bill_viper Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Είδα χθες το Sahara.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,περιπετειούλα με κομεντί.Η αλήθεια είναι ότι πέρασε ευχάριστα η ώρα...α ναι,με τη βοήθεια της Penelope εννοείται. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Τωρα που τελειωσα με τον cubrik θα ηθελα να εντρυφησω στον Pasolini.Εχετε να μου προτεινεται ενα best of του συγκεκριμενου σκηνοθετη? Παντως σιγουρα για αρχη ΜΗ δεις το Salo... :O:innocent: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Τωρα που τελειωσα με τον cubrik θα ηθελα να εντρυφησω στον Pasolini.Εχετε να μου προτεινεται ενα best of του συγκεκριμενου σκηνοθετη?Porcile και Teorema. Ειδικά το πρώτο. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Τωρα που τελειωσα με τον cubrik θα ηθελα να εντρυφησω στον Pasolini.Εχετε να μου προτεινεται ενα best of του συγκεκριμενου σκηνοθετη? ασε το Salo για το τελος Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Είδα χθες το Sahara.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,περιπετειούλα με κομεντί.Η αλήθεια είναι ότι πέρασε ευχάριστα η ώρα...α ναι,με τη βοήθεια της Penelope εννοείται. ;) Ευχαριστη ταινιουλα οντος.Μου αρεσε και μενα.Θυμιζει λιγο τον φετινο 'θησαυρο' με τον nicolas cage. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ειδα το interpreter προχθες. Μαπα το καρπουζι παιδια :O Αρκετα βαρετο θα το ελεγα, χωρις ενδιαφερουσα πλοκη. Σε dvd ισως αξιζει να το δει καποιος, προσωπικα τα ψιλοεκλαψα τα λεφτουδακια μου :cry: Σημερα λεω να δω το miss congeniality 2, τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Να δειτε ολοι το ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας......Αψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Εγω ειδα το final cut με τον Robin Williams. Kαλη ταινια ηταν με πολυ καλη ερμηνεια του Robin Williams. Δεν ηταν κατι ΤΟ εξαιρετικο, αλλα "αξιζε τον κοπο". :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 είδα κι εγώ το hostage και μ'άρεσε πολύ,ευτυχώς δεν ήταν και πολύ περιπέτεια. το interpreter καλό αν και ψιλομπερδευόμουν με τον Κούμαν Κούμαν και πως τον έλεγαν τον άλλο... επίσης είδα το ένα σπίτι στο τέλος του κόσμου αλλά όχι όλο οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη,αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν απίστευτη ξενέρα να βλέπω τον Colin Farrell να φιλάει άντρα.. :mad: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Ηοstage-Απιθανη ταινια! Απιστευτος για αλλη μια φορα ο Bruce Willis!!!!! :up: :up: Eπισεις επαιξε τρομερα και το παιδι που εκανε το psycho με τα μακρια μαλλια! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Ηοstage-Απιθανη ταινια! Απιστευτος για αλλη μια φορα ο Bruce Willis!!!!! :up: :up: Eπισεις επαιξε τρομερα και το παιδι που εκανε το psycho με τα μακρια μαλλια! ;) Πραγματικα τρομερος ο ψυχακιας!! Μπρρρρρρρρρ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Η πρώτη φορά πού πέθανα............. Μ Α Κ Ρ Ι Α Μαπα τρελή, κακή αντιγραφή του "Φαινόμενο Πεταλούδα" με ολιγη σεναριακή σαλατα Εξολοθρευτή ,του στυλ στελνω καποιον στο παρελθον να γ...σει την μανα μου για να με κανει και υστερα να με σωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Η πρώτη φορά πού πέθανα............. Μ Α Κ Ρ Ι Α Μαπα τρελή, κακή αντιγραφή του "Φαινόμενο Πεταλούδα" με ολιγη σεναριακή σαλατα Εξολοθρευτή ,του στυλ στελνω καποιον στο παρελθον να γ...σει την μανα μου για να με κανει και υστερα να με σωσει. Για ποια ταινια μιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Στα Ελληνικα λεγεται "Η πρωτη φορα που πεθανα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Στα Ελληνικα λεγεται "Η πρωτη φορα που πεθανα" Νομιζα οτι "πεθανες" εσυ επειδη ηταν μ@λακια η ταινια :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Ηοstage-Απιθανη ταινια! Απιστευτος για αλλη μια φορα ο Bruce Willis!!!!! :up: :up: Eπισεις επαιξε τρομερα και το παιδι που εκανε το psycho με τα μακρια μαλλια! ;) Βλεπω οτι αρεσε σχεδον σε ολους και θα παω να την δω.....γιατι ρε φουστη μου οι κριτικοι την εχουν θαψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 είδα κι εγώ το hostage και μ'άρεσε πολύ,ευτυχώς δεν ήταν και πολύ περιπέτεια. το interpreter καλό αν και ψιλομπερδευόμουν με τον Κούμαν Κούμαν και πως τον έλεγαν τον άλλο... επίσης είδα το ένα σπίτι στο τέλος του κόσμου αλλά όχι όλο οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη,αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν απίστευτη ξενέρα να βλέπω τον Colin Farrell να φιλάει άντρα.. :mad: Τόχε απο παλιά το χούι αυτό το παιδί :lol: :p (προ ΑΛεξανδρου εποχή) :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Τόχε απο παλιά το χούι αυτό το παιδί :lol: :p (προ ΑΛεξανδρου εποχή) :shifty: LoL.. :p είναι πραγματικά αηδία να τον βλέπω έτσι..νόμιζω πως ευτυχώς στην πραγματική του ζωή δεν πρέπει να έχει το "χούι" ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Νομιζα οτι "πεθανες" εσυ επειδη ηταν μ@λακια η ταινια :lol: :lol: :lol: loooool.....same here...:p :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Δεν πεθανα αλλα ακομη τα κλαιω τα λεφτα. Αντε να ερθει 20 του Μαι να γουσταρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Min deite se dvd to teleutaio kolpo me ton 007! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ξαναείδα το Forest Gump χτές στην TV. Εκπληκτική ταινία! Σενάριο, πλοκή, χαρακτήρες, ερμηνείες, φωτογραφία... Τα άξιζε τα Academy Awards που πήρε.. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Min deite se dvd to teleutaio kolpo me ton 007! Φίλε δεν συμφωνώ... ένας βασικός λόγος είναι η Salma Hayek :shock: http://belles.rebelles.free.fr/Salma_Hayek.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Νομιζω οτι πρεπει να την δουμε τη ταινια :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Βασικά σε ολόκληρη την ταινία καθόμουνα και την χάζευα. Ότι και να πω είναι λίγο. Η πλοκή της ταινίας δεν μου τράβηξε καθόλου το ενδιαφέρον. Δεν ήταν καθόλου άσχημη. Απλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Το πρόβλημα ήταν οτι δεν είχε ένταση. Κυλούσε υπερβολικά χαλαρά απο την αρχή μεχρι το τέλος. Μόλις είδα και το MANCHURIAN CANDIDATE. Καταπληκτικό. Ταινιάρα. O Denzel για ακόμα μία φορά "ζωγραφίζει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts