nkmosch Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Re paidia, exw faei ton kosmo na vrw pws vazeis hxous gia sms apo mp3 kai den mporw... mhpws den ginetai? ti eidous arxeiwn mporw na balw gia sms kai gia ksypnitiri? episis, ta reminder den douleuoun me kleisti thn othoni?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Με εκκίνηση το κινητό παρουσιάζει σε μένα 24ΜΒ ελέυθερη μνήμη. Με την πάροδο του χρόνου γεμίζει η μνήμη, και κάποιο τμήμα της το κρατούν εφαρμογές ακόμα και αν τις κλείσεις. Δεν είναι πρόβλημα, είναι λειτουργία των Windows. Συμβαίνει και στα επιτραπέζια Windows αλλά εκεί δε φαίνεται γιατί συνήθως η RAM μας είναι πολύ περισσότερη και διαθέσιμη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις: 1) Να έχεις μελετημένα Today Plugins να ξεκινάνε με τη συσκευή. Να επιλέξεις όλα όσα δεν κρατάνε μεγάλα ποσοστά μνήμης και να βρεις τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Π.χ. το SPB Pocket Plus λένε οτι κρατάει μεγάλα ποσοστά μνήμης. Αντί αυτού μπορείς να επιλέξεις το iLauncher. Το ίδιο να κάνεις και σε άλλες εφαρμογές που επιθυμείς. 2) Να κλείνεις συχνά όσες εφαρμογές ξεχνιούνται. Π.χ. σε εμένα το Active Sync και ο Comms Manager μένουν πάντα ανοιχτά. Όταν τα απενεργοποιώ κερδίζω 1ΜΒ μνήμης πάντα. Αυτά μπορείς να κάνεις τπτ άλλο. Μη σε ανησυχεί όμως και το κινητό. Εμένα λειτουργεί κανονικά με μέχρι και 5ΜΒ ελεύθερης μνήμης, όταν είχα ανοίξει WiFi, Resco Explorer και είχα συνδεθεί μέσω WLAN με φακέλους μουσικής στο PC μου... και είχα ανοίξει το Pocket Player για να ακούσω streaming audio τα νέα τραγούδια του Κουρκούλη :p Παράλληλα σερφάριζα στο net με τον ΙΕ, αν και με λίγες διακοπές στη μουσική λόγω του επεξεργαστή. :) Πάντως το έκανε χωρίς πρόβλημα. Το ίδιο το έχω κάνει με το 9000 και δεν κόλωσε φυσικά καθόλου... Αυτά. επισης το handy switcher ειναι σα ενας task manager σε κανονικο pc. σου δειχνει τι τρεχει στο background και κλεινει οτι δε χρειαζεται, ειναι φοβερα λειτουργικο προγραμματακι. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 epishs, to greek arxeio tou sunnydays mporei na to steilei kaneis to nkmosch@gmail.com? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 επισης το handy switcher ειναι σα ενας task manager σε κανονικο pc. σου δειχνει τι τρεχει στο background και κλεινει οτι δε χρειαζεται, ειναι φοβερα λειτουργικο προγραμματακι. αν εχεις το pocket plus που και αυτο κλεινει τις εφαρμογες χρειαζεσαι το handy switcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 911 oxi den to xreiazese Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Με εκκίνηση το κινητό παρουσιάζει σε μένα 24ΜΒ ελέυθερη μνήμη. Με την πάροδο του χρόνου γεμίζει η μνήμη, και κάποιο τμήμα της το κρατούν εφαρμογές ακόμα και αν τις κλείσεις. Δεν είναι πρόβλημα, είναι λειτουργία των Windows. Συμβαίνει και στα επιτραπέζια Windows αλλά εκεί δε φαίνεται γιατί συνήθως η RAM μας είναι πολύ περισσότερη και διαθέσιμη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις: 1) Να έχεις μελετημένα Today Plugins να ξεκινάνε με τη συσκευή. Να επιλέξεις όλα όσα δεν κρατάνε μεγάλα ποσοστά μνήμης και να βρεις τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Π.χ. το SPB Pocket Plus λένε οτι κρατάει μεγάλα ποσοστά μνήμης. Αντί αυτού μπορείς να επιλέξεις το iLauncher. Το ίδιο να κάνεις και σε άλλες εφαρμογές που επιθυμείς. 2) Να κλείνεις συχνά όσες εφαρμογές ξεχνιούνται. Π.χ. σε εμένα το Active Sync και ο Comms Manager μένουν πάντα ανοιχτά. Όταν τα απενεργοποιώ κερδίζω 1ΜΒ μνήμης πάντα. Αυτά μπορείς να κάνεις τπτ άλλο. Μη σε ανησυχεί όμως και το κινητό. Εμένα λειτουργεί κανονικά με μέχρι και 5ΜΒ ελεύθερης μνήμης, όταν είχα ανοίξει WiFi, Resco Explorer και είχα συνδεθεί μέσω WLAN με φακέλους μουσικής στο PC μου... και είχα ανοίξει το Pocket Player για να ακούσω streaming audio τα νέα τραγούδια του Κουρκούλη :p Παράλληλα σερφάριζα στο net με τον ΙΕ, αν και με λίγες διακοπές στη μουσική λόγω του επεξεργαστή. :) Πάντως το έκανε χωρίς πρόβλημα. Το ίδιο το έχω κάνει με το 9000 και δεν κόλωσε φυσικά καθόλου... Αυτά. δηλαδη το iLauncher ειναι καλλιτερο ?????? οσο για το ptravel η νέα εκδοση λυνει το προβλημα μαλλον Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pe2lejo Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Έκανα εγώ κάποια σύγκριση και δεν το κατάλαβα;;; Χρησιμοποίησα ποτέ τον όρο καλύτερο ή χειρότερο; Πως ορίζεται το "καλύτερο"; Τέλος πάντων. Για το s200 γράφω 1) γιατί είχα το λατρεμένο s100 και περίμενα εναγωνίως τον αντικαταστάτη και 2) γιατί από τη στιγμή που το είδα μου άρεσε πολύ ως συσκευή. Γράφω για τελευταία φορά ότι (σε σχέση κυρίως με το m600 και δευτερευόντως με το 9100 γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς): κι εγω τα ειχα ολα κ ξερω τι παιζει. τα ετεν ειναι αθλια μηχανηματα κι απορω τι εχει γινει εδω στο φορουμ και τα προωθειτε τοσο πολυ. μηπως ειναι κανενα μελος αντιπροσωπος της ετεν στην ελλαδα; γιατι μονο ετσι εξηγειται. -Με εντυπωσίασαν: Ο σχεδιασμός και η εργονομία του, δηλ. μέγεθος, βάρος, διαστάσεις, αναλογίες, πλήκτρα, υλικά και υφή, γενικότερη αίσθηση στο χέρι. -Με απογοήτευσαν: Επιδόσεις, οθόνη, stylus. Πιο ξεκάθαρος και πιο ειλικρινής δεν γίνεται. Έλεος, που λες και συ. Φιλικά. ε ωραια κ εμενα μαπογοητευσαν στο ετεν αυτα που σεντυπωσιασαν στο κιουτεκ ps. Τι σημαίνει "υποστήριξη"; Έχεις κάνει συγκριτικό benchmark τέστ; Πως ξέρεις πόσο πιο γρήγορο ή αργό είναι από το m600 ή οποιδήποτε άλλο ppcphone; μιλουσα για την υποστηριξη της κιουτεκ σε σχεση με αυτην της ετεν. ιδιαιτερα αν το εχεις παρει απο εις-ελλας εισαι μια χαρα οτι κι αν σου συμβει. και σε πολλους συμβαινουν. γουιντοους ειναι αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Τι να σχολιάσω, τώρα;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Φιλε 911, γιατι μετα απο 1 εβδομαδα χρησης s200 και pocket plus μολις χτες πηρα χαμπαρι οτι και το pocket plus κλεινει εφαρμογες! ;-) Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Φιλε 911, γιατι μετα απο 1 εβδομαδα χρησης s200 και pocket plus μολις χτες πηρα χαμπαρι οτι και το pocket plus κλεινει εφαρμογες! ;-) ποτε δεν ειναι αργα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Κατι αλλο τωρα.Πως μπορουμε ενα αριθμο κλησης που δεν ειναι στις επαφες πχ αναπαντητη,εισερχομενη κλπ.να την προσθεσουμε σε μια επαφη μας ?πραγμα που το 8310 το κανει ευκολα στο s200 δεν εχω καταφερει να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Einai dynaton na kano synchronize to gmail sto S200 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Κατι αλλο τωρα.Πως μπορουμε ενα αριθμο κλησης που δεν ειναι στις επαφες πχ αναπαντητη,εισερχομενη κλπ.να την προσθεσουμε σε μια επαφη μας ?πραγμα που το 8310 το κανει ευκολα στο s200 δεν εχω καταφερει να το βρω. πατας το yes για να εμφανιτουν οι κλησεις σου. μετα πατας call history και πας πανω απο το νουμερο που θες να αποθηκευσεις κ κρατας το styloys gia ligo apo pano . εκει θα σου δωσει την επιλογη να το κανεις save η να στειλεις κατευθειαν σμσ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..... TO RESCO καποιος θα μου το στειλει για 160 χαρακτιρεσ σμσ ? jjeanppaul@hotmail.com thx,,, Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Προσωπικά έχω ένα Motorola H500 ακουστικό BT, με το οποίο γίνονται οι φωνητικές κλήσεις μια χαρά. Από όσο έχω δει, η εγγραφή των ονομάτων πρέπει να γίνει από το μικρόφωνο της συσκευής, αλλά μετά οι κλήσεις γίνονται από το ακουστικό. Έχω παρατηρήσει ότι δυστυχώς η ακρίβεια στην αναγνώριση δεν είναι και η καλύτερη, με πολύ θόρυβο δεν καταλαβαίνει τι λέω (οπότε κάνει ένα δεύτερο μπιπ) ή μπέρδευε κάποια ονόματα (μέχρι που τα άλλαξα για να μην παίρνω λάθος άτομα!). Ένα παλιό Nokia 5130 που είχα τα πηγαινε πολύ καλύτερα στην αναγνώριση των φωνητικών κλήσεων... Έχεις δίκαιο τελικά δουλεύει μια χαρά …. Θα μπορούσαμε τώρα να βρούμε και έναν τρόπο να ηχογραφούμε τις εισερχόμενες κλήσεις? Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 πατας το yes για να εμφανιτουν οι κλησεις σου. μετα πατας call history και πας πανω απο το νουμερο που θες να αποθηκευσεις κ κρατας το styloys gia ligo apo pano . εκει θα σου δωσει την επιλογη να το κανεις save η να στειλεις κατευθειαν σμσ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..... TO RESCO καποιος θα μου το στειλει για 160 χαρακτιρεσ σμσ ? jjeanppaul@hotmail.com thx,,, Αυτον τον τροπο τον εχω δει ,δεν μπορεις ομως να προσθεσεις τον αριθμο σε μια υπαρχουσα επαφη παρα μονο να δημιουργησεις νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 α καταλαβα λαθος τοτε. με το phoneplus ισως να γινεται τοτε. αλλιως πατα send text message και απο εκει κανε copy paste to νουμερο που θες στην επαφη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 α καταλαβα λαθος τοτε. με το phoneplus ισως να γινεται τοτε. αλλιως πατα send text message και απο εκει κανε copy paste to νουμερο που θες στην επαφη.. Καλα ειναι δυνατον να το εχει το 8310 και να μην το εχει το s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 κοιτα κ εμενα μου κανει εντυπωση αλλα ποτε δε μου ειχε χρειαστει μεχρι στιγμης. εκτος κ αν μου διαφευγεθ κατι. ας μας διαφωτισουν κ τα αλλα παιδια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Διαβασα στο νετ παιδια πως το s300 δεν θα αργησει να βγει.....τι να σημαινει αυτο αραγε? http://telefonino.leonardo.it/HTC/Notizie/n14261/htc-muse-qtek-s300.html Ειναι ιταλικο το σαιτ μα ακρη βγαινει με τισ κοδικες ονομασιες. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Διαβασα στο νετ παιδια πως το s300 δεν θα αργησει να βγει.....τι να σημαινει αυτο αραγε? http://telefonino.leonardo.it/HTC/Notizie/n14261/htc-muse-qtek-s300.html Ειναι ιταλικο το σαιτ μα ακρη βγαινει με τισ κοδικες ονομασιες. Αναλογο θεμα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1344688#post1344688 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ????? Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ τωρα το πηρα και θα βγει αλλο ?????:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Einai dynaton na kano synchronize to gmail sto S200 ; Καμια απάντηση ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgolf Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Ψαχνω ενα προγραμμα για remote control που να δουλευι στο s200. εχω δοκιμασει καποια αλλα δεν δουλευουν, καποια μου λενε οτι δεν ειναι συμβατες οι υπερυθρες. Παράθεση nap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Εδώ και 3 μέρες μετά την απεγκατάσταση κάποιον προγραμμάτων από τον υπολογιστή(ένα από αυτά ήταν και το mRouter) τα οποία είχα με το Nokia δεν μπορεί να μου αναγνωρίσει το Qtek S200 μέσω Bluetooth.Έτσι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό αλλά ούτε να στήλω ακόμη και απλά αρχεία μέσω Bluetooth.Δεν αναγνωρίζουν το ένα το άλλο.Ακολουθώ τις οδηγίες στο Help του ActiveSync αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Εδώ και 3 μέρες μετά την απεγκατάσταση κάποιον προγραμμάτων από τον υπολογιστή(ένα από αυτά ήταν και το mRouter) τα οποία είχα με το Nokia δεν μπορεί να μου αναγνωρίσει το Qtek S200 μέσω Bluetooth.Έτσι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό αλλά ούτε να στήλω ακόμη και απλά αρχεία μέσω Bluetooth.Δεν αναγνωρίζουν το ένα το άλλο.Ακολουθώ τις οδηγίες στο Help του ActiveSync αλλά τίποτα. Τελικά χωρίς να κάνω κάτι και στα ξαφνικά έφτιαξε μόνο του:fool: :fool: :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts