nplatis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 παιδια να πω το εξης. εχω αγορασει απο το ebay 2θηκες απο το honk kong. μια σιλικονης και μια δερματινη. καμια δεν με βολεψε. η σιλικονης δεν προστατευει την οθονη οποτε δεν μπορεις να κυκλοφορεις μονο με αυτη. η αλλη ειναι ποιο ογκωδης απο αυτη που ειχε στο κουτι. προχτες πηρα αλλες 2 case logic απο το mediamarkt (καντε μια βολτα εχει πολυ πραγμα). η μια σε ναυλον στιλ με φερμουαρ και η αλλη δερματίνη (παλι ποιο ογκωδης). προσωπικα δεν με βολευει καμια γιατι θελω να το εχω το jamin στην τσεπη και η μονη που βολευει ειναι αυτη που ειχε στο κουτι αφου την εχω χειρουργησει πρωτα και εχω βγαλει την μ@λ@κια για την ζωνη... Το κακό με τη θήκη που δίνεται είναι ότι δεν προστατεύει εξολοκλήρου το μηχανάκι γύρω-γύρω: μπορεί να πέσει και να χτυπήσει στα σημεία που δεν το καλύπτει η θήκη... Αντίθετα, μία θήκη σιλικόνης (φαντάζομαι ότι) το καλύπτει πολύ πιο πλήρως, και αν την συνδυάσεις και με ένα προστατευτικό οθόνης θα είναι αρκετά προστατευμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 ok paidia euxaristw ;) nplatis mporeis mhpws na mou steileis ena pm me thn dieuthinsh tou ebay me thn thiki pou les? Και γιατί με pm;! Δεν είναι κάτι κρυφό! Εγώ λοιπόν παράγγειλα αυτό (το ίδιο εδώ). Σήμερα βρήκα επιπλέον αυτό (το ίδιο εδώ) που φαίνεται πολύ παρόμοιο και έρχεται πιο φθηνά. Α, το δικό μου δίνει μπόνους και ένα προστατευτικό οθόνης (γενικής χρήσης, μεγάλο, πρέπει να κοπεί στη διάσταση της οθόνης) για το οποίο οι αγοραστές του τύπου λένε ότι δεν είναι και το καλύτερο που κυκλοφορεί... Αυτά της Brando (υπάρχουν στο play247.gr) ακούγονται για πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 K750i vs. Qtek S200 ,συγκριτικο τεστ καμερας Στα τσεχικα ειναι αλλα με αρκετες φωτος ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstr Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Να ορίστε τώρα … πάλι με απογοητεύσατε ! Τι φωτογραφίες είναι αυτές, Όλες οι φωτογραφίες με γραμμές στα δεξιά και από ευκρίνεια δεν νομίζω να είναι και το καλύτερο και ειδικά αυτό που προανέφεραν κάποιοι. Νομίζω το περιμένουμε καιρό και τώρα που βγήκε όλοι θα το πάρουμε και σιγά σιγά μας απογοητεύει όλους. Έκατσα λοιπόν και μάζεψα μερικά θετικά και αρνητικά που ειπώθηκαν Θετικά • Και όσο αναφορά το μέγεθος εγώ το βρίσκω μια χαρά μιας και έχει μία τεράστια οθονάρα 3,5'' που το δικαιολογεί απόλυτα! • Λογική τη βρίσκω την τιμή. Εξάλλου σε λίγο καιρό θα πέσει • ο s-200 είναι η δεύτερη μέρα που το έχω στα χέρια μου το αγόρασα από πλαισιο, πραγματικα άψογο στο θέμα της φορητοτητας και της εμφανισης ,η οθόνη του είναι άψογη καμερα του πολυ καλη ομως θελει σταθερο χερι. • Άψογη ποιότητα κατασκευης, πολύ φωτεινή οθόνη, καμία σχέση οι φωτογραφίες του... εντυπωσιακές δηλαδή. • Κορυφαία κάμερα για Windows Mobile συσκευή. • Κοινώς σε νέους χρήστες συστήνεται άφοβα (είναι απλά τέλειο!!), για power users καλύτερα να εκφέρει κάποιος άλλος άποψη...! Αρνητικά • Το κακό με τη θήκη που δίνεται είναι ότι δεν προστατεύει εξολοκλήρου το μηχανάκι γύρω-γύρω • Συγνώμη αλλά με το κινητό-ppc περιμένεις να βγάλεις φωτογραφία; • Ναι με το ppc θέλω και πρέπει να παιρνω φωτογραφιες και δεν δικαιολογειται η ΝΟΚΙΑ πχ να εχει κλασεις ανωτερες καμερες. Στο 2006 ειμαστε • Η έλλειψη 3G συμβατότητας και τα "ψιλλοκολήματα" του αργού επεξεργαστή (ειδικά όταν η συσκευή φόρτωνεται με πολλά προγράματα) με έκαναν να αποφασίσω να περιμένω . • εχει καψει κανενα Pixel σε σας?εμενα εχει 1 καμμενο και φαινεται αρκετα καλα • ξαφνικα μου εβγαλε μια μαυρη γραμμη στην οθονη μονο οταν ενεργοποιω την καμερα πουθενα αλλου ουτε στην today ουτε στα programs.ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? • Αργό όμως, στο scrolling σελίδων του ΙΕ για παράδειγμα. Επίσης η οθόνη αφής είναι λίγο πιο σκληρή στην επαφή και όχι τόσο ευαίσθητη όσο του 9000. Θέλει διπλό πάτημα ορισμένες φορές για να δεχτεί την εντολή... • Tο πενάκι χάνει μόνο σε ποιότητα, αφού λυγίζει στο χέρι αρκετά εύκολα. Είναι ίδιο με του S100, αλλά δε θυμάμαι εκείνο να λύγιζε τόσο εύκολα... οπότε θα συμφωνήσω με το παραπάνω ρητό από τον αγαπητό nervous "Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ευχαριστούμε Μιχάλη, Αν προσέξατε στις φωτογραφίες του S200 υπάρχουν κάθετε μαύρες γραμμές στην άκρη, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η συσκευή του... Σε όλες τις φωτογραφίες που έχω δει καμία δεν έχει γραμμές στο πλάι. Πάντως εμένα μου αρέσουν οι φωτογραφίες του S200, αλλά με την Dopod rom του 818 pro βγάζει ακόμα καλύτερες! ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Να ορίστε τώρα … πάλι με απογοητεύσατε ! Τι φωτογραφίες είναι αυτές, Όλες οι φωτογραφίες με γραμμές στα δεξιά και από ευκρίνεια δεν νομίζω να είναι και το καλύτερο και ειδικά αυτό που προανέφεραν κάποιοι. Νομίζω το περιμένουμε καιρό και τώρα που βγήκε όλοι θα το πάρουμε και σιγά σιγά μας απογοητεύει όλους. Έκατσα λοιπόν και μάζεψα μερικά θετικά και αρνητικά που ειπώθηκαν Θετικά • Και όσο αναφορά το μέγεθος εγώ το βρίσκω μια χαρά μιας και έχει μία τεράστια οθονάρα 3,5'' που το δικαιολογεί απόλυτα! • Λογική τη βρίσκω την τιμή. Εξάλλου σε λίγο καιρό θα πέσει • ο s-200 είναι η δεύτερη μέρα που το έχω στα χέρια μου το αγόρασα από πλαισιο, πραγματικα άψογο στο θέμα της φορητοτητας και της εμφανισης ,η οθόνη του είναι άψογη καμερα του πολυ καλη ομως θελει σταθερο χερι. • Άψογη ποιότητα κατασκευης, πολύ φωτεινή οθόνη, καμία σχέση οι φωτογραφίες του... εντυπωσιακές δηλαδή. • Κορυφαία κάμερα για Windows Mobile συσκευή. • Κοινώς σε νέους χρήστες συστήνεται άφοβα (είναι απλά τέλειο!!), για power users καλύτερα να εκφέρει κάποιος άλλος άποψη...! Αρνητικά • Το κακό με τη θήκη που δίνεται είναι ότι δεν προστατεύει εξολοκλήρου το μηχανάκι γύρω-γύρω • Συγνώμη αλλά με το κινητό-ppc περιμένεις να βγάλεις φωτογραφία; • Ναι με το ppc θέλω και πρέπει να παιρνω φωτογραφιες και δεν δικαιολογειται η ΝΟΚΙΑ πχ να εχει κλασεις ανωτερες καμερες. Στο 2006 ειμαστε • Η έλλειψη 3G συμβατότητας και τα "ψιλλοκολήματα" του αργού επεξεργαστή (ειδικά όταν η συσκευή φόρτωνεται με πολλά προγράματα) με έκαναν να αποφασίσω να περιμένω . • εχει καψει κανενα Pixel σε σας?εμενα εχει 1 καμμενο και φαινεται αρκετα καλα • ξαφνικα μου εβγαλε μια μαυρη γραμμη στην οθονη μονο οταν ενεργοποιω την καμερα πουθενα αλλου ουτε στην today ουτε στα programs.ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? • Αργό όμως, στο scrolling σελίδων του ΙΕ για παράδειγμα. Επίσης η οθόνη αφής είναι λίγο πιο σκληρή στην επαφή και όχι τόσο ευαίσθητη όσο του 9000. Θέλει διπλό πάτημα ορισμένες φορές για να δεχτεί την εντολή... • Tο πενάκι χάνει μόνο σε ποιότητα, αφού λυγίζει στο χέρι αρκετά εύκολα. Είναι ίδιο με του S100, αλλά δε θυμάμαι εκείνο να λύγιζε τόσο εύκολα... οπότε θα συμφωνήσω με το παραπάνω ρητό από τον αγαπητό nervous "Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!" Οι φωτογραφίες του site είναι όντως απαράδεκτες Ποιο έχει 3.5'' οθόνη;;; Το S200; Αυτό το είχα γράψει πριν 1 σελίδα για το 2020i. Το S200 έχει οθόνη 2.8'' Και ο ταξιδιώτης22 έχει ένα καμμένο pixel κάθε συσκευή και 1 καμμένο pixel?:ninja: :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ευχαριστούμε Μιχάλη, Αν προσέξατε στις φωτογραφίες του S200 υπάρχουν κάθετε μαύρες γραμμές στην άκρη, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η συσκευή του... Σε όλες τις φωτογραφίες που έχω δει καμία δεν έχει γραμμές στο πλάι. Πάντως εμένα μου αρέσουν οι φωτογραφίες του S200, αλλά με την Dopod rom του 818 pro βγάζει ακόμα καλύτερες! ;) Σιγουρα εχει προβλημα.Το ιδιο μου παρουσιασε και μενα με μια ομως μαυρη γραμμη και επεστραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Να ορίστε τώρα … πάλι με απογοητεύσατε ! Τι φωτογραφίες είναι αυτές, Όλες οι φωτογραφίες με γραμμές στα δεξιά και από ευκρίνεια δεν νομίζω να είναι και το καλύτερο και ειδικά αυτό που προανέφεραν κάποιοι. Νομίζω το περιμένουμε καιρό και τώρα που βγήκε όλοι θα το πάρουμε και σιγά σιγά μας απογοητεύει όλους. Έκατσα λοιπόν και μάζεψα μερικά θετικά και αρνητικά που ειπώθηκαν Θετικά • Και όσο αναφορά το μέγεθος εγώ το βρίσκω μια χαρά μιας και έχει μία τεράστια οθονάρα 3,5'' που το δικαιολογεί απόλυτα! • Λογική τη βρίσκω την τιμή. Εξάλλου σε λίγο καιρό θα πέσει • ο s-200 είναι η δεύτερη μέρα που το έχω στα χέρια μου το αγόρασα από πλαισιο, πραγματικα άψογο στο θέμα της φορητοτητας και της εμφανισης ,η οθόνη του είναι άψογη καμερα του πολυ καλη ομως θελει σταθερο χερι. • Άψογη ποιότητα κατασκευης, πολύ φωτεινή οθόνη, καμία σχέση οι φωτογραφίες του... εντυπωσιακές δηλαδή. • Κορυφαία κάμερα για Windows Mobile συσκευή. • Κοινώς σε νέους χρήστες συστήνεται άφοβα (είναι απλά τέλειο!!), για power users καλύτερα να εκφέρει κάποιος άλλος άποψη...! Αρνητικά • Το κακό με τη θήκη που δίνεται είναι ότι δεν προστατεύει εξολοκλήρου το μηχανάκι γύρω-γύρω • Συγνώμη αλλά με το κινητό-ppc περιμένεις να βγάλεις φωτογραφία; • Ναι με το ppc θέλω και πρέπει να παιρνω φωτογραφιες και δεν δικαιολογειται η ΝΟΚΙΑ πχ να εχει κλασεις ανωτερες καμερες. Στο 2006 ειμαστε • Η έλλειψη 3G συμβατότητας και τα "ψιλλοκολήματα" του αργού επεξεργαστή (ειδικά όταν η συσκευή φόρτωνεται με πολλά προγράματα) με έκαναν να αποφασίσω να περιμένω . • εχει καψει κανενα Pixel σε σας?εμενα εχει 1 καμμενο και φαινεται αρκετα καλα • ξαφνικα μου εβγαλε μια μαυρη γραμμη στην οθονη μονο οταν ενεργοποιω την καμερα πουθενα αλλου ουτε στην today ουτε στα programs.ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? • Αργό όμως, στο scrolling σελίδων του ΙΕ για παράδειγμα. Επίσης η οθόνη αφής είναι λίγο πιο σκληρή στην επαφή και όχι τόσο ευαίσθητη όσο του 9000. Θέλει διπλό πάτημα ορισμένες φορές για να δεχτεί την εντολή... • Tο πενάκι χάνει μόνο σε ποιότητα, αφού λυγίζει στο χέρι αρκετά εύκολα. Είναι ίδιο με του S100, αλλά δε θυμάμαι εκείνο να λύγιζε τόσο εύκολα... οπότε θα συμφωνήσω με το παραπάνω ρητό από τον αγαπητό nervous "Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!" file mou epeidh kai egw to phra apo plaisio mou eipan an bgalei kati mesa se efta meres apo tote pou to agorazeis na tous to pas kai sou deinoun allh suskeuh. an to parousiash met apo 7 meres tote egguhsh sthn acer ktl ktl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Και γιατί με pm;! Δεν είναι κάτι κρυφό! Εγώ λοιπόν παράγγειλα αυτό (το ίδιο εδώ). Σήμερα βρήκα επιπλέον αυτό (το ίδιο εδώ) που φαίνεται πολύ παρόμοιο και έρχεται πιο φθηνά. Α, το δικό μου δίνει μπόνους και ένα προστατευτικό οθόνης (γενικής χρήσης, μεγάλο, πρέπει να κοπεί στη διάσταση της οθόνης) για το οποίο οι αγοραστές του τύπου λένε ότι δεν είναι και το καλύτερο που κυκλοφορεί... Αυτά της Brando (υπάρχουν στο play247.gr) ακούγονται για πολύ καλά. o se euxaristw polu ;) na se kala ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Σιγουρα εχει προβλημα.Το ιδιο μου παρουσιασε και μενα με μια ομως μαυρη γραμμη και επεστραφη. Ναι ε; Πάντως σε ένα Ασιατικό forum που διαβάζω που μάλιστα κυκλοφόρησε πρώτα το S200 ως Dopod 818 pro δεν αναφέρθηκαν προβλήματα... Ποιος ξέρει ίσως κάποια παρτίδα να έχει πρόβλημα! :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 ρε παιδια με ενα καμμενο pixel υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν?σκεφτομαι να το παω στο πλαισιο οπου και το πηρα για να δω τι θα μου πουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 ρε παιδια με ενα καμμενο pixel υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν?σκεφτομαι να το παω στο πλαισιο οπου και το πηρα για να δω τι θα μου πουν. giati oxi... pane den exeis na xaseis tipota.. pisteuw an tous pieseis ligo tha sto allaksoun ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstr Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Καλημέρα σε όλους ! Οκ εγώ το έκλεισα και θα το παραλάβω την επόμενη εβδομάδα κατά την Πέμπτη. Βασικά πιστεύω ότι τα καταστήματα δεν είναι υποχρεωμένα να αντικαταστήσουν συσκευή από τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση. Το Πλαίσιο έχει τη δυνατότητα και έχει σε γενικές γραμμές πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά νομίζω είναι καθαρά θέμα μαγαζιού. Τώρα αν και εμένα βγάλει τέτοια προβλήματα πράγμα απαράδεκτο για νέο προϊόν που μόλις κυκλοφόρησε δεν νομίζω να έχω τύχη για αντικατάσταση από την ΤΙΜ οπότε θα πάω για την εγγύηση που και αυτή θα με ταλαιπωρήσει καθώς όπως αναφέρθηκε θα φύγει για Ιταλία. Όπως και να έχει έχω φάει κόλλημα και θα το πάρω … Σαν νέος και όχι ιδιαίτερα απαιτητικός νομίζω θα με τρελάνει !!! Καλό Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Χθες πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και το χειριστικα για αρκετη ωρα. Σαν μεγεθος και design ειναι φοβερο. Με εντυπωσιασε και η καμερα του (ισως σε σχεση με το 2020ι) και η οθονη του δεν ειναι ασχημη. Ομως ηταν αρκετα αργο και εδειχνα σαν να του ειναι λιγο βαρυ το WM5. Με ενα ισχυροτερο επεξεργαστη το s200 θα ειναι αριστο. Ξερει κανεις αν ο φοριστης αυτοκινητου απο το 2020ι κανει και στο s200? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 paidia hard reset sto s200 pws kanoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 paidia hard reset sto s200 pws kanoume? αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω γιατι δε θυμαμαι καθολου και θελω να το δωσω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 paidia to brhka! loipon patas tautoxrona to koumpi ths cameras kai to koumpi pou einai ligo pio katw pou otan to patas pas sto comm manager. meta afou exeis auta ta dio pathmena gia 3'' bazeis kai thn grafida sthn tripa kai ta exeis ola mazi gia alla 3'' pathmena.... meta bgazeis thn grafida alla ta alla dio ta exei akoma pathmena.... e kai meta bgainei to munhma to gnwsto sthn othonh kai patas to prasino koumpaki me to thlefwno opws otan dexese ena thlefwnima. auta.. pisteuw na mhn mperdepsa kanenan...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 kati allo pou tha ithela na rwthsw einai: pisw ston fako ths kameras exei mia boulitsa kai mia allh eikona pou deixnei ena louloudi... se pia apo tis dio epiloges einai kalutera na to exw????? auta :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Για κανονικές φωτογραφίες θα το έχει στην βουλίτσα που λες και εσύ ενό όταν θες να φωτογραφίσεις κάτι από πολύ κοντά θα βάλεις το κουμπάκι στο λουλουδάκι δλδ στο macro mode για να μην θαμπώνει η φωτογραφία. Αυτά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Για κανονικές φωτογραφίες θα το έχει στην βουλίτσα που λες και εσύ ενό όταν θες να φωτογραφίσεις κάτι από πολύ κοντά θα βάλεις το κουμπάκι στο λουλουδάκι δλδ στο macro mode για να μην θαμπώνει η φωτογραφία. Αυτά! :) thanks ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamth Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Kalispera se olous, Skeftome na agoraso i-mate jamin alla opos vlepo to qtek S200 einai to idio. Mipos exei kapoia diafora i opoia den fenete me tin proti matia? Apo oti diavasa se kapio allo site to i-mate jamin einai pio grigoro. Einai alithia auto? Se genikes grammes isaste euxaristimenoi apo to tin siskeui? Sas euxaristo kai kalo pasxa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 partw egw to exw liges meres twra kai eimai polu euxaristhmenos... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Kalispera se olous, Skeftome na agoraso i-mate jamin alla opos vlepo to qtek S200 einai to idio. Mipos exei kapoia diafora i opoia den fenete me tin proti matia? Apo oti diavasa se kapio allo site to i-mate jamin einai pio grigoro. Einai alithia auto? Se genikes grammes isaste euxaristimenoi apo to tin siskeui? Sas euxaristo kai kalo pasxa! Όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά στο hardware ανάμεσα στο I-mate Jamin και το Qtek S200. Η διαφορά τους είναι στο software άλλη rom έχει το S200 και άλλη το Jamin, η rom ''κάνει'' το Jamin να φαίνετε πιο γρήγορο όπως λες. Αλλά μπορείς να πάρεις το S200 και να του περάσεις την rom του Jamin χωρίς κανένα πρόβλημα όπως και το αντίστροφο, αρκεί να μην βάλεις ελληνική rom της οποία κλειδώνει η Ace-Hellas. Αυτά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Paidia, 3erei kanenas an to JamIn pairnei auti tin kartoula: SDSDH-2048-901, SD-2GB-66X-UII-SD, 2GB SanDisk Professional Line Ultra II High Speed 60x Secure Digital Card Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Αφού γεμίσατε τις σελίδες μας με καμμένα reviews παρακατιανών forums :p και μας spammarate άδικα, διαβάστε και το δικό μας αναλυτικό Review, λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής στη χώρα μας. :p Αναλυτική παρουσίαση: Qtek S200 Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts