mario_fit Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Πως την πατησες ετσι με τους τιτλους βρε dessert;;:p To darkness falls το εχω δει κι εγω φιλε dessert και πραγματικα η περιγραφη σου τα λεει ολα.:happy: Δεν μπορω να πω τιποτα παρα μονο ενα +1 Τωρα για το Melissa P. το μονο που μπορω να πω (αν και ψιλο ασχετο) ειναι οτι η κοπελιτσα που το εχει γραψει και λεει την προσωπικη της ιστορια, χωρις αστεια παιδια ειναι μια απο τις πιο εξυπνες,ετοιμολογες,ωριμες κοπελες που εχω δει στην Τηλεοραση. την ειχαν καλεσει για διαφορες συνεντευξεις οταν ευγαλε το βιβλιο της (που σοκαριζε) και πραγματικα ο τροπος που μιλουσε,απαντουσε,σκεφτοταν και οι γενικες της γνωσεις μου ειχαν αφσηει πολυ καλες εντυπωσεις. Ασχετο αλλα ειπα να το γραψω.:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Το στοίχημα του Slevin. Απλά, ταινιάρα. Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Φο-βε-ρό σενάριο, Bruce Willis δίνει ρεσιτάλ και πολύ πήγα τον πιτσιρικά που παίζει επίσης και νομίζω ότι τον πετυχαίνω σε αρκετές ταινίες τώρα τελευταία. Έτσι όπως πάει, θα απομνημονεύσω το όνομα του κάποια στιγμή :) Όπωσδήποτε πρέπει να την δείτε! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Το στοίχημα του Slevin. Απλά, ταινιάρα. Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Φο-βε-ρό σενάριο, Bruce Willis δίνει ρεσιτάλ και πολύ πήγα τον πιτσιρικά που παίζει επίσης και νομίζω ότι τον πετυχαίνω σε αρκετές ταινίες τώρα τελευταία. Έτσι όπως πάει, θα απομνημονεύσω το όνομα του κάποια στιγμή :) Όπωσδήποτε πρέπει να την δείτε! tin eiha dei sto cinema kai ontos einai polu kali tainia. genika einai kati diaforetiko. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά το Miami Vice αξίζει? Επίσης μήπως έχετε βρει "κάπου" το 5 λεπτά ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τωρα για το Melissa P. το μονο που μπορω να πω (αν και ψιλο ασχετο) ειναι οτι η κοπελιτσα που το εχει γραψει και λεει την προσωπικη της ιστορια, χωρις αστεια παιδια ειναι μια απο τις πιο εξυπνες,ετοιμολογες,ωριμες κοπελες που εχω δει στην Τηλεοραση. την ειχαν καλεσει για διαφορες συνεντευξεις οταν ευγαλε το βιβλιο της (που σοκαριζε) και πραγματικα ο τροπος που μιλουσε,απαντουσε,σκεφτοταν και οι γενικες της γνωσεις μου ειχαν αφσηει πολυ καλες εντυπωσεις. Ασχετο αλλα ειπα να το γραψω.:p Σαν τρόπος γραφής δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου πάντως... Το στοίχημα του Slevin. Απλά, ταινιάρα. Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Φο-βε-ρό σενάριο, Bruce Willis δίνει ρεσιτάλ και πολύ πήγα τον πιτσιρικά που παίζει επίσης και νομίζω ότι τον πετυχαίνω σε αρκετές ταινίες τώρα τελευταία. Έτσι όπως πάει, θα απομνημονεύσω το όνομα του κάποια στιγμή :) Όπωσδήποτε πρέπει να την δείτε! Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Πραγματικό διαμαντάκι. Παιδιά το Miami Vice αξίζει? Με μία λέξη, όχι... :whistle: Είδα σήμερα το Saw III. Δεν με ενθουσίασε. Οι σκηνές ήταν λίγο πιο σκληρές από τις προηγούμενες ταινίες, αλλά γενικά η ταινία ήταν κατώτερη από τις προηγούμενες. Η πλάκα είναι ότι η θεωρητικά «χειρότερη» σκηνή της ταινίας δεν χρειαζόταν καθόλου και ήταν φανερό πως μπήκε για να «ενοχλήσει». Η σκηνοθεσία ήταν μετριότατη, το σενάριο δεν παρουσίαζε τις πρωτοτυπίες των Saw I, II, ενώ το τέλος ήταν εξώς κάποιο σημείο προβλέψιμο. Γενικά νομίζω θα μπορούσαν να είχαν παρουσιάσει καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως για κινηματογράφο αξίζει, ειδικά για όσους έχουν δει τις προηγούμενες. Υ.Γ. Next week ανταπόκριση από την Gold Class και τον Τζιμάκο Μποντ! :p :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά το Miami Vice αξίζει? Επίσης μήπως έχετε βρει "κάπου" το 5 λεπτά ακόμα? Για το Miami vice θα ακούσεις πολλές διαφορετικές απόψεις. Η ταινία γενικώς, πρέπει να ειδωθεί, ώστε να αποκτήσεις και εσύ τη δική σου άποψη. Είναι κρίμα να μείνεις έξω :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Είδα σήμερα το Saw III. Δεν με ενθουσίασε. Οι σκηνές ήταν λίγο πιο σκληρές από τις προηγούμενες ταινίες, αλλά γενικά η ταινία ήταν κατώτερη από τις προηγούμενες. Η πλάκα είναι ότι η θεωρητικά «χειρότερη» σκηνή της ταινίας δεν χρειαζόταν καθόλου και ήταν φανερό πως μπήκε για να «ενοχλήσει». Η σκηνοθεσία ήταν μετριότατη, το σενάριο δεν παρουσίαζε τις πρωτοτυπίες των Saw I, II, ενώ το τέλος ήταν εξώς κάποιο σημείο προβλέψιμο. Γενικά νομίζω θα μπορούσαν να είχαν παρουσιάσει καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως για κινηματογράφο αξίζει, ειδικά για όσους έχουν δει τις προηγούμενες. me vriskeis apoluta sumfono se ola ektos tou oti axizei gia cinema Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Next week ανταπόκριση από την Gold Class και τον Τζιμάκο Μποντ! :p :happy: Αυτή τη ταινία θέλω να τη δώ κι εγώ. Δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη για τον πρωταγωνιστή κι έτσι έχω μια υποψία ότι μπορεί να με ξενερώσει. Θα ήθελα κάποιον περισσότερο αναγνωρισμένο ή γεννημένο για το ρόλο. Όταν τον είδα για πρώτη φορά δε μου έκατσε καλά σαν James Bond! Ελπίζω να με διαψεύσει με την υποκριτική του. :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αυτή τη ταινία θέλω να τη δώ κι εγώ. Δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη για τον πρωταγωνιστή κι έτσι έχω μια υποψία ότι μπορεί να με ξενερώσει. Θα ήθελα κάποιον περισσότερο αναγνωρισμένο ή γεννημένο για το ρόλο. Όταν τον είδα για πρώτη φορά δε μου έκατσε καλά σαν James Bond! Ελπίζω να με διαψεύσει με την υποκριτική του. :) pantos diavasa pos epitides ton valane giati kai kala se auti tin tainia o bond den ehei ginei kai kala o orimos superpraktoras pou einai stis alles. kai kala auti einai i proti tou apostoli kai edo shimatizetai o bond pou xeroume. a kai kati allo to scoop me ton woody allen to ehete dei tha pao mallon ti deutera na to do. ti lete axizei? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 me vriskeis apoluta sumfono se ola ektos tou oti axizei gia cinema Εντάξει, νομίζω πως είναι κρίμα τόσο «ωραίες» σκηνές να μην ειδωθούν στην μεγάλη οθόνη... Αυτή τη ταινία θέλω να τη δώ κι εγώ. Δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη για τον πρωταγωνιστή κι έτσι έχω μια υποψία ότι μπορεί να με ξενερώσει. Θα ήθελα κάποιον περισσότερο αναγνωρισμένο ή γεννημένο για το ρόλο. Όταν τον είδα για πρώτη φορά δε μου έκατσε καλά σαν James Bond! Ελπίζω να με διαψεύσει με την υποκριτική του. :) Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ στην συζήτηση για τον Bond (εξ άλλου υπάρχει και σχετικό θέμα), αλλά νομίζω πως η επιλογή ενός περισσότερο αναγνωρισμένου ηθοποιού θα ήταν επικίνδυνη και για τον ίδιο τον ηθοποιό αλλά και για την εταιρεία παραγωγής σε περίπτωση αποτυχίας του. Πάντως είμαι σίγουρος πως έχεις ακούσει τις διθυραμβικές κριτικές για τον Craig. Σε 6 μέρες θα έχω κι εγώ τη δική μου άποψη. :) pantos diavasa pos epitides ton valane giati kai kala se auti tin tainia o bond den ehei ginei kai kala o orimos superpraktoras pou einai stis alles. kai kala auti einai i proti tou apostoli kai edo shimatizetai o bond pou xeroume. a kai kati allo to scoop me ton woody allen to ehete dei tha pao mallon ti deutera na to do. ti lete axizei? Πράγματι, γι' αυτό τον επέλεξαν και γι' αυτό είναι και πολύ πιο νέος από τους άλλους Bonds. Όσο για το Scoop έχει έρθει και δεν το πήρα χαμπάρι; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 vasika ego to scoop tha to do tsampa se idiotiki provoli sti sholi mou opote den eho dei an ehei vgei stis aithouses gi' auto kai rotisa. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 vasika ego to scoop tha to do tsampa se idiotiki provoli sti sholi mou opote den eho dei an ehei vgei stis aithouses gi' auto kai rotisa. Απ' όσο ξέρω δεν έχει βγει ακόμη. Άρα θα μας πεις εντυπώσεις. :) Σε ποιά σχολή είσαι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Απ' όσο ξέρω δεν έχει βγει ακόμη. Άρα θα μας πεις εντυπώσεις. :) Σε ποιά σχολή είσαι; politiko nomikis (asta klaio kathe mera pou den perasa nomiki :p tora katataktiries) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αχάμ, ρώτησα επειδή είχα ακούσει ότι και στην ΑΣΟΕΕ έχουν τέτοιες προβολές... Πάντως περιμένουμε κριτική εναγωνίως. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αχάμ, ρώτησα επειδή είχα ακούσει ότι και στην ΑΣΟΕΕ έχουν τέτοιες προβολές... Πάντως περιμένουμε κριτική εναγωνίως. :) pantos ta amfitheatra einai anoihta gia olous Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Πάντως είμαι σίγουρος πως έχεις ακούσει τις διθυραμβικές κριτικές για τον Craig./QUOTE] Ναί, έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλά λόγια και μάλιστα τον έχω δεί να παίζει πολύ καλά σε μια ταινία φέτος της οποίας μου διαφεύγει το όνομα. Ήταν σχετική με ναρκωτικά. Ελπίζω και εγώ σε 6 μέρες να έχω τη δική μου:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά σε όποιον όποια αρέσουν οι ρομαντικές-αισθησιακές ταινιές να δει το ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ, το έπαιζε χθες στο star αργά κατά της 3 πολύ πολύ ενδιαφέρον, η συνέχεια είναι το ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ το οποιο θέλω να το δω, θα μάρεσε οσοι το δουν να πουν γνώμη Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά σε όποιον όποια αρέσουν οι ρομαντικές-αισθησιακές ταινιές να δει το ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ, το έπαιζε χθες στο star αργά κατά της 3 πολύ πολύ ενδιαφέρον, η συνέχεια είναι το ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ το οποιο θέλω να το δω, θα μάρεσε οσοι το δουν να πουν γνώμη δεν τα εχω δει αλλα εδω και καιρο ειναι στη λιστα μου... ...οποτε θα περασω μια βολτα απο το τοπικο dvd club :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 paidia molis eida to borat an kai i ekdosi tou theiou einai xalia erixsa trelo geleio,exei kapoies skines korifaies pou kaneis kiliakous sas to proteino Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Παιδιά σε όποιον όποια αρέσουν οι ρομαντικές-αισθησιακές ταινιές να δει το ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ, το έπαιζε χθες στο star αργά κατά της 3 πολύ πολύ ενδιαφέρον, η συνέχεια είναι το ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ το οποιο θέλω να το δω, θα μάρεσε οσοι το δουν να πουν γνώμη Έχω δει το δεύτερο .. πολύ ρομαντική .. και αργή μου φάνηκε ... κατά τ'άλλα μέτρια προς καλή .. θα δω και το πρώτο .. και θα ενημερώσω.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το στοίχημα του Slevin. Απλά, ταινιάρα. Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Φο-βε-ρό σενάριο, Bruce Willis δίνει ρεσιτάλ και πολύ πήγα τον πιτσιρικά που παίζει επίσης και νομίζω ότι τον πετυχαίνω σε αρκετές ταινίες τώρα τελευταία. Έτσι όπως πάει, θα απομνημονεύσω το όνομα του κάποια στιγμή :) Όπωσδήποτε πρέπει να την δείτε! ΤΑΙΝΙΑΡΑ!Ανατρεπτικοτατο σεναριο και φοβερο καστ! Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ΤΑΙΝΙΑΡΑ!Ανατρεπτικοτατο σεναριο και φοβερο καστ!+1000....tha ithela bebaia kai ligo pio anatreptiko telos os pros to thema tis ekdikisis,teleionei poli flat alla min eimaste kai pleonektes...i tainia eine sigoura mesa sto Top 5 mou gia to 2006. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 loipon to scoop einai alli mia klassiki tainia se styl woody alen. me to exupno humor tou kai fusika me tin scarlet :rolleyes: . genika pantos pros to telos eiha psilovarethei (isos kai na ftaine ta avola edrana tou amfitheatrou) alla pantos sto telos to esose. o allen pantos einai ola ta lefta. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Παιδιά σε όποιον όποια αρέσουν οι ρομαντικές-αισθησιακές ταινιές να δει το ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ, το έπαιζε χθες στο star αργά κατά της 3 πολύ πολύ ενδιαφέρον, η συνέχεια είναι το ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ το οποιο θέλω να το δω, θα μάρεσε οσοι το δουν να πουν γνώμη Έχω δει το δεύτερο .. πολύ ρομαντική .. και αργή μου φάνηκε ... κατά τ'άλλα μέτρια προς καλή .. θα δω και το πρώτο .. και θα ενημερώσω.. Συμφωνώ και εγώ! Έχω δει την δεύτερη και την βρήκα από αρκετά ως πολύ καλή! Είναι γυρισμένη ολόκληρη σε εξωτερικούς χώρους (Παρίσι) και διαφέρει πολύ από τις κλασσικές ρομαντικές ταινίες σε ένα πράγμα: είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αληθοφανής! Αυτά που θα έλεγε ένα ζευγάρι σαν αυτούς μέσα σε μια μέρα - ξεκινώντας από την απόλυτη αμηχανία μέχρι το τέλος - διαδραματίζονται στην ταινία. Αλλά δεν είναι για τους fan των Bridget Jones Diary ή Love Actually (κορυφαίες κατ' εμέ ρομαντικές ταινίες!!), είναι για εκείνους που ενδιαφέρονται να ακούσουν (κυρίως) και να δουν μια ταινία που μιλάει για τα πάντα σε 1.30 ώρα Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 loipon to scoop einai alli mia klassiki tainia se styl woody alen. me to exupno humor tou kai fusika me tin scarlet :rolleyes: . genika pantos pros to telos eiha psilovarethei (isos kai na ftaine ta avola edrana tou amfitheatrou) alla pantos sto telos to esose. o allen pantos einai ola ta lefta. Ίσως, λέω ίσως, πάω να την δω Πέμπτη ή Παρασκευή. Ότι θα την δω θα την δώ, απλά μπορεί να μην μείνω μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts