mercurius04 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Γεια σας παιδια. Αγόρασα ενα Qtek S200 αλλα είναι στα Γαλλικά. Εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κάτι που να με βοηθήσει να το αλλάξω σε Ελληνικά. Βασικά δεν εχω ιδέα αν μπορει να αλλάξει. Επισης δεν έχω καταλάβει πως μπορω να το κανω WM6. Ειδα καποια link αλλα δεν εβγαλα άκρη. Sorry αν υπαρχει καποιο thread που να τα εξηγεί αλλα δεν εχω βρει κάτι. Ααααα επίσης θα ήθελα τον driver για να το συνδέσω στο pc η απο πού μπορώ να τον κατεβάσω. Πολλά ζητάω εεε? :worry: Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Megia! Loipon des... Arxika se ellinika plirws den exw dei kapoia ROM. Auto pu kanun polloi einai na valun ena programma apo panw pu einai san na einai to tilefwno sta ellinika. Twra gia ta WM6 yparxun polles ROMs kai tipota episimo. Polloi rwtane gia tin kalyteri ROM kai tetoia... Den yparxei kalyteri einai auti pu su aresei parapanw.... Odigies gia to pws na kaneis flash yparxun sto xda-developers.com. (kai genikws ekei yparxun ta panta) Egw exw tin ekdosi PDAVIET pu tin vrika tin kalyteri. Stin thesi su tha evaza WM6 (pu einai sta agglika) kai aplws tha evaza elliniko pliktrologio. Einai toso omorfa ta WM6 mprosta sta WM5. Oti apories exeis min distaseis na mas rwtiseis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ρε παιδια εχω μια απορια με το wi-fi του σ200 !! ενω μου δειχνει οτι εχω συνδεθει οταν παω να μπω στον explorer σε καποιο σιτε μου γραφει η συνδεση διακοπηκε και δεν μπαινει !! πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ρε παιδια εχω μια απορια με το wi-fi του σ200 !! ενω μου δειχνει οτι εχω συνδεθει οταν παω να μπω στον explorer σε καποιο σιτε μου γραφει η συνδεση διακοπηκε και δεν μπαινει !! πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? des apo to wireless manager - settings an ontws exeis syndethei prwta..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 des apo to wireless manager - settings an ontws exeis syndethei prwta..... ναι λεει οτι εχει συνδεθει !! αλλα μετα δεν μπαινει !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ναι λεει οτι εχει συνδεθει !! αλλα μετα δεν μπαινει !! An ola ta settings einai ok dn xerw......... xrisimopoieis proxy i tipota tetoio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 γμτ εχω την εντυπωση οτι το κανει μονο σε wi-fi που θελουν κωδικο !! ενω βαζω κωδικο μετα δεν μπορει να μπει στον explorer !! επισης ειχα κανει διαφορα για το tim gprs και ισως φταιει αυτο !! θα το κανω ενα φορματ λογικα και θα δω !! :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Οκ παιδια εστρωσε !! εσβησα κατι ρυθμισεις που ειχα κανει για το gprs και τωρα δουλευει οκ και το wi-fi !! :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μετά απ 12 μέρες το qtek επεστράφη στον κάτοχο του.. είχε χαλάσει ο βομβητής κ στον Γερμανό μου είπαν οτι θα πάει Ιταλία για επισκευή ενω τελικά απ'οτι κατάλαβα το έφτιαξαν στον Γερμανο στην Αθήνα... who knows? Σημασία έχει οτι είναι κομπλέ κ τώρα σας γράφω από αυτό μέσω wi-fi! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδια πως κανουμε hard reset se qtek s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδια πως κανουμε hard reset se qtek s200? kratas patimeno to koumpi tu COMM MANAGER (katw apo tn kamera su) kai patas to kumpi gia na anoixei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Παιδια περασα την rom του touch στο s200 και το κινητακι πεταει και ειναι και πολυ εντυποσιακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Tipota :D Re sy giati tin TOUCH? Dn mu arese to toso mavro... Sto katw katw to prophet pira oxi to touch :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 εμενα μου αρεσει σαν design to s200 και σαν interface το touch οποτε ειπα να τα συνδιασω και τα 2 .και υπαρχει ενα θεμα που δεν ειναι σαν το μαυρο ειναι το κλασικο χρωμα των wm6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 εμενα μου αρεσει σαν design to s200 και σαν interface το touch οποτε ειπα να τα συνδιασω και τα 2 .και υπαρχει ενα θεμα που δεν ειναι σαν το μαυρο ειναι το κλασικο χρωμα των wm6 Mπορούμε να έχουμε πληροφορίες για την ROM που λες? ::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Παιδια περασα την rom του touch στο s200 και το κινητακι πεταει και ειναι και πολυ εντυποσιακο! Μήπως μπορούμε να ξέρουμε ποια ακριβώς έβαλες και τι προβλήματα (αν) αντιμετώπισες; Με την μπαταρία τι γίνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 λοιπον εβαλα αυτην την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=319206 και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα το κινητο δουλευει τελεια ! για να μπειτε στο παραπανω site πρεπει να γινετε μελη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μόλις πήρα και εγώ το SPV M600 από το εξωτερικό, είναι της Orange. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω PDA και θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε θέματα για το κινητό καθώς και προγράμματα... Και επίσης μπορώ να αλλάξω την ROM της Orange που έχει με άλλη και μετά να περάσω το προγραμματάκι που τα μετατρέπει σε ελληνικά??? Ή μετά δεν θα μπορώ να τα μετατρέψω??? Και ξέρετε μήπως ποια είναι η τελευταία επίσημη Rom που κυκλοφορεί?? Από ότι διάβασα το τηλέφωνο μου είναι G4... Ελπίζω να μην σας κούρασα...:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 παιδια εχω ενα sonyericsson HBH-DS970 handfree .εχει 2 ακουστικα και θελω να το συνδεσω με το s200 μου να ακουω μουσικη στερεοφωνικα γινεται ? οποτε πας και παταω add new device δεν το βρισκει γτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Παιδιά έχω μια χαζή απορία. Αν βάλω κάποια εικόνα σαν φόντο στην today screen μου τη δείχνει θαμπή, τι φταίει!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Λόγω του ότι αγόρασα τώρα το s200 καινούριο, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το στερεοφωνικό ήχο σε bluetooth ακουστικά. Μέσα στο manual αναφέρει ότι υποστηρίζεται η τεχνολογία A2DP. Σε προηγούμενες σελίδες είδα ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο έπρεπε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στη συσκευή. Γιατί αυτό; Άλλαξε hardware η ίδια συσκευή και τώρα υποστηρίζεται;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 εμενα μια χαρα δουλευει με τα στερεοφωνικα ακουστικα μου εχω το sonyericsson HBH-DS970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα,δεν μπορω να βαλω τα wm06 στο ς200 κατι πρπει να κανω λαθος,μολις παω να τα εγκαταστησω ενω μου λεει οτι θα διαρκεσει 15 περιπου λεπτα τελειωνει αμεσως την εγκατασταση και δεν την κανει.αν ξερει καποιος και το εχει κανει ας με βοηθησει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα,δεν μπορω να βαλω τα wm06 στο ς200 κατι πρπει να κανω λαθος,μολις παω να τα εγκαταστησω ενω μου λεει οτι θα διαρκεσει 15 περιπου λεπτα τελειωνει αμεσως την εγκατασταση και δεν την κανει.αν ξερει καποιος και το εχει κανει ας με βοηθησει.ευχαριστω Καλημέρα. Εδώ θα βρεις έναν καλό οδηγό για αναβάθμιση σε WM6 ( // forum.xda-developers.com/showthread.php?t=310452). ΠΡΟΣΟΧΗ μετά την πρώτη φάση μην προχωρήσεις σε ευθυγράμμιση της οθόνης αλλά να το αφήσεις ως έχει και να πας αμέσως στην δεύτερη φάση! Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts