junglist Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Hateful 8 Πριν το δουμε ειπα στον κολλητο αστειευομενος: μπλα μπλα μπλα. Οτι υποψιαζομουν πως θα εχει την ακατασχετη φλυαρια των ταινιων του Ταραντινο. Δυστυχως ετσι ηταν. Αργη και σε σημεια που δεν υπηρχαν διαλογοι. Ηταν 90% λογια και 10% δραση. Θα μπορουσε να ηταν 90 λεπτα συντομοτερη. Και δεν ηταν πολυ γουεστερν παρα ντετεκτιβ ταινια. Εχει το κοινο της,αλλα ο ταραντινο γινεται σταδιακα ο Αγγελόπουλος του σπλατερ. Κανει αργες,μπεν χουρ διάρκειας ταινιες και κάποιος να πει στους ηθοποιους να το βουλωνουνε που και που,ζαλιστηκαμε. Εμένα πάλι μου φάνηκε κλασική ταινία Ταραντινο. Πάντα έχει μπλα μπλα και είναι ο τρόπος που ξεδιπλώνει τους χαρακτήρες του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σήμερα πάω να δω τον Μόμπι Ντικ. Καμια γνώμη? Αξίζει 3d? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θέλω να το δω και εγώ. Προφανώς θα περιμένω review σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 μολις ειδα το you re next, στο star. στην αρχη ελεγα θα του δωσω 7/10, μετα ξενερωσα στη σκηνη με το μπλεντερ και ειπα να δωσω 5/10. τελικα δινω 10/10* γιατι με αρεσε το τελος :lol: *δε το αξιζει φυσικα!!! Το ειδα κ εγω. Φαινεται απο εκεινες τις ταινιες που εχουν μια υποθεση της πλακας για να δειξουν βια και αιμα.. Μου αρεσε και δεν το περιμενα καθολου! Η σκηνη με το μπλεντερ ηταν επο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινιες του ειδους. Θα της εβαζα ενα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σήμερα πάω να δω τον Μόμπι Ντικ. Καμια γνώμη? Αξίζει 3d? 3d ναι ίσως να αξιζει γιατι εχει καποια πολυ ωραια πλανα με τις φαλαινες, στην "απλη" έκδοση δεν έλεγε και πολλά...Όσον αφορά το Hateful 8, θα μπορουσε ανετα να είναι μια ωρα λιγοτερο...με ειχε παρασύρει με το Τζανγγκο ο Ταραντινο και επειδη εκανα το λαθος και περιμενα κατι αναλογο, ψιλοαπογοητευτηκα.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 μολις ειδα το you re next, στο star. στην αρχη ελεγα θα του δωσω 7/10, μετα ξενερωσα στη σκηνη με το μπλεντερ και ειπα να δωσω 5/10. τελικα δινω 10/10* γιατι με αρεσε το τελος :lol: *δε το αξιζει φυσικα!!! Το έχω δει εδώ και λίγο καιρό και δεν θυμάμαι τη σκηνή με το μπλέντερ η αλήθεια είναι αλλά περιέργως του έχω βάλει 7 στο imdb από,τι είδα τώρα. :P Είδα, επιτέλους, το Sinister 2. Εντάξει, ήταν σίγουρο ότι δεν περίμενα να δω ταινία καλύτερη από το πρώτο Sinister (που είναι στο προσωπικό μου Top5 με ταινίες τρόμου) αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε πολύ. Είχε τα κλασικά jump scares βέβαια και ο πρωταγωνιστής το πάλεψε αρκετά! Του έβαλα 7αράκι for Sinister's 1 sake. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πήγα σήμερα και είδα τον - όχι και τόσο διαφημισμένο - Μικρό Πρίγκιπα καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου παραμύθια. Το story και η ατμόσφαιρα γενικά μου άρεσε, αλλά ήταν η τελευταία φορά που ξοδεύω χρόνο κυρίως σε ταινίες που δείχνουν την ενήλικη ζωή ως ασπρόμαυρη, μουντή, σαν όλοι να ναι ρομπότ μέσα στα λεωφορεία κτλ! Ναι, έτσι είναι η ζωή και δεν πρόκειται να αλλάξει. Με το να το δείχνουν αυτό και ο χαρακτήρας της εκάστοτε ταινίας να γίνεται ο wannable "ξεχωριστός", δεν αλλάζει κάτι και δεν βρίσκω το νόημα να βλέπω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Και μια θερμή παράκληση προς τους γονείς: ο Μικρός Πρίγκιπας δεν είναι mainstream παιδικό για όλα τα παιδιά όπως το Up, Despicable Me etc. Παρά την ομοιότητα που είχε με άλλα, καταφέρνει κάπως να είναι ξεχωριστό και είναι ο λόγος που πολλά παιδάκια σήμερα δυσανασχέτησαν ,αλλά δεν είναι και το καλύτερο να ακούς όλη την ώρα "πότε θα φύγουμε? - πότε τελειώνει?" κτλ. :) Το κομμάτι της ταινίας που ήταν "εξτρα" την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα ΟΚ, τρωγόταν χωρίς να είναι και η καλύτερη ταινία της χρονιάς εννοείται. Για αυτό που λες για τα παιδάκια θα διαφωνήσω. Δε φταίνε τα παιδάκια που οι γονείς τους βαριούνται τόσο να ασχοληθούν μαζί τους και δε μπαίνουν καν στον κόπο να τους διαβάσουν παραμύθια όπως ο Μικρός Πρίγκιπας ή η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Ιστορίες δηλαδή με βαθύτερα νοήματα από το απλοϊκό "ο κακός είναι αυτός-ο καλός είναι εκείνος-παλεύουν-πάντα νικάει ο καλός στο τέλος" τα οποιά ναι μεν δε μπορούν να κατανοηθούν πλήρως από ένα μικρό παιδί όμως θέτουν τις καλύτερες βάσεις για ένα ευτυχισμένο παιδί με φαντασία και ένα συναισθηματικά ώριμο ενήλικα. Εννοείται ότι θα βαρεθούν και θα θέλουν να φύγουν όταν έχουν αποχαυνωθεί πλήρως βλέποντας κάκιστα παιδικά του στυλ "Ντόρα η Μικρή Ηλίθια" η οποία εκτός και αν απευθύνεται σε παιδάκια 1ος έτους, αντιμετωπίζει τα παιδιά όπως εγώ το σκύλο μου. Που προσωπικά και για το σκύλο μου θεωρώ ότι είναι πολύ ηλίθιο παιδικό, μέχρι και εκείνος ξέρει να πάει να βρει τη μπάλα του χωρίς να του λέω "που είναι η μπάλα;;" σαράντα φορές... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 3d ναι ίσως να αξιζει γιατι εχει καποια πολυ ωραια πλανα με τις φαλαινες, στην "απλη" έκδοση δεν έλεγε και πολλά... 50/50 για το αν αξιζει η 3d. δεν ειχε και τα ουαου πλανα που θελαν 3d. πιστευω και η απλη εκδοση ειναι οκ για καποιον που θελει να την δει:rolleyes: στα της ταινιας τωρα. με αρεσε. περασαν νερακι και ευχαριστα οι περιπου 2 ωρες που διαρκει! ωραια πλανα. καλη ηθοποιια, ενδιαφερουσα ιστορια. απο μενα 7.5-8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Το κομμάτι της ταινίας που ήταν "εξτρα" την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα ΟΚ, τρωγόταν χωρίς να είναι και η καλύτερη ταινία της χρονιάς εννοείται. Για αυτό που λες για τα παιδάκια θα διαφωνήσω. Δε φταίνε τα παιδάκια που οι γονείς τους βαριούνται τόσο να ασχοληθούν μαζί τους και δε μπαίνουν καν στον κόπο να τους διαβάσουν παραμύθια όπως ο Μικρός Πρίγκιπας ή η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Ιστορίες δηλαδή με βαθύτερα νοήματα από το απλοϊκό "ο κακός είναι αυτός-ο καλός είναι εκείνος-παλεύουν-πάντα νικάει ο καλός στο τέλος" τα οποιά ναι μεν δε μπορούν να κατανοηθούν πλήρως από ένα μικρό παιδί όμως θέτουν τις καλύτερες βάσεις για ένα ευτυχισμένο παιδί με φαντασία και ένα συναισθηματικά ώριμο ενήλικα. Εννοείται ότι θα βαρεθούν και θα θέλουν να φύγουν όταν έχουν αποχαυνωθεί πλήρως βλέποντας κάκιστα παιδικά του στυλ "Ντόρα η Μικρή Ηλίθια" η οποία εκτός και αν απευθύνεται σε παιδάκια 1ος έτους, αντιμετωπίζει τα παιδιά όπως εγώ το σκύλο μου. Που προσωπικά και για το σκύλο μου θεωρώ ότι είναι πολύ ηλίθιο παιδικό, μέχρι και εκείνος ξέρει να πάει να βρει τη μπάλα του χωρίς να του λέω "που είναι η μπάλα;;" σαράντα φορές... Αυτό ακριβώς! Θα μπορούσα να πάω με κάτι ξαδέρφια που ήρθαν για γιορτές Αθήνα, αλλά προτίμησα να μην τα πάω καθώς το θεωρώ ανώτερο απ'όλες αυτές τις βλακείες που παίζουν τώρα. Εντάξει, κι εγώ έχω δει αρκετά "ποιοτικά" τύπου Digimon, Pokemon, Cardcaptor Sakura etc αλλά δεν θα πάω με αυτά να δω το Μικρό Πρίγκιπα, ούτε να τραβάω στο μέλλον το παιδί μου σε μια ταινία τέτοια επειδή εγώ έχω διαβάσει το βιβλίο. Η μόνη ώρα που δεν ακουγόταν ψυχή ήταν στα previews όταν έδειχνε τον Άλβιν με την παρέα του και τη νέα ταινία από τους δημιουργούς του "Despicable Me". Πραγματικά εκείνη την ώρα ήθελα να βλέπω ή Star Wars ή Παπακαλιάτη, κανείς δεν θα ακουγόταν. :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πραγματικά εκείνη την ώρα ήθελα να βλέπω ή Star Wars ή Παπακαλιάτη, κανείς δεν θα ακουγόταν. :lol: A μην το λες. Θα ακούγονταν τα ουφ των άμοιρων αγοριών που τους έσυραν με το έτσι θέλω οι κοπέλες τους ενώ εκείνοι θέλαν να δούνε lightsaber fights :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 A μην το λες. Θα ακούγονταν τα ουφ των άμοιρων αγοριών που τους έσυραν με το έτσι θέλω οι κοπέλες τους ενώ εκείνοι θέλαν να δούνε lightsaber fights :p Ευτυχώς τα γλύτωσα αυτά όταν μετακόμισα εξωτερικό! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ειδα χτες βραδυ στο μεγκα το the box... πήγε 3:30 για να κοιμηθώ. Φοβερό έργο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΌΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Φοβερή ιδέα αρχικά δε ξέρω πως τελείωσε (έχασα το τελευταίο 20λεπτο νομίζω) εκεί στο γάμο. Τρομερή ιδέα πραγματικά. Θα κάτσω να βρω τι τέλος. Απορώ για το 5,6 του imdb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) αληθεια σας αρεσε το the box; το ειχα δει οταν βγηκε. δε θυμαμαι το στορυ ακριβως, αλλα με εμεινε οτι ειναι μεγαλη μπαρουφα!!!!! (το ειδα και γω χτες, μεχρι τη στιγμη που πατησαν το κουμπι) Edit: Απορω γιατί είδα το tales of Halloween. Πραγματικα απορω. Το τελευταιο 40λεπτο έφυγε με fast forward Edited January 7, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΌΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Φοβερή ιδέα αρχικά δε ξέρω πως τελείωσε (έχασα το τελευταίο 20λεπτο νομίζω) εκεί στο γάμο. Τρομερή ιδέα πραγματικά. Θα κάτσω να βρω τι τέλος. Απορώ για το 5,6 του imdb. Μία φορά έτυχε να δω τη σειρά Twilight zone και πέτυχα δύο επεισόδια που μου έμειναν για πάντα στη μνήμη. Το ένα ήταν το "Button, button". Μόνο που εκείνο το σενάριο τελειώνει όταν η Νόρμα πατάει το κουμπί και γυρίζει πίσω αυτός που της το έδωσε, και... Έκατσα να δω με πολύ ενδιαφέρον το "The Box" όταν το ανακάλυψα. Αλλά όταν η ιστορία προχώρησε παρακάτω, απογοητεύτηκα οικτρά. Κατανοώ απόλυτα το πεντάρι του IMDB. Fun fact, και τα δύο είναι βασισμένα σε μια μίνι ιστορία που δημοσιεύθηκε στο Playboy του 1970 και είχε διαφορετικό τέλος. Τόσο διαφορετικό που ο συγγραφέας ενοχλήθηκε από την τηλεοπτική μεταφορά. https://en.wikipedia.org/wiki/Button,_Button_%28The_Twilight_Zone%29 Edited January 8, 2016 by anarxaki Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ειδα χτες βραδυ στο μεγκα το the box... πήγε 3:30 για να κοιμηθώ. Φοβερό έργο !!! εχει κατι χρονια που το ειδα και μου ειχε αρεσει παρα πολυ!ειχα διαβασει οτι βασιζεται σε μια ιστοριουλα 2 σελιδων φοβερη συλληψη ιδεας,αλλα καπου χαλασε μετα τη μεση οπως και να ναι ηταν πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Straight Outta Compton 2015 To είδα χθες , αν σας αρέσει η Gangsta rap θα σας αρέσει και η ταινία , εγώ πάντως τη "ρούφηξα" δίχως ανάσα και είναι και 2:27 Και ένα ''κομματάκι'' αφιερωμένο από εμένα για να μπείτε στο κλίμα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Χθες είδα το sicario. Δύο ώρες Δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα της τύπισσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Και καλά έχει ηθική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Χθες είδα το sicario. Δύο ώρες Δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα της τύπισσας. Σε αυτή την ταινία αν έλειπε η 'πρωταγωνίστρια' αμφιβάλλω αν θα το παρατηρουσε κανείς. Τελείως αδιάφορος και περιττός ρόλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Θα μπορούσε να είναι άλλη μια ταινία του τύπου "πόλεμος κατά των βαρώνων" ή καλύτερα "πόλεμος μεταξύ των βαρώνων" και θα ήταν OK πραγματικά. Edited January 10, 2016 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόματε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa157 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σε αυτή την ταινία αν έλειπε η 'πρωταγωνίστρια' αμφιβάλλω αν θα το παρατηρουσε κανείς. Τελείως αδιάφορος και περιττός ρόλος. Κανένας δε το κατάλαβε το κόλλημα της. Και το έπαιζε και ατίθαση΄(ότι θα σας καρφώσω) σε ομάδα από Rangers, Navy Seals και CIA :p Πιο ψεύτικο πεθαίνεις. Ο ρόλος ήταν περιττός συμφωνώ. Καλό δίωρο ήταν πάντως, γεμάτο δράση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Βλέπω τώρα στον alpha το "εκτώς ορίων" ή crank. Πόσο μεγάλη βλακεία θεέ μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Goodnight mommy. Τσάμπα η μιάμιση ώρα δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Goodnight mommy. Τσάμπα η μιάμιση ώρα δυστυχώς. την ειδα και αυτη πριν μηνες. ειχα καταλαβει τι παιζει απο την αρχη και ξενερωσα,νομιζα θα το γυρνουσε αλλιως ειχα διαβασει και κριτικη που ελεγε οτι επηρεαστηκε στη σκηνοθεσια απο τον Κυνοδοντα...καταλαβαινεις:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts