cb600f Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δυστυχώς, δεν είναι για το ευρύ κοινό αυτή η ταινία και για αυτό δεν κατάλαβες το concept, ούτε ότι δεν σχετίΖεται άμεσα με το Alien. Αν δεν βαριέσαι, βρες κανένα site και κάτσε να μάθεις το νόημα των Engineer. Το ευρύ κοινό έχει σκουπίσει ότι υπάρχει σε ski-fi. Κατάλαβα πολύ καλά που το πήγαινε η ταινία. Το 2016 βγαίνει και το 2. Ελπίζω να έχει απαντήσεις γιατί στο μόνο σημείο που θα θέλει να οδηγήσει είναι το κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το ευρύ κοινό έχει σκουπίσει ότι υπάρχει σε ski-fi. Κατάλαβα πολύ καλά που το πήγαινε η ταινία. Το 2016 βγαίνει και το 2. Ελπίζω να έχει απαντήσεις γιατί στο μόνο σημείο που θα θέλει να οδηγήσει είναι το κέρδος. Αφού το κατάλαβες, η πρώτη σκηνή της αυτοκτονίας δηλαδή δεν σου είπε τίποτα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αφού το κατάλαβες, η πρώτη σκηνή της αυτοκτονίας δηλαδή δεν σου είπε τίποτα; Ναι μου είπε. Αυτά είναι βγαλμένα από το μυαλό του Ridley Scott ή τα διάβασε κάποιου; Πες μου τώρα ποιός κυνηγούσε τους "μηχανικούς" εκεί στην σπηλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πιθανότατα το ίδιο το "όπλο" που ετοίμαζαν.. Τα γνωστά μας Aliens. Πιθανόν. Δεν έχουμε σαφή απάντηση ακόμα. Στην επόμενη ταινία λογικα θα μάθουμε. Το λατρεύω το Prometheus. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δυστυχώς, δεν είναι για το ευρύ κοινό αυτή η ταινία και για αυτό δεν κατάλαβες το concept, ούτε ότι δεν σχετίΖεται άμεσα με το Alien. Αν δεν βαριέσαι, βρες κανένα site και κάτσε να μάθεις το νόημα των Engineer. εε μην είσαι έτσι.. βάλε κανένα λινκ.. βρήκα ένα.. αν κάπου τα λέει καλύτερα βάλ'το αν δεν βαριέσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Tι Εngineers μου λέτε τώρα;;; Εδώ ανακοινώθηκε νέο Predator και όταν το έμαθα παραλίγο να κλάψω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Tι Εngineers μου λέτε τώρα;;; Εδώ ανακοινώθηκε νέο Predator και όταν το έμαθα παραλίγο να κλάψω!! Αυτά είναι καλά νέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Tι Εngineers μου λέτε τώρα;;; Εδώ ανακοινώθηκε νέο Predator και όταν το έμαθα παραλίγο να κλάψω!! Έτσι ένιωσα όταν άκουσα ότι βγαίνει "Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2" με τους ίδιους. :lol::lol::p Όντως πολύ καλό νέο για το Predator. Είδα χθες το "Θεέ μου, τι σου Κάναμε;" ή όπως είναι ο κανονικός του τίτλος "Qu'Est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu??". Γαλλική κομωδία η οποία και πάλι είχε πάρει άσχημες κριτικές, ειδικά από το Αθηνόραμα ενώ όλες οι κριτικές του κοινού ήταν πάρα πολύ καλές. Σε αυτές πλέον μπαίνω κι εγώ καθώς η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή, με πολύ ωραίο χιούμορ και πραγματικά θα σας τη συνιστούσα ανεπιφύλαχτα. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Γι'αυτό δεν διαβάζω Ελληνικές κριτικές σχεδόν ποτέ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Γιαυτο δεν διαβαζω ποτε κριτικες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις κριτικές. Σχεδόν ποτέ δεν συμφωνώ με αυτές και έχω ακούσει και από άλλους να λένε πως κάτι άλλο περίμεναν και τελικά άλλο είδαν, είτε καλύτερο, είτε χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αφήστε βρε τις κριτικές, IMDB είναι η απάντηση, οι βαθμολογίες 8/10 φορές είναι ακριβείς Ή αυτό ή ρωτήστε γνώμες από γνωστούς, που ξέρουν από ταινίες Οι κριτικές στα περιοδικά συνήθως είναι ό,τι να 'ναι μιας και τα λένε αλλιώς *Τάσο Θεοδωρόπουλε γύρνα στο "Θέμα" ή κάνε κανένα blog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις κριτικές. Σχεδόν ποτέ δεν συμφωνώ με αυτές και έχω ακούσει και από άλλους να λένε πως κάτι άλλο περίμεναν και τελικά άλλο είδαν, είτε καλύτερο, είτε χειρότερο. Εγώ κι εσύ, θα αξιολογήσουμε μια ταινία μέσα από το προσωπικό μας γούστο. Και αναλόγως θα μας ακούσουν οι φίλοι μας ή θα μας αγνοήσουν (αν τα γούστα μας διαφέρουν). Οι κριτικοί των περιοδικών, νιώθουν ότι πρέπει να γράψουν το κατιτίς παραπάνω, να δουν την ταινία με άλλη ματιά, σε άλλο βάθος. Κι έτσι χάνεται όλο το νόημα του "Ας δω τι λένε για την ταινία πριν αποφασίσω αν θα τη δω". Δε θα ξεχάσω ποτέ τον πόλεμο που έκαναν στο "There's something about Mary", ότι ήταν μια ρατσιστική ταινία που κορόιδευε τους ανθρώπους με νοητικά προβλήματα. Hello!!!!!!!!!!!! Ούτε που ασχολήθηκε με τον αδελφό της Mary! Τζάμπα την απέφευγα δυο χρόνια. :confused: Αφήστε βρε τις κριτικές, IMDB είναι η απάντηση, οι βαθμολογίες 8/10 φορές είναι ακριβείς +1000! Edited July 2, 2014 by anarxaki Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ κι εσύ, θα αξιολογήσουμε μια ταινία μέσα από το προσωπικό μας γούστο. Και αναλόγως θα μας ακούσουν οι φίλοι μας ή θα μας αγνοήσουν (αν τα γούστα μας διαφέρουν). Οι κριτικοί των περιοδικών, νιώθουν ότι πρέπει να γράψουν το κατιτίς παραπάνω, να δουν την ταινία με άλλη ματιά, σε άλλο βάθος. Κι έτσι χάνεται όλο το νόημα του "Ας δω τι λένε για την ταινία πριν αποφασίσω αν θα τη δω". Άνα γειά σου, αυτά ήθελα να πω αλλά βαριόμανε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ κι εσύ, θα αξιολογήσουμε μια ταινία μέσα από το προσωπικό μας γούστο. Και αναλόγως θα μας ακούσουν οι φίλοι μας ή θα μας αγνοήσουν (αν τα γούστα μας διαφέρουν). Οι κριτικοί των περιοδικών, νιώθουν ότι πρέπει να γράψουν το κατιτίς παραπάνω, να δουν την ταινία με άλλη ματιά, σε άλλο βάθος. Κι έτσι χάνεται όλο το νόημα του "Ας δω τι λένε για την ταινία πριν αποφασίσω αν θα τη δω". Δε θα ξεχάσω ποτέ τον πόλεμο που έκαναν στο "There's something about Mary", ότι ήταν μια ρατσιστική ταινία που κορόιδευε τους ανθρώπους με νοητικά προβλήματα. Hello!!!!!!!!!!!! Ούτε που ασχολήθηκε με τον αδελφό της Mary! Τζάμπα την απέφευγα δυο χρόνια. :confused: +1000!συμφωνω με αυτα που λες αλλα οσο αφορα το κατι τρεχει με τη mary το διακωμοδουσε λιγο σε κανα 2 σκηνες το θεμα με τον αδερφο της.και σε αυτες τις σκηνες τις εκαναν ετσι για να γελασεις και για αυτο πολλοι αντεδρασαν . Βεβαια η ταινια για μενα παραμενει πανηληθια και αηδιαστικη και σιγουρα οχι για το θεμα παλι με τον αδερφο της. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εννοείται ότι η ταινία δεν αποτελεί κανένα αριστούργημα του κινηματογράφου, αλλά περνάει η ώρα ευχάριστα. Δεν επιδιώκεις να τη δεις δεύτερη φορά, αλλά τουλάχιστον την πρώτη που την είδα δεν μετάνιωσα την ώρα που έχασα. :p Είδα σήμερα το Hysteria. Πολύ αστεία ταινία, κυρίως αν δεν γνωρίζεις τίποτα για την πάθηση της "γυναικείας υστερίας". Αν ξέρεις, μάλλον λείπει το στοιχείο του ξαφνιάσματος και δεν γελάς τόσο στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο μισό είναι περισσότερο μια αισθηματική ταινία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Tι Εngineers μου λέτε τώρα;;; Εδώ ανακοινώθηκε νέο Predator και όταν το έμαθα παραλίγο να κλάψω!! Έχουν βγει τουλάχιστον άλλα 2,3 Predators μετά τα γνωστά πρώτα 2 , καθώς και μετά το aliens vs predators. Δυστυχώς τρελές πατάτες και χαλαστηκαμε όλοι οι fan. Εύχομαι για κάτι καλύτερο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το τρανσφορμερς το είδε κανείς? Αξίζει ή να το προσπεράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Άκουσα αρνητικά από φανατικό φίλο όσον αφορά την ιστορία, κατά τα άλλα μια χαρά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χμμμ... Έτσι ε? Δεν είμαι τόσο φαν αλλα επειδή ειδα πρόσφατα τα προηγούμενα λέω να πάω σινεμά για αυτό. Θα κλάψω τα ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το τρανσφορμερς το είδε κανείς? Αξίζει ή να το προσπεράσω? Ήμουν μεγάλη όταν βγήκε το cartoon κι έτσι ποτέ δεν ξεσηκώθηκα να δω τις ταινίες, αλλά αυτή η εκπομπή με έπεισε ότι ακόμα κι αν αλλάξω γνώμη, να μην δω ποτέ το 4. :p MTV MforMovies Ep.6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisf Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το τρανσφορμερς το είδε κανείς? Αξίζει ή να το προσπεράσω? Ούτε καν. Ρηχό, χωρίς σοβαρό στορυ. Εφέ και πάλι εφέ χωρίς νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το τρανσφορμερς το είδε κανείς? Αξίζει ή να το προσπεράσω? http://www.imdb.com/title/tt2109248/ Κρίνοντας από τη σχέση δημοτικότητας-βαθμολογίας, είναι κλασσική αμερικανιά Κράτα τα λεφτά σου καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το είδα προχτές. Έχει σαχλό love story μεταξύ 2 ανήλικων,αλλά εκπληκτικά εφέ και ενδιαφέρον εξέλιξή του πώς φτιάχτηκαν οι νέοι εχθροί τους. Επίσης σημαντική προσθήκη τα Dinobots. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Είδα πριν λίγο το Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Αγρια Δύση Εντάξει απλά ότι να Ναι. Ούτε ένα ευρω δεν θα έδινα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που παίζουν καλοί ηθοποιοί όπως Σαρλίζ Θερόν, Λίαμ Νίσον, Αμάντα Σίφριντ, Νιλ Πάτρικ Χάρις. Ελάχιστο γέλιο το έργο κακό θα έλεγα. Κατεβάστε το να μας πείτε και εσείς. 4/10 ίσα για τις δύο φορές που γέλασα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts