Jump to content

Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

kolabrou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kapoia gnwmh gia Aston ,Southampton,Lancaster,Cranfield?

Msc sta Oikonomika h Business psaxnw

Thanks!an exete k kapoia allh protash..

T

Gia Business tha ta katetassa ws eksis:

1) Cranfield & Lancaster

2) Aston

3) (kai elafrws pio idrwmeno) to Southampton

Kai sunexizw na diafwnw me tin apopsi tou kolabrou gia to Londino :) opws egrapsa kai prin apo merikes selides.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείται πως αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα!Θες να μου πεις ότι το οικονομικό που μπαίνεις με 18 είναι πιο δύσκολο από θετικές επιστήμες(μαθηματικό,φυσικό) που μπαίνεις με 16 παρά?Δε συγκρίνεται με τίποτα η δυσκολία τους.

milaw gia ton klado twn oikonomikwn panta!!de sygkrinw anomoia pragmata ennoeitai..alla yparxoun aei oikonomikwn me 15

Το μυαλο μου εχω χασει

μια ζωη μαζι σου εχω περασει

εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα

σαν εσενα μαστουρα καμια...

8/2/81

Εγω θα κοιταγα και το Sussex!

:)

Εχεις στειλει μειλ σε κανενα πανεπιστημιο?

Edit: http://www.sussex.ac.uk/economics/documents/2007_09_international_finance_fact_sheet.pdf

mail exw steilei se arketa,alla mou apanthsan oti to 7 einai pragmati elaxisto orio alla na steilw to apply k blepoume..

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

Gia Business tha ta katetassa ws eksis:

1) Cranfield & Lancaster

2) Aston

3) (kai elafrws pio idrwmeno) to Southampton

Για ποιον λογο κατατασεις το Aston κατω απο το Lancaster και το Cranfield?

To basiko erwthma einai prwta strato h metaptyxiako?Eseis ti lete?Exw hdh arghsei na parw oristikh apofash k o xronos piezei poly..

Ξέχασα να απαντήσω σε αυτό. Αν θέλεις μετά το μεταπτυχιακό να γυρίσεις Ελλάδα, θα πρότεινα να πας για μεταπτυχιακό τώρα που είσαι (φαντάζομαι) ορεξάτος και κανεις τη θητεία όταν γυρίσεις.

Βεβαια αν για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ πας τώρα το Σεπτέμβρη (πχ δε θα έχεις πάρει πτυχίο), τότε κάνε τη θητεία μέχρι να ξεκινήσεις του χρόνου για να ξεμπερδεύεις.

Αν σκοπεύεις να μείνεις στο εξωτερικό το ζήτημα σηκώνει αρκετά μεγαλύτερη κουβέντα.

milaw gia ton klado twn oikonomikwn panta!!de sygkrinw anomoia pragmata ennoeitai..alla yparxoun aei oikonomikwn me 15

Ok.Δεν νομίζω όμως κάποιος να καταλάβαινε ότι εννοούσες ΑΕΙ οικομικού λέγοντας ότι "ενώ σε κάποιο άλλο ΑΕΙ μπαίνεις με 15............".Παρόλ' αυτά εδώ κολλάει το εξής:Ότι κάποια μεταπτυχιακά μπορεί να διεκδικούνται (και όντως ισχύει) από πτυχιούχους με διαφορετικό background με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει μια σύγρκιση βαθμολογίας μεταξύ σχολών διαφορετικού κλάδου.Λίγο μπέρδεμα η κατάσταση.

Thanks paidia gia tis ameses apanthseis

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

καλημέρα σε όλους, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!! Καταρχήν συγχαρητήρια για το forum είναι απίστευτα χρήσιμο για εμάς που την ψάχνουμε με UK. Λοιπόν εγώ μόλις χτες πήρα το 'χαρτί' από το τμήμα Ναυτιλίας στην Χίο που σπουδάζω (ΑΕΙ), ΜΟ 6,6.Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση για Αγγλία και δεν έχω ΙΕLTS το οποίο το δίνω 21 ιουνίου δυστυχώς. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση την Δευτέρα ή Τρίτη με πρώτο στόχο Cranfield Msc Air Transport Management , και θα βάλω επίσης και3-4 ακόμα Master σχετικά με management στην ναυτιλία. Η ερώτηση που έχω είναι απλή : έχω ελπίδες?????? με αυτό το clearing παίζει να γίνει τίποτα?? από ότι κατάλαβα μπορώ να στείλω όλα μου τα χαρτιά τώρα και να αφήσω τα αγγλικά να εκκρεμούν, γίνεται? Επίσης έχω και 2 συστατικές..

Sorry για τα πολλά που έγραψα αλλά δεν έχω κανέναν που πήγε ή θα πάει Αγγλία (και αυτό με @#$%^&* με τις προθεσμίες που δεν είχα ιδέα!!) . Eλπίζω σε απαντήσεις!

Τhanx !

kalhmera file,ki egw sthn idia moira me sena briskomai mono pou den exw akoma to ptyxio..Prothesmies gia Master synh8ws den yparxoyn aysthres,apla oso nwritera toso to kalytero eidika gia top panepisthmia.Gia to an exeis elpides ki egw ayto anarwtiemai mias k exoume idio M.O. Kane tis aithseis kai blepeis einai analoga me th zhthsh ap'oti katalabainw kai tis aithseis twn ypoloipwn..Kalh epityxia

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

παιδιά εγώ έχω στείλει τα πάντα πλήν από το ielts. Σήμερα βγήκα τα αποτελέσματα και δυστυχώς πήρα 6 λόγο την μαριόλας που μου έβαλε 5,5 στο speaking, αν είναι δυνατόν. Το Aston που με ενδιαφέρει με παίρνει με 6,5 αλλά δέχετε και με 6 και με 5,5 αρκει να κάνεις pre-sessional. στα pre-sessional τι γίνετε? πας νωρίτερα, κάνεις αγγλικά, δίνεις εξετάσεις και αν περάσεις κάνεις το master? ή πας νωριτερα, κάνεις μαθήματα στα αγγλικά και μετά με την μία κάνει το μεταπτυχιακό, μόλις αυτό ξεκινήσει?

καλημέρα σε όλους, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!! Καταρχήν συγχαρητήρια για το forum είναι απίστευτα χρήσιμο για εμάς που την ψάχνουμε με UK. Λοιπόν εγώ μόλις χτες πήρα το 'χαρτί' από το τμήμα Ναυτιλίας στην Χίο που σπουδάζω (ΑΕΙ), ΜΟ 6,6.Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση για Αγγλία και δεν έχω ΙΕLTS το οποίο το δίνω 21 ιουνίου δυστυχώς. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση την Δευτέρα ή Τρίτη με πρώτο στόχο Cranfield Msc Air Transport Management , και θα βάλω επίσης και3-4 ακόμα Master σχετικά με management στην ναυτιλία. Η ερώτηση που έχω είναι απλή : έχω ελπίδες?????? με αυτό το clearing παίζει να γίνει τίποτα?? από ότι κατάλαβα μπορώ να στείλω όλα μου τα χαρτιά τώρα και να αφήσω τα αγγλικά να εκκρεμούν, γίνεται? Επίσης έχω και 2 συστατικές..

Sorry για τα πολλά που έγραψα αλλά δεν έχω κανέναν που πήγε ή θα πάει Αγγλία (και αυτό με @#$%^&* με τις προθεσμίες που δεν είχα ιδέα!!) . Eλπίζω σε απαντήσεις!

Τhanx !

kalhmera file,ki egw sthn idia moira me sena briskomai mono pou den exw akoma to ptyxio..Prothesmies gia Master synh8ws den yparxoyn aysthres,apla oso nwritera toso to kalytero eidika gia top panepisthmia.Gia to an exeis elpides ki egw ayto anarwtiemai mias k exoume idio M.O. Kane tis aithseis kai blepeis einai analoga me th zhthsh ap'oti katalabainw kai tis aithseis twn ypoloipwn..Kalh epityxia

Προσπαθήστε για όσο καλύτερες συστατικές που να λένε κατά προτίμηση ότι ήσασταν top φοιτητές στη χρονια σας και τα σχετικά. Μια "θερμη" συστατική κάνει θαύματα αν η διαφορα από το "ζητούμενο" μέσο ορο δεν είναι τεραστια.

Σε μερικά πανεπιστήμια ένα καλο GMAT μπορεί επίσης να μετρήσει (άσε που αν δεν είναι καλο δεν το παρουσιάζεις, αφού δεν είναι απαραίτητο) αλλα αυτό είναι δευτερεύον.

Φυσικά δεν ξεχνάτε να βάλετε και ότι σχετική (η άσχετη) προϋπηρεσία, ακόμα και το στρατό αν έχετε πάει, ιδίατερη έμφαση στο personal statement και από εκεί και πέρα ελπίζεται για το καλύτερο.

PS: Δεν υπάρχει clearing στα μεταπτυχιακά, προλαβαίνεις ακόμα αλλα ΒΙAΣΟΥ. Στείλε τώρα ότι έχεις και τα υπόλοιπα αργότερα.

ευχαριστώ παιδιά, μου δίνεται ελπίδες . Μάλλον χρειάζεται ένα θαυματάκι βέβαια {δεν έχω ούτε Gmat, ούτε προυπηρεσία (τα μόνα λεφτά που έχω βγάλει είναι από τα κάλαντα) } αλλά θα το κυνηγήσω. Δεν ψήνομαι για στρατό ακόμα.. Τεσπα, για Cranfield ξέρουμε τίποτα? Στο ελλάντα αναγνωρίζεται? Μαστερ σε αερομεταφορές υπάρχει κάποιο άλλο? xrimatooikonomik παμε cranfield φίλε να δώσουμε ελληνική απάντηση στο πακιστανικό getto. Όλο κάτι μαυρους και πάκι έχει στο site, ελπίζω φέτος αν με πάρουν να αλλάξει λίγο το πράγμα γιατί δεν θα την παλέψω με δαύτους. Πάντως έχει ένα έλληνα καθηγητή έμαθα..

. Τεσπα, για Cranfield ξέρουμε τίποτα?

Καλο ειναι, αλλα εχω μαθει οτι δεν παιρνει απο Ελλαδα πολλους,,,,για καποιο λογο ριχνει πολλα ακυρα :wacko:

file duskolo gia cranfield pragmati..gia aston me kobw logika

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

to GMAT to dineis apokleistika k mono an s'endiaferei kapoio business course mono 'h genika ama thes to dineis k metraei san + ??

To GMAT to zhtane kuriws gia MBAs. Apo ekei kai pera mporei na to dwsei opoios thelei ki an xtuphsei kalo score tote to vazei sthn aithsh tou ws enisxutiko - akoma kai stis sxoles pou den to zhtane thewrw oti ena kalo score tha metrhsei thetika, idiws an den pianeis ta alla krithria (px vathmos ptuxiou).

An eisai se ola OK, tote den exeis logo na dwseis GMAT (ektos an to zhtane). Kai fusika to GMAT den einai panakeia, apla mporei na voithisei san ena akoma stoixeio.

Pisteuete aksizei ena metaptyxiako sthn agglia sta xrhamtoikonomika se sxesh me ena metaptyxiako sthn ellada an einai na doulepsis meta ellada?

Yparxoun polla pragmata na laveis upopsin sou kai dustuxws h apanthsh den einai efkolh. Thewrw oti:

- Enas xronos sto ekswteriko einai kalh empeiria outws h allws, akoma ki tha guriseis na doulepseis sthn Ellada.

- To metaptuxiako sthn Ellada tha einai 2 xronia mallon.

- Me thn proupothesh oti tha pas se kalo uni, tote kai akadhmaika h empeiria aksizei.

Afta sunhgoroun uper ths Agglias. Apo thn allh:

- sthn Ellada ta eksoda tha einai ligotera an spoudazeis sthn polh sou.

- Mporeis arketa efkola na spoudazeis kai na douleveis taftoxrona.

- Se kapoia tmhmata uparxei mia sxetikh diasundesh me thn agora ergasias opote paizei na kaneis kai xrhsima kone.

Esy prepei na ta zugiseis ola afta kai na apofasiseis.

asxeto alla...gmac esy spoudases agglia?se poio uni k ti akrivws?(an epitrepetai)

eisai makran o pio katatopismenos edw mesa :blink:

Βασικό πτυχίο στην Ελλάδα Λογιστική κ Χρηματοοικονομική και μεταπτυχιακό στο University of Nottingham - Corporate Strategy & Governance.

Έχουν περάσει μερικά χρονάκια αλλα στο ενδιάμεσο αρκετοί φίλοι και γνωστοί μου ζητάνε συμβουλές και απόψεις.

Βασικό πτυχίο στην Ελλάδα Λογιστική κ Χρηματοοικονομική και μεταπτυχιακό στο University of Nottingham - Corporate Strategy & Governance.

Έχουν περάσει μερικά χρονάκια αλλα στο ενδιάμεσο αρκετοί φίλοι και γνωστοί μου ζητάνε συμβουλές και απόψεις.

bravo bravo!

k kataferes na vreis douleia k na egkatastatheis sto londino efkola? sou anoikse portes to uni?

rwtaw epeidi thelw k egw poly na meinw agglia (k an tyxei londino to kalytero mou!) meta to master pou tha kanw ekei, alla de kserw kata poso dyskolo tha einai, pantws skopevw na to kynigisw.

bre bre.. sto idio uni kaname to master mas e? bebaia ego imoun based sto queen's medical centre kai sxedon den eida kan to campus.

bsc (alla kai foundation course) ekana University of Kent at Canterbury..ikseres kana paidi apo ekei?

by the way..xtes girisa apo to short trip sto londino..tha sou steilo pm argotera na sou po pos pige to interview ktl :)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Γεια σας παιδιά..

Μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει Μάστερ ή κάτι τελοσπάντων σχετικό με Tourism Policy and Planning?

Είναι επείγουσα ανάγκη να βρω πληροφορίες για μια εργασία σε εναν πολύ απαιτητικό καθηγητή!

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας με ενημερώσει να του στείλω προσωπικά περισσότερες πληροφορίες!

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν δεν είναι 100% μέσα στο κλίμα της συζήτησης το μήνυμά μου!

paidia kalhspera

ti lete gia leicester, Starthclyde(master economica business)?

thx!

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81