tasosvel Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 χτες απεκτησα κι εγω το δικο μου σ200 !!:) Πολυ ωραια συσκευη !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 καλοριζικο φιλε τασο:happy: δεν θα σε προβληματισει ειδικα αν του κανεις o/c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 καλοριζικο φιλε τασο:happy: δεν θα σε προβληματισει ειδικα αν του κανεις o/c ευχαριστω !! θα σε ρωτησω για το ο/c γιατι δεν εχω ξανακανει σε καποιο απ τα κινητα μου !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ευχαριστω !! θα σε ρωτησω για το ο/c γιατι δεν εχω ξανακανει σε καποιο απ τα κινητα μου !! Θα βάλεις αυτό εδώ το προγραμματάκι: BatteryStatus Είναι Freeware! Το δικό μου τον έχω και λειτουργεί στα 286Mhz χωρις προβλήματα και κολλήματα. Για κάτι απόλυτα ασφαλές θα σου πρότεινα τα 260Mhz. Πάντως μην το βάλεις στα 299Mhz και πάνω γιατι κρεμάει το τηλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 οκ ευχαριστω !! υπαρχει περιπτωση να παθει κατι αν το βαλω 260 mhz ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 οκ ευχαριστω !! υπαρχει περιπτωση να παθει κατι αν το βαλω 260 mhz ? Όχι δεν παθαίνουν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 οκ ευχαριστω !! υπαρχει περιπτωση να παθει κατι αν το βαλω 260 mhz ? θα καιει παραπανω μπαταρια...Αμα θες να δεις καμια ταινια και βλεπεις οτι κανει κολλημα(ή θες να παιξεις κανα game) τοτε βαλ'το στα 260,και στα 237 καλα ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ευχαριστω πολυ θα το βαλω γιατι βλεπω συχνα ταινιες !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Αν σε ενδιαφερει η μπαταρια, το BatteryStatus σου δινει τη δυνατοτητα να ρυθμιζεις dynamically τον επεξεργαστη. Δηλαδη οταν δεν τον χρησιμοποιεις να ριχνει τη συχνοτητα του. Εγω το εχω ρυθμισει να τη ριχνει στα 140 Mhz. Μολις παω να ανοιξω καποια εφαρμογη τον στελνει στα 286 Mhz. Ειναι πολυ βολικο και εχει και πολυ καλη αποκριση. Δηλαδη ο χρονος που χρειαζεται για να παει απο τα 140 στα 286 ειναι απειροελαχιστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 προς το παρον αυτα που τρεχω δλδ το word το acrobat και τον explorer τα τρεχει μια χαρα και ετσι !! αν θελω να δω ταινια θα το χρησιμοποιησω !! ευχαριστω !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Γεια χαρά παιδιά και καλή εβδομάδα. Ψάχνω να αγοράσω κι εγώ ένα s200 και στην πορεία το βρίσκω και σαν SPV M600 καθώς επίσης και σαν XDA NEO ή I-mate Jamin.Είναι όλα το ίδιο ή θα πρέπει να προτιμήσω ή να αποφύγω κάποιο όσον αφορά τις ROM και την ευκολία ή μη μελλοντικης αναβάθμισης.Βέβαια εκτος του S200 από ACE ΄ολα τα άλλα ειναι με αγγλικές ROM.Ελληνικά θα έχουνε,είναι εύκολο να μπούνε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Όλα το ιδιο ειναι. Μπορεις να βαλεις οποια ROM θελεις! (Του Prophet στο NEO πχ κτλ.) Ελληνικά με firmware της ACE δε θα μπορεις να βαλεις (θα μπορεις με καποιες μαιμουδιες αλλα δεν το συνιστω) αλλα θα μπορεις να διαβαζεις κανονικα επειδη τα Windows το υποστηριζουν και να γραφεις με καποιο αλλο πληκτρολογιο. Δες κι εδω: Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά Υποστηριξη Hardware παρεχει η ACE και στα αγορασμενα απο το εξωτερικο Prophet. Το εχω ρωτησει. Και για τα αλλα πιστευω θα παρεχει αφου ουσιαστικα ειναι οι ιδιες συσκευες με το Prophet. Προφανως κοιτα μην ειναι provider locked, δηλαδη να μην ειναι κλειδωμενο σε καποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας...(Αν και αυτο αναιρειται με καποιους τροπους... ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Όλα το ιδιο ειναι. Μπορεις να βαλεις οποια ROM θελεις! (Του Prophet στο NEO πχ κτλ.) Ελληνικά με firmware της ACE δε θα μπορεις να βαλεις (θα μπορεις με καποιες μαιμουδιες αλλα δεν το συνιστω) αλλα θα μπορεις να διαβαζεις κανονικα επειδη τα Windows το υποστηριζουν και να γραφεις με καποιο αλλο πληκτρολογιο. Δες κι εδω: Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά Υποστηριξη Hardware παρεχει η ACE και στα αγορασμενα απο το εξωτερικο Prophet. Το εχω ρωτησει. Και για τα αλλα πιστευω θα παρεχει αφου ουσιαστικα ειναι οι ιδιες συσκευες με το Prophet. Προφανως κοιτα μην ειναι provider locked, δηλαδη να μην ειναι κλειδωμενο σε καποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας...(Αν και αυτο αναιρειται με καποιους τροπους... ;)) Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, όταν καταλήξω θα επανέλθω γιατί είναι σίγουρο ότι οι απορίες θα είναι πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 εχω αλλη μια ερωτηση !! το σ200 που πηρα ειχε πανω screen protector !! μπορω να το βγαλω αυτο ? δεν θα αφησει τπτ στην οθονη ε? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 giati na to bgaleis to screen protector??mono ama baleis kainourio na to kaneis!den tha afhsei tipota sthn othoni!tha thelei ligo skoupisma omos!elafra mhn pieseis poly thn othoni sou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 δεν σκοπευω να το βγαλω τουλαχιστον οχι τωρα !! απλα αν θελω να το αλλαξω θελω να ξερω αν βγαινει αφοβα !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 mporeis na to bgaleis afoba!!den tha pathei tipota h othoni !ego to eixa bgalei apeires fores apo to palio mou s100! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Kalhmera. Edo kai merikes meres exo ena problhma me to S200. Otan pao na grapso ena sms den mporo na pathso ta plhktra poy briskonte terma dexia sthn o8onh. Pao p.x na pathso to belaki poy sbhnei kai patiete to = opos epishs otan kano mia nea epafh den mporo na pathso sthn mpara kilisis gia na anebokatebaso thn o8onh. Kamia idea toy ti mporei na ftaei? (pantos me soft reset den ftiaxnei to problhma eno hard reset den exo kanei kai 8elo na to afhso san esxath lysh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 πρεπει να στοιχισεις την οθονη !! πηγαινε στις ρυθμισεις > οθονη > στοιχιση Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 πρεπει να στοιχισεις την οθονη !! πηγαινε στις ρυθμισεις > οθονη > στοιχιση Γνωστό και ως Settings -> Screen -> Align Screen για εμας τους αγγλοφωνους! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Λοιπον, έβαλα WM6, την εκδοση PDAViet 4.0.0.4 και θελω να σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου! ΘΕΤΙΚΑ - Το look του interface εχει γινει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο ομορφο! - Η καταναλωση μπαταριας μου φαινεται μικροτερη. - Εχει προεγκατεστημενα τα: Battery Status, HTC Home, HTC Audio Manager (Media Player), Media Player 10, Windows Live, Windows Live Messenger, Office 2007. - Υπαρχει registry editor. - Φαινονται αρκετα σταθερα! ΑΡΝΗΤΙΚΑ - Αρκετα πιο αργο απο τα default WM5 λογω κυριως του HTC Home (μπορει να απεγκατασταθει). Παντως με λιγο Overclocking γινεται καλυτερη η κατασταση. - Μικροπροβληματα με το WIFI, του τυπου οτι μερικες φορες δεν ξεκιναει και πρεπει να κανεις reboot. Δεν ειναι και πολυ ενοχλητικο για εμενα. - Εχουν αναφερθει περιπτωσεις στις οποιες το Prophet με περασμενα WM6 αρνειται να φορτισει απο non original φορτιστες. Εγω ευτυχως δεν ανηκω σε αυτες τις περιπτωσεις! Γενικα η αισθηση που μου αφηνουν μεχρι τωρα τα WM6, ειναι αψογη, αν και ειναι ακομα σε σταδιο αναπτυξης. Θα το προτεινα σε οποιον θελει ενα πιο ομορφο περιβαλλον και δεν ενδιαφερεται να εχει την καλυτερη ταχυτητα που μπορει να βρει. Για τους τελευταιους υπαρχει παντα η PDAViet 4.0.0.3a! Περοσσοτερες πληροφοριες και Screenshots εδω Οδηγίες εγκατάστασης εδω P.S. Το Destinator 7 λειτουργει κανονικα και ο φωτισμος δε σβηνει οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα! Αυτα για τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 πρεπει να στοιχισεις την οθονη !! πηγαινε στις ρυθμισεις > οθονη > στοιχιση Eyxaristo poly. Telika htan poly pio eykolo apo oti nomiza :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 αξιζει να του τα βαλεις? βλεπω αρκετα αρνητικα στοιχεια και βασικα το θεμα τισ ταχυτητας !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 αξιζει να του τα βαλεις? βλεπω αρκετα αρνητικα στοιχεια και βασικα το θεμα τισ ταχυτητας !! οποιος θελει ταχυτητα με το PPC γεματο προγραμματα,ας βαλει PDAViet 4.0.0.0.3a ή Truneytral 1.3MS.Οποιος θελει εμφανιση ας βαλει PDAViet 4.0.0.0.4 ΑΛΛΑ μην το παραφορτωσει γιατι θα κοψει ταχυτητα... Επισης πολλα bugs των WM6,εμφανιζονται ψιλο-random.... Οποτε αν σας τυχει κανενα,ξαναβαλτε τα ή βαλτε αλλη εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 οποιος θελει ταχυτητα με το PPC γεματο προγραμματα,ας βαλει PDAViet 4.0.0.0.3a ή Truneytral 1.3MS.Οποιος θελει εμφανιση ας βαλει PDAViet 4.0.0.0.4 ΑΛΛΑ μην το παραφορτωσει γιατι θα κοψει ταχυτητα... Επισης πολλα bugs των WM6,εμφανιζονται ψιλο-random.... Οποτε αν σας τυχει κανενα,ξαναβαλτε τα ή βαλτε αλλη εκδοση... ευχαριστω για τις πληροφοριες !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts