Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι με ιντριγκάρουν τέτοιες ταινίες αλλά μην τον παρακάνουμε...

Oσο για το άρθρο φίλε tsiv, μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν πρέπει να την δω!!

Πολύ σωστό σε βρίσκω.

Δεν νομίζω να προσφέρουν κάτι τέτοια αρωστημένα δημιουργήματα :wacko:

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Διάβασε αυτό (ΟΛΟ) και αποφάσισε;)

http://poiosm_alakasdialeksetainia.blogspot.gr/2012/09/a-serbian-film-2010.html

Aφού αφαιρέσεις την κάτω παύλα μετά το m

Χαχαχα!

Τρελό γέλιο η κριτική!

Ειδικά στο τέλος, για το τι κάνεις αν σου τελειώσουν οι σφαίρες!

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χαχαχα!

Τρελό γέλιο η κριτική!

Ειδικά στο τέλος, για το τι κάνεις αν σου τελειώσουν οι σφαίρες!

Sent from my m1 note using Tapatalk

Δηλαδή μόνο σε εμένα βγάζει ότι δεν βρέθηκε το ιστολόγιο;:confused:

Δηλαδή μόνο σε εμένα βγάζει ότι δεν βρέθηκε το ιστολόγιο;:confused:

Σβήσε το _ από το λινκ και ξαναπροσπάθησε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά μιλάμε για αρρώστια.. Την είχα βάλει θυμάμαι σε fast forward.. Εμετός

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ρε παιδιά μιλάμε για αρρώστια.. Την είχα βάλει θυμάμαι σε fast forward.. Εμετός

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Θυμαμαι τις κριτικες απο τότε που βγηκε,ποτέ δεν την είδα αφού διάβασα λίγο το στορυ,αηδίασα.

brt.jpg

Buried

Ενας αντρας ξυπναει θαμμενος μεσα σε ενα φερετρο κατω απο τη γη...

εχει μαζι του ενα κινητο, ενα φακο και αναπτηρα.

8/10

Πιο low budget, κλειστοφοβικη και άνευ ουσίας ταινία, δεν έχω ξαναματαδει.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πιο low budget, κλειστοφοβικη και άνευ ουσίας ταινία, δεν έχω ξαναματαδει.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλουτσικη ητανε. Βλεπεται αμα δεν εχεις κατι καλυτερο να δεις.

LIFE

http://files.namnak.com/users/mi/aup/201704/453_pics/%D8%AF%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%A8.jpg

Αρκετα καλη για αυτο που προσπαθει να γινει και σιγουρα ανωτερη απο τις περισσοτερες sci fi ταινιες τρομου των τελευταιων 10 χρονων. Για τους λατρεις το sci fi τρομου μην την χασετε. Το τελος επισης μου αρεσε πολυ και ξεφευγει απο τις χαζες αμερικανιες. 7.5/10

Εμένα πάλι μου φάνηκε τόσο "άσχημα προβλέψιμο", που τελικά δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.

Σίγουρα ξέρουμε τι να περιμένουμε από τέτοιου είδους ταινίες, αλλά αυτή τελικά δεν μου άρεσε.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Εμένα πάλι μου φάνηκε τόσο "άσχημα προβλέψιμο", που τελικά δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.

Σίγουρα ξέρουμε τι να περιμένουμε από τέτοιου είδους ταινίες, αλλά αυτή τελικά δεν μου άρεσε.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Το πήγαινε για ανατρεπτικό (με το

θάνατο του Reynolds τόσο νωρίς

), τους βγήκε απολύτως προβλέψιμο

Το πήγαινε για κλειστοφοβικό, τους βγήκε φτωχό σε σκηνικά

Το πήγαινε για πρωτοποριακό, τους βγήκε μια από τα ίδια.

Δεν το πετάς, γιατί είχε κάποια καλά στοιχεία, όπως καλούτσικα εφέ (ειδικά στο πλάσμα), αλλά αν έχεις δει ένα αντίστοχο sci-fi στο διάστημα ξέρεις με ακρίβεια τι θα συμβεί.

Για να περάσει η ώρα ΟΚ ήταν αν και κατά την άποψή μου οι φίρμες της ταινίας ήταν τελείως πεταμένα λεφτά. Θα είχε το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον και με οποιουσδήποτε άλλους ηθοποιούς.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το πήγαινε για ανατρεπτικό (με το

θάνατο του Reynolds τόσο νωρίς

), τους βγήκε απολύτως προβλέψιμο

Το πήγαινε για κλειστοφοβικό, τους βγήκε φτωχό σε σκηνικά

Το πήγαινε για πρωτοποριακό, τους βγήκε μια από τα ίδια.

Δεν το πετάς, γιατί είχε κάποια καλά στοιχεία, όπως καλούτσικα εφέ (ειδικά στο πλάσμα), αλλά αν έχεις δει ένα αντίστοχο sci-fi στο διάστημα ξέρεις με ακρίβεια τι θα συμβεί.

Για να περάσει η ώρα ΟΚ ήταν αν και κατά την άποψή μου οι φίρμες της ταινίας ήταν τελείως πεταμένα λεφτά. Θα είχε το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον και με οποιουσδήποτε άλλους ηθοποιούς.

οποτε το προσπερναω....γιατι ημουνα να το δω, να μη το δω.

Όπως τα λέει ο DesertSMisSRaiN είναι. Σε όλη την ταινία περιμένεις να γίνει κάτι το συγκλονιστικό, αλλά δεν γίνεται ποτέ και το σκηνικό είναι εντελώς φτωχό, οι ίδιοι 4 τοίχοι του σκάφους σε όλη την ταινία. Δεν κατάλαβα και εγώ γιατί χρησιμοποίησαν τόσο ηχηρά ονόματα για μια τόσο μέτρια ταινία χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρωτοτυπία. Τα τελευταία 15 δευτερόλεπτα μόνο "αξίζουν", αλλά ακόμα και αυτό το βλέπεις από πριν να έρχεται. Αδιάφορη εντελώς για μένα η ταινία.

Όπως τα λέει ο DesertSMisSRaiN είναι. Σε όλη την ταινία περιμένεις να γίνει κάτι το συγκλονιστικό, αλλά δεν γίνεται ποτέ και το σκηνικό είναι εντελώς φτωχό, οι ίδιοι 4 τοίχοι του σκάφους σε όλη την ταινία. Δεν κατάλαβα και εγώ γιατί χρησιμοποίησαν τόσο ηχηρά ονόματα για μια τόσο μέτρια ταινία χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρωτοτυπία. Τα τελευταία 15 δευτερόλεπτα μόνο "αξίζουν", αλλά ακόμα και αυτό το βλέπεις από πριν να έρχεται. Αδιάφορη εντελώς για μένα η ταινία.

Στο πρώτο alien τι σου άρεσε? Παρόμοιο είναι και το life. Προφανώς όχι για το 9 του alien αλλά με το 7.5 που έβαλα μιας και είμαι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους πιστεύω είναι μια τίμια βαθμολογία. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Στο πρώτο alien τι σου άρεσε? Παρόμοιο είναι και το life. Προφανώς όχι για το 9 του alien αλλά με το 7.5 που έβαλα μιας και είμαι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους πιστεύω είναι μια τίμια βαθμολογία. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Το Alien βγήκε σχεδόν 40 χρόνια πριν και ήταν πρωτοποριακή για το είδος της. Δημιούργησε μια ολόκληρη κατηηγορία ταινιων. Αλλά όλα αυτά τότε.

Αν σαράντα χρόνια μετά, μία ταινια της ίδιας κατηγορίας έχει μόνο χιλιοφορεμένα κλισέ να παρουσιάσει, δεν αξίζει ιδιαίτερα.

Από την άλλη αν εσύ τη διασκέδασες, καλά έκανες και της έβαλες το βαθμό που της έβαλες.

Εγώ, μια και ανέφερες το Alien και το συγκρίνεις με το 9άρι του, ούτε το μισό δε θα έβαζα στο Life.

Χωρίς σύγκριση, εκεί γύρω στο 4-5 και καλά είναι.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Buried

Ενας αντρας ξυπναει θαμμενος μεσα σε ενα φερετρο κατω απο τη γη...

εχει μαζι του ενα κινητο, ενα φακο και αναπτηρα.

8/10

Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος στο σινέμα τότε. Πιο βαρετή και κυριολεκτικά κουραστική ταινιά δεν έχω ξαναδεί.

Όλα όσα ήθελα να πω, τα είπε ο DesertSMisSRain.

Την ταινία την είδα για δύο λόγους.

Ο πρώτος φυσικά γιατί είμαι λάτρης των sci fi και ο δεύτερος για τα ονόματα, κυρίως για τον Gyllenhaal.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Το Alien βγήκε σχεδόν 40 χρόνια πριν και ήταν πρωτοποριακή για το είδος της. Δημιούργησε μια ολόκληρη κατηηγορία ταινιων. Αλλά όλα αυτά τότε.

Αν σαράντα χρόνια μετά, μία ταινια της ίδιας κατηγορίας έχει μόνο χιλιοφορεμένα κλισέ να παρουσιάσει, δεν αξίζει ιδιαίτερα.

Από την άλλη αν εσύ τη διασκέδασες, καλά έκανες και της έβαλες το βαθμό που της έβαλες.

Εγώ, μια και ανέφερες το Alien και το συγκρίνεις με το 9άρι του, ούτε το μισό δε θα έβαζα στο Life.

Χωρίς σύγκριση, εκεί γύρω στο 4-5 και καλά είναι.

Όταν συγκρίνω διαφορετικές χρονολογίες και σίγουρα το Alien είναι ταινία σταθμός απλά επειδή τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνουν sci-fi τρόμου η ότι βγαίνει είναι χάλια την συγκεκριμένη την ξεχώρισα. Προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Αγωνία για το άγνωστο και νιώθεις το φόβο όπως και οι πρωταγωνιστές καθόλη τη διάρκεια της ταινίας. Για αυτό έγραψα για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι must και όχι για όλους.

Έχει δει κανείς το Τέλειοι Ξένοι του Αθεριδη (διασκευή από ένα ιταλικό) γιατί με μπέρδεψε το τέλος ;)

αν εννοείς αυτό που παίζουν με τα κινητά τούς, ναι το έχω δει. τι σε μπέρδεψε φίλε?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Έχει δει κανείς το Τέλειοι Ξένοι του Αθεριδη (διασκευή από ένα ιταλικό) γιατί με μπέρδεψε το τέλος ;)

Δες και το ιταλικό, πολύ καλό