arkaskor Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 που το αγορασες ;καταστημα ;εχω ενα se w810i και το ψαχνω αν και δεν υποστηρισει προς το παρον A2DP & AVRCP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Το πήρα από το http://www.ebay.co.uk από τον καλό φίλο κινέζο wawagadget, αξιόπιστος και γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 που το αγορασες ;καταστημα ;εχω ενα se w810i και το ψαχνω αν και δεν υποστηρισει προς το παρον A2DP & AVRCP Εγώ από plaisio στουρνάρη, από τη βιτρίνα, γιατί ήταν το τελευταίο. Για το r35 του zoo δεν ξέρω, αλλά και το clip IIs έχει την ίδια απόδοση (αν όχι και πιο δυνατό) συγκρινόμενο με τις ενσύρματες ψείρες του πακέτου και μέχρι περ. 8-9 μέτρα απροβλημάτιστη εμβέλεια, με τοίχους ανάμεσα. Το επόμενο βήμα είναι να βρω τίποτε καλύτερο από τον WMP10, γιατί η αλήθεια είναι ότι μετά από πολύ παίξιμο, αρχίζουν τα κολλήματα, ενώ δεν έχει καμία ρύθμιση πέραν του volume. Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ναι δουλεύει κανονικά, το επιβεβαιώνω κι εγώ! Έχω ένα iTech Clip R35 και ακούω μουσική στερεοφωνικά μέσω ΒΤ από το S200 μου. Επίσης με τον κατάλληλο player (πχ MortPlayer που είναι και δωρεάν), λειτουργεί και το AVCRP δηλαδή μπορείς να χειρίζεται τον player από το ΒΤ (κάνει play, pause, next, previous, volume + & -) οπότε είναι πληρέστατη η λειτουργία και εντελώς ασύρματη! :D Συνάδελφε, πάτησα στο link και μου έβγαλε bad link ή κάτι τέτοιο (δες μύνημα). Επειδή μάλλον κάνει όσα υπόσχεται, έχει equal, είναι ελαφρύτερο και έχει μεγάλα κουμπιά που μάλιστα μοιάζουν στον MP11 που κατέβασα για το σπίτι, μήπως και κατά τύχη το έχεις κάπου σωσμένο (με οδηγίες, γιατί είμαι ψιλοάσχετος, pls) να μου το επισυνάψεις και μετά να το κατεβάσω? Αν ναι, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το μύνημα: This page cannot be displayed due to an internal error. If you are the administrator of this site, please visit the Xoops Troubleshooting Page for assistance. Helpful infomation you should provide while asking for assistance: Error [Xoops]: Unable to connect to database in file class/database/databasefactory.php line 34 Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Σε τι τιμές παίζουν αυτά; Υπάρχει κάτι φτηνό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Φαίνεται να είναι πεσμένο το επίσημο site Πάντως μια και είναι freeware μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://rapidshare.com/files/7318874/MortPlayer-3.31RC6.exe.html Οδηγίες δεν θα χρειαστείς, είναι ένας πολύ απλός στη χρήση mp3 player. Παραμετροποιούνται και ρυθμίζονται τα πάντα, αλλά θα σου έλεγα απλώς να κάνεις εγκατάσταση και χρήση, σιγά σιγά θα δεις τι ρυθμίσεις θέλεις. Όταν διορθωθεί και το site μπες για πληροφορίες και skins (έχει πολλά και όμορφα!). Καλές ακροάσεις! :music: @gkr41 Το δικό μου μου κόστισε γύρω στα 70 ευρώ σύνολο (αγορά + μεταφορά) αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις φθηνότερο αν δεν σε ενδιαφέρει το AVRCP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Σε τι τιμές παίζουν αυτά; Υπάρχει κάτι φτηνό; Αν εννοείς τα ακουστικά, τα φθηνότερα που βρήκα όταν έψαχνα πριν δύο βδομάδες (από Ελλάδα βέβαια) σε stereo είναι τα δικά μου iTech Clip IIs e69, αλλά υπάρχουν και τα TurboX e59, για τα οποία όμως δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές κι έτσι δε λυπήθηκα το δεκάρικο. Στην http://www.itechdynamic.com θα βρεις και πολύ καλύτερα, αλλά ακριβώτερα, με κάποια από αυτά να κυκλοφορούν κι εδώ, όπως επίσης και το super gadget ir keyboard που επίσης υπάρχει σε plaisio και αλλού (πού θα πάει, κάποια στιγμή θα το ενσωματώσουν στην ίδια τη συσκευή, όπως και γιατί όχι κανά projector). Ότι κι αν πάρεις πάντως θα πρέπει να γράφει ότι υποστηρίζει και το A2DP πρωτόκολο, ανεξάρτητα αν στο handset θα πρέπει να επέμβεις για να το βάλεις (εκτός κι αν πάρεις από TyTn και βάλε, οπότε το winmob5 σου θα έχει αναβάθμιση AKU2.3) Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 @gkr41 Το δικό μου μου κόστισε γύρω στα 70 ευρώ σύνολο (αγορά + μεταφορά) αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις φθηνότερο αν δεν σε ενδιαφέρει το AVRCP Όσα έδωσα κι εγώ στο plaisio, αλλά αν δεν κάνω λάθος, το δικό σου πρέπει να έχει και 3,5mm καρφάκι για να βάζεις ότι ακουστικά θέλεις, σώστα? Οπότε @gkr41 σκέψου το κι αυτό κι αν η διαφορά είναι μικρή και είσαι μουσικόφιλος, διάλεξε το r35 ή το r38 καλύτερα. Από εκεί και πέρα, φεύγεις από headsets και πας σε headphones, αλλά μετά, άντε να φορέσεις κράνος. Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Φαίνεται να είναι πεσμένο το επίσημο site Πάντως μια και είναι freeware μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://rapidshare.com/files/7318874/MortPlayer-3.31RC6.exe.html Οδηγίες δεν θα χρειαστείς, είναι ένας πολύ απλός στη χρήση mp3 player. Παραμετροποιούνται και ρυθμίζονται τα πάντα, αλλά θα σου έλεγα απλώς να κάνεις εγκατάσταση και χρήση, σιγά σιγά θα δεις τι ρυθμίσεις θέλεις. Όταν διορθωθεί και το site μπες για πληροφορίες και skins (έχει πολλά και όμορφα!). Καλές ακροάσεις! :music: @gkr41 Το δικό μου μου κόστισε γύρω στα 70 ευρώ σύνολο (αγορά + μεταφορά) αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις φθηνότερο αν δεν σε ενδιαφέρει το AVRCP Το κατέβασα και θα το δοκιμάσω thanks zoo:up: Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 ...αν δεν κάνω λάθος, το δικό σου πρέπει να έχει και 3,5mm καρφάκι για να βάζεις ότι ακουστικά θέλεις, σώστα? ...αλλά μετά, άντε να φορέσεις κράνος. Σωστά, έχει βύσμα και βάζεις όποια ακουστικά θέλεις (στο πακέτο περιλαμβάνει ένα μονό ακουστικό για ομιλία και ένα στερεοφωνικό σετ για μουσική). Όσο για το κράνος, υπάρχουν ποιοτικές "ψείρες" ακουστικά και μάλιστα με βραχίονα γύρω από το αυτί για να μην μετακινούνται όταν βάζεις και βγάζεις το κράνος... δοκιμασμένη λύση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Όσο για το κράνος, υπάρχουν ποιοτικές "ψείρες" ακουστικά και μάλιστα με βραχίονα γύρω από το αυτί για να μην μετακινούνται όταν βάζεις και βγάζεις το κράνος... δοκιμασμένη λύση! ;) Μπορείς να στείλεις κάτι σε εικόνα/ link, με ενδιαφέρει ως δεύτερο, όχι απαραίτητα stereo, thx Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ακριβά είναι ακόμα νομίζω... Δεν έχω σκοπό να δώσω 70 ευρώ για να ακούω μουσική :p Θα το ξανασκεφτώ μόλις γίνουν πιο προσιτά. Αν και δεν είμαι ψείρας σε κάτι τέτοια θέματα, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλό να τρως τόση ακτινοβολία για πολλή ώρα :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Μπορείς να στείλεις κάτι σε εικόνα/ link, με ενδιαφέρει ως δεύτερο, όχι απαραίτητα stereo, thx Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Sony MDR-EX81SL. Εγώ έχω κάτι Philips που είναι πολύ πιο φθηνά (15 ευρώ) αλλά παρόμοια σε όψη και πολύ καλά σε απόδοση. Ακριβά είναι ακόμα νομίζω... Δεν έχω σκοπό να δώσω 70 ευρώ για να ακούω μουσική :p Θα το ξανασκεφτώ μόλις γίνουν πιο προσιτά. Αν και δεν είμαι ψείρας σε κάτι τέτοια θέματα, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλό να τρως τόση ακτινοβολία για πολλή ώρα :worry: Η ισχύς εκπομπής του ΒΤ είναι 0,001 watt (από ότι διάβασα στα χαρτιά ενός SE HBH-660) οπότε είναι πολύ χαμηλή (σκέψου ότι ένα κινητό μπορεί να φτάσει μέχρι και 1watt σε Cosmote ή 2watt στις Voda, TIM, Q). Επίσης τα clip ακουστικά δεν είναι στο κεφάλι σου, πιάνουν σε ένα ρούχο οπότε είναι κοντά σε άλλα (ίσως λιγότερο ευαίσθητα) όργανα. Δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη (δεν παίρνω ποσοστά για τα ΒΤ που πουλιούνται! :p ), απλά εξηγώ γιατί νομίζω ότι δεν είναι "τόση" η ακτινοβολία και άρα τα λεφτά του ΒΤ είναι το μόνο σου πρόβλημα... παλιοτσιγκούνη! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Τσίπη gkr41 άσε τις δήθεν δικαιολογίες... rotfl Πάρε για αρχή ένα σοβαρό PPC και μετά κοίτα το A2DP :p Lamer... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Με τσακώσατε :p Σοβαρά τώρα, τα θεωρώ πολλά για ένα τέτοιο μηχάνημα. Άσε να πέσουν οι τιμές και βλέπουμε... Σχετικά με την ακτινοβολία, δεν είναι τόσο η ισχύς, αλλά η παρατεταμένη διάρκεια που θα τρως αυτή (πολύωρη μουσική ακρόαση). Ειδικά εκείνα που το chip είναι πάνω στο κεφάλι, όπως αυτά που παρουσίασε ο Mythozz (ήδη φάνηκαν τα πρώτα τραυματικά αποτελέσματα :p), με ψιλοφοβίζουν. Πάντως δεν πρόκειται να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα αγοράς. Απλά εξέφρασα την ανησυχία μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Το πήρα από το http://www.ebay.co.uk από τον καλό φίλο κινέζο wawagadget, αξιόπιστος και γρήγορος. To shop του το βρηκα στο ebay αλλα ακουστικα δεν ειχε... Που αλλου μπορουμε να τα βρουμε ; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Sony MDR-EX81SL. Εγώ έχω κάτι Philips που είναι πολύ πιο φθηνά (15 ευρώ) αλλά παρόμοια σε όψη και πολύ καλά σε απόδοση. Προφανώς στην περίπτωση μου, με καλώδιο να ανεμίζει μέσα από το κράνος στην Αττική οδό, καθώς εγώ δεν έχω το δικό σου r35 που προσαρμόζεις ότι ακουστικά θες:( Thanks anyway, θα το σκεφτώ Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 To shop του το βρηκα στο ebay αλλα ακουστικα δεν ειχε... Που αλλου μπορουμε να τα βρουμε ; Μάλλον δεν έψαξες αρκετά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μάλλον δεν έψαξες αρκετά. ;) Εχεις δικιο.Το βρηκα.Μany Thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Με τσακώσατε :p Σοβαρά τώρα, τα θεωρώ πολλά για ένα τέτοιο μηχάνημα. Άσε να πέσουν οι τιμές και βλέπουμε... Σχετικά με την ακτινοβολία, δεν είναι τόσο η ισχύς, αλλά η παρατεταμένη διάρκεια που θα τρως αυτή (πολύωρη μουσική ακρόαση). Ειδικά εκείνα που το chip είναι πάνω στο κεφάλι, όπως αυτά που παρουσίασε ο Mythozz (ήδη φάνηκαν τα πρώτα τραυματικά αποτελέσματα :p), με ψιλοφοβίζουν. Πάντως δεν πρόκειται να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα αγοράς. Απλά εξέφρασα την ανησυχία μου... Κάθεσαι 15 ώρες την ημέρα μπροστά από το PC και μιλάς για ακτινοβολία; :p :lol: :lol: Πέτα το μπρίκι σου για αρχή και τα λέμε μετά :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μια ερωτηση (πιθανως χαζη): Οταν προσπαθει καποιος να με παρει και δεν εχω π.χ. σημα μου ερχεται ενα μηνυμα που λέει "Ειδοποίηση Κλήσεων" και ειναι κενο! Δεν λέει ποιος πήρε... Ειναι κατι που πρεπει να κανω εγω για να διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ναι, δε θέλω να την τρώω και όταν δεν κάθομαι στο PC :lol: Το μπρίκι μου έχει ήδη A2DP bt stack εδώ και καιρό. Ο εξοπλισμός μου λείπει :p Αυτό φαίνεται καλό πάντως :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μια ερωτηση (πιθανως χαζη): Οταν προσπαθει καποιος να με παρει και δεν εχω π.χ. σημα μου ερχεται ενα μηνυμα που λέει "Ειδοποίηση Κλήσεων" και ειναι κενο! Δεν λέει ποιος πήρε... Ειναι κατι που πρεπει να κανω εγω για να διορθωθει? Αυτό έχει να κάνει με την εταιρία που χρησιμοποιείς, δεν έχει καμία σχέση με τη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Σ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα που είχα με την συσκευή, διαπίστωσα πως το ΙΜΕΙ μου δεν υποστηρίζεται απο την ACE αλλά ούτε και απο την QtekCorp. Η συσκευή είχε αγοράστει απο το Πλαίσιο πριν 2.5 μήνες περίπου. Μα τι πράγματα είναι αυτά?... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts