Jump to content

Harry Potter Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;  

250 members have voted

1. 1. Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;

• Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)
      28
    • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
      22
    • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
      32
    • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
      38
    • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
      31
    • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
      32
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
      40
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)
      1
    • Όλες
      22
    • Καμία
      4

Recommended Posts

Εγώ,πρώτη φορά είδα τις ταινίες τις μέρες αυτές...Συγκεκριμένα,Δευτέρα είδα το πρώτο και εχθές τελείωσα να τα βλέπω με το τέταρτο...Δεν τα'χα δει ποτέ στον κινηματογράφο λέγοντας(ο βλάκας...)..."τι να πάω να δω...;;;Τα παραμυθάκια...;;;

Τα είδα και πορώθηκα...Ψήνωμαι να πάρω και τα βιβλία,καλά είναι...;;;:worry:

EDIT:Πως μεγαλώνουν έτσι αυτά τα παιδάκια...;;;Στο πρώτο "μωρά" και στο τέταρτο,κανονικά παιδιά...:)

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν σου άρεσαν τόσο όσο λές οι ταινίες, ασυζητητί να διαβάσεις τα 6 βιβλία και να περιμένεις και το 7ο να βγει.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ωραίες οι ταινίες...Μου αρέσει ότι το σενάριο αλλάζει με τα χρόνια που παιρνούν για τα παιδιά...;)

Τι θέλω να πω...;;;:)

Στο πρώτο και στο δεύτερο,η γνωστή τριάδα Χάρυ,Ερμιόνη,Ρον είναι στην καλή χαρά,όλα τα κάνουν μαζί κλπ.:p

Στο τρίτο,τα πράγματα σοβαρεύουν λίγο για τα παιδιά και στο τέταρτο,βλέπουμε προβλήματα προεφηβικά,ο ένας να μην εμπιστεύεται τον άλλον(Χάρυ-Ρον),ζήλιες και κλάματα(Ρον-Ερμιονάκι),τα αγόρια(επιτέλους...!!!)να καταλαβαίνουν ότι στην παρέα τους βρίσκεται και ένα κορίτσι και να ζηλεύουν και αυτά βλέποντας ότι είναι όμορφη το βράδυ του χορού κλπ...:happy:

Και που να δείς στο πέμπτο και στο έκτο. Ειδικά στο έκτο. Αν έχεις χρόνο, ξεκίνα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ναι,διάβασα στο Wikipedia ότι ο Ρον θα τα φτιάξει με μια κοπέλα και το Ερμιονάκι θα κλαίει και θα ζηλεύει...

Ο Χάρυ θα ερωτευτεί μια άλλη κοπέλα...

Οι Γουίσλι(ο ένας δηλαδή...)θα παντρευτεί και τέτοια...

Ναι. Ο Μπίλι, ο αδερφός του Ρόν θα τα φτιάξει με την... Καλύτερα να διαβάσεις τα βιβλία. Πίστεψέ με, "θα φας καλά"... Θα σου περάσει η ώρα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Το έβδομο θα λέγεται έχω ακούσει "Harry Potter And The Pyramids of Furmat" ή κάτι τέτοιο...;;;

Έ; :confused: :worry: :blink:

Είναι από έγκυρη πηγή;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αποκλείεται... Πάντα υπάρχουν πολλοί τίτλοι που κυκλοφορούν κατα καιρούς αλλά ποτέ δεν ισχύουν. Άσε που έχω την εντύπωση ότι κανείς δεν μπορεί ούτε να φανταστεί τους τίτλους των βιβλίων... Ποιος θα περίμενε ότι θα έχουμε ... Πρίγκηπα στον Χάρι Πότερ;
...It does not do to dwell on dreams and forget to live...

Poulaei poly o pitsirikos.

Den yparxei periptwsh na allaxthei. ;)

Κατά πάσα πιθανότητα μετά την 5η ταινία θα αλλάξει όλο το καστ εκτός από την Έμμα. Και μάλιστα τον Χάρι, θα τον παίξει ο πιτσιρικάς που έπαιζε στο Λέμονι Σνίκετ: Μια σειρά από ατυχή γεγονότα.

Destiny found.

Κατά πάσα πιθανότητα μετά την 5η ταινία θα αλλάξει όλο το καστ εκτός από την Έμμα. Και μάλιστα τον Χάρι, θα τον παίξει ο πιτσιρικάς που έπαιζε στο Λέμονι Σνίκετ: Μια σειρά από ατυχή γεγονότα.

Αυτό ήταν φήμες... και απότι φαίνεται θα παραμείνουν...

http://imdb.com/name/nm0705356/

Αποκλείεται... Πάντα υπάρχουν πολλοί τίτλοι που κυκλοφορούν κατα καιρούς αλλά ποτέ δεν ισχύουν. Άσε που έχω την εντύπωση ότι κανείς δεν μπορεί ούτε να φανταστεί τους τίτλους των βιβλίων... Ποιος θα περίμενε ότι θα έχουμε ... Πρίγκηπα στον Χάρι Πότερ;

Θα συμφωνήσω μαζί σου :D αλλα

Δεν ήταν πρίγκιπας ο HP αλλα κάποιος άλλος. Βασικά κανένας δεν ήταν πρίγκιπας αλλα η λέξη ήταν λογοπαίγνιο...

Δε μίλησα για το περιεχόμενο του τίτλου (που είναι ακόμα πιο δύσκολο να μαντέψει κανείς), αλλά απλά για τις λέξεις.

Όσο για τους ηθοποιούς, δε νομίζω να αλλάξουν ποτέ. Εξάλλου, στη 2η ταινία ο ηθοποιός που έπαιξε τον Άντον Χέρτ/Tom Riddle ήταν 25 χρονών ενώ παρίστανε τον 16χρονο!

Δε μίλησα για το περιεχόμενο του τίτλου (που είναι ακόμα πιο δύσκολο να μαντέψει κανείς), αλλά απλά για τις λέξεις.

Όσο για τους ηθοποιούς, δε νομίζω να αλλάξουν ποτέ. Εξάλλου, στη 2η ταινία ο ηθοποιός που έπαιξε τον Άντον Χέρτ/Tom Riddle ήταν 25 χρονών ενώ παρίστανε τον 16χρονο!

Δεν έχει να κάνει με αυτό. Οι μάντζερ των παιδιών δεν θέλουν να ταυτιστούν με αυτούς τους ρόλους. Είναι κακό για την μετέπειρα καριέρα τους. Θα είναι σαν τους κακούς στις ταινίες. Πάντα παίζουν τους κακούς και όταν κάνουν το αντίθετο μας κακοφαίνεται.;)

Destiny found.

Δεν έχει να κάνει με αυτό. Οι μάντζερ των παιδιών δεν θέλουν να ταυτιστούν με αυτούς τους ρόλους. Είναι κακό για την μετέπειρα καριέρα τους. Θα είναι σαν τους κακούς στις ταινίες. Πάντα παίζουν τους κακούς και όταν κάνουν το αντίθετο μας κακοφαίνεται.;)

Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν αλλάζει το βασικό καστ, αλλά και κανένας, ούτε στην έκτη, αλλά ούτε και στην έβδομη ταινία.

Είμαι σίγουρος πως όταν υπέγραψαν συμβόλαια οι τρεις πρωταγωνιστές υπέγραψαν και για τις επτά ταινίες, ή το λιγότερο για όσες θα έκανε το στούντιο στην απίθανη περίπτωση που δεν θα είχαν επιτυχία. Οπότε θα είναι σίγουρα και στην τελευταία ταινία.

Συμφωνώ... Όλοι οι βασικοί υπέγραψαν αρχικά για τις 4 πρώτες ταινίες.

Υποθέτω ότι οι υπόλοιπες 3 θα πήγαν πακέτο στο συμβόλαιο!

Συμφωνώ... Όλοι οι βασικοί υπέγραψαν αρχικά για τις 4 πρώτες ταινίες.

Υποθέτω ότι οι υπόλοιπες 3 θα πήγαν πακέτο στα καινούρια συμβόλαια!

Νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς τα παιδιά έχουν ταυτιστεί με τους ρόλους, πάντως...

Edit: Τι έγινε με τα ποστ ρε παιδιά;

Φρέσκα νέα!

Box Office Mojo is reporting that the sixth film, Harry Potter and Half-Blood Prince, is set to be released on November 21st, 2008. WB has confirmed to us that this is indeed the actual release date. Let the countdown begin!

Steve Kloves will return to write the screenplay for HBP. A director has yet to be chosen. The fifth film, Order of the Phoenix, will hit theaters July 13th, 2007.

Έχουμε καιρό ακόμα...!

Τουλάχιστον διατηρείται η χρονολογική σειρά των ταινιών. 2010 η τελευταία.

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν.

Πάντως αν είχα παιδί δεν ξέρω αν θα το άφηνα να δει Χάρι Πότερ. Είναι λίγο τρομακτικά και όχι τόσο παιδικά έτσι όπως τα δείχνει.

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Τα τελευταία βιβλία αλλά και ειδικότερα ταινίες, απευθύνονται σε ηλικιακά μεγαλύτερο κοινό από αυτό των πρώτων τριών λ.χ.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τελευταία τρία έχουμε αρκετούς θανάτους, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αποκαλεί τόσο τα βιβλία όσο και τις ταινίες παιδικές.

+1.

Ηδη το 3ο γίνεται σκοτεινό και πιο ώριμο. Το 4ο αρχιζει και τελειωνει με θάνατο και είναι μες τη πανουργία. Το 5ο και το 6ο είναι μέσα στη διαπλοκή...

Συμφωνώ, απλά όταν είχαν ξεκινήσει οι ταινίες και ειδικά τα βιβλία θυμάμαι ότι είχαν προβληθεί πιο πολύ με τρόπο τέτοιο που απευθυνόταν σε παιδικό ηλικιακά κοινό.

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Λάθος προώθηση. Και τα βιβλία αρχικά έτσι φαίνονται.Στην αρχή μια χαριτωμένη ιστορία και μετά ένα πολύπλοκο "θρίλερ".Πάντως το 4ο έργο βγήκε ακατάλληλο κάτω των 13.Φαντάζεστε το 7ο να βγει άνω των 17;Πάντως εγώ ξεκίνησα την ίδια ηλικία με την πρώτη ταινία (η Έμμα Γουάτσον έχει γεννηθεί 8 μέρες πριν από μένα :p)και δεν εχω πρόβλημα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

http://img420.imageshack.us/img420/5083/harrypottersecretoe0.th.jpg

Αυτό το έχετε προσέξει; Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά εγώ σήμερα το πρόσεξα όπως τακτοποιούσα τη βιβλιοθήκη μου.

Η πεντάλφα δεν είναι σατανιστικό σύμβολο, έχει να κάνει με τον παγανισμό αλλά συμβολίζει και την ανθρώπινη υπόσταση, εκτός των πολλών άλλων. Οι σατανιστές χρισημοποιούν την ανάποδη πεντάλφα.

Πρόπερσι είχαμε τον τίτλο του 6ου βιβλίου. Γιατί, ω γιατί κυρία Ροούλινγκ δεν μας αποκαλύπτετε τον τίτλο του 7ου;

3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ!

--- ;)