junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 λεω να το δω σημερα:blink: καποια αλλη προταση; θριλλερ κυριως Deliver us from Evil Πολύ δυνατό! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Θα το δω αγκαλίτσα με τη Γυναίκα μου. Δείχνει πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν είναι horror, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν είναι horror, έτσι; Εννοείται είναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulaaa Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Την έχει δει κανείς την ταινία για να αναφέρει εντυπώσεις ; έχω δει πολύ καλές κριτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 OPEN WINDOWS Καλά που κατέληξε το παλληκάρι από το Lord of the Rings? Να παίζει σε μια καραμουφα ταινία με μια από τις πιο γνωστές πορνοσταρ, γνωστή για τις αντοχές της στην πίσω κίνηση... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasfc Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Την έχει δει κανείς την ταινία για να αναφέρει εντυπώσεις ; έχω δει πολύ καλές κριτικές Δε μου άρεσε....Πολύ καλύτερο το conjuring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Dawn of the planet of the apes. Την περίμενα καλή. Ήταν εξαιρετική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Είδα εχθές το "Pain and Gain" του 2013 , με Μαρκ Γουολμπεργκ και Ντουειν"Ροκ" Τζονσον. Αρκετα παρανοικη και φευγαλεα ταινια με μπολικο γελιο, που ευτυχως δεν την βαρεθηκα ,παρα την ψιλομεγαλη διαρκεια της. Και αυτο που την εκανε πιο παρανοικη ,ειναι το γεγονος οτι προκειται για αληθινη ιστορια! 8/10 Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Είδα εχθές το "Pain and Gain" του 2013 , με Μαρκ Γουολμπεργκ και Ντουειν"Ροκ" Τζονσον. Αρκετα παρανοικη και φευγαλεα ταινια με μπολικο γελιο, που ευτυχως δεν την βαρεθηκα ,παρα την ψιλομεγαλη διαρκεια της. Και αυτο που την εκανε πιο παρανοικη ,ειναι το γεγονος οτι προκειται για αληθινη ιστορια! 8/10 Συγγνώμη άμα δίνεις 8/10 σε αυτή την ταινία που δεν έχει καθόλου ηθοποιία και δείχνει μόνο κάποια τούμπανα μέσα σε ένα γυμναστήριο και χαβαλέ, πόσο δίνεις πχ σε ταινίες όπως το Lord of the rings? 15/10? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Είδα εχθές το "Pain and Gain" του 2013 , με Μαρκ Γουολμπεργκ και Ντουειν"Ροκ" Τζονσον. Αρκετα παρανοικη και φευγαλεα ταινια με μπολικο γελιο, που ευτυχως δεν την βαρεθηκα ,παρα την ψιλομεγαλη διαρκεια της. Και αυτο που την εκανε πιο παρανοικη ,ειναι το γεγονος οτι προκειται για αληθινη ιστορια! 8/10 Η αλήθεια είναι ότι την ταινία την σνομπαρα με το που κυκλοφόρησε, αλλά την είδα τυχαία στο Νόβα πριν κανένα μήνα και είχε την πλάκα της. Σαφέστατα δε θρέφει δάφνες ποιότητας αλλά σε διασκεδάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Συγγνώμη άμα δίνεις 8/10 σε αυτή την ταινία που δεν έχει καθόλου ηθοποιία και δείχνει μόνο κάποια τούμπανα μέσα σε ένα γυμναστήριο και χαβαλέ, πόσο δίνεις πχ σε ταινίες όπως το Lord of the rings? 15/10? παλι 8 με 9/10 φιλε μου. δεν ειναι μονο ηθοποιια το θεμα. εχει κι αλλες παραμετρους ,με κυριοτερη για μενα το αν περνας καλα. και φυσικα θα συμφωνησω οτι υποκριτικως η ταινια δεν παει πουθενα , αλλα αυτη η "οτι να'ναι"φαση ,εμενα μου αρεσε:p. Και επισης φυσικα ισχυει και εδω το αρχαιο ρητο : "...περι ορεξεως...":) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos_ Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είδα χθές το Fury με τον Μπραντ Πιτ... πολύ καλό ήταν!!!αξίζει!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Είδα εχθές το Gone Girl! Πολύ δυνατή ταινία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Lucy. Περίμενα κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, αν και την είχα βάλει στο μάτι την ταινία. 5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δυο μέρες δυο ταινίες. 300 Η άνοδος της αυτοκρατορίας 5/10 Homefront 6/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μαλλον σημερα θα το το oculus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Ειδα σημερα το sabotage με τον αρνολντ. Ειπαμε "σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν" αλλα οχι και ετσι...α ειδα και το expendables 3...ενταξει βλεποτανε... Edited November 3, 2014 by xxlakis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Το κοριτσι που εξαφανιστηκε (Gone girl) : 3/10 Η ιστορια ειναι καλη , αλλα η τεραστια διαρκεια της την εκανε απιστευτα κουραστικη και να χασει ολο το νοημα της . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Captain Philips.. Πολύ ωραία ταινία! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Lets be Cops ! Κωμωδία τύπου κλασσική αμερικανιά όπου σε ένα βράδυ γίνεται μια σειρά απο ατυχή γεγονότα με πολύ γέλιο..αλλά όπως κάθε τέτοιου είδους ταινία περνάς ένα ευχάριστο δύωρο ...χωρίς πολλούς προβληματισμους και σκέψη..:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Lets be Cops ! Κωμωδία τύπου κλασσική αμερικανιά όπου σε ένα βράδυ γίνεται μια σειρά απο ατυχή γεγονότα με πολύ γέλιο..αλλά όπως κάθε τέτοιου είδους ταινία περνάς ένα ευχάριστο δύωρο ...χωρίς πολλούς προβληματισμους και σκέψη..:P Θα την δω σήμερα μιας και μου αρέσουν οι πρωταγωνιστές πολύ Edit. Έλιωσα στο γέλιο. Και οι δύο τους είναι πολύ καλοί . Αμερικανιά αλλά ήθελα να γελάσω. Πολύ καλό παιδιά. Edited November 5, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Συγγνώμη άμα δίνεις 8/10 σε αυτή την ταινία που δεν έχει καθόλου ηθοποιία και δείχνει μόνο κάποια τούμπανα μέσα σε ένα γυμναστήριο και χαβαλέ, πόσο δίνεις πχ σε ταινίες όπως το Lord of the rings? 15/10? Φιλε μου η κριτικη ταινιων ειναι κατι αρκετα υποκειμενικο, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ταινιες οπως που δεν περιεχουν ερμηνειες. Τετοια λοιπον ειναι και το pain n gain που προσωπικα μου αρεσε πολυ , ειχε τρελο γελιο αλλα και δραμα συναμα, καποιες φασεις ηταν ακρως ξεκαρδιστικες και μη ξεχναμε πως προκειται και για (σχεδον) πραγματικη ιστορια. Για αυτο και γω το ειχα βαθμολογησει με 8/10 οταν το ειχα δει. Αυτο λοιπον, σε καμια περιπτωση δεν σημαινει πως ταινιες τυπου LOTR κλπ ( 0 υποκριτικη και σε αυτες) πρεπει να πανε για 15/10. Για μενα ολες αυτες οι ταινιες οπως δλδ LOTR, avatar, hobbit, harry potter κλπ ειναι ολες για 2/10 και αξιζουν μονο για τα εφε τους ή για παιδιά μεχρι 12-13 ετων. Γουστα ειναι αυτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Θα την δω σήμερα μιας και μου αρέσουν οι πρωταγωνιστές πολύ Edit. Έλιωσα στο γέλιο. Και οι δύο τους είναι πολύ καλοί . Αμερικανιά αλλά ήθελα να γελάσω. Πολύ καλό παιδιά. Είδες φίλε μ ; Ξέρω να διαλέγω αμερικανιές αλλά καλές αμερικανιές! καμια ιδέα σε παρόμοιο στυλ για σήμερα το βράδυ που θά ρθει η παρέα μ για να χαζέψουμε λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Είδες φίλε μ ; Ξέρω να διαλέγω αμερικανιές αλλά καλές αμερικανιές! καμια ιδέα σε παρόμοιο στυλ για σήμερα το βράδυ που θά ρθει η παρέα μ για να χαζέψουμε λίγο; Δεν ντρέπομαι να το πω αλλά βλέ[ω την σειρά new girl που παίζουν και οι δύο αυτοι και εχει γέλιο.Την είχα μπανίσει και θα την έβλεπα,είδα και το σχόλιο σου και την είδα πιο γρήγορα. Μία ακόμα πολύ καλή ειναι το the intership με Οουεν Γουιλσον και Βινς Βον Ετσι να περάσει η ώρα κλπ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts