kprse Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ειδα πριν λιγο το insidious 2 Χειροτερη φολα απ το 1. Μακρυα Συμφωνω .. το 1 καλο ηταν γιατι δεν ειχαμε δει και το στορυ ... το 2 μονο μπερδεμα ειναι και δειχνει την ιδια υποθεση ακριβως , δεν μ αρεσε Frankenstein (2014) "I, Frankenstein" (original title) 5/10 Μονο για να περασει η ωρα ... σε τετοιο ειδος υπαρχουν πολυ καλυτερες ... μετριοτατη Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για το Cadillac records και την οικογένεια miller τι έχετε να πείτε;; Είδα το George and the dragon*.Ωραια ταινία , είχε λίγο ξύλο :lol: θα την βαθμολογουσα 7ή8/10 *προσφατη ταινία (2004) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 οικογένεια miller ειναι απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει τα τελευταια χρονια!!! πολυ γελιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Η γυναίκα του ταξιδευτή είναι απίστευτη ταινία! Μόλις πριν 10 λεπτά την είδα για τρίτη φορά πλέον και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Συστήνω ανεπιφύλακτα αν σου αρέσουν ταινίες του στυλ "η απίστευτη ιστορία του Benjamin Button". την ξεκίνησα από την αρχή και μπορώ να πω ότι είναι ίσως η καλύτερη ταινίας αγάπης που είδα τον τελευταίο καιρό. συμφωνώ με το imdb και της δίνω 7/10 λόγω του ότι εστιάζει πολύ στις μεταφορές και "χάνει" στα σημεία, οι εναλλαγές των σκηνικών είναι πολύ γρήγορες και δεν καταλαβαίνεις αμέσως αν είναι στο παρόν, στο μέλλον, αν έχει φύγει ή όχι. είναι μια ευχάριστη αλλαγή από τις "γλυκανάλατες" και συνηθισμένες ιστορίες αγάπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Notebook 35.000/10 Aν και ταινία του 2004, την είδα μόλις χθές! Απίστευτη ταινία, σίγουρα θα θα συγκινήσει και τον πιο αναίσθητο. Ωραία πλοκή, απίστευτη ιστορία, τέλειο τέλος! Το Notebook και ο Χάτσικο (η ιστορία ενός σκύλου) είναι απο τις καλύτερες ιστορίες αγάπης που έχω δεί :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το Χάτσικο είναι απλά έπος. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Οσοι είναι λάτρεις του trier υποθέτω οτι έχουν ήδη δει το nymphomaniac. Μετά την περυσινή απαράδεκτη για μένα ''melacholia'' επέστρεψε δυναμικά! Περιμένω με αγωνία το 2ο μέρος της ταινία σε κανα μήνα! Για το ''χατσικο'' δε ξέρω τι να πω, είναι η μοναδική ταινία που νοιώθω ενα κόμπο στο λαιμό απ την αρχή και κλαίω σα γυναικούλα κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) "La Grande bellezza". Πολύ ξεχωριστή ταινία με πολλά στοιχεία ρομαντισμού και κυνικότητας. Υ.Γ. Δεν την συστήνω σε ηλικίες κάτω των 40 γιατί μπορεί να μην την καταλάβουνε. Edited February 3, 2014 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγω ποτε δεν ειχα σκύλο (έναν γκαρφιλντ εχω :p) αλλά και τις δύο φορες που είδα το χατσικο βούρκωσα... υ.γ : (άσχετο) είδα το τζον ραιαν πρωτη αποστολη. ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια. ο τύπος δεν παίζεται... τι james bond και csi και λαλακιες... TZON RAIAN τον λενε και ολα τα παιδακια κλαίνε... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 "La Grande bellezza". Πολύ ξεχωριστή ταινία με πολλά στοιχεία ρομαντισμού και κυνικότητας. Υ.Γ. Δεν την συστήνω σε ηλικίες κάτω των 40 γιατί μπορεί να μην την καταλάβουνε. Δεν ξέρω πόσο δύσκολη ταινία είναι, αλλά και οι κάτω των 40 έχουμε δει κάμποσες ταινίες Trier, Almodovar, Tarkovsky, Kieslowski, Kubrick και παραδόξως τις κατανοήσαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν ξέρω πόσο δύσκολη ταινία είναι, αλλά και οι κάτω των 40 έχουμε δει κάμποσες ταινίες Trier, Almodovar, Tarkovsky, Kieslowski, Kubrick και παραδόξως τις κατανοήσαμε :) Τότε να την δείς και να μας πεις τις εντυπώσεις σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγω ποτε δεν ειχα σκύλο (έναν γκαρφιλντ εχω :p) αλλά και τις δύο φορες που είδα το χατσικο βούρκωσα... υ.γ : (άσχετο) είδα το τζον ραιαν πρωτη αποστολη. ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια. ο τύπος δεν παίζεται... τι james bond και csi και λαλακιες... TZON RAIAN τον λενε και ολα τα παιδακια κλαίνε... Jack :ninja::lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Jack :ninja::lol::lol: φαντάσου εντύπωση που μου εκανε!!!!!:lol::lol::D Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) καλη ειναι και εμενα μου αρεσε την ειχα δει στην τιβι. λοιπον ειδα τα ken park paranoid park οπως με το πανω δυσκολα εργα a good guy για να περναει η ωρα the switch http://www.imdb.com/title/tt0889573/ με την δικια μας ανιστον που ειναι πολυ καλη.μια καλη ταινια κυριως προς το τελος Edited February 3, 2014 by mixalis1202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 2 ρομαντικές ταινίες για ζευγάρια, αλλά με πολύ έξυπνο concept και όχι δακρυβρεχτες Ιστορίες. About Time Ειδικά για την πρώτη, θα σας ευχαριστεί το έτερον ήμισυ που την προτείνατε! Her Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 The Bourne legacy. Όπως και τα προηγούμενα. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έκανα την εξυπνάδα να δω το 5ο scary movie. 0.0000001/10, απλά προσπεράστε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έκανα την εξυπνάδα να δω το 5ο scary movie. 0.0000001/10, απλά προσπεράστε την +οσα θες! Κριμα γιατι τα προηγουμενα και περισσοτερο το 3 ηταν για πολυ.... κλαμα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 +οσα θες! Κριμα γιατι τα προηγουμενα και περισσοτερο το 3 ηταν για πολυ.... κλαμα!! σαν το american pie που κατ'εμέ άξιζαν όσα είχαν το αρχικό cast. μπορεί κάποια να ήταν πιο μέτρια σε σχέση με κάποια άλλα, αλλά ήταν american pie! κρίμα για τον Τσάρλι που συμμετέχει σε τέτοια παρωδία. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 κρίμα για τον Τσάρλι που συμμετέχει σε τέτοια παρωδία. :down: lol μιλάς για τον Charlie Sheen; Ναι μωρέ. Κρίμα τέτοιος τιτάνας της 7ης τέχνης να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο χάλι. Οι ερμηνεία του ως "winning Warlock" με "tiger blood" έχει αφήσει εποχή. Αυτός, o Pacino και ο Hopkins μας μείνανε από "μεγάλους" του κινηματογράφου. :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 και τον nicholson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μόλις είδα το enders game. Περίμενα πολλά περισσότερα, πέρασαν δύο ώρες άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 lol μιλάς για τον Charlie Sheen; Ναι μωρέ. Κρίμα τέτοιος τιτάνας της 7ης τέχνης να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο χάλι. Οι ερμηνεία του ως "winning Warlock" με "tiger blood" έχει αφήσει εποχή. Αυτός, o Pacino και ο Hopkins μας μείνανε από "μεγάλους" του κινηματογράφου. :rolleyes: προσωπικά κρίμα γιατί στις άλλες ταινίες μου άρεσε περισσότερο. δεν είναι και Τομ Χάνκς στο Forrest Gump ή στο Πράσινο Μίλι, αλλά όχι κι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έκανα την εξυπνάδα να δω το 5ο scary movie. 0.0000001/10, απλά προσπεράστε την Και σκεφτόμουν να το δω. Γιατί τόσο χάλια;;!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και σκεφτόμουν να το δω. Γιατί τόσο χάλια;;!! :confused: είναι αναλόγως και με το τι γελάς. τα προηγούμενα τα έβρισκα γελοία, αλλά είχαν κάτι που έκαναν και γελούσες (η σκηνή που ο άλλος το κάνε με μία στην ντουλάπα και της είχε βάλει χαρτοσακούλα για να μην τη βλέπει), αυτό βαρεμάρα σου προκαλεί εκτός κι αν γελάς με το ότι η γυναίκα του τύπου έχει ένα ψεύτικο μωρό που και καλά όπως πάει να μπει στο σπίτι, το χτυπάει στην πόρτα, το βάζει κοντά στη φωτιά και δείχνει ότι καίγεται ή ότι φωνάζουν έναν εξορκιστή ο οποίος τους δουλεύει και χτυπάει τα πόδια του κάτω από το τραπέζι και του κουνιέται και τους κάνει να πιστέψουν ότι και καλά είναι το πνεύμα κλπ. αν θες δες την αλλά θα σου δώσω μία συμβουλή, μην δεις το trailer και πεις "καλή είναι" ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts