pgetsopoulos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Την ειχα δει πριν κατι χρονια, εξαιρετικη Εγώ το έπαθα αυτό με το Freddy vs Jason :p Εδώ μπορεί να έχουμε και μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα ότι όποιος βλέπει βλακείες δεν είναι και απαραιτήτως βλάκας. :rolleyes: :lol::lol::lol::lol::lol: Ναι, δε θα διαφωνησω.... :ninja::D Έχεις δίκιο. Ήταν πολύ καλή. λίγο κρίμα για τον μικρό. Έκανε λάθος για όλα αυτά. Έπρεπε όμως να το καταλάβει και να ενημερώσει το αφεντικό του. Τι πίστευε δηλαδή; αυτό δείχνει πως τελικά έκανε λάθος επιλογή ο Νεηθαν και πόσο αδύναμος χαρακτήρας ήταν Οταν εχεις εφευρει ενα απο τα τελειοτερα ανθρωπινα επιτευματα, δε πας και το δινεις σε εναν τυχαρπαστο απλο προγραμματιστη για δοκιμη :p Ενα απο οσα με χαλασαν στη ταινια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Οταν εχεις εφευρει ενα απο τα τελειοτερα ανθρωπινα επιτευματα, δε πας και το δινεις σε εναν τυχαρπαστο απλο προγραμματιστη για δοκιμη :p Ενα απο οσα με χαλασαν στη ταινια Μα δεν του το έδωσε για δοκιμή, πειραματόζωο ήταν και αυτός και μέρος του προγράμματος για να δει πως θα ανταποκριθεί το ρομπότ και ίσα ίσα για την δουλεία που τον ήθελε ήταν τέλειος, ήξερε καλό προγραμματισμό οπότε θα μπορούσε να του δώσει καμία καινούργια ιδέα και είχε προσωπικά θέματα που θα τον οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια να παίξει τον ρόλο του. το μέγα λάθος του Νεηθαν ήταν ότι εξαρχής θα έπρεπε να έχει κάμερες με μπαταρίες (ο μέγας τζίνιους και δεν είχε σκεφτεί ότι το τέλειο ρομπότ του με ενδεχόμενη νοημοσύνη δεν θα έβρισκε τρόπο να πειράξει το εξ'ολοκλήρου αυτοματοποιημένο σπίτι του?) και έπειτα εφ'όσον υποτίθεται διενεργεί ένα πείραμα τι κάθετε και πίνει όλο τον βόσπορο? και αφού έπινε ας προγραμμάτιζε την ασιάτισσα να μην ξεκολλάει πάνω από το nerd για να μην κάνει καμία βλακεία. Κατ'άλλα πολύ καλή ταινία μου άρεσε η φράση του νέηθαν που λέει 'κάποια στιγμή τα ρομπότ με τεχνική νοημοσύνη θα κοιτάξουν τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που εμείς κοιτάμε τα απολιθώματα. Ένας όρθιος πίθηκος που ζει μέσα στη βρωμιά με άξεστη γλώσσα και εργαλεία. έτοιμος να αφανιστεί' Αν δεν το έχετε δει προτείνω και το HER (πάλι με τεχνητή νοημοσύνη) μπορεί να φαίνεται ρομαντική χαζοταινία αλλά λέει κάποια πράγματα η scarlet που μου άρεσαν πολύ όπως εκεί που του λέει ότι στην αρχή η σχέση μας ήταν σαν ένα βιβλίο που η κάθε σελίδα γραφόταν με απίστευτη ταχύτητα αλλά τώρα η περίοδος από την μια λέξη στην άλλη για μένα είναι ολόκληρη αιωνιότητα(ή κάπως έτσι το είπε:p :lol:). πολύ deep και αυτό και ταιριάζει με την πρώτη φράση Edited June 11, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 σποιλερ:!: Γράφεις [.spoiler] κείμενο [./spoiler] (χωρίς τις τελείες) Και δείχνει έτσι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Γράφεις [.spoiler] κείμενο [./spoiler] (χωρίς τις τελείες) Και δείχνει έτσι το ξέρω απλά ήμουν από κινητό και βαρέθηκα να το κάνω:p το διορθώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 @king2009 Φιλε μου με ολη την καλη διαθεση, ΜΗΝ βαζεις εικονες με τις ταινιες . Ο τιτλος μονο αρκει, ισως και καποιο λινκ. Ειναι κουραστικο , πιανουν μιση σελιδα , κανουν μια ωρα να φορτωσουν και τραβανε και mb χωρις λογο. Φιλικα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 @king2009 Φιλε μου με ολη την καλη διαθεση, ΜΗΝ βαζεις εικονες με τις ταινιες . Ο τιτλος μονο αρκει, ισως και καποιο λινκ. Ειναι κουραστικο , πιανουν μιση σελιδα , κανουν μια ωρα να φορτωσουν και τραβανε και mb χωρις λογο. Φιλικα Συγνώμη και πάλι ξεχάστηκα. Τελευταία σταμάτησα να βάζω απλά χθες ξέχασα. Δεν θα ξαναγινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Λες ε; θα το βάλω τώρα. Έχεις δίκιο. Ήταν πολύ καλή. λίγο κρίμα για τον μικρό. Έκανε λάθος για όλα αυτά. Έπρεπε όμως να το καταλάβει και να ενημερώσει το αφεντικό του. Τι πίστευε δηλαδή; αυτό δείχνει πως τελικά έκανε λάθος επιλογή ο Νεηθαν και πόσο αδύναμος χαρακτήρας ήταν Xαίρομαι που δεν σε πηρα στο λαιμό μου :lol: Για τρόμου δείτε το the canal http://en.wikipedia.org/wiki/The_Canal_%282014_film%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 JURASSIC PARK Το είδα σήμερα σε 3D στην πρεμιέρα της ταινίας στην Μάλτα. Η ταινία είναι εκπληκτική και συγκρίνεται άνετα με την πρώτη που την είχα δει 22 χρόνια πριν. Τα γραφικά σούπερ, οι δεινόσαυροι ρεαλιστικοτατοι, η ιστορία πολύ καλή και αυτό που βρήκα υπέροχο ήταν η σύνδεση με τα πρώτα Jurassic που πραγματικά ήταν πανέμορφη. Τέλος, η μάχη στο τελείωμα συνοδεύτηκε από χειροκρότημα από όλο το σινεμά, αφού ήταν επική. 9/10 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Cell211 Εύκολα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. Σκληρή χωρίς να χαρίζει τίποτα και σε κανέναν. 9.5/10 Καταπληκτική ταινία. Δεν την ήξερα. Όποιος δεν τη έχει δει να το κάνει άμεσα. Από τις λίγες που μένει στο αρχείο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 JURASSIC PARK Το είδα σήμερα σε 3D στην πρεμιέρα της ταινίας στην Μάλτα. Η ταινία είναι εκπληκτική και συγκρίνεται άνετα με την πρώτη που την είχα δει 22 χρόνια πριν. Τα γραφικά σούπερ, οι δεινόσαυροι ρεαλιστικοτατοι, η ιστορία πολύ καλή και αυτό που βρήκα υπέροχο ήταν η σύνδεση με τα πρώτα Jurassic που πραγματικά ήταν πανέμορφη. Τέλος, η μάχη στο τελείωμα συνοδεύτηκε από χειροκρότημα από όλο το σινεμά, αφού ήταν επική. 9/10 Συμφωνώ και επ αυξάνω! Την είδα χθες σε imax 3D και εμεινα με το στόμα ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Συμφωνώ και επ αυξάνω! Την είδα χθες σε imax 3D και εμεινα με το στόμα ανοιχτό. Imax σε ποια χώρα; Αγγλία, Ισπανία ή Αμερική; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Imax στο Λονδίνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Imax στο Λονδίνο. Άρχοντας! Μου έχει ξεφύγει αυτή η αίθουσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καταπληκτική ταινία. Δεν την ήξερα. Όποιος δεν τη έχει δει να το κάνει άμεσα. Από τις λίγες που μένει στο αρχείο μου. την ειδα κι εγω, σκληρη οντως, οι ισπανοι δεν μασανε :D αλλα δεν τις εκοψα κιολας με το στορυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Cell211 Εύκολα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. Σκληρή χωρίς να χαρίζει τίποτα και σε κανέναν. 9.5/10 Καταπληκτική ταινία. Δεν την ήξερα. Όποιος δεν τη έχει δει να το κάνει άμεσα. Από τις λίγες που μένει στο αρχείο μου. Μια αρκετά καλή ταινία θα έλεγα εγώ, αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε που την είδα. Χαρακτηρισμοί οπως 'καταπληκτικη' και βαθμολογίες 9.5/10 νομίζω είναι υπερβολές για αυτή την ταινια κατά τη γνώμη μου. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Εγώ την είδα πρόσφατα μετά τις προτάσεις εδώ και θα βάλω +1 στον από πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) The running man Κλασικη περιπετεια δρασης.Ο Arnold πανω στην καλυτερη του περιοδο.Την ειδα σε 3D κανα 40λεπτο αλλα δεν αξιζε δεν ειχε καμια διαφορα με το 2D(καμια σχεση με το εξαιρετικο 3D του predator που βγηκε και αυτο το 1987).Βλεπετε ανετα ξανα και ξανα. 7.5/10 Spring WTF?Πολυ παραξενη ταινια με στοιχεια απο το The Man From Earth του 2007.Προσπαθει να περασει αρκετα νοηματα και τα καταφερνει ως ενα σημειο.Αρκετα μυστηρια και ξετυλιγει αυτο που θελει να περασει σιγα σιγα μεχρι τελους. 7/10 Edited June 19, 2015 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 King2009 έχεις σε 3D το Predator;; Πώς είναι;; Είμαι τεράστιος fan της "σειράς" και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το πάρω για τη συλλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 King2009 έχεις σε 3D το Predator;; Πώς είναι;; Είμαι τεράστιος fan της "σειράς" και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το πάρω για τη συλλογή. Το έχω δει εδώ και 7-8 μήνες. Είναι εξαιρετικό. Η ζούγκλα φαινετε λες και είσαι μέσα. Απίστευτο βάθος. Είναι ταινία που αξίζει σε 3D πάρα πολύ. Χτυπα το χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το έχω δει εδώ και 7-8 μήνες. Είναι εξαιρετικό. Η ζούγκλα φαινετε λες και είσαι μέσα. Απίστευτο βάθος. Είναι ταινία που αξίζει σε 3D πάρα πολύ. Χτυπα το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ευχαριστώ πολύ. :) Είδα χθες το Intruders με το Owen. Δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε. Προσπαθούσε να χτίσει μία ατμόσφαιρα αλλά κάπου το έχανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μια Sci-Fi τώρα για το βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Chappie ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Ευχαριστώ αλλά το είδα. Κάτι σε Prometheus είχα στο μυαλό μου. Ήθελα να διαβάσω στην άδεια του καλοκαιριού το 1984. Να δω πρώτα την ταινία ή να διαβάσω το βιβλίο; Edited June 19, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το έχω δει εδώ και 7-8 μήνες. Είναι εξαιρετικό. Η ζούγκλα φαινετε λες και είσαι μέσα. Απίστευτο βάθος. Είναι ταινία που αξίζει σε 3D πάρα πολύ. Χτυπα το χωρίς δεύτερη σκέψη. Πώς γίνεται να αξίζει μια ταινία του 90 πού την έχουν μετατρέψει σε 3D, χωρίς να έχει αρχικά γυριστεί σε αυτό το φορμάτ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πώς γίνεται να αξίζει μια ταινία του 90 πού την έχουν μετατρέψει σε 3D, χωρίς να έχει αρχικά γυριστεί σε αυτό το φορμάτ; ...Δεν είναι η ίδια ταινία του '90 απλά γυρισμένη σε 3D. :confused: Καινούργια εντελώς ταινία είναι με νέους ηθοποιούς/σενάριο κτλ. απλά "πατάει" πάνω στην παλιά και ποντάρει στον τίτλο για να τραβήξει παραπάνω κόσμο. Ποιος θα πήγαινε να δει ταινία 25ετίας που την έχει δει ήδη, πρώτα απ' όλα θα γελούσε με τα εφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts