snik Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 τελικα δεν την ειδα γιατι δεν ειχα ταυτοτητα μαζι μου αλλα που θα μου παει θα την δω. Stalitsa το ξερω για το αιμα αυτη η σειρα ετσι ειναι αλλα πως να το κανουν? θανατος ειναι αυτος τι να τους λεει θα ερθετε μαζι μου?Η μονη λυση ειναι να τους σκοτωνει.Οι πρωτες 2 παντως μου αρεσαν μολις δω και την τριτη συνεχεια θα σας πω Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Καλά μιλάς σοβαρά;; Δεν σας άφησαν να μπείτε επειδή δεν είσαι 18;; εγώ από το 15 έμπαινα σε τρόμου...Απλά βάζαμε άλλους να πάνε να μας βγάλουν τα εισητήρια... Αλλά τι κάνω;;:wacko: :wacko: Γιατί διαφθείρω τη νεολαία;;:shifty: :shifty: :ninja: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 στα ster ετσι κανουν οι λαλακες εδω την αλλη φορα ειχα παει να δω την λουφα και επειδη τα 17 δεν τα ειχα κλισει ακομα τα εκλεινα σε 3 μερες δεν με αφηναν αλλα το τι ακουσε ο υπαλληλος την προηγουμενη φορα ... Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 τελικα δεν την ειδα γιατι δεν ειχα ταυτοτητα μαζι μου αλλα που θα μου παει θα την δω. Stalitsa το ξερω για το αιμα αυτη η σειρα ετσι ειναι αλλα πως να το κανουν? θανατος ειναι αυτος τι να τους λεει θα ερθετε μαζι μου?Η μονη λυση ειναι να τους σκοτωνει.Οι πρωτες 2 παντως μου αρεσαν μολις δω και την τριτη συνεχεια θα σας πω Έχεις προσπαθήσει στα Village??? Οσο για το αίμα..Αστα να πάνε...Μόνο που μου έλεγε το αγόρι μου τις σκηνές που έβλεπε και εγώ άκουγα τους ήχους και να κάνουν μερικοί.."ιιιιιιιιιιι κλπ" Πάντως όσοι είχαν γερά νεύρα και είδαν τις σκηνές είπαν οτι άξιζαν..(Καλά σε τέτοιου είδους ταινίες μόνο αυτές οι σκηνές αξίζουν..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μόλις είδα το "Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ" ή αλλιώς "INSIDE MAN". Ωραία ταινία, σε όλη την διάρκεια της σε κρατάει σε ένα επίπεδο ενδιαφέροντος μέχρι να μάθεις περι τίνος πρόκειται που αυτό συμβαίνει αρκετά αργότερα μέσα στην ταινία. Ντένζελ Ουασιγκτον, πολύ καλός...Μικρός ο ρόλος της Τζόντι Φόστερ και δεν με συγκίνησε. Πολύ καλή ταινία, αν σκοπεύεται να την δείτε αξίζει τα λεφτά της (αλλά όχι τα 8.5€) +1 δηλαδή στο Vilage Cosmos που την είδα εγώ. φοβερή ταινία.όλα τα λεφτά.αυτός που παίζει τον εγκέφαλο δίνει ρέστα. αρκετα πρωτότυπο το σενάριο.συνεχόμενη πλοκή χωρίς να χάνει το ενδιαφέρον και περνάει και πολλά μηνύματα τρομολαγνείας των αμερικάνων.εμένα ο ντένζελ δε μου άρεσε πολύ σε αυτή τη ταινία.ρόλος έξω απο τα νερά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Έχεις προσπαθήσει στα Village??? Οσο για το αίμα..Αστα να πάνε...Μόνο που μου έλεγε το αγόρι μου τις σκηνές που έβλεπε και εγώ άκουγα τους ήχους και να κάνουν μερικοί.."ιιιιιιιιιιι κλπ" Πάντως όσοι είχαν γερά νεύρα και είδαν τις σκηνές είπαν οτι άξιζαν..(Καλά σε τέτοιου είδους ταινίες μόνο αυτές οι σκηνές αξίζουν..) στα Village δεν πηγα γιατι μου πεφτουν λιγο μακρια και βαριεμαι να πηγαινω μεχρι εκει αλλα την επομενη φορα θα παω με ταυτοτητα και θα την δω τελικα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Είδα τα 16 τετράγωνα. Κλασσικός Μπρους Γουίλις, μου άρεσε αρκετά. Βέβαια να ληφθεί υπόψιν ότι δύσκολα θυμάμαι ταινία του που να μην μου άρεσε (π.χ. 3ο Die Hard) :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Έχεις προσπαθήσει στα Village??? Οσο για το αίμα..Αστα να πάνε...Μόνο που μου έλεγε το αγόρι μου τις σκηνές που έβλεπε και εγώ άκουγα τους ήχους και να κάνουν μερικοί.."ιιιιιιιιιιι κλπ" Πάντως όσοι είχαν γερά νεύρα και είδαν τις σκηνές είπαν οτι άξιζαν..(Καλά σε τέτοιου είδους ταινίες μόνο αυτές οι σκηνές αξίζουν..) emena den kserw alla me aresoyn aytes oi skines!!!!:p :lol: na doume kai kati diaforetiko...se ola ta erga i kamera stous skotwmous einai eite poli makria eite dixnei apo xalia optiki gwnia...allithia thelei panw apo 18? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 emena den kserw alla me aresoyn aytes oi skines!!!!:p :lol: na doume kai kati diaforetiko...se ola ta erga i kamera stous skotwmous einai eite poli makria eite dixnei apo xalia optiki gwnia...allithia thelei panw apo 18? Πάνω από 17 αν και κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 φοβερή ταινία.όλα τα λεφτά.αυτός που παίζει τον εγκέφαλο δίνει ρέστα. αρκετα πρωτότυπο το σενάριο.συνεχόμενη πλοκή χωρίς να χάνει το ενδιαφέρον και περνάει και πολλά μηνύματα τρομολαγνείας των αμερικάνων.εμένα ο ντένζελ δε μου άρεσε πολύ σε αυτή τη ταινία.ρόλος έξω απο τα νερά του. Εγώ πάντως την περίμενα με εντελώς διαφορετικό στυλ... :rolleyes: Όχι βέβαια ότι δεν μάρεσε και έτσι, απλά δεν περίμενα να γελάσω τόσο σε μια αστυνομική ταινία. Σ’αυτό ίσως με προδιάθεσαν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας... Ωραία ταινία είναι, απλά θα ήθελα να είχε ένα κάπως πιο απρόβλεπτο τέλος, καθώς από ένα σημείο και μετά καταλάβαινες πως θα λήξει πάνω-κάτω ;) EDIT: Εκεί που διάβαζα τις κριτικές του κοινού στο αθηνόρομα βρήκα αυτό: ¨Παιδια πολυ καλη η ταινια,δεν την ειδα αλλα μου το ειπε η μαμα μου. Στον μπαμπα μου δεν αρεσε πολυ.Αλλα ο μπαμπας μου ειναι ηλιθιος οποτε μαλλον καλη ειναι.¨ :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ε EDIT: Εκεί που διάβαζα τις κριτικές του κοινού στο αθηνόρομα βρήκα αυτό: ¨Παιδια πολυ καλη η ταινια,δεν την ειδα αλλα μου το ειπε η μαμα μου. Στον μπαμπα μου δεν αρεσε πολυ.Αλλα ο μπαμπας μου ειναι ηλιθιος οποτε μαλλον καλη ειναι.¨ :lol: :lol: :lol: :p :blink: :lol: :blink: :lol: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbambino Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 V FOR VENTETA???το εχει δει κανεις???τι λεει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 V FOR VENTETA???το εχει δει κανεις???τι λεει?? βαρετό...:shifty: :rolleyes: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 βαρετό...:shifty: :rolleyes: Την είδες σε Αίθουσα ή σε divx ; Προϊγουμένως ένας φίλος μίλησε για Έπος! Εγώ είδα το Pink panther. Απίστευτη ταινία και πολύ γέλιο. Φοβερός ο Στίβ(κλασσικά) και γενικώς μου άρεσε πάρα πάρα πολύ:D Δεν θα μπορούσα να πώ το ίδιο και για το Broken Flowers... Αν και έχει ένα περίεργο ενδιαφέρον, είναι η πιο αργή ταινία που έχω παρακολουθήσει ποτέ μου και το να βαρεθείς, είναι αναπόφεκτο. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Προτείνω: π - σκηνοθέτης ο Darren Aronofsky του Requiem for a dream (κι αυτήν την προτείνω) Coffee and cigarettes - Jim Jarmush Down by Law - του ίδιου Dancer in the Dark - Lars Von Trier όλες καταπληκτικες:) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Την είδες σε Αίθουσα ή σε divx ; Προϊγουμένως ένας φίλος μίλησε για Έπος! Divx.:rolleyes: :X Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 simera ide to v for vendetta :knife: :kill: :hunter: aplaTELIO:yahoo: :up: :yahoo: :up: mou arese para poly den barethika stigmi tin sistino anepifilakta:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 simera ide to v for vendetta :knife: :kill: :hunter: aplaTELIO:yahoo: :up: :yahoo: :up: mou arese para poly den barethika stigmi tin sistino anepifilakta:grin: Αύριο, 23:30, Village @ the Mall, αίθουσα 7 (VMax), Q6, Q7, Q8, Q9, Q10! :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αύριο, 23:30, Village @ the Mall, αίθουσα 7 (VMax), Q6, Q7, Q8, Q9, Q10! :up: κι εγώ εκεί την είδα,αλλά ήταν σχεδόν άδεια σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 κι εγώ εκεί την είδα,αλλά ήταν σχεδόν άδεια σήμερα. Ήταν η μέρα. Δεν ξέρω αύριο τι κίνηση θα πέσει, εγώ πάντως πήρα τα εισιτήρια από Γερμανό για να είμαι καλυμμένος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πηγα και ειδα DESENT (Η ΚΑΘΟΔΟΣ)...δεν τρελαθηκα κιολας...μια ταινια παραπλησια της ΣΠΗΛΙΑΣ...μονο που κατα την γνωμη μου η σπηλια μου αρεσε περισοτερο απο την Καθοδο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πηγα και ειδα DESENT (Η ΚΑΘΟΔΟΣ)...δεν τρελαθηκα κιολας...μια ταινια παραπλησια της ΣΠΗΛΙΑΣ...μονο που κατα την γνωμη μου η σπηλια μου αρεσε περισοτερο απο την Καθοδο... Γιατι μου το χαλας τωρα?:lol: Διαβαζοντας τα σχολια ελεγα να παω να την δω. Αλλα επειδη η σπηλια δεν μου εκανε "κλικ", αν ειναι το ιδιο, να μην παω τσαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πηγα και ειδα DESENT (Η ΚΑΘΟΔΟΣ)...δεν τρελαθηκα κιολας...μια ταινια παραπλησια της ΣΠΗΛΙΑΣ...μονο που κατα την γνωμη μου η σπηλια μου αρεσε περισοτερο απο την Καθοδο... Πάλι καλά που ο τίτλος δεν ήταν " Η κάθοδος της σπηλιάς" γιατί το πράγμα θα ήταν πολύ αδιάφορο !!!;) :) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 :lol:H kathodos tis spilias:p pantws einai paromio me tin spilia...i moni diafora einai pws einai 6 koritsia pou tis aresei na eksereunoun tis spilies...enw stin spilia itan olokliri omada spilaiologwn.Sto descent paralila exei mia alli ploki pou den exei sxesi me oli tin istoria...pantws se kapies skines se psilotromazoun...alla oxi tipota to idietero... mporei se kapion omws na ton aresei perisotero apo tin spilia... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 πριν απο κανενα 2ωρο ειδα σε DVD το"κοτοπουλακι" αρκετο γελιο......:lol: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts