έχει απίστευτη συγκοινωνία. Αν είσαι σε κάποια μικρή πόλη πιστεύω πως χρειάζετε το αυτοκίνητο. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 δεν σε καλύπτουν και σε τίποτα λόγω του ότι έχεις συνηθίσει να οδηγείς από τα αριστερά και εκεί είναι από τα δεξιά. Τι εννοείς δε σε καλύπτει η ασφάλεια επειδή έχεις συνηθίσει να οδηγάς από άλλη μεριά;; :eek: Αν είσαι σε κάποια μικρή πόλη πιστεύω πως χρειάζετε το αυτοκίνητο. Είτε σε μικρή είτε σε μεγάλη πόλη, το αυτοκίνητο στην Αγγλία για φοιτητή είναι σχετική πολυτέλεια. Δε χρειάζεται και οι περισσότεροι δεν έχουν (η συντριπτική πλειοψηφία). Οι ασφάλειες είναι όντως ακριβές (αν είσαι νεαρός και νέος οδηγός, όχι για εμάς τους παππούδες :lol:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Τι εννοείς δε σε καλύπτει η ασφάλεια επειδή έχεις συνηθίσει να οδηγάς από άλλη μεριά;; :eek: Άκουσα πως επειδή ένας οδηγός, από Ελλάδα ας πούμε, δεν έχει εμπειρία στην οδήγηση με το τιμόνι από τα δεξιά, η ασφάλεια όσο εμπειρία και να έχει ο άλλος δεν την αναγνωρίζει. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Άκουσα πως επειδή ένας οδηγός, από Ελλάδα ας πούμε, δεν έχει εμπειρία στην οδήγηση με το τιμόνι από τα δεξιά, η ασφάλεια όσο εμπειρία και να έχει ο άλλος δεν την αναγνωρίζει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μονο που κάποιες ασφαλιστικές δεν αναγνωρίζουν είναι No Claims Discount που προέρχεται από άλλη χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο· συνηθίζετε εύκολα η οδήγηση απο την αριστερή πλευρά του δρόμου; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο· συνηθίζετε εύκολα η οδήγηση απο την αριστερή πλευρά του δρόμου; Ναι, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Συνηθίζεις. Στα roundabouts (αυτά τα κυκλικά) και σε άλλες περιστάσεις πρέπει λίγο να εξοικειωθείς με τις προτεραιότητες κτλ αλλα κι αυτό συνηθίζεται εύκολα. Το πιο δύσκολο είναι να αποβάλεις τη νοοτροπία (χώνομαι παντού, παρκάρω όπου νά'ναι κτλ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 k ekei sta 23 θεωρεισε νεος οδηγος? ναι ρε παιδια αλλα να εχεις με 500ε αυτοκινητο δεν ειναι κ πολυτελεια κ να κανεις ταξιδια στην αγγλια...μια τιμη απο ενα 1400αρη ας πουμε για κατω κ ανω 23 υπαρχει? με τα κτεο τι παιζει ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Gia asfaleies, opws sou ksanagrapsa ki edw: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2018070#post2018070 einai duskolo na genikefseis giati paizoun polloi paragontes rolo, me arketa kathoristiko to No Claims Discount. An exeis kapoia xronia to diplwma, to kalutero tha einai na pareis ena xarti apo kapoia asfalistikh sthn Ellada pou na leei oti eisai asfalismenos x xronia kai den exeis kanei kapoio "claim". Afto analoga me to posa xronia tha sou eksasfalisei shmantiki ekptwsi (panw apo 50% gia 5+ xronia). Pigaine sto site pou dinw (confused.com), vale ena montelo 1400, hlikia sou kai ta loipa (vale diefthunsi apo to panepistimio) kai des ti timi tha sou vgalei. Gia No Claims Discount vale 0, ektos an mporeis na kaneis th diadikasia pou perigrafw parapanw, opote vale ton antistoixo arithmo etwn. Sumplirwse ti forma kai des times. H asfaleia mporei na kostizei apo £250 (apiasto mallon gia foithtikes hlikies) ews kai arketa panw apo £1000 to xrono. Oson afora ta upoloipa eksoda: a) Agora aftokinhtou: me 500 Eurw (peripou £350) nai kati mporeis na pareis alla amfivalw an tha mporeis na kaneis polla taksidakia, ektos an ennoeis taksidakia mexri to sunergeio. Gia kati aksioprepes thewrw oti theleis gurw stis £1000. b) Service kai MOT (antistoixo tou dikou mas KTEO) - £100 to xrono to ligotero (diladi an den exeis vlaves ktl, pragma duskolo me amaksi 10etias kai). Opote den upologizw vlaves, lastixa ktl. c) Road tax (sa teli kukloforias) £100+ gia 1300 kuvika to xrono. d) Road assistance giati me afto to amaksi ola na ta perimeneis :lol: £50-60 e) Venzini kontevei ti £1 to litro (afti ti stigmi gurw sto £0.95 analoga vevaia me tin perioxi). f) Mhn upologizeis na mporeis na parkareis sxedon pouthena dwrean ektos apo to idio sou to spiti. De lew oti einai kapoio apiasto oneiro, alla gia to meso foithth, to athroisma olwn twn parapanw (kai kuriws to kostos tou insurance) einai poluteleia. Ta foithtika taksidakia sthn Agglia ginontai me treno (sunithws pio grhgoro kai oikonomiko apo aftokinhto), me mia Young Persons karta pou exei ekptwsh 33%, h me bus gia tous teleiws afragkous :lol:. Mhn to skeftesai san thn Ellada pou xwris aftokinhto de mporeis na kaneis sxedon tipota ;) De lew na mhn pareis an mporeis, alla skepsou ola ta pragmatika eksoda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joskem1 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδιά επειδή χρειάζομαι σχετικά επειγόντως κάποιες πληροφορίες για διδακτορικό στην Αγγλία, ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει?? Ή έχει κάποιον γνωστό που να κάνει διδακτορικό? Ή έστω να με βοηθήσει πού μπορώ να βρω κάποιον που να κάνει στην Αγγλία διδακτορικό? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts