king2009 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Από την ταινία όλη το μόνο που μου είχε μείνει ηταν η κλειστοφοβική σκηνή πριν το τέλος όπου έμπαινε όλο και πιο μέσα στο σπίτι, σε σκοτεινούς και στενούς διαδρόμους με μούχλα σαν ατελείωτος λαβύρινθος, ένας εφιάλτης ένα πράγμα. Αυτή ήταν και η πιο δυνατή σκηνή του έργου. Κατά τα άλλα αργεί πολύ να αποκτήσει ενδιαφέρον από όσο θυμάμαι και όπως γράφεις δεν δίνει ακριβείς εξηγήσεις στο τέλος, τα αφήνει μεταφυσικά να πλανώνται έτσι... Νομιζω οτι η ταινια ηθελε να πει πολλα και εχει καποιες αλληγοριες μεσα αλλα ελειπαν ακομα 10-15 λεπτα ωστε να εξηγησει οτι ειδαμε. Η σκηνη με τους τοιχους που κλεινουν ηταν το καλυτερο σημειο της ταινιας αρκετα κλειστοφοβικη σκηνη μαζι με το αγχος της πρωταγωνιστριας. Ολο το εργο νομιζω περιφερεται γυρω απο την ανοια και πως μπορει να φαει καποιον ανθρωπο απο μεσα προς τα εξω και στο τελος αρχιζει να τρωει και τα ατομα που ειναι διπλα σε αυτο το ατομο. Αυτο νομιζω ηταν το νοημα που ηθελε να δωσει το τελος και γενικα ολη η ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το Ressurection το είχα δει πριν πολλά χρόνια και θυμάμαι μου είχε αρέσει. Σήμερα δε θυμάμαι τίποτα. Ίσως το ξαναδώ. Στο Χάιλαντερ ήταν καλός πάντως.Ναι δεν λέω πως ήταν κακός ηθοποιός, απλά επέλεγε να παίζει σε δεύτερης διαλογής ταινίες. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Και μια ελληνική ταινία Ευτυχία (2019) https://m.imdb.com/title/tt10710246/ "Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης Ελληνίδας στιχουργού του λαϊκού τραγουδιού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, από τον ξεριζωμό της Σμύρνης και τον ερχομό στην Ελλάδα με τα δύο παιδιά της, μέχρι τις αποτυχημένες προσπάθειες της να γίνει ηθοποιός και την καταξίωση με τα περίφημα «στιχάκια» της τα οποία πουλούσε για πενταροδεκάρες προκειμένου να θρέψει τον εθισμό της στο τζόγο." Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 (edited) Manhunter 1986 https://www.imdb.com/title/tt0091474/?ref_=fn_al_tt_4 Πολλά χρόνια πριν βγεί το Red Dragon, η πρωτότυπη ταινία με τον William Petersen. Του φοβερού Michael Mann. To Live and Die in L.A. 1985 https://www.imdb.com/title/tt0090180/?ref_=nm_knf_t2 Άλλη μία πολύ καλή αστυνοική περιπέτεια του Wiiliam Friedkin με Willem Dafoe και William Petersen, με έναν μυστικό αστυνομικό που προσπαθεί να βρει τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον συνάδελφο του. Against All Odds 1984 https://www.imdb.com/title/tt0086859/?ref_=nm_flmg_act_59 Περιπέτεια με Jeff Bridges και James Woods. Ένας άνθρωπος του υποκόσμου, προσλαμβάνει έναν παλίο φίλο του, πρώην ποδοσφαιριστή για να βρει την κοπέλα του. Όταν όμως την βρίσκει και ερωτεύονται, ξεκινάει το κυνηγητό. Sorcerer 1977 https://www.imdb.com/title/tt0076740/?ref_=nm_flmg_dr_26 Remake παλιότερης γαλλικής ταινίας του '53 ( The Wages of fear), αλλά πολύ ανώτερη και με μουσική από Tangerine Dream. Πάλι του William Friedkin με τον Roy Scheider. Τέσσερις κυνηγημένοι απατεώνες, από διάφορα σημεία του κόσμου, αποφασίζουν να ρισκάρουν μεταφέροντας με φορτηγά μέσα στις ζούγκλες της Λατινικής Αμερικής, μεγάλες ποσότητες νιτρογλυκερίνης. Rolling Thunder 1977 https://www.imdb.com/title/tt0076637/?ref_=tt_sims_tt Ένας βετεράνος πολέμου γυρνάει στο σπίτι του. Λίγο αργότερα κάποιοι διαρρήκτες σκοτώνουν την οικογένεια του και τραυματίζουν αυτόν σοβαρά. Μαζί με έναν καλό φίλο του και συμπολεμιστή του, θα τους αναζητήσουν και θα πάρουν εκδίκηση. William friedkin σκηνοθέτης με πρωταγωνιστές τους William Devane και Tommy Lee Jones. The Driver 1978 https://www.imdb.com/title/tt0077474/?ref_=tt_sims_tt Ένας πολύ καλός και ασύλληπτος οδηγός, μπαίνει στο στόχαστρο ενός επίμονου ντεντέκτιβ. Παίζουν ο Ryan O'Neal και η πανέμορφη Isabelle Adjani. Η ταινία αυτή μαζί με το Thief, επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό το Drive του 2011 με τον Ryan Gosling. Edited December 4, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Πολύ καλές οι προτάσεις σου. Είναι στο πρόγραμμα να δω κάποιες από αυτές. Το Against All Odds (1984) να ξέρεις είναι ριμέικ του αριστουργήματος Out of the Past (1947) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Πολύ καλές οι προτάσεις σου. Είναι στο πρόγραμμα να δω κάποιες από αυτές. Το Against All Odds (1984) να ξέρεις είναι ριμέικ του αριστουργήματος Out of the Past (1947) Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη αν και μου αρέσει ο Mitchum. Οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Καθόλου απίθανο βέβαια. Edit: Ναι είναι. Edited December 5, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Tenet[2020] https://www.imdb.com/title/tt6723592/ Οταν καθομαι να δω Nolan ξερω τι θα δω. Δεν περιμενω να μου τα δωσει ολα στο πιατο εχει τον δικο του τροπο σκεψης και αυτο ακριβως αποτυπωνεται και στις ταινιες του και αυτο αγαπαμε. Το Tenet μπορει να μην ειναι η καλυτερη του ταινια ειναι ομως ενα ακομα ιδιαιτερο και μοναδικο εργο τεχνης. Το μεγαλο αρνητικο που μπορω να της προσαψω ειναι οτι μου φανηκε κρυα χωρις συναισθημα παρολο τα 150 λεπτα που κραταει μεχρι το τελος δεν καταφερε να με βαλει στην πρωτη γραμμη με τους πρωταγωνιστες οπως κανουν αλλες ταινιες του Nolan. Αν αφησουμε αυτο στην ακρη ομως μπορω να πω οτι ολη η ταινια μαζι και με τα δυσνοητα κομματια της ηταν αρκετα καλη. Οπως και στα inception/interstellar παιζει αρκετα με τους νομους της φυσικης ειδικα στις σκηνες δρασης ενω η ιστορια μας ειναι αρκετα απλη. Δεν ειναι η φολα που διαβαζα και σιγουρα θα την ξαναδω. Η εικονα του BR εξαιρετικη στις σκηνες IMAX αυτες με 2:35:1 καδρο μου φανηκαν λιγο πιο σκοτεινες και ελειπε λιγο χρωμα ηταν καπως μουντες. Ο ηχος ικανοποιητικος αν και την ειδα αργα οποτε ειχα χαμηλωμενη την ενταση αλλα σε καμια περιπτωση ο ηχος δεν σκεπαζε τις ομιλιες κατι που γινοταν στους κινηματογραφους εδω εχουμε ενα αρτιο BR απο καθε αποψη. Τα 205 εκατομμυρια δολλαρια budget δεν ξερω που ακριβως πηγαν δεν ειχε τα τρελα εφε αλλα ισως οι ανεστραμμενες σκηνες να κοστισαν αρκετα. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Το Ressurection το είχα δει πριν πολλά χρόνια και θυμάμαι μου είχε αρέσει. Σήμερα δε θυμάμαι τίποτα. Ίσως το ξαναδώ. Στο Χάιλαντερ ήταν καλός πάντως.Highlander, Tarzan, Mortal Combat ήταν από τις πολύ καλές του. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited December 6, 2020 by XP130TD Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Tenet[2020] Τυχαία είχε πέσει το μάτι μου σ'αυτή και την είχα στη λίστα να τη δω. Με τέτοια κριτική πάντως και τη μέση βαθμολογία στο IMDB πάνω από 7.5/10 πρέπει να είναι αρκετά καλή. Όντως, ο Nolan μας έχει συνηθίσει σε αξιόλογες και σοβαρές προτάσεις χωρίς τρομερές υπερβολές. Μάλλον θα το επισπεύσω :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Τυχαία είχε πέσει το μάτι μου σ'αυτή και την είχα στη λίστα να τη δω. Με τέτοια κριτική πάντως και τη μέση βαθμολογία στο IMDB πάνω από 7.5/10 πρέπει να είναι αρκετά καλή. Όντως, ο Nolan μας έχει συνηθίσει σε αξιόλογες και σοβαρές προτάσεις χωρίς τρομερές υπερβολές. Μάλλον θα το επισπεύσω :) Φιλε μου παρε pop corn πατατακια και αναψυκτικο αραξε σε μεγαλη οθονη και θα την απολαυσεις. Δεν ειναι η καλυτερη του Nolan και σε σημεια ειδικα προς το τελος ξεφευγει αρκετα στην πολυπλοκοτητα δωσε της προσοχη ομως και θα σου αρεσει. Χθες βγηκαν τα blueray imax μην δεις web rip ουτε hdrip γιατι δεν εχουν καλη εικονα. Σημερα θα την ξαναδω το απογευματακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Από Νolan να δείτε οπωσδήποτε την πρώτη του ταινία The Following 1998 https://www.imdb.com/title/tt0154506/?ref_=nm_flmg_wr_15 Αν και δεν είναι επιστημονικής φαντασίας με τρελά εφέ, είναι ένα καλοφτιαγμένο σύγχρονο ασπρόμαυρο noir. Κάτι αντίστοιχο του γαλλικού Tzammeti 13. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Από Νolan να δείτε οπωσδήποτε την πρώτη του ταινία The Following 1998 https://www.imdb.com/title/tt0154506/?ref_=nm_flmg_wr_15 Αν και δεν είναι επιστημονικής φαντασίας με τρελά εφέ, είναι ένα καλοφτιαγμένο σύγχρονο ασπρόμαυρο noir. Κάτι αντίστοιχο του γαλλικού Tzammeti 13.Η μόνη του Nolan που δεν έχω δει. Πρέπει να είναι σε ένα αρκετά πιο σινεφίλ theme οπότε θα μου αρέσει σίγουρα. Μπήκε στη watch list μέσα στη βδομάδα θα τη δω. Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Από Νolan να δείτε οπωσδήποτε την πρώτη του ταινία The Following 1998 https://www.imdb.com/title/tt0154506/?ref_=nm_flmg_wr_15 Αν και δεν είναι επιστημονικής φαντασίας με τρελά εφέ, είναι ένα καλοφτιαγμένο σύγχρονο ασπρόμαυρο noir. Κάτι αντίστοιχο του γαλλικού Tzammeti 13.Να μιλήσουμε για Νολαν; Πόσοι τις έχουν δει όλες αυτές; Memento, Inception, The Dark Knight, The Prestige, Insomnia,Tenet, Dunkirk, Interstellar* Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited December 6, 2020 by XP130TD Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Να μιλήσουμε για Νολαν; Πόσοι τις έχουν δει όλες αυτές; Memento, Inception, The Dark Knight, The Prestige, Insomnia,Tenet, Dunkirk, Interstellar* Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Εγώ :) Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Εγώ :) Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Έχει και κάποια shorts film στα πρώτα του χρόνια λένε τίποτα αυτά? Edited December 5, 2020 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Να μιλήσουμε για Νολαν; Πόσοι τις έχουν δει όλες αυτές; Memento, Inception, The Dark Knight, The Prestige, Insomnia,Tenet, Dunkirk, Interstellar* Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Εγώ τις έχω δει όλες εκτός από το Τένετ. Έχω δει και το Following, που προαναφέρθηκε, πριν πολλά χρόνια και μου είχε φανεί καλό αλλά τώρα δε το πολυθυμάμαι. Με το Inception το είδα αλλά δεν έβγαλα άκρη και δε τα έχω καλά με ταινίες που είναι υπερβολικά πολύπλοκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Εγώ τις έχω δει όλες εκτός από το Τένετ. Έχω δει και το Following, που προαναφέρθηκε, πριν πολλά χρόνια και μου είχε φανεί καλό αλλά τώρα δε το πολυθυμάμαι. Με το Inception το είδα αλλά δεν έβγαλα άκρη και δε τα έχω καλά με ταινίες που είναι υπερβολικά πολύπλοκες.Αν δεν έβγαλες άκρη με το inception με το tenet θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο. Το inception με ένα τέλος που επιδέχεται αρκετές θεωρίες βγάζεις μέσες άκρες τι βλέπεις. Το tenet αν και έχει ένα απλό main story κάποιες σεκάνς θέλουν slow motion ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Σήμερα θα την ξαναδώ ώστε να μπουν περισσότερα κομμάτια του puzzle. Prestige dark knight interstellar είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Insomnia Dunkirk rises tenet είναι ένα επίπεδο κάτω. Edited December 5, 2020 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Έχει και κάποια shorts film στα πρώτα του χρόνια λένε τίποτα αυτά?Όχι δεν τα έχω δει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα short films. Και το insomnia αξίζει μια θέαση, αλλά θεωρώ την Νορβηγική εκδοχή του καλύτερη. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Όχι δεν τα έχω δει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα short films. Και το insomnia αξίζει μια θέαση, αλλά θεωρώ την Νορβηγική εκδοχή του καλύτερη. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Αυτο λες? Δεν ειχα ιδεα οτι παταει πανω σε remake αυτη του Nolan. Μπηκε και αυτη στη watch list θα εχει ενδιαφερον η συγκριση. https://www.imdb.com/title/tt0119375/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Αυτο λες? Δεν ειχα ιδεα οτι παταει πανω σε remake αυτη του Nolan. Μπηκε και αυτη στη watch list θα εχει ενδιαφερον η συγκριση. https://www.imdb.com/title/tt0119375/Ναι πολύ πιο σκοτεινή και αυθεντική. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Αν δεν έβγαλες άκρη με το inception με το tenet θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο. Το inception με ένα τέλος που επιδέχεται αρκετές θεωρίες βγάζεις μέσες άκρες τι βλέπεις. Το tenet αν και έχει ένα απλό main story κάποιες σεκάνς θέλουν slow motion ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Σήμερα θα την ξαναδώ ώστε να μπουν περισσότερα κομμάτια του puzzle. Prestige dark knight interstellar είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Insomnia Dunkirk rises tenet είναι ένα επίπεδο κάτω. Θα το δω κάποια στιγμή το Τένετ για να έχω κι εγώ τη δική μου άποψη. Batman begins, dark knight, prestige καλές. Dark knight rises μέτρια, ούτε κι εκεί έβγαλα πολύ άκρη, γεμάτο τρύπες το σενάριο. Ιnterstellar, Dunkirk, Insomnia εξαιρετικές. Είχα δει πρώτα το Insomnia του Νόλαν και μετά από χρόνια το Νορβηγικό το οποίο τελικά δε μου έκανε τόσο αίσθηση. Λόγω Πατσίνο-Γουίλιαμς ψηφίζω το Αμερικάνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Θα το δω κάποια στιγμή το Τένετ για να έχω κι εγώ τη δική μου άποψη. Batman begins, dark knight, prestige καλές. Dark knight rises μέτρια, ούτε κι εκεί έβγαλα πολύ άκρη, γεμάτο τρύπες το σενάριο. Ιnterstellar, Dunkirk, Insomnia εξαιρετικές. Είχα δει πρώτα το Insomnia του Νόλαν και μετά από χρόνια το Νορβηγικό το οποίο τελικά δε μου έκανε τόσο αίσθηση. Λόγω Πατσίνο-Γουίλιαμς ψηφίζω το Αμερικάνικο. Το Rises ειχε τις μεγαλυτερες τρυπες και αρκετοι το κατεκριναν για αυτο. Το begins ειναι αρκετα underrated αλλα το δευτερο και λογο θανατου Ledger ανεβηκε παρα πολυ και οχι αδικα. Το Prestige το βλεπω καθε 2-3 χρονια ξανα και ξανα και παντα θα ανακαλυψω κατι καινουργιο. Και το Interstellar ειχε καποιες τρυπες και ευκολιες αλλα το ταξιδι που μου χαρισε δεν το εχω ξανα ζησει σε αλλη ταινια τοσο εντονα. Τι επος ηταν αυτο? Το Dunkirk το πετυχα στο star εχασα λιγο την αρχή για αυτό δεν έχω γράψει και κριτική εχει τρομερα πλανα σε βαζει στην πρωτη θεση της μαχης αλλα δεν εχει αυτη την περιπλοκοτητα που συνανταμε στις αλλες του ταινιες. Edited December 5, 2020 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Εμένα πάντως ο Nolan μου αρέσει γιατί κάνει και πολιτική, συν τοις άλλοις, μέσα από κάποιες ταινίες του. Από τις Νιτσεϊκές ιδέες του Joker, μέχρι και τις Σπενγκλερικές (παρακμή της δύσης) μεταφορές στην μεγάλη οθόνη, σε όλη την τριλογία του Batman. Κάποιοι τον κατηγόρησαν ως φασίστα επειδή στο Dunkirk δεν ονομάτιζαν τον εχθρό (ως ναζί προφανώς) που επιτίθονταν στις συμμαχικές δυνάμεις. Κάτι που είναι αληθές. Κάποιοι πάλι αριστερούληδες, θίχτηκαν επειδή ο Bane στο Dark Knight Rises, ως ο κακός της υπόθεσης, είχε σοβιετική στρατιωτική αμφίεση, εφάρμοσε λαϊκά δικαστήρια και κομ*****στική δικτατορία και ενώ ο αντίπαλος του φαίνονταν αρχικά ως ένας πλούσιος καπιταλιστής, τελικά δεν ενδιαφέρονταν τόσο πολύ για τον καπιταλισμό. Κοιμότανε στα συμβούλια της εταιρείας/αυτοκρατορίας του, διέλυε τα πανάκριβα supecars του και έλειπε διαρκώς από την τεράστια έπαυλη των γονιών του. Μόνο και μόνο γι'αυτό, που μέσα σε αυτό το σύστημα που προωθεί μόνο ταινίες πολιτικής ορθότητας και οτιδήποτε άλλο οι κριτικοί το κρίνουν αρνητικά, επειδή δεν συμβαδίζει με τις ιδέες τους και την καλλιέργεια συνειδήσεων που κάνουν χρόνια τώρα, τον θεωρώ τεράστιο σκηνοθέτη. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Edited December 5, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Το interstellar καθηλωτική ταινία.. πρέπει να νιωθεις λιγο και απο αστροφυσική για να σου αρέσει.. το prestige κάποτε το έβαζε τακτικά το star, τώρα μας έχει φλομώσει στον Στέιθαμ..:O Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Το interstellar καθηλωτική ταινία.. πρέπει να νιωθεις λιγο και απο αστροφυσική για να σου αρέσει.. το prestige κάποτε το έβαζε τακτικά το star, τώρα μας έχει φλομώσει στον Στέιθαμ..:OΑρκετά επηρεασμένη και αυτή και το Inception, από το 2001: A space odyssey. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts