dread Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Κι εγώ την είδα την ταινία Van Helsing και μου άρεσε αρκετά. :cool: Ήταν αρκετά καλή για ταινία βρικολάκων και πρωτότυπη για το είδος της. Μου άρεσε ιδιαίτερα η αρχή η οποία είχε αρκετή δράση που σε έβαζε κατευθείαν στο νόημα της ταινίας .Όσο για την πλοκή του έργου ήταν πρωτότυπη με αποτέλεσμα να μην καταντά προβλέψιμη σε σκηνές που φαίνονταν πολύ κλασικές .Η ατμόσφαιρα ήταν σκοτεινή αλλά όχι όσο άλλες Gothic ταινίες π.χ. Underworld και Gothika. Παρατήρησα ότι είχε πολλά στοιχεία άλλων ταινιών π.χ. Ματριξ και ή Συμμορία των 11. Όμως τα χρησιμοποιούσε σε καλές σκηνές που να μην σε ξενερώνουν .Ακόμα δεν ήταν άσχημη η αργή εξολόθρευση των νυμφών του Δράκουλα, που σε κρατούσαν καθηλωμένο στην άκρη του καθίσματός σου. Όμως φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το χιούμορ το οποίο σε έκανε να “ξεφορτώνεις” καμιά φορά από την υπερβολική αγωνία. Οι χαρακτήρες από άλλα παραμύθια όπως Φρανκενστάιν ήταν ωραία συνδυασμένα με την ταινία. Τα αρνητικά σημεία της ταινίας ήταν η έλλειψη έρωτικών σκηνών σε αντίθεση με της ωραίες γυναίκες που σε έκαναν να λες αμάν!!!!! Με αποτέλεσμα το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα με το 1 και μοναδικό φιλί της ταινίας. Και δεύτερον το έργο θα μπορούσε να έχει καλύτερο τέλος χωρίς να αναφέρομαι βέβαια στον θάνατο αλλά γενικά στη σκηνή. Ο θάνατος ήταν αυτό που έκανε την ταινία διαφορετική από τις κλασικές και αμερικάνικες ταινίες με "happy end" που στο τέλος πάντα οι καλοί νικούν και σώζονται. Σε γενικές γραμμές ήταν μια αρκετά καλή ταινία η οποία όμως κάποιες λίγες φορές καταντούσε γελοία. :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Μια θερμη και αυτονοητη παρακληση... ΔΕΝ ειναι αναγκη να λετε ρε παιδια τι εγινε στο τελος...! Γιατι δλδ πρεπει καποιος που δεν εχει δει την ταινια,να δει ντε και καλα τι εγινε...? Η γνωμη πιστευω ανετα μπορει να εκφραστει και χωρις λεπτομερειες της πλοκης... :worry: :worry: :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 9 Μάι. 2004 , 20:30) Μια θερμη και αυτονοητη παρακληση... ΔΕΝ ειναι αναγκη να λετε ρε παιδια τι εγινε στο τελος...! Γιατι δλδ πρεπει καποιος που δεν εχει δει την ταινια,να δει ντε και καλα τι εγινε...? Η γνωμη πιστευω ανετα μπορει να εκφραστει και χωρις λεπτομερειες της πλοκης... :worry: :worry: :worry: Φίλε μου ΑΝ πρόσεξες, πουθενά δεν ανέφερα ποιος σκοτώνει ποιον και ποιος πεθαίνει, απλά ότι έχει ένα θάνατο άφησα να εννοηθεί. Απο κει και πέρα δεν έγινε επίτηδες και ούτε είναι τόσο κακό αυτό που ανέφερα. Μη τρέχουμε να την πούμε στους άλλους με το παραμικρό δηλαδή :( Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread ( 9 Μάι. 2004 , 20:49) Φίλε μου ΑΝ πρόσεξες, πουθενά δεν ανέφερα ποιος σκοτώνει ποιον και ποιος πεθαίνει, απλά ότι έχει ένα θάνατο άφησα να εννοηθεί. Απο κει και πέρα δεν έγινε επίτηδες και ούτε είναι τόσο κακό αυτό που ανέφερα. Μη τρέχουμε να την πούμε στους άλλους με το παραμικρό δηλαδή :( Οχι φιλε απλα ελα και λιγο στη θεση μου...Διαβαζα τι εγινε και ξαφνικα πεφτω πανω σε αυτο που ειπες και καταλαβα τι παιζει στο τελος...Κριμα ειναι... Δεν τρεχω να στην πω...Για ονομα του Θεου... :o :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Tαινία σαλάτα και μουσακάς μαζί! Ψέμα και υπερβολή όλη η ταινία.. Ας την έκαναν μικρότερη τουλάχιστον, να την αντέχαμε πιο εύκολα.. Την ξέχασα κιολας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Ενταξει παιδια,,,η ταινια ηταν μετρια.Και εγω την ειδα αλλα δεν χρειαζονται χαρακτιρισμοι.Ο κινηματογραφος δυστυχως η ευτυχως ειναι υποκειμενικη τεχνη,Σε αλλον μπορει να αρεσε οποτε δεν χρειαζετε να χρωματιζουμε την ταινια.Για τα λεφτα που δινεις σιγουρα υπαρχουν καλυτερες αυτην την στιγμη στις αι8ουσες... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να λέει τη γνώμη του, όσο και να χαρακτηρίζει την ταινία. Μπορεί να τη θεωρεί πατάτα, έχει κάθε δικαίωμα, όπως και αυτός που θεωρεί την ίδια ταινία αριστούργημα! Από την στιγμή που κάνουμε κριτική σε ταινίες θα ακουστούν και οι καλοί και οι κακοί χαρακτηρισμοί. Ακόμα καλύτερα και αν είναι δικαιολογημένοι... Θα επανέλθω μόλις δω (ελπίζω σύντομα) το Van Helsing... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Μπράβο στον dread για το αναλυτικό review της ταινίας :) Αν και μικρούλης, ήταν πολύ καλό και δίνει μια πλήρη ki αντικειμενική εικόνα για την ταινία. :happy: Δυστυχώς όμως τώρα ήδη πήγα και την είδα και δε με ενθουσίασε και τόσο... :whistle: Την προτείνω σε αυτούς που θέλουν να γελάσουν, σε αυτούς που επιθυμούν δράση έστω και χωρίς πολύ βαθιά νοήματα και γενικά όχι σε πολύ αυστηρούς με τις ταινίες γιατί δε θα τους αρέσει μάλλον :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Τελικα Bayern7 μονο οι δυο μας βαραγαμε πρεζα απο αυτη την αθλια ταινια.Και στο πα.Κρατα τα λεφτα σου για την τροια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Ρε παιδιά μην αγχώνεστε. Είπαμε οι κρίσεις είναι υποκειμενικές. Αν μου δώσετε εσείς μια λίστα με τις ταινίες που θεωρείτε αριστουργήματα, εγώ μπορεί να βρώ πολλές «πατάτες» (για μένα πάντα) μέσα σε αυτές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Ρε δεν θα έρθει 28 Μαίου το The Day After Tomorrow να δούμε εφφέ να τρελαθούμε? Αργεί ακόμα? :o Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (10 Μάι. 2004 , 16:07) Ρε δεν θα έρθει 28 Μαίου το The Day After Tomorrow να δούμε εφφέ να τρελαθούμε? Αργεί ακόμα? :o Roland Emmerich δεν είναι αυτό; :lol: Της ____ θα γίνεται από εφέ! :p Πάντως, μην πάει κανείς που θα περιμένει κάτι διαφορετικό από εφέ (π.χ. χαρακτήρες, σενάριο, ηθοποιία) και πεί «χάλια ταινία μόνο εφέ ήταν». Έεεεελα... :whistle: Εκτός αν έχουμε καμία ευχάριστη έκπληξη... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Το έχουν πει ήδη 'θα δείτε effe που δεν έχετε ξαναδεί' Αργεί ακόμα γμτ? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Την Παρασκευή βγαίνει. Άντε, επιτέλους. Κάθε φορά που βλέπω το τρέιλερ τόσο μου ανοίγει η όρεξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 ΝΑΙ!Μην πολυχαιρεστε...και μην περιμενετε και τιποτα καλο...το σεναριο μπαζει απο παντου!Οι σκηνες των εφε θυμιζουν επικινδυνα το deep impact,οσο για ερμηνειες ειμαι σιγουρος πως τα κυματα στη Νεα Υορκη θα παιζουν καλυτερα απο τους ηθοποιους...!Να σας θυμισω το παρομοιου περιεχομενου the core???ποιος αντεξε να δει το τελος?Μην ξεχνατε πως τα εφε δεν κανουν την ταινια!!!Επισης κανονας σε αυτες τις ταινιες ειναι οτι οσο καλο ειναι το τρειλερ τοσο μαπα ειναι η ταινια!!!(armagedoon,deep impact,the core,...κ.τ.λ....) Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 To eides kai ebgales ola ayta ta symberasmata? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Μα και έτσι να είναι όπως τα λές φίλε αγλέουρα, θα την γουστάρω πολύ την ταινία. Τα armagedoon, deep impact και το the core μου άρεσαν πάρα πολύ, ειδικά ο πυρίνας που δεν περίμενα τίποτα το ιδιαίτερο και μου βγήκε πολύ καλό. Τις γουστάρω απίστευτα τις ταινίες καταστροφής. Θα μου πείς είναι θέμα γούστου, όμως δεν είπα οτι το περιμένουμε με μεγέλη αγωνία αλλά το περιμένω. Και είμαι 100% σίγουρος οτι θα μου αρέσει ή μάλλον θα τρελαθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Core? xaxaxaxaxa Δεν αντεξα να δω πάνω από μισή ώρα.. Δε μιλάω για σινεμά! Τέτοιες ταινίες δεν πάω ποτέ να τις δω, γιατί ξέρω εκ των προτέρων πετι τίνος πρόκειται. :D Ήμαρτον κύριε Γεωργίου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agleouras (22 Μάι. 2004 , 02:17) ΝΑΙ!Μην πολυχαιρεστε...και μην περιμενετε και τιποτα καλο...το σεναριο μπαζει απο παντου! Γιατί, περίμενες να έχει και σενάριο της προκοπής; :blink: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Μάι. 2004 , 11:07) Μα και έτσι να είναι όπως τα λές φίλε αγλέουρα, θα την γουστάρω πολύ την ταινία. Τα armagedoon, deep impact και το the core μου άρεσαν πάρα πολύ, ειδικά ο πυρίνας που δεν περίμενα τίποτα το ιδιαίτερο και μου βγήκε πολύ καλό. Τις γουστάρω απίστευτα τις ταινίες καταστροφής. Θα μου πείς είναι θέμα γούστου, όμως δεν είπα οτι το περιμένουμε με μεγέλη αγωνία αλλά το περιμένω. Και είμαι 100% σίγουρος οτι θα μου αρέσει ή μάλλον θα τρελαθώ. Ναί, όντως το core βλέπονταν, το armageddon επίσης και το deep impact μου άρεσε αρκετά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ναι φυσικα και ειναι ωραιες ταινιες ολες αυτες...αν δεν εχεις ιδεα απο φυσικη-γεωλογια ειναι αριστουργηματα!!!!(α και απο cinema φυσικα!)sorry κι'ολας αλλα ετσι ειναι... Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ρε αγλέουρα σε ξενέρωσαν αυτές οι ταινίες γιατί είχαν πολλές υπερβολές και ψέματα (που όντως είχαν) ; Αν δεν μπορείς να βλέπεις μούφες θα πρέπει να αρκεστείς στα ντοκιμαντέρ και σε ταινίες στύλ About Schmitt. Το σινεμά είναι γεμάτο ψέματα, ανακρίβειες κτλ κτλ. Αυτή είναι η μαγεία του στην τελική. Εγώ δεν κρίνω μια ταινία απο το πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα αυτά που παρουσιάζει αλλά ο τρόπος που τα παρουσιάζει. Μα τι κάθομαι και λέω. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και γουστάρει καποιου είδους ταινίες που άλλοι μισούν. Και γω αντιπαθώ κάποιες ταινίες αλλά δε θα κατακρίνω κάποιον γιατί του άρεσαν. Και συ λοιπόν δεν μπορείς να με πείς άσχετο με το σινεμά που γουστάρω τις όποιες ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα. Ο κινηματογράφος αυτό ακριβώς υπηρετεί και έχει γίνει η τεράστια αγάπη του κόσμου παγκοσμίως. Το να σε ταξιδεύει πέραν της πραγματικότητας και καθημερινότητας. Η διαφυγή μας σε κόσμους ονειρικούς και έξω απο τα όριά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Δε νομιζω πως το META THN EPOMENH MERA υπηρετει ακριβως αυτο το σκοπο...!Στηριζει ολο της το μαρκετινγκ στο να μας κανει να πιστεψουμε πως οι κλιματικες αλλαγες που θα καταστρεψουν τον κοσμο μας (ετσι οπως τον ξερουμε ) θα γινουν μεσα σε 10 μερες!!!ΕΛΕΟΣ! Δεν εχω κανενα προβλημα με τις ταινιες φαντασιας!Μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες ειναι το ΑΙ εξάλλου!Απλα πιστευω πως ταινιες καταστροφης μονο την τεχνη δεν υπηρετουν!Στοχος των ταινιων αυτων ειναι να καταναλωσεις οσο περισσοτερο ποπ κορν μπορεις και μετα να παρεις την ταινια παλι στο dvd για να δεις μονο τις σκηνες με την παγωμενη Νεα Υορκη και τους τυφωνες να σαρωνουν τα παντα!!!Φυσικα μην ισοπεδωνουμε τα παντα μπορει η 7ητεχνη να μην κολακευεται ιδιαιτερα απο μια τετοια ταινια αλλα τουλαχιστον η 9η(animation/cartoon) αναδεικνυεται και με το παραπανω!!!Γι'αυτο αλλωστε και σκοπευω να την δω!!!Ραντεβου στις αιθουσες λοιπον! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Και ποιός σας είπε οτι πάμε να δούμε την Επόμενη Μέρα για το σενάριο? Και τι μας νοιάζει το σενάριο? Πάμε να δούμε μια εφφετζίδικη ταινία να ξεσκάσουμε ρε αδερφέ, να χαζέψει το ματάκι μας για να μην σκεφτόμαστε πόσους λογαριασμούς έχουμε ακόμα να πληρώσουμε... Σιγά το σενάριο...ταινία με εφφέ είναι με σκοπό να σε μαγέψει και να σε κάνει να σκέφτεσαι αν πήρες μαζί σου το σωσίβιο...δεν πάμε να δούμε Κουστορίτσα, έλεος Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts