Jump to content

Activesync 4.1

atsouch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε "επίσημα" πλέον το νέο Activesync 4.1 (κυρίως για συσκευές με Windows Mobile 5) διορθώνοντας τα περισσότερα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην έκδοση 4.0: Hellenic Club Pocket PC

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Από την 4807 μέχρι την 4841 που κυκλοφόρησε τελικά υπάρχει μεγάλη απόσταση. Η 4807 ήταν απλά μια ενδιάμεση beta. Λογικό ήταν να υπάρχουν προβλήματα.

Με τι συσκευή την δοκίμαζες; Κατέβασε την τελική 4.1 και πες μου...

Andreas Tsouchlaris

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Θα σου πω μόνο οτι δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμη Partenership!:p

Σε κάποια φάση το βρήκε έλεγε synchronise, αλλά δεν συγχρόνιζε τίποτα.

Άλλαξα και usb θύρα, αλλά τίποτα.

Μου φαίνεται πιο βαρύ πάντως το activesync 4 και σε άσχετες φάσεις μου κολλάει.:confused:

Χρησιμοποιώ x50v-wm5

Θα σου πω μόνο οτι δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμη Partenership!:p

Σε κάποια φάση το βρήκε έλεγε synchronise, αλλά δεν συγχρόνιζε τίποτα.

Άλλαξα και usb θύρα, αλλά τίποτα.

Μου φαίνεται πιο βαρύ πάντως το activesync 4 και σε άσχετες φάσεις μου κολλάει.:confused:

Χρησιμοποιώ x50v-wm5

Το θέμα με εμάς που αναβαθμίσαμε είναι πιστεύω η αλλαγή από 3.x σε 4.x. Εμένα π.χ. όπως είπα παλιότερα και στο θέμα του x50 δεν έκανε με τίποτα partnership. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά το ξεπέρασα με ένα ‘απλό’ format στο pc !! Θα έκανα έτσι κι αλλιώς και ήταν ευκαιρία αφού βαριόμουν να το ψάξω. Αν έχεις Bluetooth στο pc δοκίμασες να κάνεις από εκεί την αρχική partnership ? Μετά το format όλα δούλεψαν με την πρώτη. Έκανα τις αναγκαίες ρυθμίσεις και στο firewall (ρυθμίσεις στο sygate και απενεργοποιήσει του network κάτι… στο kasperrsky).

Όλα αυτά στην παλιότερη leaked version. Την επίσημη την έχω κατεβάσει αλλά δεν βιάζομαι να install αφού όλα δουλεύουν.

y4

εγώ πάντως με qtek 8010 είμαι μια χαρα, μου λειτουργεί καλα και παρατηρώ πως το syncrhonisation μου γίνεται πιο γρήγορα τώρα.

[ f i l i p p o s ]

johner, απο οσα ξερω το x50v εχει ΠΟΛΛΑ προβληματα με τα windows 05. Ενα απο αυτα ειναι με τον συγχρονισμο. Για δες και το aximsite.com παιζει να εχουν καμια λυση...

Παίζει και με το s100 αλλά δεν θα δεις διαφορές (εκτός από το ότι έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα για sync μέσω WiFi).

Η έκδοση 4.1 έχει αλλαγές που χρειάζονται τα Windows Mobile 5.0 για να μπορει κανείς να τις εκμεταλλευτεί.

Andreas Tsouchlaris

Egw exw tin 4.1 (4807) kai den exw kanena provlima re paidia... Aksizei tin anavathmisi?

An douleyei, den to allazeis ena pragma :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αν και συμφωνω ως προς το "δεν το πειράζεις αν παίζει", μη ξεχνάς οτι η 4807 δεν είναι τελική έκδοση και δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς έχουν διορθώσει. Από την 4807 ως την 4841 υπάρχουν 34 builds που σίγουρα κάτι προσθέτουν/αλλάζουν... ;)

Andreas Tsouchlaris

Μετα από ένα Μπακάπ από ΠΙΣΙ με το Sprite Backup στο ΜΡΧ200, όλες τις συσκευές τις συνδέει κανονικά λέει κονέκτεντ αλλά πάντα ως Guest. Βοήθεια δεν ξέρω τί φταίει και στο ΠΙΠΙΣΙ και στο ΜΡΧ200 τα ίδια. ΠΛΙΖ...