Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexisco10 (20 Σεπ. 2004 , 00:40)

Εγώ δεν είχα δει το The Bourne Identity, αλλά το The Bourne Supermacy που είδα σήμερα το καταευχαριστήθηκα. Οπότε μάλλον θα δω και την πρώτη ταινία, που ελπίζω να είναι εξίσου καλή... ή μήπως θα απογοητευτώ, λέτε;

oxi kai i proti tainia einai poly kalh!Diladi san sequel i tainia den afine kati na ennoithei?Mporei na tin dei aneta kai kapoios pou den exei dei tin proth ?
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν έχω δεί το supermacy αλλά δεν πιστεύω να έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτό που αναφέρεις. Το πρώτο έκλεινε τον κύκλο. Και οι κυριότεροι χαρακτήρες του πρώτου, αποκλείεται να παίζουν στο δεύτερο. Οπότε η σχέση θα περιορίζεται μόνο στην συνέχιση της ιστορίας των πρωταγωνιστών.

είδα χτες το ''open ocean'' (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο)...:o

το περίμενα καλύτερο...το συνεχές ...νερό κούρασε και κάποια στιγμή κατέντησε και λίγο βαρετό....ενδιαφέρον το τέλος....

αποτέλεσμα : μάλλον μέτρια...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (20 Σεπ. 2004 , 03:03)

Diladi san sequel i tainia den afine kati na ennoithei?Mporei na tin dei aneta kai kapoios pou den exei dei tin proth ?

Σίγουρα καταλάβαινες ότι έχει προηγηθεί και κάτι ακόμη, αλλά αυτό δε σου δημιουργούσε προβλήματα στην παρακολούθηση της ταινίας! Μπορούσε να τη δει πολύ άνετα κάποιος που δεν έχει δει και την πρώτη. Ήταν εντελώς αυτοτελής!

Καλημέρα

Who cares?... It won't work anyway!!!

Είδα τις ταινίες Αρθούρος και open ocean.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια από τις 2 ήταν πιο άθλια.... :whistle:

Πες μου ότι ήταν η 2η... :D

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Simera meta apo polu kairo epitelous vrika to xrono na paw cinema! :)

Epeidi vlepw oti exw 2 epiloges kai thelw na euxaristithw oso to dinaton perissotero tin tainia thelw ti gnwmh sas!

I,ROBOT H' THE BOURNE SUPREMACY ?

Poia lete aksizei perissotero?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (25 Σεπ. 2004 , 17:59)

Simera meta apo polu kairo epitelous vrika to xrono na paw cinema! :)

Epeidi vlepw oti exw 2 epiloges kai thelw na euxaristithw oso to dinaton perissotero tin tainia thelw ti gnwmh sas!

I,ROBOT H' THE BOURNE SUPREMACY ?

Poia lete aksizei perissotero?

Προσωπική γνώμη : THE BOURNE SUPREMACY

Αν έχεις δει το πρώτο και σου άρεσε και αν σου αρέσουν οι περιπέτειες : Δες το :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Xθες ειδα το i robot μια ταινια που αξιζει να την δεις στο σινεμα με μετριο σεναριο και πολυ ωραια εφε.Ο Will smith ηταν μετριος αλλα γενικως η ταινια αξιζει ως ενα βαθμο τα λεφτα της.....

Αλλαααααααα οι τυποι ειχαν ενα κορυφαιο βιβλιο επιστημονικης φαντασιας για να βασισουν την ταινια και σε πρωτοτυπια τους βαζω μηδεν.Δυστυχως μια απο τα ιδια το κλασσικο χιλιοπαιγμενο σεναριο και απ οτι βλεπω οι αμερικανοι σε φαντασια δεν μπορουν να πλησιασουν ουτε το 1 χιλιοστο της φαντασιας των ιαπωνων.Δυστυχως ενω η ταινια ειναι πολυ καλη δεν εχει να προσφερει κατι καινουριο απο αποψη ιδεων και προβληματισμων.Πολυ κλασσικη.Ας την λεγανε μια καλη περειπετιουλα και οχι επιστημονικης φαντασιας.Δυστυχως οι αμερικανοι ειναι πολυ προβλεψιμοι πλεον στα σεναρια τους και το μονο που κανουν ειναι να βελτοιωνουν τα εφε...

Eιδα το Φαρενάιτ 9/11! Δειτε το αν ασχολειστε με το θεμα τρομοκρατια-Μπους-Ιρακ κλπ!

Ντοκυμαντερ ακρως αποκαλυπτικο σε σημειο σπου σε κανει να αναρωτιεσαι πως αφησαν τον Moore να γυρισει και να κυκλοφορησει κατι τετοιο. Συγκεντρωθειτε για να το καταλαβετε και οι πολυ ευαισθητοι μην φατε, γιατι μερικες σκηνες ειναι αρκετα... ωμες!

πριν λίγο είδα το THE BOURNE SUPREMACY..:)

αρκετά καλό,δράση,σασπένς,ένταση...:)

θα την έλεγα ωραία την ταινιούλα....;)

Θελω να το δω και εγω καποια στιγμη!

ΟFFTOPIC: Πες μου οτι ησουν και στο village και δεν συναντηθηκαμε να πουμε ενα γεια???

Παιδιά, όσοι έρχεστε στο VILLAGE PARK για ταινιούλα, περάστε να πείτε και σε μένα ένα γειά. Στο MEGUSTA δουλεύω.

Και η ειρωνία είναι οτι είμαι κάθε μέρα μέσα στο VILLAGE και δεν μπορώ με τίποτα να δω ούτε μία ταινία. :( Πολυυυύ δουλειά. :D :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (26 Σεπ. 2004 , 23:53)

Θελω να το δω και εγω καποια στιγμη!

ΟFFTOPIC: Πες μου οτι ησουν και στο village και δεν συναντηθηκαμε να πουμε ενα γεια???

[offtopic] : village Παγκρατίου... :)

είδα χτες και το Fahrenheit 9/11...μπορώ να πω συγκλονιστικό....σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι κόσμο ζεις....αξίζει να το δείτε,για να καταλάβετε ποιοι κυβερνούν τον πλανήτη που ζούμε...

πολύ καλό...

To δεύτερο μισό δεν ήταν τόσο δυνατό όσο το πρώτο, όσον αφορά τις αποκαλύψεις. Χτυπούσε περισσότερο στο συναίσθημα.

Το είδα κι εγώ χθες.

Το πρώτο μέρος είχε αποκαλύψεις σε τόσο καταιγιστικό ρυθμό που ένιωθες ότι δε προλαβαίνεις να τις αφομοιώνεις, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολουθούσε μια πιο συναισθηματική προσέγγγιση.

Πάντως ρε παιδιά τι να πω, βγαίνεις λυπημένος από την αίθουσα....

Egw me ti seira mou nomizw pws den aksizei na dineis lefta gia tetoio ergo.Mporeis na kaneis ena skonto kai na to deis spiti sou..Kalytera lew autin tin epoxh na epileksw na dw 2 movies i.robot kai bourne supremacy para to dokimader gia ta psemata..An kai akougetai arketa endiaferon(gia auto kai to katevasa ) :)

Το bourne supremacy είναι φοβερό έργο και ποτέ δε περίμενα όταν έκοβα εισητήρια ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ :)

Όσο για το άλλο (i robot) δε το έχω δει, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, οπότε χθες προτίμησα το ντοκυμανταίρ του Μουρ (συμβάλλοντας έτσι, έστω κι ελάχιστα, στην εκστρατεία κατά του Μπους ;) )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (30 Σεπ. 2004 , 07:02)

είδα χτες και το Fahrenheit 9/11...μπορώ να πω συγκλονιστικό....σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι κόσμο ζεις....αξίζει να το δείτε,για να καταλάβετε ποιοι κυβερνούν τον πλανήτη που ζούμε...

πολύ καλό...

Φοβερή η ταινία!Πολύ καλύτερη από αυτό που περίμενα.Περιγράφει με χιούμορ και καυστικότητα πράγματα που ξέραμε και πράγματα που δεν ξέραμε.Αναρωτιέμαι πως αντέδρασαν οι Αμερικάνοι στη θέασή της...

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (30 Σεπ. 2004 , 17:25)

Το bourne supremacy είναι φοβερό έργο και ποτέ δε περίμενα όταν έκοβα εισητήρια ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ :)

Την ειδα σημερα,οντως ειναι μια ταινια δρασης που δεν σε αφηνει δευτερολεπτο να βαρεθεις. Σημαντικο ρολο σε αυτο παιζει η γρηγορη εναλλαγη πολεων. Πρεπει να την δειτε :)

Σημερα βλεπω farenait και αυριο terminal.Εχει δει κανεις το δευτερο?Ειμαι σιγουρος οτι το αχτυπητο διδυμο hanks-speilberg εκαναν παλι το θαυμα τους

Ειδα και εγω την ταινια I,ROBOT ,και μπορω να πω,πως απογοητευτηκα... :cry: Ειναι πολυ κριμα να υπαρχει αυτη η τοσο πλουσια σε δραση,περιπετεια,αγωνια,χιουμορ συλλογη των βιβλιων του ISAAC ASIMOV ,και οι χαζοι οι Αμερικανοι να βγαζουν ενα τοσο ασχημο αποτελεσμα...Ο WILL SMITH ,ηταν τελειως χαλαρα :cool: ,αφου μαλλον θα νομιζε οτι γυριζουν τo "Bad Boys III" :confused: ,και ως γνωστον σκοτωνε και δεν πληρωνε! :rolleyes: Το μελλοντικο Σικαγο,ηταν γελοιωδως "μελλοντικο",καθως τα μονα που θυμιζαν μελλον ηταν ο ουρανοξυστης της US Robotics,και αντε με το ζορι..τα αμαξια!Το σεναριο ηταν τοσο μα τοσο φτωχο,σε σχεση με τα αριστουργηματα του ASIMOV,που θα βγει απο τον ταφο και θα αρχισει να τους κυνηγαει... :lol: Και τελος ειναι λιγο κακο,ο θρυλικος σκηνοθετης ALEX PROYAS (με την επικη ταινια:The Crow ),να βγαζει ενα τοσο χαμηλο εργο...Σε γενικο βαθμο η ταινια ηταν μετρια μεχρι και κακη,και πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα να την δειτε σε DVD... ;)
Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 1 Οκτ. 2004 , 16:33)

Σημερα βλεπω farenait και αυριο terminal.Εχει δει κανεις το δευτερο?Ειμαι σιγουρος οτι το αχτυπητο διδυμο hanks-speilberg εκαναν παλι το θαυμα τους

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ήδη αλλά το terminal είναι μια (ωραιοποιημένη) αληθινή ιστορία ενός Ιρανού που ζει εδώ και χρόνια στο αεροδρόμιο του Παρισιού. Τον έδειξε και στις ειδήσεις.

KCB