konstantinoslp Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 The ritual (2017) Οκ, ένα σενάριο που το έχουμε δει και θα το δούμε πολλές φορές. Κλασικά μια παρέα στο δάσος...... Ευτυχώς πέρασε γρήγορα η ωρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είχαμε συζητήσει και κάποιες σελίδες πριν. Είχε κάποιες πολύ δυνατές σκηνές. Όχι τόσο τρομακτικές όσο disturbing. Είναι κάτι ανάμεσα σε Blair witch και The Witch για μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Είδα στο ''Ε'' το ''OSCAR PISTORIUS: BLADE RUNNER KILLER'' Μέτριο.6/10.Ήταν αφήγηση της γνωστής ιστορίας. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πιο γελοίο όνομα για ταινία δεν έχω ξανακούσει.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Incident in a ghost island(2018) Επιτέλους μια χορρορ ταινία που με άρεσε. Δεν είχε πολλά jumpscares αλλά με κράτησε σε "αγωνία"! Οκ, δεν είναι άριστη, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Incident in a ghost island(2018) Επιτέλους μια χορρορ ταινία που με άρεσε. Δεν είχε πολλά jumpscares αλλά με κράτησε σε "αγωνία"! Οκ, δεν είναι άριστη, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει βγει σε καλή ποιότητα; Θα την βάλω watchlist! Thanks. Έχει δει κανείς το Revenge (2017) ; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το score της στο metacritic "δεν υπάρχει"!:confused::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Σε καλή την είδα. Δεν ήταν κάμερα η κάτι άλλο. Τώρα αν ήταν 720 p δε γνωρίζω Είδα λίγο απ' το revenge. Περίεργη ταινία. Με θύμησε το kill bill Δε ξέρω αν με άρεσε η όχι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έχει βγει σε καλή ποιότητα; Θα την βάλω watchlist! Thanks. Έχει δει κανείς το Revenge (2017) ; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το score της στο metacritic "δεν υπάρχει"!:confused::blink: Ψαξε για αυτο το αρχειο Incident In A Ghostland 2018 MULTi 1080p BluRay x264-LOST Αν δεν το βρισκεις στειλε μηνυμα να σε βολεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ψαξε για αυτο το αρχειο Incident In A Ghostland 2018 MULTi 1080p BluRay x264-LOST Αν δεν το βρισκεις στειλε μηνυμα να σε βολεψω.Τα βλέπω μέσω RD στο Kodi αλλά αφού έχει βγει σε αυτήν την ποιότητα, τότε θα υπάρχει και στο kodi Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Τα βλέπω μέσω RD στο Kodi αλλά αφού έχει βγει σε αυτήν την ποιότητα, τότε θα υπάρχει και στο kodi Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Ναι τσεκαρε το αν δεν υπαρχει στειλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Είδα λίγο απ' το revenge. Περίεργη ταινία. Με θύμησε το kill bill Δε ξέρω αν με άρεσε η όχι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω τι εννοείς με το "είδα λίγο", αλλά αν δεν ξέρεις αν σε άρεσε ή οχι, τότε ήταν καλή :) Συνήθως εγώ εκεί καταλήγω πάντως... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δεν παρακολούθησα όλη τη διάρκεια Έχασα κάποια λεπτά, αλλά απ' ότι κατάλαβα όχι κάτι σημαντικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Είδα το Mafia! (1998) Υπέροχο, από τα πολύ ωραία του ειδους Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Είδα το Mafia! (1998) Υπέροχο, από τα πολύ ωραία του ειδους Την είχα δει στο κινηματογράφο. Δε μου άρεσε αυτό το είδος χιούμορ, δε γέλασα. Μπορεί και να τη ξαναδώ μήπως και αλλάξω γνώμη. Das Boot director's cut (1981) 5/10 Με τέτοια βαθμολογία που είχε το imdb (8,4) περίμενα πολλά. Τελικά, προσωπική άποψη, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, βαρέθηκα, δε με ενδιέφεραν οι χαρακτήρες. Ίσως αν είχα δει την οριτζιναλ έκδοση να ήταν καλύτερα, οι τρεισήμισι ώρες του director's cut με κούρασαν αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ειδα το Truth or Dare (2018) Ωραιο concept, μετρια πολυ κατ'εμε εκτελεση. Εχει τις καλες στιγμες του, περναει ευχαριστα η ωρα, τρομαχτικο καθολου, σιχαμερο σε ελαχιστες σκηνες που το περιμενεις κιολας απο πριν. Την είχα δει στο κινηματογράφο. Δε μου άρεσε αυτό το είδος χιούμορ, δε γέλασα. Μπορεί και να τη ξαναδώ μήπως και αλλάξω γνώμη. Για αυτο και λεω του ειδους, ειναι ιδιαιτερο στυλ και ολες οι σχετικες (Top Secret!, Mafia!, Hot Shots, Airplane! κτλ) ή σ'αρεσουν ή δε σ'αρεσουν καθολου, δε νομιζω οτι εχει μεση λυση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ξαναείδα μετά από πολύ καιρό, το Νησί (2005). Πολύ ωραία ταινία, ένα κυνηγητό για την αλήθεια, για την επιβίωση και για την ελευθερία. Τονίζει κάποια θέματα βιοηθικής σχετικά με την κλωνοποίηση ανθρώπων, που επίσημα τουλάχιστον δεν έχει γίνει ακόμη και με την χρήση των κλώνων ως προϊόντα. 9/10 από μένα. Κάπως παλιά πλέον, όμως αξίζει να την δείτε όσοι δεν την έχετε δει. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) ^ Το πρώτο μισό της ταινίας μέχρι και την δραματική αποκάλυψη της αλήθεις είναι top tier. Μετά την παίρνει η κάτω βόλτα. Ένα 7/10 από εμένα. Προτείνω σε όποιον του αρέσει το θέμα, να δει το εξίσου "τίμιο" 6.5ράκι "The 6th Day" (2000) με τον Arnie. * "Κάπως παλιά".. Σιγά βρε Mivas! Για τέχνη μιλάς. Όχι για τεχνολογία. Δεν είναι αρνητικό να είναι παλιό κάτι. :) Edited August 11, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ξαναείδα μετά από πολύ καιρό, το Νησί (2005). Πολύ ωραία ταινία, ένα κυνηγητό για την αλήθεια, για την επιβίωση και για την ελευθερία. Τονίζει κάποια θέματα βιοηθικής σχετικά με την κλωνοποίηση ανθρώπων, που επίσημα τουλάχιστον δεν έχει γίνει ακόμη και με την χρήση των κλώνων ως προϊόντα. 9/10 από μένα. Κάπως παλιά πλέον, όμως αξίζει να την δείτε όσοι δεν την έχετε δει.Αν σου άρεσε το Νησί, δες το Gattaca σε περίπτωση που δεν το έχεις δει. Για όποιον δεν την έχει, είναι κορυφαία ταινία. https://m.imdb.com/title/tt0119177/ Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Συνυπογράφω για Gattaca Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Συνυπογράφω για Gattaca Το θυμάμαι κι αυτό. Παλαιότερη, αλλά κλασική ταινία στο είδος. Μάλιστα στο ινστιτούτο μας, στην είσοδο έχει μια έναν πίνακα με μια σκηνη και μια φράση από την ταινία "There is no gene for fate". Είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν σου άρεσε το Νησί, δες το Gattaca σε περίπτωση που δεν το έχεις δει. Για όποιον δεν την έχει, είναι κορυφαία ταινία. https://m.imdb.com/title/tt0119177/ Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Κι όπως έγραφα κάπου αλλού, δεν χρειάζονται τρομερά εφέ και σκοτωμοί και μάχες κλπ για να βγει μια καλή ταινία. Κι αυτή είναι μια ταινία με νόημα και μηνύματα, χωρίς να χρειάζεται όλα τα υπόλοιπα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Happy Death Day https://www.imdb.com/title/tt5308322/?ref_=nv_sr_1 Καθολου ασχημο. Στυλ Edge Of Tomorrow και Groundhog Day. Ωραιο το twist στο τελος δεν ειχε παει το μυαλο μου η πρωταγωνίστρια μια κουκλα. 7/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Συνυπογράφω για Gattaca Το Gattaca ήταν αντικειμενικά πολύ καλό με καλό σενάριο και υλοποίησή του, ποιοτικό καστ, ερμηνείες και υψηλό επίπεδο παραγωγής. Θέτει πολύ διακριτικά και "αληθινά" προβληματισμούς για την ηθική της βιοτεχνολογίας. 8/10 Happy Death Day απλά ας γελάσω, δεν έχω λόγια 3/10 Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Short Cuts (1993) 10/10 Η καλύτερη ταινία του Ρόμπερτ Άλτμαν μαζί με το "The Player". Πολλές ιστορίες που κατά κάποιο τρόπο ενώνονται με απίστευτη κορύφωση στο φινάλε. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Ran (1985) 10/10 Κατά την άποψή μου η καλύτερη ταινία του Ακίρα Κουροσάβα. Δείχνει στη μεσαιωνική εποχή πως η εξουσία οδηγεί στη διαφθορά. Δε με συγκίνησαν άλλες ταινίες του όπως "Οι επτά Σαμουράι" ή το "Γιοζίμπο". Η συγκεκριμένη ήταν εξαιρετικά παιγμένη και κάποιες εικόνες ήταν ποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Το Ran είναι καθαρά Σαιξπηρικο αριστούργημα και επηρεασμένο από αυτόν. Προτιμώ όμως το Kagemusha για χίλιους δύο άλλους λόγους. Ειδικά για τα νοήματα που περνάει σχετικά με την πίστη και την τιμή. Άσχετα από τα μεσαιωνικού τύπου του Kurosawa, πολύ καλή ταινία ήταν το "Ο δολοφόνος του Τόκιο" (High and low) στο οποίο βασίστηκε το "Ransom" με τον Mel Gibson, όπως και το "Λυσσασμένος σκύλος" (Straw dog) που είναι πολύ μπροστά για την εποχή του. Στις περισσότερες περιπτώσεις δε, πρωταγωνιστής στις ταινίες του ήταν ο καταπληκτικός Toshiro Mifune, που έπαιζε και στο γνωστό Western "Μονομαχία στον κόκκινο ήλιο" με Charles Bronson και Alain Delon.Short Cuts (1993) 10/10 Η καλύτερη ταινία του Ρόμπερτ Άλτμαν μαζί με το "The Player". Πολλές ιστορίες που κατά κάποιο τρόπο ενώνονται με απίστευτη κορύφωση στο φινάλε. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Ran (1985) 10/10 Κατά την άποψή μου η καλύτερη ταινία του Ακίρα Κουροσάβα. Δείχνει στη μεσαιωνική εποχή πως η εξουσία οδηγεί στη διαφθορά. Δε με συγκίνησαν άλλες ταινίες του όπως "Οι επτά Σαμουράι" ή το "Γιοζίμπο". Η συγκεκριμένη ήταν εξαιρετικά παιγμένη και κάποιες εικόνες ήταν ποίηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Happy Death Day https://www.imdb.com/title/tt5308322/?ref_=nv_sr_1 Καθολου ασχημο. Στυλ Edge Of Tomorrow και Groundhog Day. Ωραιο το twist στο τελος δεν ειχε παει το μυαλο μου η πρωταγωνίστρια μια κουκλα. 7/10 Αρκετά καλη. Μολης την ειδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Το Ran είναι καθαρά Σαιξπηρικο αριστούργημα και επηρεασμένο από αυτόν. Προτιμώ όμως το Kagemusha για χίλιους δύο άλλους λόγους. Ειδικά για τα νοήματα που περνάει σχετικά με την πίστη και την τιμή. Άσχετα από τα μεσαιωνικού τύπου του Kurosawa, πολύ καλή ταινία ήταν το "Ο δολοφόνος του Τόκιο" (High and low) στο οποίο βασίστηκε το "Ransom" με τον Mel Gibson, όπως και το "Λυσσασμένος σκύλος" (Straw dog) που είναι πολύ μπροστά για την εποχή του. Στις περισσότερες περιπτώσεις δε, πρωταγωνιστής στις ταινίες του ήταν ο καταπληκτικός Toshiro Mifune, που έπαιζε και στο γνωστό Western "Μονομαχία στον κόκκινο ήλιο" με Charles Bronson και Alain Delon. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από αυτά που έγραψες μου κέντρισε το ενδιαφέρον το High and low. Το Straw dog το έψαξα στο imdb αλλά δε το βρήκα. Only the Brave (2017) 6/10 Αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση αλλά αδύναμη η σκηνοθεσία, βαρέθηκα στο μεγαλύτερο μέρος. Ο Τζεφ Μπριτζες αγνώριστος και αδιάφορος - όταν επεσαν οι τιτλοι τελους καταλαβα ότι επαιζε κι αυτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts