konstantinoslp Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Δεν συμφωνώ με την άποψη σας guys. Για μένα το καλύτερο (πέρα των effects και της όποιας ατμόσφαιρας προσπάθησε ο Scott να δημιουργήσει) είναι ακριβώς το γεγονός ότι προσπαθούν να εξηγήσουν τι γίνεται επιτέλους σε αυτό το σύμπαν (εννοώ στο universe των Aliens). Μην ξεχνάτε ότι από το πρώτο Alien υπάρχουν αναφορές στους engineers. Οι αναφορές σε Prometheus ήταν πολύ ευχάριστες καθώς προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη ταινία και επιτέλους δεν ξανά είδαμε ξαναζεσταμένο φαγητό με την Ρίπλεϊ, που εδώ που τα λέμε, μετά το Aliens το franchise πήγε κατά διαόλου. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Εγώ πάλι (αν και δεν έχω δει την ταινία ακόμη) περιμένω να δω την πραγματική συνέχεια του Prometheus. Αυτήν την πρώτη σκηνή με τον engineer. Την (δική του) εξήγηση όλων αυτών και "απαντήσεις" στα ερωτήματα των ανθρώπων από τότε που σταμάτησαν να φοβούνται τους παπάδες. Για να πω την αλήθεια, όταν στον Προμηθέα είδα τα αυγά, λίγο....πως να το πω....ξενέρωσα. Μήπως στην συνέχεια θα δούμε και Jedi vs aliens vs predators; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited July 8, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Εγώ πάλι (αν και δεν έχω δει την ταινία ακόμη) περιμένω να δω την πραγματική συνέχεια του Prometheus. Αυτήν την πρώτη σκηνή με τον engineer. Την (δική του) εξήγηση όλων αυτών και "απαντήσεις" στα ερωτήματα των ανθρώπων από τότε που σταμάτησαν να φοβούνται τους παπάδες. Για να πω την αλήθεια, όταν στον Προμηθέα είδα τα αυγά, λίγο....πως να το πω....ξενέρωσα. Μήπως στην συνέχεια θα δούμε και Jedi vs aliens vs predators; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Πάντως σίγουρα το Covenant δε θα σου δώσει τις απαντήσεις που θέλεις. Υπάρχει αν το θυμάμαι καλά, μία μόνο σχετική σκηνή που δεν εξηγεί και πολλά πράγματα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Έκανα το λάθος χθες και άφησα φίλο να με πήσει να δω το Power Rangers. Λάθος. Μέγα λάθος. Ποτέ ξανά τόσο Hollywood. Ορκίζομαι. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Έκανα το λάθος χθες και άφησα φίλο να με πήσει να δω το Power Rangers. Λάθος. Μέγα λάθος. Ποτέ ξανά τόσο Hollywood. Ορκίζομαι. Sent from my Amstrad CPC 6128 Lol, το Hollywood τι σου φταίει? Δεν ήξερες τι εστί power rangers? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 A Monster Calls http://www.imdb.com/title/tt3416532/?ref_=nv_sr_1 Εξαιρετικο. Η ταινια σε ταξιδευει με το παραμυθενιο κομματι της ενω ταυτοχρονα σε φερνει στη σκληρη πραγματικοτητα και προσγειωνεσαι. Ολοι οι ηθοποιοι παιζουν αρκετα καλα και κυριως ο μικρος. Δειτε την.8.5/10 The Circle(2015) http://horror.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/11/circle-movie-poster.jpg http://www.imdb.com/title/tt3118452/?ref_=nv_sr_3 Ειχε ολα τα κριτηρια να γινει πολυ καλη. Ολο το μυστηριο που υπαρχει απο την αρχη και το ολο concept σε προιδεαζει για κατι πολυ καλο. ΑΛΛΑ μενει στην μετριοτητα σε ολη τη διαρκεια της ταινιας. Δειτε το ως ψυχολογικο εργο επιβιωσης. Το τελος μια απο τα ιδια. 5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ε άμα σας τα έλεγα τις προάλλες για το Alien: Covenant πως δεν τιμά το φρανσάιζ. Ο σωστός τίτλος που έπρεπε να του δώσουν κατά τη γνώμη μου, Πράκτωρ Θου Βου: Επιχείρηση Φαλακρό Άλιεν.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ghost in the shell. Ευτυχώς γλίτωσα τα λεφτά του σινεμά. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ghost in the shell. Ευτυχώς γλίτωσα τα λεφτά του σινεμά. (Mate 9 & Tapatalk) Τώρα βγαίνει και το death note. Άλλο ένα πολύ καλό animation που θα καταστρέψουν αφού έγινε ταινία. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Τώρα βγαίνει και το death note. Άλλο ένα πολύ καλό animation που θα καταστρέψουν αφού έγινε ταινία. Σίγουρα. Αν και το D.N. είναι σειρά. Έχω τις ελπίδες μου οτι δεν θα είναι τόσο σάπιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ε άμα σας τα έλεγα τις προάλλες για το Alien: Covenant πως δεν τιμά το φρανσάιζ. Ο σωστός τίτλος που έπρεπε να του δώσουν κατά τη γνώμη μου, Πράκτωρ Θου Βου: Επιχείρηση Φαλακρό Άλιεν.:p Χαχαχαχαχαχαχα :lol: :rotfl: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Σίγουρα. Αν και το D.N. είναι σειρά. Έχω τις ελπίδες μου οτι δεν θα είναι τόσο σάπιο... Πάντως η ιαπωνική μεταφορά σε ταινία είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα για την αμερικανική εκδοχή με μαύρο L...δεν το πιάνει καθόλου καλά...ίδωμεν... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 THE CIRCLE Με Tom Hanks και Emma Watson. Τρομερό concept που αφορά την digital εποχή που ζούμε και πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή μας με την παρέμβαση της τεχνολογίας και την μείωση της ιδιωτικής ζωής. Πραγματικά σε βάζει σε σκέψεις αυτή η ταινία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Troll mode on: Τα 'χει πει αυτα η Σαντρα Μπουλοκ πριν 20 χρονια στο The Net. Ποσο μπροστα ηταν (και ειναι) αυτη η γυναικα. Troll mode off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Troll mode on: Τα 'χει πει αυτα η Σαντρα Μπουλοκ πριν 20 χρονια στο The Net. Ποσο μπροστα ηταν (και ειναι) αυτη η γυναικα. Troll mode off.Μια μικρή σχέση την έχει. Αλλά στο ΝΕΤ το κράτος έσβηνε ηλεκτρονικά και έλεγχε τους πολίτες. Στο CIRCLE έμμεσα αναφέρεται στην GOOGLE. Όποτε είναι πιο τρομακτικό αν σκεφτείς ότι κράτη δέχονται να δώσουν όλα τα προσωπικά δεδομένα σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ! Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Troll mode on: Τα 'χει πει αυτα η Σαντρα Μπουλοκ πριν 20 χρονια στο The Net. Ποσο μπροστα ηταν (και ειναι) αυτη η γυναικα. Troll mode off. σωστος! και πολυ κακη βαθμολογια το circle: http://www.imdb.com/title/tt4287320/?ref_=nv_sr_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το Spider-man καλούτσικο. Δεν μου άρεσε η τελική μάχη και γενικά ήταν αρκετά παιδικό, με όχι τόσο πολύ δράση. Νομίζω ότι αρχίζει και κουράζει λίγο ο συγκεκριμένος ήρωας παρόλο που σαν παιδικό ήταν το αγαπημένο μου. Ίσως φταίνε τα τόσα spin offs (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 spin offs?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 spin offs?:confused: Eννοώ ότι έχουμε δει 6 ταινίες με τον συγκεκριμένο ήρωα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Eννοώ ότι έχουμε δει 6 ταινίες με τον συγκεκριμένο ήρωα.Με 3 διαφορετικούς ηθοποιούς. Όσο πάει και μικραίνει στο μεταξύ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Με 3 διαφορετικούς ηθοποιούς. Όσο πάει και μικραίνει στο μεταξύ. Sent from my m1 note using Tapatalk Έλα ντε. Για να μην πω για την θεία Μέι. Σίγουρα είναι από συγκεκριμένα comics οι μεταφορές αλλά δεν ξέρω, περίμενα κάτι περισσότερο μετά την συμφωνία της Marvel Studios με την Sony. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Απ το trailer και μονο, ξενερωσα με τον σπαιντι. Ενω θελω να το δω, το αναβαλω συνέχεια Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Ghost in the shell. Ευτυχώς γλίτωσα τα λεφτά του σινεμά. (Mate 9 & Tapatalk) Διαφωνώ για το ghost. Η ατμόσφαιρα και η φωτογραφία της ταινίας δεν παιζόταν. Η Ιαπωνία έτσι όπως την έδειχνε ήταν φοβερή. Λίγο η σκαρλετ δεν ταίριαζε πολύ στο κονσεπτ. Κατά τα άλλα εγώ μετάνιωσα που δεν πήγα να την δω σινεμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 A cure for wellness http://www.imdb.com/title/tt4731136/?ref_=nv_sr_1 Το είδα πριν 2 εβδομάδες περίπου στο σινεμά. Το trailer δείχνει πολύ promising. Κάτι από american horror story, κάτι από shutter island. Μέχρι την μέση (και κάτι παραπάνω) της ταινίας μπορώ να πω ότι το πήγαινε καλά. Από εκεί και πέρα ήταν λες και απλά ήθελαν να κλείσουν την ταινία με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Πραγματικά μόνο και μόνο για το τέλος δεν αξίζει και θα νιώθεις ότι έχασες τζάμπα τα λεφτά σου και τον χρόνο. Το ίδιο συναίσθημα είχε όλη σχεδόν η αίθουσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν τέτοιες ταινίες ακόμα... Το είδα πρόσφατα και έχω να πω: 1) Στην 1η ώρα νόμιζα ότι έβλεπα 3 ώρες ταινία και τελείωνε αλλά δυστηχώς είχε άλλο τόσο και βάλε. Μετά την 1η ώρα πήγα στο laptop από τη βαρεμάρα και άφησα να παίζει έτσι μόνο για να δω που θα καταλήξει. 2) Όλο το στούντιο πρέπει να έπαιρνε ναρκωτικά, το σίχαμα και η ανωμαλία πήγε σύννεφο, προς το τέλος η πεθερά μου έτρεχε στην τουαλέτα και ξερνούσε. 3) Βαθμολογία 0 στα 10, δεν προτείνεται, μην χάσετε 2+ ώρες απ' τη ζωή σας γι' αυτή την "ταινία" και κρίμα σε όλους όσους χάσανε τα λεφτά τους στο σινεμά. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Πάντως σίγουρα το Covenant δε θα σου δώσει τις απαντήσεις που θέλεις. Υπάρχει αν το θυμάμαι καλά, μία μόνο σχετική σκηνή που δεν εξηγεί και πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν εννοείς τη σκηνή που περιγράφω, αλλά για μένα το πιο ανεξήγητο είναι εκεί που ο David ρίχνει από το engineer σκάφος τα xenomorph eggs και μολύνει όλους τους engineers.). Πολύ κουφή σκηνή, έτσι από το πουθενά ξεκλήρισε ένα ολόκληρο πληθυσμό, χωρίς αυτοί να αντιδράσουν στο παραμικρό (υποτίθεται ότι είναι supreme species). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts