Jean-Paul Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ναι πράγματι είναι ολα τα λεφτα, αφού με τα μισα σχεδον χρήματα είμαι απόλυτα ικανοποιημενος... Ελπίζω να σε ικανοποιεί ο -200 Mhz βαλτου ενα addon sto today και πες μου αν εσυ είσαι ικανοποιημένος ... rofl Κάνε και ενα scroll στο in.gr, φτιάξε και καφεδάκι όμως πρώτα... :D :D :D αντικειμενικα εμενα παντως που εχω δοκιμασει αρκετα κινητα μου φαινεται αρκετα αργο σε ολα του. το καλυτερο κ λυπαμαι που το λεω, στην μικρη κατηγορια παντα, ηταν το σ100. ηταν αριστο για μενα.μπορει κ να μη θυμαμαι καλα η οι απαιτησεις μου να εχουν ανεβει αλλα δεν θυμαμι ποτε να σκεφτομουν την ταχυτητα στο σ100. στο σ200 υπαρχουν φορες που με εχει εκνευρισει αφανταστα. δεν παυει να ειναι ενα ωραιο ppc ομως με ερκετες δυνατοτητες.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 καποιος εχει ηδη αναφερει οτι αν το s200 δεν το φορτωσεις πολυ τοτε δουλευει αψογα. συμφωνω απολυτα με αυτο. χωρις τιποτα επανω εμενα πηγαινε σφαιρα (jamin). τωρα με το spb plus, weather κλπ τρεχει ικανοποιητικα. επισης μη ξεχναμε οτι ολα τα ppc phones εχουν φτιαχτει για business use και δεν ειναι τα απολυτα gadgets για τους φανατικους. και εδω πιστευω ειναι το λαθος. πολλοι περιμενουν απο αυτο το μοτερακι να ειναι laptop υψηλων επιδοσεων... ευτωχως ή δυστυχως δεν ειναι. για business use παντως εμενα με εχει βολεψει απιστευτα γιατι στο μικροτερο δυνατο μεγεθος, τα κανει ολα και συμφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 αμαν ρε παιδια πως κανετε ετσι για την ταχυτητα εδω δομιμασαμε με ενα φιλο μου που εχει το 2020 με win 05 και το s200 πηγαινε το ιδιο και λιγο ποιο γρηγορο με τα ιδια φορτωμενο στο today !!!!!! (φυσικα δεν μιλαμε για φωτεινοτητα, αναλυση οθόνης , ηχο, καμερα ) σε ολα σκιζει το s200 , αλλωστε στην κατηγορια του υπάρχει το atom αλλα ποιος αγοράζει με εγγυηση honk-kong ??? και 830 Ευρωπουλακια ???? σκεψου ειναι ενΑ S200 και ενα w810 μεταχειρισμένο αντε + 100 ευρω ακομα τελικα το s200 ειναι αρκετα πιο καλο απ'οτι το περιμενα !!!! αλλωστε δεν εχουν βγει ακομα σοβαρες αναβαθμίσεις περιμενετε ....... το Ν80 το ειδατε ?????? τρομερα πιο αργο και η καμερα ΧΑΛΙΑ (και λεει οτι ειναι 3 MP) to N91 ???? ΑΙΣΧΩΣ ΟΘΟΝΗ , τρομακτικα αργο ( για σκληρο 4 γιγα) και απο ηχο μαπα σε σχεση με τα W Tης SONY Απο καμερα μονο το Ν90 ειναι πολυ καλο και το w900i Ισως το p990i να ειναι ενα καλο τυπου ppc αν καποτε βγει !!!!! και αν παράλληλα βγούνε και αρκετες εφαρμογες Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Για το in.gr σχόλιο: το μηχανάκι δεν ειναι hyperthreading, αλλα ειδικα στο in.gr σκρόλαρε κανονικότατα!!! Γενικά ειναι γρήγορο, αρκεί να μην έχει κανείς απαιτήσεις να είναι κανονικό intel pc! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 τελικα βρηκα πως μπορουμε να βαλουμε wav files gia ηχους εισερχομενων μηνηματων sms και mms , με τον resco explorer αντιγραφουμε τους ηχους που θελουμε στο φακελο c:windows χυμα και να !!!!!!!!!!! τωρα για mp3 δεν γνωριζω αλλα με waω εχει απειρως καλυτερο ηχο !!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Παιδιά μην απογοητεύεστε με την ταχύτητα του s200... Περιμένετε λίγο... Όλο και κάτι καλό θα έρθει...:X ;) Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 τελικα βρηκα πως μπορουμε να βαλουμε wav files gia ηχους εισερχομενων μηνηματων sms και mms , με τον resco explorer αντιγραφουμε τους ηχους που θελουμε στο φακελο c:windows χυμα και να !!!!!!!!!!! τωρα για mp3 δεν γνωριζω αλλα με waω εχει απειρως καλυτερο ηχο !!! Για κοίταξε εδώ τι γράφει ο Mythozz http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88464&page=21 Ο φάκελος c:windows υποθέτω είναι στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα?Για ήχο μηνύματος πέρνει τελικά ΜΡ3 ή μονο wav?Έχω βάλει κάποιους wav εκεί που μου είπε ο Mythozz(χύμα στην κάρτα) και δεν τους βλέπει να τους διαλέξω για ήχο μυνήματος(ούτε βέβαια και ΜΡ3).Για ringtones μία χαρα τα βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 παιδια ξερει κανεις κανενα handwriting recognition προγραμμα για ελληνικά σα το penreader ας πουμε? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subwr Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Που ακριβώς είναι τα features? Εννοείς του προγράμματος ή του ppc? Πάντως έβαλα το Ilauncher 2.3.02 και πάει μια χαρά. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Για κοίταξε εδώ τι γράφει ο Mythozz http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88464&page=21 Ο φάκελος c:windows υποθέτω είναι στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα?Για ήχο μηνύματος πέρνει τελικά ΜΡ3 ή μονο wav?Έχω βάλει κάποιους wav εκεί που μου είπε ο Mythozz(χύμα στην κάρτα) και δεν τους βλέπει να τους διαλέξω για ήχο μυνήματος(ούτε βέβαια και ΜΡ3).Για ringtones μία χαρα τα βλέπει. Το έχω πει ίσως και 5 φορές σε αυτό το thread. Άλλη μια φορά πάμε: ΗΧΟΥΣ κλήσης, τους βάζετε ΧΥΜΑ στην SD κάρτα σας. Θα τους δει άνετα. ΗΧΟΥΣ για μηνύματα, επιλέγετε WAV αρχεία και τα βάζετε στον φάκελο WINDOWS μέσα. THEMES τα βάζετε ΧΥΜΑ στην SD, πάλι θα τα δει. Ελπίζω τώρα να είναι σαφές. :) P.S. Όσο για την ταχύτητα, εγώ παιδιά έχω βάλει το OMAPClock, στα 264Mhz το εργαλείο... και πάει μηχανάκι :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ωπα help σταματησε να ανταποκρινεται η γραφίδα και μόνο τα κουμπακια παιζουν!!! ξερει κανεις πως λύνεται αυτο???????? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 P.S. Όσο για την ταχύτητα, εγώ παιδιά έχω βάλει το OMAPClock, στα 264Mhz το εργαλείο... και πάει μηχανάκι :) Και πως καταλαβαίνουμε μέχρι που αντέχει ή ότι παίζει καλά κτλ και δεν θα τον πάρουμε στο χέρι?? Υπάρχει κανένας κανόνας? :O Ερώτηση: οι εφαρμογές δεν κλείνουν και πρέπει να τις κλείνουμε πάντα από ρυθμίσεις/μνήμη κτλ ε?? Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Και πως καταλαβαίνουμε μέχρι που αντέχει ή ότι παίζει καλά κτλ και δεν θα τον πάρουμε στο χέρι?? Υπάρχει κανένας κανόνας? :O Ερώτηση: οι εφαρμογές δεν κλείνουν και πρέπει να τις κλείνουμε πάντα από ρυθμίσεις/μνήμη κτλ ε?? Παίζεις και λίγο ρίσκο :p Όχι πλάκα κάνω, απλά ενημερώνομαι κάθε μέρα από φορουμς του εξωτερικού με άλλους που το χρησιμοποιούν μέχρι πόσα αντέχει. Στα 264 Mhz αντέχει χωρίς πρόβλημα, ίσως, πετάξει κανένα reset μέσα σε μια βδομάδα χρήσης. Από εκεί όσο πιο χαμηλά το βάζεις τόσο πιο σίγουρος είσαι. Και στα 216, 248, 252 το έχω δοκιμάσει και πάει μια χαρά. Βέβαια οτι κάνεις το κάνεις με δική σου ευθύνη, όπως και εγώ και όλοι. Έχω βάλει και το Smartskey το πρόγραμματάκι, που ξεκινάει αυτόματα το OMAPclock μετά από reset και το βάζει σε όποια ταχύτητα θέλω... Και μετά από 20 περίπου μέρες χρήσης, επανέρχομαι και ξαναλέω οτι είναι μούφα οι διαδόσεις για τον επεξεργαστή του, το κινητάκι αξίζει με το παραπάνω τα όσα προσφέρει. Κινείται χωρίς κολλήματα, γρήγορο στα τηλέφωνα, στις κλήσεις κλπ. Έχω ξεχάσει πραγματικά το 9000 μου, παρά την έλλειψη 3G μάλιστα... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 H κάμερά του έχει λίγο αργή απόκριση ή μου φαίνεται...? Αυτό θα λυθεί με την αναβάθμιση που έρχεται..:X ? Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Α, το omapclock από που μπορώ να το κατεβάσω? Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Το έχω πει ίσως και 5 φορές σε αυτό το thread. Άλλη μια φορά πάμε: ΗΧΟΥΣ κλήσης, τους βάζετε ΧΥΜΑ στην SD κάρτα σας. Θα τους δει άνετα. ΗΧΟΥΣ για μηνύματα, επιλέγετε WAV αρχεία και τα βάζετε στον φάκελο WINDOWS μέσα. THEMES τα βάζετε ΧΥΜΑ στην SD, πάλι θα τα δει. Ελπίζω τώρα να είναι σαφές. :) P.S. Όσο για την ταχύτητα, εγώ παιδιά έχω βάλει το OMAPClock, στα 264Mhz το εργαλείο... και πάει μηχανάκι :) δεν σου κξαθυστερει οταν κανεις suspend μεχρι να διαβασει παλι την sd karta ? με αποτελεσμα να αργουν και οι ηχοι ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Καθόλου δεν καθυστερεί. Άλλωστε πάντα δίνει ρεύμα στην κάρτα και πάντα τη διαβάζει. Ο μόνος τρόπος να μη τη διαβάζει είναι να το βάλεις στο OFF... Το ίδιο κάνω και στο 9000 χωρίς πρόβλημα. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Εγκατεστησα το Resco Keyboard Pro αλλα το προβλημα ειναι οτι γραφω ελληνικα μονο με 70 χαρακτηρες.Οταν απενεργοποιω το unicode γραφει μηνυματα 160 χαρακτηρων αλλα ο παραληπτης βλεπει κατι αλαμπουρνεζικα.Τι πρεπει να κανω για να στειλω σωστα μηνυματα 160 χαρακτηρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ωπα help σταματησε να ανταποκρινεται η γραφίδα και μόνο τα κουμπακια παιζουν!!! ξερει κανεις πως λύνεται αυτο????????κανε με την σειρα, reset-hard reset- και αν δεν γινει τιποτα ξαναπερνα την ρομ και λογικα θα εισαι οκ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ακριβως ετσι, τιποτα δεν έπιασε μονο με την ρομ δούλεψε πάλι! αχ βαχ! ρε παιδια το penreader το εχει τελικά κανεις? ειναι προγραμμα σα το block recognizer αλλά στα Ελληνικά! αν το χει κάποιος ας πει τίποτα!! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 καλημέρα ξανά! λοιπον έβαλα χτες το pocketclock αλλά μετά που ήθελα να το απεγκατασήσω, βγήκε μεν, αλλα εν μέρη μόνο! έμεινε το εικονιδιο στο programs! :mad: ξέρει κανείς πως κάνουμε εντελώς uninstall κάποιο πρόγραμμα που δεν θέλει να βγει?? thanx! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ρε παιδια, ειμαι κατοχος και χρηστης ενος Ρ910 και το εχω συνηθισει, αλλα σκεφτομαι να αγορασω το S200, τι λέτε, η μετάβαση απο την μια πλατφόρμα στην άλλη θα είναι ομαλή? Αν κάποιος το έχει ήδη κάνει, τί είναι αυτό που του την έσπασε στα WM που το είχε το Ρ910? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Δεν αντιστοιχώ ακριβώς στο ερώτημά σου αλλά πλησιάζω. Είχα Ρ900 και πήρα S100. Το θεώρησα μεγάλη βελτίωση. Για να ακριβολογώ μου την έσπασαν (και μου τη σπάνε ακόμη) δύο πράγματα 1) παρά το ότι κλείνω τις εφαρμογές η μνήμη της συσκευής γεμίζει και θέλει restart κάθε μια - δυο μέρες (στο Ρ900 εάν έκλεινες τις εφαρμογές δεν είχες τέτοιο πρόβλημα), 2) η μπαταρία του κρατάει μόνο 2 ημέρες max και αν τελειώσει, το κινητό φορμάρεται...(στο Ρ900 3 ημέρες και χωρίς επιπτώσεις αν σου τελείωνε η μπαταρία). Εσύ όμως σκέφτεσαι να πάρεις το S200 το οποίο έχει WM5 οπότε το πρόβλημα μνήμης που αναφέρω δεν υπάρχει πλέον, η μπαταρία του κρατάει 3 ημέρες (από όσο έχω ακούσει) λόγω του οικονομικού επεξεργαστή του και αν μείνεις από μπαταρία δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Κατά συνέπεια όσα με ενόχλησαν (και με ενοχλούν ακόμη) κατά τη μετάβασή μου από το Ρ900 στο S100 δεν θα τα έχεις αν πάρεις το S200. Προσωπική μου γνώμη: αν πιστεύεις ότι δεν θα σου λείψει το πληκτρολόγιο του Ρ910 και δεν σε ενοχλεί να γράφεις με τη γραφίδα στο εικονικό πληκτρολόγιο, τότε να το πάρεις άφοβα. :) ΥΓ - Φοβερός συγχρονισμός φίλε Λαγουδάκη!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 φιλε μου εγω ειχα πριν P800-P910 δεν θα εχεις προβλημα,θεμα 1-2 ημερων ειναι,δεν υπηρξε κατι που να μετανιωσα για την αλλαγη,με καλυψε απολυτα ο φιλος zoo!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ξερεις αν γινοταν αυτο και στο σ1000 η αν τοτε εκλεινε το ρευμα ? γιατι σε ενα απο αυτα που ειχα το εκανε κα απο τοτε δεν ξαναεβαλα στην sd ηχουσ. μου εμεινε αποθημενο..... :-( βεβαια οχι οτι εχω προβλημα με χωρο αλλα εστω 1-1/1/2 Mb giati na min to kerdiso.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts