Loukas_94 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο έργο που να βγήκε σε DVD με θέμα πολεμικό ή κάποιο πολύ καλό κωμικό. Κάποια ταινία που να ευχαριστηθούμε και να μη κλαίμε τα λεφτά που δώσαμε για να τη νοικιάσουμε. =) Ευχαριστώ Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 πριν λιγες μερες ειδα το Hangover II στο cinema . Ωραια ταινια , ιδιαιτερα ευχαριστο να τη βλεπεις ,με μονο μειονεκτημα (αν το θεωρουν μερικοι , εμενα προσωπικα δε με πειραξε ) οτι ειναι ιδιο στορυ με το πρωτο ,αλλαζοντας μονο τα γεγονοτα . Εχει αρκετο γελιο και οι ερμηνειες εξισου καλες με το πρωτο . Επισης ειδα και το Sherlock Holmes σε dvd που δε το ειχα δει τοσο καιρο και με ενθουσιασε πραγματικα ! Πολυ καλες ερμηνειες απο Downey Jr και Jude Law και η πλοκη της ταινιας ετσι περιπετειας/ μυστηριου σε κρατουσε προσηλωμενο , μαζι με μερικες στιγμες γελιου που προσφερε . Περιμενω πως και πως να βγει το 2 το Δεκεμβρη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 βγαινει 2ο σερλοκ χολμς ? το 1 μπορω να πω οτι μαρεσε παρα πολυ, 9/10 ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 stranger than finction....δειτε το...πολύ καλή ταινία και πρωτότυπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Penelope Πολύ καλή...γλυκιά και όμορφη ταινία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 τι λετε για το καινουριο xmen???λεω να παω να την δω με την παρεα μου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Υπενθυμίζω για ακόμη μία φορά: Αποφύγετε λοιπόν τα ανούσια μηνύματα και δημοσιεύστε ουσιώδεις πληροφορίες / παρατηρήσεις / σχόλια, τα οποία θα μπορούν να φανούν χρήσιμα τόσο στους «συνομιλητές» σας, όσο και στους μελλοντικούς - άγνωστους προς εσάς αναγνώστες. Όπως επίσης και: Φροντίστε ώστε τα μηνύματά σας να μην είναι μονολεκτικά, ανούσια ή μη ολοκληρωμένα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 χθες ειδα το hangover 2... καλο ηταν με καποια ξεσπασματα γελοιου... στο τελος οι εικονες ηταν ολα τα λεφτα... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Μολις ειδα το Drive Angy . Αρκετα καλο μπορω να πω , διασκεδαστικο με ωραια εφε , και λιγο πλακα , περασε ανετα η ωρα , αλλα δεν ηταν κατι τρομερο απο πλευρα ιστοριας. Θα του εβαζα ενα 6/10 Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 The Fighter. Δεν είχα και πολλές απαιτήσεις από την ταινία, όπου ακούω όσκαρ, κρατάω μικρό καλάθι. Και όντως, η ταινία είναι μία συνηθισμένη ταινία με θέμα που έχουμε δει τόσες πολλές φορές. Αλλά... Αυτός ο Bale είναι συγκλονιστικός. Σε όλη την ταινία το νοιώθεις ότι παίζει εκπληκτικά τον ρόλο του, αλλά όταν στους τίτλους τέλους βλέπεις τον πραγματικό άνθωπο που υποδύεται, μένεις με το στόμα ανοιχτό. Και ο Wahlberg εξαιρετικός. Πέρα όμως από την υποκριτική, η ταινία έχει γενικότερα να δώσει. Έχει και δυνατές σκηνές, και κωμικές, γενικά είναι μία ταινία με τετριμμένο θέμα, αλλά με εξαιρετικούς ηθοποιούς και καλοδουλεμένη σκηνοθεσία. 8/10 εύκολα για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ειδα το Souper 8 και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.Η ταινια εκανε μια μιξη απο αλλες υπερπαραγωγες του σπιλμπερνκγ βλεπε κοκουν ετ και αν δεν ειχε βγει και το κλοβερφιλντ πριν κατι χρονια απ τον αμπρααμς ισως να ελεγες ενα ΓΟΥΑΩ .αλλα δυστηχως περα απο το μικρο ενδιαφερον που χε να το δεις υστερουσε τοσο στα υποτιθεμενα εντυπωσιακα εφε στην μηδενικη πρωτοπυπια σεναριου στις οχι τοσο καλες ανατροπες.και σε καπιες στιγμες μου βγαζε λιγο και το stand by me του στηβεν κινγκ.Ισως γιατι και δω παιδια ηταν οι πρωταγωνιστες χωρις ομως ευτηχως να ταν πολυ παιδικη η ταινια.Το εργο θα μπορουσε να δινε περισσοτερα σαν ταινια φαντασιας απ το μετρ του ειδου σπηλμπεργκ απλα τα χολυγυντιανα κλισε και εδω ηταν αναποφευκτα και οι ερμεινειες εμ οχι και τοσο ιδιετερες. Ειναι κριμα γιατι κατι αντοιστηχο σαν το στενες επαφες τριτου τυπου που βηκε πριν 30 χρονια και με φτωχοτερα οπτικα εφε σε καθηλωνε ακομα και σημερα ακομα να ξαναδεις κατι τετιο. Παντως οσοι τη δειτε σε σινεμα συνιστω να δειτε τους τιτλους τελων αφου παρουσιαζεται κατι παρομοιο οπως στο χανγκοβερ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Είδα το Insidious και πιστεύω πως πρόκειται άνετα για ένα από τα καλύτερα ghost stories/ horror movies της χρονιάς. Δεν είναι τόσο ότι αυτά που γίνονται ή αυτά που βλέπουμε είναι κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, όσο το ότι το έχουν "δέσει" πολύ ωραία το όλο έργο (με εξαίρεση κάποιες περιττές σκηνές στα τελευταία 15-20 λεπτά) που πραγματικά αν και χρησιμοποιεί τα πιο γνωστά κλισέ των ταινιών με στοιχεωμένα σπίτια καταφέρνει να δείχνει φρέσκο σα γενική ιδέα. Πάει καιρός από την τελευταία φορά που με έκανε να ανατριχιάσω έστω ταινία τρόμου. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει κανείς να έχει στο νου του ξεκινώντας να δει το Insidious είναι ότι δεν πρέπει να αρχίσει να ψάχνει και να κριτικάρει όσα βλέπει, γιατί τα παραφυσικά φαινόμενα στην ταινία είναι ομολογουμένως πολύ πιο "έντονα" απ'ότι έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχες ταινίες του είδους. Κατά τα άλλα, προτείνεται άνετα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 πηγα και ειδα το καινουριο xmen το first class...η ιστορια μου αρεσε αλλα ειχε και καποια βαρετα σημεια 6/10 απο μενα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Sucker Punch (2011) http://gallery.clickthecity.com/albums/userpics/10009/normal_SuckerPunch_Poster.jpg Την προτείνω ανεπιφύλακτα υπό τις προυποθέσεις ότι σας αρέσουν οι ταινίες φαντασίας που θέλουν λίγη σκέψη για να τις κατανοήσεις. Είναι συνδυασμός δράσης, φαντασίας, ψυχολογικού θρίλλερ.... και γενικότερα έχει τα πάντα, με λίγη υπερβολή αλλά αν κατανοήσεις την ταινία όλα βγάζουν νόημα. :happy: Να αναφέρω ότι τα soundtracks της ταινίας τα σπάνε:music: όπως και οι ηθοποιοί(η πρωταγωνίστρια συγκεκριμένα:p). Από μένα παίρνει 8,5/10:cool: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Αν κρίνω από την ...μπροστινή ξανθιά, αξίζει να την δεις!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Sucker Punch (2011) http://gallery.clickthecity.com/albums/userpics/10009/normal_SuckerPunch_Poster.jpg Την προτείνω ανεπιφύλακτα υπό τις προυποθέσεις ότι σας αρέσουν οι ταινίες φαντασίας που θέλουν λίγη σκέψη για να τις κατανοήσεις. Είναι συνδυασμός δράσης, φαντασίας, ψυχολογικού θρίλλερ.... και γενικότερα έχει τα πάντα, με λίγη υπερβολή αλλά αν κατανοήσεις την ταινία όλα βγάζουν νόημα. :happy: Να αναφέρω ότι τα soundtracks της ταινίας τα σπάνε:music: όπως και οι ηθοποιοί(η πρωταγωνίστρια συγκεκριμένα:p). Από μένα παίρνει 8,5/10 O Snyder (300, Watchmen) είχε μια καταπληκτική ιδέα σίγουρα: κορίτσια με κοντές φούστες, που χορεύουν και κινούνται αισθησιακά ΚΑΙ έχουν όπλα και πολεμούν σαν την Bride στο Kill Bill. Δηλαδή Η ΤΕΛΕΙΑ ταινία για κάθε άντρα :) Σκηνοθεσία, εφέ και μουσική παίρνει σίγουρα άριστα (το soundtrack αποτελείται από διασκευές γνωστών και άγνωστών - όπως το τραγούδι-ύμνο στα... παραισθησιογόνα σε διασκευή από την Emiliana Torrini - παλιών τραγουδιών και το "Army of Me" της Bjork που δεν είναι μεν διασκευή αλλά remix της original εκτέλεσης). Εκεί που η ταινία χάνει είναι η υπόθεση. Δεν είναι τόσο ότι θέλει "σκέψη" για να την κατανοήσεις, αν και όντως θέλει. Είναι που χάνεται και απλώνεται πολύ και βασίζεται πάρα πολύ στη φαντασία του θεατή για να λειτουργήσει. Δεν είναι π.χ. οι 300 με τη δεδομένη υπόθεση και τη λογική συνέχεια. Μοιάζει να έχει ένα κεντρικό θέμα και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα που βλέπουμε να γίνονται άσχετα με την κεντρική υπόθεση... or something :p Πάντως οι σκηνές με τις μάχες είναι φανταστικές όπως σε όλες τις ταινίες του Snyder και έχει και την κλασική τεχνική που αρέσκεται να χρησιμοποιεί με την slow motion κίνηση στις μάχες, η οποία κατά τη γνώμη μου δίνει πραγματικά άλλη αίσθηση... Γενικά δε θα της έβαζα πάνω από 7 γιατί έπαιξε πολύ το fast-forward :rolleyes: αλλά: Kορίτσια με κοντές φούστες και όπλα + Τρελές μάχες + φανταστικό soubndtrack = WIN :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Σε μένα πάντως άρεσε το σενάριο, ειδικά αφότου έψαξα και έμαθα τι είναι η λοβοτομή και τι ρόλο παίζει (όσοι την είδαν θα ξέρουν τι εννοώ). Όταν τελείωσε η ταινία ομολογώ ήμουν κάπως χαμένος, αλλά είναι από τις ταινίες που όταν ανακαλύψεις το νόημα τους τις λατρεύεις. :innocent: Κχμ κχμ, και να πω ότι δεν ήξερα ότι θα έχει κοπέλες με κοντές φουστίτσες. Εγώ για την δράση το αγόρασα :whistle: αλλά τελικά ήταν πέρα από τις προσδοκίες μου :drool: :lol: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 εψες ειδα το insidius. παρα την προσμονη μου η ταινια βγηκε μια τρελη απογοητευση... περα απο κανα δυο καλες σκηνες + το τελος, μια αρκετα βαρετο κ αναλατο εργο. κριμα γιατι ψηθηκα απο το τρεηλερ κι απο τα ονοματα των παραγωγων.. 4.5/10 υ.γ : paranormal activity (1,2) for ever!!!!!! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Είδα το Insidious και πιστεύω πως πρόκειται άνετα για ένα από τα καλύτερα ghost stories/ horror movies της χρονιάς. Δεν είναι τόσο ότι αυτά που γίνονται ή αυτά που βλέπουμε είναι κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, όσο το ότι το έχουν "δέσει" πολύ ωραία το όλο έργο (με εξαίρεση κάποιες περιττές σκηνές στα τελευταία 15-20 λεπτά) που πραγματικά αν και χρησιμοποιεί τα πιο γνωστά κλισέ των ταινιών με στοιχεωμένα σπίτια καταφέρνει να δείχνει φρέσκο σα γενική ιδέα.. Απο εσενα ενημερωθηκα για την υπαρξη της. Την ειδα χθες και μπορω να πως πως ειχα χρονια να δω τοσο ανατριχιαστικη και ατμοσφαρικη ταινια. Απιθανο παιχνιδι με τις σκιες, τον ηχο και την φαντασια (τι μπορει να ειναι κρυμμενο και οχι "τι βλεπω") Για τους φαν του "Poltergeist" (του οποιου η ταινια αυτη ειναι ενα μεγαλο homage) το Insidious ειναι must. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Πρόσφατα είδα τις ακόλουθες ταινίες: 1. Source Code: Ταινία αρκετά ψαγμένη, με αρκετές δόσεις φαντασίας, και είναι από εκείνες τις ταινίες που δεν σου αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα στην αρχή και σου ξετυλίγουν την υπόθεση πολύ πολύ σιγά... Μου θύμισε λίγο το "Inception"... Κατά την γνώμη μου είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία, που αξίζει να δείτε όλοι, αν και πάλι έχει μέσα "αμερικανιές" (τρομοκρατικό χτύπημα κλπ.) Βαθμολογία: 8/10 2. Sucker Punch: Όπως ανέφεραν και παραπάνω στα σχόλια, η ταινία έχει τρομερή σκηνοθεσία, εξαιρετικό soundtrack και τρομερές παρουσίες (ειδικά η Amber είναι χάρμα οφθαλμού)... Αλλά σαν μειονέκτημα κατά την γνώμη μου έχει το σενάριο, μερικές σκηνές τραβηγμένες από τα μαλλιά όσων αφορά στην φαντασία (αν και δικαιολογείται στην ταινία) και μερικά σημεία που δεν καταλαβαίνεις τι ήθελε να δείξει ο σκηνοθέτης... Την βαθμολογώ με 6/10 3. Beastly: Θα την χαρακτήριζα αισθηματική, ένα είδος που δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει, αν και η συγκεκριμένη ταινία περιέχει κάποιες δόσεις φαντασίας (και μαγείας). Όλα τα λεφτά στην ταινία είναι οι ατάκες που πετάει ο Neil Patrick Harris (Barney από την σειρά How I Met Your Mother) αλλά η ταινία δεν προκαλεί κάποια έκππληξη, το σενάριο είναι χιλιοπαιγμένο και γενικά είναι αρκετά "χαλαρή" για να την δείτε παρέα με γυναίκα. Βαθμολογία 4/10 Απο εσενα ενημερωθηκα για την υπαρξη της. Την ειδα χθες και μπορω να πως πως ειχα χρονια να δω τοσο ανατριχιαστικη και ατμοσφαρικη ταινια. Απιθανο παιχνιδι με τις σκιες, τον ηχο και την φαντασια (τι μπορει να ειναι κρυμμενο και οχι "τι βλεπω") Για τους φαν του "Poltergeist" (του οποιου η ταινια αυτη ειναι ενα μεγαλο homage) το Insidious ειναι must. Μου φάνηκε παρόμοιο με το Poltergeist και μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε... Αντιγραφή παλιότερων θρίλερ σε πολλά σημεία, αν και το τέλος ήταν αρκετά καλό.... Προσωπική μου γνώμη βέβαια, σε άλλους μπορεί να αρέσει.... :) Edited June 23, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Απο εσενα ενημερωθηκα για την υπαρξη της. Την ειδα χθες και μπορω να πως πως ειχα χρονια να δω τοσο ανατριχιαστικη και ατμοσφαρικη ταινια. Απιθανο παιχνιδι με τις σκιες, τον ηχο και την φαντασια (τι μπορει να ειναι κρυμμενο και οχι "τι βλεπω") Για τους φαν του "Poltergeist" (του οποιου η ταινια αυτη ειναι ενα μεγαλο homage) το Insidious ειναι must. Χαίρομαι :) Δεν ξέρω γιατί αλλά ειδικά εκείνη η σκηνή με τη μητέρα που μπαίνει στο δωμάτιο του μωρού και βλέπει κάποιον πάνω από το κρεβάτι του και ενώ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, εμένα με ανατρίχιασε. Σκέφτηκα "φαντάσου να ήσουν στη θέση της". Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Μου φάνηκε παρόμοιο με το Poltergeist και μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε... Αντιγραφή παλιότερων θρίλερ σε πολλά σημεία, αν και το τέλος ήταν αρκετά καλό.... Προσωπική μου γνώμη βέβαια, σε άλλους μπορεί να αρέσει.... :) βεβαιως! το θεμα ειναι ομως να γινεται μια "καλη" αντιγραφη και οχι η σαβουρα που εχει μαζευτει τα τελευταια χρονια. *Desert: ναι ρε φιλε! ακριβως αυτο εννουσα! δεν σου δειχνει κατι στην ουσια, αλλα και μονο που το υποθετεις ειναι το ιδιο τρομακτικο με το να το εδειχνε (μπορει και περισσοτερο) Edited June 23, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Το Sucker Punch (2011), ήταν μια απ' τις ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΕΣ φετινές ταινίες! Θέλει "ΨΑΞΙΜΟ" και "ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ" να την παρακολουθήσεις, για να το "πιάσεις" το σενάριο! Βασικά, θεωρώ ΜΕΓΑ "ΤΣΑΚΑΛΟ" τον σεναριογράφο! Φοβερή ταινία, ΑΣΧΕΤΑ με τα εφέ και τα λοιπά (που μ' αρέσουν φυσικά, πάντα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ για μένα - πρώτο είναι ΜΑΚΡΑΝ το σενάριο και έπειτα οι ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ των πρωταγωνιστών)... Είναι ΚΑΙ φοβερό το σενάριο... ΚΑΙ εκπληκτική η ΙΔΕΑ (να... "καλύπτει" οπτικά τον εσωτερικό κόσμο/"πάλη" της πρωταγωνίστριας ως ΜΑΧΕΣ - και ΤΙ μάχες!)... και φυσικά, οι ερμηνίες ήταν άρτιες και έπειθαν. Η μουσική ΦΟΒΕΡΗ κι αυτή, η φωτογραφία (χρώματα κτλ.) είναι ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ και εκπληκτική, ενώ ΕΥΤΥΧΩΣ το τέλος ΔΕΝ είναι το "κλασσικό αμερικάνικο" happy-end! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) xmen spoilers below Το hype για το xmen καλα κρατει στο imdb (κανονικά θα επρεπε να λεγεται magneto origins)...ξεκινησε δυνατα με εφε,story κτλ....μεχρι που αρχίσανε οι αμερικανιές ειδικά κατι μάχες στο δευτερο μισο ηταν αστειες (το κοριτσι πεταλούδα και ο βλάκας με το ουρλιαχτο ήταν τερμα ενοχλητικοι σε ολες τις σκηνές που εμφανίστηκαν...o μαυρος υπαρχει χωρις λογο και κλασσικα πεθαινει ενώ το προσωπο του beast ειναι οτι το χειροτερο εχω δει σε μεταμφιεση)......σα να έβλεπα δυο ταινιες...ολες οι σκηνές με magneto ηταν σκετη πορωση....τα υπολοιπα παιδική χαρά χωρίς κλιμάκωση στον ρυθμό (ακομα και στις σκηνές που επελεξαν να παιξουν το main music theme) και τον Pr. Χ να μην πείθει υποκριτικά στις φορτισμένες σκηνές...στο τελος με τους πυραυλους και οταν ο magneto εστελνε το κερμα προς τον kevin bacon τα ουρλιαχτά του ηταν εκνευριστικα.Τα εφέ δεν ηταν παντου ικανοποιητικά...εκει που ο magneto βγάζει το υποβρύχιο απο την θαλασσα και το αφηνει στην παραλια καθως και το γυρισμα του radar εβγαζαν ψευτικίλα.H κεντρικη ιδεα που αφηνει στο τελος ειναι οτι ολα εγιναν λογω του magneto hate/love ενω δεν ανεπτυξε καθόλου τους κακούς...γενικα με εκνευρισε που προωθησε τοσο σαν badass/cool/james bond των magneto ενω υποβάθμισε την αξία του Pr.X και τις δυναμεις των υπολοιπων x men....οι xmen δεν ειναι onemanshow αλλα team work.Verdict:Μονο για Kατέβασμα!! Edited June 26, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 χθες πηγα να δω το hangover 2 αλλα σαν γκαντεμης που ειμαι, με το που παω... διακοπη ρευματος οποτε λεω ας παρω ενα dvd να το δουμε σπιτι μου που ηξερα οτι δεν εχει διακοπη... πηρα "το διλημμα"... ωραια ταινια, ειχε και τις αστεις σκηνες, περνας ευχασριστα σχεδον 2 ωρες... το προτεινω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts