monica Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Μήπως έχει δει κανείς το The House Of Wax; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Και που να ήξερες πως είναι είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα :p Το ξέρω πως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Άλλωστε το λέει καθαρά και στην αρχή της ταινίας. Όταν είχε πρωτοβγεί στις αίθουσες, είχα διαβάσει και ένα αφιέρωμα, (δεν θυμάμαι σε πιο περιοδικό ήταν) το οποίο κατέγραφε όλες τις πραγματικές μαρτυρίες, όχι μόνο στο Point Pleasant (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά), αλλά και σε πολλά άλλα μέρη. Είχα ξεσηκωθεί λοιπόν και είχα τρομερή περιέργεια να πάω να δω την ταινία να δω πως εξηγεί τον Mothman και πως αποδίδει τον μύθο του στην οθόνη. Ε, λοιπόν, είναι σκέτη απογοήτευση. Με ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα ταινία. Και περνάω στο BLADE: Trinity. Απο τις μεγαλύτερες μούφες που έχω δεί τελεταία. Καμία σχέση με το 1ο και το 2ο τα οποία θεωρώ πάρα πολύ καλά. Το 3ο ήταν μια απάτη. Παιδικό σενάριο, χάλια ερμηνίες, ανούσιοι διάλογοι, απίστευτα ελλεϊνός ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Δράκουλα, και... κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στην σειρά Blade, πολύ μέτριες εώς ανέμπνευστες σκηνές μάχης. Ελπίζω το 4ο μέρος να διαδραματίζεται σε κάποια μελλοντική στιγμή. Ας πούμε οι βρυκόλακες έχουν καταλάβει την γή και οι άνθρωποι είναι σκλάβοι τους ή κάτι τέτοιο. Για να δούμε επιτέλους κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Μήπως έχει δει κανείς το The House Of Wax; :) Το εχω δει το house of wax... Λοιπον ειναι μια ταινια τρομου-δρασης αρκετα καλη κατα την γνωμη μου. Ειναι ατμοσφαιρικη με καλο σεναριο (σαν ιδεα), αλλα δυστυχως λοιπουν οι σκηνες οι οποιες θα σε κανουν να πεταχτεις απο την θεση σου... Ειδικα οσοι ειναι λατρεις των θριλερ δεν θα ταρακουνηθουν ιδιαιτερα... Παντως την "δουλεια" της σαν ταινια την κανει. ;) Ειδα προσφατα το hitch! Μιλαμε πολυ καλο εργο! ;) Το ευχαριστηθηκα! :D Ανετα θα το ξαναεβλεπα!!! ;) (PS δινει και πολλα μαθηματα σε οσους θελουν να κανουν "την κινηση" με μια κοπελα και δεν μπορουν γιατι μπλοκαρουν.... :shifty: :wink: :happy: ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Είδα παιδιά το Boogeyman. (Ο εφιάλτης). Πω πω... Τι μούφα έργο... Αυτό και το Cursed (Οι καταραμένοι) συγκαταλέγεται στις μούφες της χρονιάς κατά τη γνώμη μου. Έλεος και ήμαρτον. Λίγο σεβασμό στον τηλεθεατή. :down: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Είδα παιδιά το Boogeyman. (Ο εφιάλτης). Πω πω... Τι μούφα έργο... Αυτό και το Cursed (Οι καταραμένοι) συγκαταλέγεται στις μούφες της χρονιάς κατά τη γνώμη μου. Έλεος και ήμαρτον. Λίγο σεβασμό στον τηλεθεατή. :down: :down: Δεν εχω δει το boogeyman, αλλα το cursed ηταν τουλαχιστον αθλιο και ελεινο σαν εργο :down: :down: :ooch: :knife: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Δεν εχω δει το boogeyman, αλλα το cursed ηταν τουλαχιστον αθλιο και ελεινο σαν εργο :down: :down: :ooch: :knife: Ε φαντάσου το Μπούγκιμαν είναι 10 φορές πιο τρισάθλιο θρίλερ. :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Antikeimenika to boogeyman einai arketa kalytero tou cursed to opoio einai mia anepneysth patata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Είδα ξανά μετά απο πολύ καιρό το Mothman Prophecies - Ο Χρησμός της Πεταλούδας. Πάρα πολύ βαρετό. Προσωπικά και τις δυο φορές που προσπάθησα να το δω με πήρε ο ύπνος. Μόνο με το "Οι ώρες" έχει ξαναγίνει αυτό. :w00t: Τελικά ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Ξύπνησα προς το τέλος και είδα μια γέφυρα να γκρεμίζεται και τον βουδιστή να τρέχει αλαφιασμένος... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Προσωπικά και τις δυο φορές που προσπάθησα να το δω με πήρε ο ύπνος. Μόνο με το "Οι ώρες" έχει ξαναγίνει αυτό. :w00t: Τελικά ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Ξύπνησα προς το τέλος και είδα μια γέφυρα να γκρεμίζεται και τον βουδιστή να τρέχει αλαφιασμένος... :blink: Και εγώ που το είδα σινεμά :fool: όλοκληρο, μήπως θυμάμαι τι έγινε; Φρόντισα να τη ξεχάσω γρήγορα. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Είδα παιδιά το Boogeyman. (Ο εφιάλτης). Πω πω... Τι μούφα έργο... Αυτό και το Cursed (Οι καταραμένοι) συγκαταλέγεται στις μούφες της χρονιάς κατά τη γνώμη μου. Έλεος και ήμαρτον. Λίγο σεβασμό στον τηλεθεατή. :down: :down: Ναι και μαζί με το Σαχάρα. :down: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Ναι και μαζί με το Σαχάρα. :down: A ναι και αυτό το ξέχασα... :down: Είναι η εποχή φαίνεται που βγάζει όλο πατάτες... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Το Γυρίστε το Γαλαξία με το Οτοστόπ λέει τίποτα; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Προσωπικά και τις δυο φορές που προσπάθησα να το δω με πήρε ο ύπνος. Μόνο με το "Οι ώρες" έχει ξαναγίνει αυτό. :w00t: Τελικά ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Ξύπνησα προς το τέλος και είδα μια γέφυρα να γκρεμίζεται και τον βουδιστή να τρέχει αλαφιασμένος... :blink: Πραγματικά, δεν έχασες τίποτα. Απο κάποιο σημείο και μετά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην ταινία. Παρακαλούσα να φτάσει στο τέλος να δω πως θα κλείσουν την ταινία. Η βαρεμάρα στο μεγαλείο της. Οι Ώρες πάντως είναι καλή ταινία. Απλά δεν είναι για όλες τις ώρες. :blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Το Γυρίστε το Γαλαξία με το Οτοστόπ λέει τίποτα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=909455#post909455 :w00t: :up: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 To Σπίτι του Θανάτου με την Παρίς Χίλτον ( :love: ) είναι καλό; Το έχει δει κανείς; Καλό θριλεράκι ακούγεται και παίζουν και νεαροί ηθοποιοί. Καλά η Παρίς έγινε και ηθοποιός τώρα για θρίλερ; :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 λενε οτι ειναι καλο(house of wax) και περιμενω να το δω στο σινεμα. καπου στο 7 με 7,5 βλεπω απο διαφορα σαητ αρα καλουλι μου φαινεται οσο για την παρις θα πρωταγωνιστει και σε δευτερη ταινια που θα γυριστει στην Ελλαδα σε παραγωγη Παρη Κασιδοκωστα(η καπως ετσι ξερετε για ποιον λεω) και παλι θα ειναι τρομου Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 λενε οτι ειναι καλο(house of wax) και περιμενω να το δω στο σινεμα. καπου στο 7 με 7,5 βλεπω απο διαφορα σαητ αρα καλουλι μου φαινεται οσο για την παρις θα πρωταγωνιστει και σε δευτερη ταινια που θα γυριστει στην Ελλαδα σε παραγωγη Παρη Κασιδοκωστα(η καπως ετσι ξερετε για ποιον λεω) και παλι θα ειναι τρομου Από τα home video στα θρίλερ η Παρίς! :w00t: Έτσι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Μόλις είδα το πολύ καλό Ladder 49. Το θέμα της ταινίας είναι ένας πυροσβέστης που έχει παγιδευτεί σε ένα φλεγόμενο κτίριο και ενώ μάχεται για την ζωή του, αυτή περνάει μπροστά από τα μάτια του. Πρωταγωνιστούν Jhoakin (<-spelling) Phoenix, John Travolta Το είδα και γω...συμπαθητικό και καλό αυτό με την παράλληλη εξιστόρηση. Απλά θα προτιμούσα άλλο - ευχάριστο - τέλος :sad: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 και εγω αυτο ειδα το βραδακι (ladder 49).καλο ηταν κανα 7αρι θα του εβαζα αν και στο τελος με ψιλοκουρασε (οταν εγινε οικογενιαρχης) Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Μήπως έχει δει κανείς το The House Of Wax; :) Το είδα σήμερα... Καλή ταινιούλα... Άν και την 1η ώρα είναι ψιλο-βαρετή...Απ'τη 2η ώρα όμως αρχίζει να έχει ενδιαφέρον...! Μα να πεθάνει η Paris ? :p πάντως πάλι καλά που κατέληξε με παλούκι στο κεφάλι και όχι με παλούκι στον κ**ο :lol: Τώρα το είδα... Υπάρχει και θέμα γι'αυτήν την ταινία ==> ΕΔΩ Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Εχθές είδα το Γυρίστε το Γαλαξία με το Οτοστόπ. Έξυπνο χιούμορ και ατάκες,ειδικά σε κάποιες σκηνές έλιωσα :lol: Σε γενικές γραμμές όμως η ταινία δεν είναι για Σινεμά. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Είδαμε χτες το Star Wars. Αν και δεν είμαι fan της συγκεκριμένης σειράς ταινιών και ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει ολοκληρωμένα μια ταινία Star Wars μπορώ να πω πως το 3ο αυτό επεισόδιο μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Βουτηγμένο μέσα στα ανθρώπινα αισθήματα, σκοτεινό και με ταλαντεύσεις, αγωνία κλπ κλπ...αν και ο ηθοποιός που έκανε τον Anakin με έκανε στην αρχή να τον βαρεθώ, προς το τέλος με αντάμειψε με αυτό του το ύφος. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Τελευταία έχω ξενερώσει άγρια με όλες αυτές τις ταινίες που έχουν βγει... Προχθές είδα το Be Cool με τον Τραβόλτα. Πω πω ύπνος... Βαρετό και ουσιαστικά χωρίς υπόθεση το έργο. :down: Σήμερα-αύριο σκοπεύω να δω το Σπίτι του Θανάτου με το ηθικό κορίτσι, την Παρίς Χίλτον. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Εχθές είδα το Γυρίστε το Γαλαξία με το Οτοστόπ. Έξυπνο χιούμορ και ατάκες,ειδικά σε κάποιες σκηνές έλιωσα :lol: Σε γενικές γραμμές όμως η ταινία δεν είναι για Σινεμά. Σήμερα το είδα και γω. Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα, αν και κάτι τέτοιο περίμενα. Ουσιαστικά η ταινία δεν έχει κάποιο σενάριο. Ένιωσα πως οι δημιουργοί της θέλανε να μεταφέρουν το κλίμα του βιβλίου αλλά κάπου έχασαν το νόημα. Τρομερά σκηνικά, πολύ καλά εφέ και πολύ έμπνευση. Πολύ καλό χιούμορ σε μερικές σκηνές και γρήγοροι ρυθμοί. Πολλές φορές οι ατάκες ήταν τόσο έξυπνες που δεν τις έπιανα. :D Με το ηλικό που υπήρχε θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι πολύ ανώτερο. Θα ήθελα να το ξαναδώ. Είμαι σίγουρος οτι θα μου αρέσει περισσότερο την δεύτερη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Σημερα ειδα το "The mask 2".... Ελεγα να κανω καμια παυση απο το διαβασμα και να δω κατι να περασει η ωρα και να φυγει το μυαλο μου... Τι το ηθελα;;;;;http://www.langkawi.dk/smileys/w83.gif Εχω δει μπουρδες και μπουρδες αλλα αυτη παει για χρυση σφαιρα...για χρυση υδρογειο καλλιτερα... Στο πρωτο "The mask" ο Τζιμ εδωσε ρεστα...:O Εδω το casting ηταν ελεεινο!(Ουσιαστικα δεν υπηρχε!) Το στορυ τρισαθλιο και το ολο εργο πατατα!http://www.langkawi.dk/smileys/u0102.gif Πραγματικα τρομερη απογοητευση...http://www.my-smileys.de/smileys2/00009107.gif(Οχι οτι περιμενα και κανα σπουδαιο εργο, αλλα ενταξει ειπαμε...) :( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts