Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίο το Captain Marvel. Είχε την πλάκα του, μπόλικα εφφέ, όχι τρομερή δράση όμως. Κολλάει πολύ στο MCU.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

Ακριβώς! Πλάκα, ενδιαφέρον η πλοκή, σχετικά μέτρια δράση και φοβερά εφέ στο 3D!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Green Book (2018)

https://m.imdb.com/title/tt6966692/

Πολύ καλή ταινία εποχής που διηγείται την ιστορία δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων θίγοντας ταυτόχρονα κοινωνικά ζητήματα, ενώ συνδυάζει πολύ έξυπνο χιούμορ.

Ο Viggo Mortensen πραγματικά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, φοβερός. 8.5/10 από εμένα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ladyhawke

827ba214115037.5627efddd9a46.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0089457/?ref_=nv_sr_1

Ενα πολυ ομορφο και συγκινητικο παραμυθι σε μια αριστοτεχνικα φτιαγμενη ταινια. Ο Broderick ταλενταρα απο μικρος δινει μια πολυ ωραια και αστεια νοτα με τις ατακες του σε ολη την ταινια. Ο Hauer υποδειγμα υποκριτικης οπως μας εχει συνηθισει και μια Pfeiffer πιο ομορφη απο ποτε. Αρκετα underrated ταινια και οχι τοσο γνωστη στο ευρυ κοινο. Αξιζει να της δωσετε μια ευκαιρια πιστευω θα την απολαυσετε. 8/10

Έχετε καμία πρόταση για καμιά κωμωδιούλα με τον 12χρονο γιο μου να περάσουμε την ώρα μας το ΣΚ?

To Ted (1 & 2)! :p:D

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man-into-the-Spider-Verse-678x381.jpg

Επικη ταινια και σιγουρα το καλυτερο Spider-Man που εχω δει. Απολαυστικη απο το πρωτο λεπτο της, εξαιρετικη μουσικη και οι σκηνες δρασης δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες. Το ολο σεναριο πατησε ακριβως πανω στα κομικς και η υλοποιηση του υπεροχη. Απλα δειτε την. 9/10

Equilibrium

Όντως εξαιρετική ακόμη και για τα χρόνια της. Ενδιαφέρον concept και πολλή δράση. Σε βάζει και μέσα στο δίλημμα των αποφάσεων. Όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι μέσα σε ένα όχι και τόσο δίκαιο σύστημα, αλλά δυσκολεύεσαι να βγεις από αυτό και να το σταματήσεις. Την προτείνω κι εγώ.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Mortal Engines

Τρομερα εφε καταπληκτικος ηχος σε home cinema πολυ καλο production value τιμια η υποκριτικη της πρωταγωνιστριας και καπου εδω τελειωνουν τα καλα. Σεναριο ηθοποιια απο το 99% του cast και τα κλισε ποτε δεν ξεπερασαν την μετριοτητα. Ειχε 2-3 καλες στιγμες για να δημιουργησουν καποια συγκινηση αλλα μεχρι εκει. Κλισε κακος κλισε υποθεση(αυτη που ειναι τελος παντων) και κλισε σκηνοθεσια. 6.5/10 και αυτο κυριως για αυτα που εγραψα στην αρχη.

The Maze Runner (2014) 6/10

Πρωτότυπη ιστορία και καλές σκηνές δράσης. Το τελευταίο μισάωρο μισοκοιμόμουν και δε πολυκατάλαβα πως τελείωσε. Όταν έχω χρόνο θα τη ξαναδώ. Πάντως το γενικό συμπέρασμα, ακόμα κι αν τη ξαναδώ, είναι πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Deadpool (2016) 6/10

Μου φάνηκε επηρεασμένη από το Darkman (1990) του Sam Raimi που εκεί είχα διασκεδάσει πολύ περισσότερο. Δεν έχασα το χρόνο μου, πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά δε νομίζω να τη ξαναδώ.

Waking Ned (1998) 8/10

Ευχάριστη κωμωδία με σκηνές αγωνίας. Πολύ καλοπαιγμένη.

Παιδιά το The upgrade!τρομερό!! Οχι οι top ηθοποιοί, θυμίζει Β movie λίγο, αλλά φοβερό!!

Μη βγάλετε πόρισμα απο το trailer είναι άκυρο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρωτότυπη ιστορία και καλές σκηνές δράσης. Το τελευταίο μισάωρο μισοκοιμόμουν και δε πολυκατάλαβα πως τελείωσε. Όταν έχω χρόνο θα τη ξαναδώ. Πάντως το γενικό συμπέρασμα, ακόμα κι αν τη ξαναδώ, είναι πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Deadpool (2016) 6/10

Μου φάνηκε επηρεασμένη από το Darkman (1990) του Sam Raimi που εκεί είχα διασκεδάσει πολύ περισσότερο. Δεν έχασα το χρόνο μου, πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά δε νομίζω να τη ξαναδώ.

Waking Ned (1998) 8/10

Ευχάριστη κωμωδία με σκηνές αγωνίας. Πολύ καλοπαιγμένη.

Ποια είναι τα κωμικά στοιχεία του DARKMAN δηλαδή που στο θύμισε τόσο;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Deadpool 2 (2018) 6/10

Μια από τα ίδια με τη πρώτη ταινία. Περνά ευχάριστα η ώρα και τίποτα παραπάνω.

Dunkirk (2017) 7/10

Έξυπνη ταινία του Νόλαν. Πολύ καλή μουσική και σκηνοθεσία.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Δεν ανέφερα ποτέ για κωμικά στοιχεία. Από πλευράς υπόθεσης μου το θύμισε. Το Darkman είχε κωμικά στοιχεία, είχα διασκεδάσει σε πολλά σημεία, αλλά δεν είχαν σχέση με το κωμικό στυλ του Deadpool.

Δεν ανέφερα ποτέ για κωμικά στοιχεία. Από πλευράς υπόθεσης μου το θύμισε. Το Darkman είχε κωμικά στοιχεία, είχα διασκεδάσει σε πολλά σημεία, αλλά δεν είχαν σχέση με το κωμικό στυλ του Deadpool.

Είχε ή δεν είχε τελικά?:confused::lol:

Είχε ή δεν είχε τελικά?:confused::lol:

Η απάντηση που έδωσα "Δεν ανέφερα ποτέ για κωμικά στοιχεία" ήταν για το πρώτο μήνυμα που έγραψα. Μάλλον βαρέθηκες να το διαβάσεις.

Η απάντηση που έδωσες ήταν στην παράθεση που έκανες, που σε ρωτάνε...

Και απάντησες... αυτό που απάντησες!

Και εγώ με τη σειρά μου σε ρώτησα... αυτό που σε ρώτησα!

Για το DARKMAN λέμε φίλε... νιώσε λίγο:lol:

Η απάντηση που έδωσες ήταν στην παράθεση που έκανες, που σε ρωτάνε...

Και απάντησες... αυτό που απάντησες!

Και εγώ με τη σειρά μου σε ρώτησα... αυτό που σε ρώτησα!

Για το DARKMAN λέμε φίλε... νιώσε λίγο:lol:

Στο πρώτο μήνυμα έγραψα αυτό:

"Μου φάνηκε επηρεασμένη από το Darkman (1990) του Sam Raimi που εκεί είχα διασκεδάσει πολύ περισσότερο. Δεν έχασα το χρόνο μου, πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά δε νομίζω να τη ξαναδώ."

Δεν έγραψα ποτέ για κωμικά στοιχεία του Darkman. Η διασκέδαση που έγραψα δε σημαίνει απαραίτητα κωμικά στοιχεία.

Οπότε στην ερώτηση "Ποια είναι τα κωμικά στοιχεία του DARKMAN δηλαδή που στο θύμισε τόσο;" απαντάω "Δεν ανέφερα ποτέ για κωμικά στοιχεία. Από πλευράς υπόθεσης μου το θύμισε. "

Επειδή τέθηκε το θέμα κωμικού στοιχείου από τον junglist συμπλήρωσα "Το Darkman είχε κωμικά στοιχεία, είχα διασκεδάσει σε πολλά σημεία, αλλά δεν είχαν σχέση με το κωμικό στυλ του Deadpool."

Στο πρώτο μήνυμα έγραψα αυτό:

"Μου φάνηκε επηρεασμένη από το Darkman (1990) του Sam Raimi που εκεί είχα διασκεδάσει πολύ περισσότερο. Δεν έχασα το χρόνο μου, πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά δε νομίζω να τη ξαναδώ."

Δεν έγραψα ποτέ για κωμικά στοιχεία του Darkman. Η διασκέδαση που έγραψα δε σημαίνει απαραίτητα κωμικά στοιχεία.

Οπότε στην ερώτηση "Ποια είναι τα κωμικά στοιχεία του DARKMAN δηλαδή που στο θύμισε τόσο;" απαντάω "Δεν ανέφερα ποτέ για κωμικά στοιχεία. Από πλευράς υπόθεσης μου το θύμισε. "

Επειδή τέθηκε το θέμα κωμικού στοιχείου από τον junglist συμπλήρωσα "Το Darkman είχε κωμικά στοιχεία, είχα διασκεδάσει σε πολλά σημεία, αλλά δεν είχαν σχέση με το κωμικό στυλ του Deadpool."

Δικά σου τα γραφόμενα... τα ξαναλές και σε ξαναρωτάω:

Eίχε ή δεν είχε τελικά?:lol:

Δικά σου τα γραφόμενα... τα ξαναλές και σε ξαναρωτάω:

Eίχε ή δεν είχε τελικά?:lol:

Εε πλέον νομίζω έχω απαντήσει τις ερωτήσεις και σας κάλυψα. Το να συνεχίζεις να ρωτάς το εκλαμβάνω ως δούλεμα.

Το μόνο κοινό που έχουν Darkman και Deadpool είναι η εκδίκηση το να βρει ο πρωταγωνιστής ποιος του έκανε τη μούρη όπως την έκανε... ;)

Από εκεί και πέρα καμία σχέση. Το Deadpool είναι εντελώς χύμα στο κύμα, καφροταινία θα την έλεγα, με πονηρά στοιχεία και ανάλογο χιούμορ. Πιο πολύ για εφήβους και τέτοιες ηλικίες νομίζω στοχεύει. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους X-Men (καθώς είναι spin-off της σειράς) που είναι πιο σοβαρή σαν σειρά ταινιών

Το Darkman έχει σοβαρό χαρακτήρα, περιπέτεια/δράμα θα την χαρακτήριζα (αν και έχω χρόνια να την δω)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Εε πλέον νομίζω έχω απαντήσει τις ερωτήσεις και σας κάλυψα. Το να συνεχίζεις να ρωτάς το εκλαμβάνω ως δούλεμα.

Kανένα δούλεμα.

Στο ίδιο ποστ γράφεις ότι... Δεν έγραψα ποτέ για κωμικά στοιχεία του Darkman

και στο ίδιο ποστ γράφεις ότι... Το Darkman είχε κωμικά στοιχεία

Οκ... προσκυνώ!:rotfl:

Η 2η ταινία της τριλογίας, αρκετά κατώτερη της 1ης, η 3η επίσης κατώτερη, αλλά δίνει ένα τέλος. Από την τριλογία, μόνο την 1η ίσως να ξανάβλεπα, αλλά σ' αυτό το είδος θα πρότεινα την τριλογία Hunger Games που περνάει και κάποια μηνύματα, πέρα από την αγωνία και τη δράση

Kανένα δούλεμα.

Στο ίδιο ποστ γράφεις ότι... Δεν έγραψα ποτέ για κωμικά στοιχεία του Darkman

και στο ίδιο ποστ γράφεις ότι... Το Darkman είχε κωμικά στοιχεία

Οκ... προσκυνώ!:rotfl:

Χαίρομαι που από τη μία λες κανένα δούλεμα και από την άλλη προσκυνάς. Μάλιστα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη οπότε... πάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη οπότε... πάμε παρακάτω.

ΟΚ. Πάμε παρακάτω.

ΟΚ. Πάμε παρακάτω.

Όχι,γιατί να πάτε παρακάτω...?Και εμείς δηλαδή που μπήκαμε να δούμε κανά τσακωμό τι θα κάνουμε δηλαδή...?:lol:

Παίδες χθες είδα το Captain Phillips του 2013 με τον Tom Hanks.Βασίζεται σε αληθινή ιστορία,και την θεωρώ εξαιρετική για τα δικά μου γούστα.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...