king2009 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 A Quiet Place http://pixelpopnetwork.com.au/wp-content/uploads/2018/04/a-quiet-place-poster.jpg https://www.imdb.com/title/tt6644200/?ref_=nv_sr_1 Καθολου ασχημο. Τρομερη ατμοσφαιρα αψογοι οι ηθοποιοι και τα εφε των τερατων αρκετα καλα. Θα ηθελα να κρατησει λιγο ακομα. Το πρωτο 40λεπτο αρκετα χλιαρο επειτα ανεβαζει στροφες κατακορυφα. Η αγωνια στα υψη καθολη την διαρκεια. Φερνει στο Dont Breathe με την σιωπη κτλ. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Secrets & Lies (1996) 7/10 Δυνατο κοινωνικο δραμα με εξαιρετικες ερμηνειες απο ολους τους ηθοποιους και ενα πολυ καλο σεναριο. Little Children (2006) 8/10 Εξαιρετικο δραμα. Ο Jackie Earle Haley εχασε αδικα το οσκαρ β ρολου. Ο σκηνοθετης Todd Field εχει κανει το επισης καλο In the Bedroom (2001) και θα ηθελα να βλεπω πιο συχνα δουλειες του στο κινηματογραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αν ενδιαφέρει ο Γαλλικός κινηματογράφος δείτε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μόλις είδα το the post Οκ, βαρέθηκα απ' το πρώτο 20λεπτ. Κούρασε αρκετά, καθώς είναι σχεδόν 2 ώρες ταινία Ίσως αν έλειπε ένα μισάωρο να με άρεσε λιγάκι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Ant Man & The Wasp Χωρίς να είναι καμία ταινία για να σου μείνει, είχε καλές μάχες και χαβαλέ. Πέρα από τον παππού Ντάγκλας, βάλανε και την Μισελ Φαιφερ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited July 12, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ο Ντάγκλας απολαυστικός! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ant-Man βρε. Τι And Man? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 χαχα το οτοκορεκτ λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ant-Man βρε. Τι And Man?Έλα διόρθωσε με γιατί δεν ξέρω να το γράφω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Το κατάλαβα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 A Quiet Place http://pixelpopnetwork.com.au/wp-content/uploads/2018/04/a-quiet-place-poster.jpg https://www.imdb.com/title/tt6644200/?ref_=nv_sr_1 Καθολου ασχημο. Τρομερη ατμοσφαιρα αψογοι οι ηθοποιοι και τα εφε των τερατων αρκετα καλα. Θα ηθελα να κρατησει λιγο ακομα. Το πρωτο 40λεπτο αρκετα χλιαρο επειτα ανεβαζει στροφες κατακορυφα. Η αγωνια στα υψη καθολη την διαρκεια. Φερνει στο Dont Breathe με την σιωπη κτλ. 8/10 Είμαι στο 20λεπτο... Όντως quite place. Βαρέθηκα. Αλλά θα την δω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Είδα στην ΕΡΤ-3 το '' ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ'' γερμανικής παραγωγής.Αν και δεν μου αρέσουν τα γερμανικά, αυτό ήταν καταπληκτικό! 9/10. Ανέλυσε την απώλεια, και το πώς να τη διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο.Γυρισμένο, λογικά, στην Ιαπωνία.Υπέροχα πλάνα και σκηνές!Μοναδική ταινία.Η περιγραφή της στο site της ΕΡΤ http://program.ert.gr/details.asp?pid=3578026&chid=10 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Είμαι στο 20λεπτο... Όντως quite place. Βαρέθηκα. Αλλά θα την δω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ, λιιιιγο δράση μπορώ να πω ότι είχε, αλλά μέχρι εκεί Ευτυχώς κράτησε μιάμιση ωρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Αν θέλετε χαλαρό σαιενσφιξιονθριλεροχορορακι απλά για να περάσει η ώρα δείτε το flatliners. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Αν θέλετε χαλαρό σαιενσφιξιονθριλεροχορορακι απλά για να περάσει η ώρα δείτε το flatliners. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Αν και δεν καταλαβαίνω τι είδος είναι αυτό, σε όποιο είδος και αν αναφέρεσαι το Flatliners ήταν χάλια μαύρα :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Αν και δεν καταλαβαίνω τι είδος είναι αυτό, sci-fi https://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction_film Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Αν και δεν καταλαβαίνω τι είδος είναι αυτό, σε όποιο είδος και αν αναφέρεσαι το Flatliners ήταν χάλια μαύρα :lol:To Original Flatliners πολύ καλύτερο και με πολύ αξιόλογο cast. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 To Original Flatliners πολύ καλύτερο και με πολύ αξιόλογο cast. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk To original Flatliners είναι cult classic. Όταν παίρνουν μία ταινία από το παρελθόν της οποίας η βασική αξία είναι στην cult διάστασή της και προσπαθούν να την κάνουν "σοβαρή" και σύγχρονη, συμβαίνουν πράγματα όπως το τωρινό Flatliners. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Saving Mr. Banks (2013) 7/10 Πολύ καλή. Αρκετά ενδιαφέρον σενάριο, θα ενθουσιαστούν όσοι είναι οπαδοί του Γουόλτ Ντίσνεϊ γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι της βιογραφίας του που ελάχιστοι γνωρίζουν. Witness (1985) 7/10 Περίμενα να δω περισσότερο μυστήριο, δράση, αγωνία. Τελικά το 70% της ταινίας ήταν η προσαρμογή του Χάρισον Φορντ στη νοοτροπία των Άμις. Όχι ότι βαρέθηκα απλώς περίμενα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Unsane 2018 Θριλλερακι για να περάσει η βραδια. Ξεκίνησε καλά, προς τη μέση έκανε κοιλιά, έπειτα έστρωσε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Despicable Me 3 https://www.imdb.com/title/tt3469046/?ref_=nv_sr_1 Οχι σαν τα πρωτο αλλα σιγουρα καλυτερο απο το δευτερο. Αρκετα αστειο ωραιο animation και μυριζει 80s οποτε μεγαλο συν και αυτο. Και για μικρους και για μεγαλους. 7.5/10 Thor: Ragnarok https://www.imdb.com/title/tt3501632/?ref_=nv_sr_1 Aκομα μια π@π@ριτσα απο Marvel. Χαζα αστεια κακα εφε εκτος καποιες εξαιρεσεις αρκετα βαρετη σε ολη τη διαρκεια της. 5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Thor: Ragnarok https://www.imdb.com/title/tt3501632/?ref_=nv_sr_1 Aκομα μια π@π@ριτσα απο Marvel. Χαζα αστεια κακα εφε εκτος καποιες εξαιρεσεις αρκετα βαρετη σε ολη τη διαρκεια της. 5/10 King, αυτά που γράφεις είναι ιεροσυλία! :) Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Sicario 2015. Ανελέητο, ρεαλιστικό, όχι πολλή δράση μεν αλλά ο Brolin και ειδικά ο Del Toro, δίνουν ρεσιτάλ. Η τελευταία σκηνή, όλη η ταινία ουσιαστικά! Ανυπομονώ για το καινούριο αν και δεν είναι του ίδιου σκηνοθετη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Είδε κάποιος το ξενοδοχείο για τέρατα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 King, αυτά που γράφεις είναι ιεροσυλία! :) Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ε αφού δεν το έχουν ρε συ. Βαρέθηκα τη ζωή μου στο Thor. Μόνο iron man 1 captain America 2 γούσταρα πραγματικά και τα ξανά βλέπω άνετα. Αντε και guardians of the galaxy 1 avengers 1 και ant man. Thor 1 thor 3 captain America 1 Iron man 2 3 avengers 2 guardians of the galaxy 2 δεν βλέπονται. Δεν έχω δει captain America 3 ant man 2 και avengers 3. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts