Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι σακιςς καθόλου αντίθετα κι εμένα μου αρέσουν πολύ τέτοιες ταινίες και σου είπα :

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (10 Ιούν. 2004 , 10:38)

Aγαπητέ sakiss άν δεν σου αρέσουν οι κλασικές αμερικάνικες μην την δεις δεν θα σου αρέσει. :p

γιατί αυτές οι ταινίες ή σου αρέσουν ή οχι !!!! ;)

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (30 Μάι. 2004 , 14:22)

παιδια εχθες το βραδακι 2.30-4.40 ειχε ενα με την alyssa milano, πολυ ωραιο και συγκινιτικο. ηταν ερωτκο-δραματικο και πρεπει να το εχει ξαναδειξει. το εχει δει κανεις??

Το είδα εγώ μαζί με κάποιους φίλους μου ήταν τέλειο :D

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 6 Ιούν. 2004 , 00:58)

αν κ λιγο αργα εγω ειδα χθες το "troy" και μου αρεσε παααρα πολυ καταπληκτικη ταινια..ποια αλλη μου προτεινετε ? :)

Σου προτείνω το day after tommorow and το στάρκι και χάρτς :D :D :D

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (10 Ιούν. 2004 , 10:38)

Aγαπητέ sakiss άν δεν σου αρέσουν οι κλασικές αμερικάνικες μην την δεις δεν θα σου αρέσει. :p

Εγώ την είδα , ήταν μια ωραία κωμωδία βασισμένη σε ομώνυμη παλιά σειρά και είχε και πολλά στοιχεία από παλιές ταινίες και σειρές!!! Άρα αν δεν έχετε ιδέα από παλιό κινηματογράφο δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξετε πολύ γέλιο στην ταινία. :rolleyes:

Κατά τα άλλα μια χαρά κωμωδιούλα !! ;)

dread! :cool:

Συμφωνώ μαζί σου αν και ακόμα δεν την έχω δει αλλά θα πάω να την δω με την παρέα μου και πιστεώ ότι αν δεν υπήρχαν αυτές χαζοαμερικάνικες ταινίες όπως λέει ο sakisss εν θα ξέραμε τίποτα από ταινίες :D :D :cool:

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 6 Ιούν. 2004 , 00:43)

Molis ειδα το The Day After Tomorrow.Το θετικο ειναι οτι περασα καλα αλλα περα απο αυτο η ταινια εχει ξαναπαιχτει.Ξαναζεσταμενο φαγητο με πολλα αμερικανικα κλισε αγαπης-ανθρωποσυνης και επικλησης του θεου.

Συμφωνώ. Τα εφέ δεν ήταν άσχημα αν και σε κάποια φάση από το πολύ πάγο που άρχισε να πιάνει η οθόνη νόμιζα ότι έριξαν διαφήμιση της dentyne ice. :p

God grant me the serenity to accept the things I cannot change,

courage to change the things I can

and wisdom always to tell the difference.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (11 Ιούν. 2004 , 15:20)

Σου προτείνω το day after tommorow and το στάρκι και χάρτς :D :D :D

το ειδααα http://www.click-smilies.de/sammlung0304/fragend/confused-smiley-003.gif κ δ μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το day after tommorow για να πω την αληθεια την τροια δ την περναει καμια ταινια φετος αντε να πλησιαζει λιγακι το secret window http://www.click-smilies.de/sammlung0304/cool/cool-smiley-027.gif

simfono me ton PowerZ

... twra oso gia to secret window to mono pou aksizei einai i apisteyti erminia tou Johnny Depp!!!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel ( 9 Ιούν. 2004 , 22:03)

Σου θυμίζω το μέλος του πληρώματος του ενός εκ των ελικοπτέρων που έπεσαν στη Σκωτία, που όταν πήγε να βγει και άνοιξε την πόρτα πάγωσε ακαριαία. Εκτός αν εννοείς άλλου είδους θάνατο. :)

Ναι εννοώ άλλου είδους θάνατο και για να ακριβολογώ εννοούσα ότι ήταν εντελώς αναίμακτο. Ειδικά στις σκηνές με τους ανεμοστρόβιλους στο LA όπου παρασύρονται και συνθλίβονται πλήθη κόσμου (π.χ. ο δημοσιογράφος) ή και στη σκηνή που ο ένας από τους τρεις που πήγαιναν στη Νέα Υόρκη έκοψε το σκοινί που κρατούσε το έλκηθρο με τα εφόδια και μετά έπεσε και ο ίδιος. Εκεί μάλιστα έδειξε το έλκηθρο να τσακίζεται, πράγμα που για μένα ήταν δημιουργία συνειρμού για το τι θα πάθαινε όταν έπεφτε και ο άνθρωπος, χωρίς να αναγκαστεί να στον δείξει κιόλας... ;)

Και για να μην παρεξηγούμαι η όλη παρατήρηση ήταν για καλό, έχω σιχαθεί να βλέπω όλες τις ταινίες να γίνονται splatter. :mad:

KCB

ειδα το immortel ad vitam σημερα

καλο, αλλα το περιμενα καλυτερο

υποθετω οτι στους περισσοτερους δεν θα αρεσει αφου εκτος απο τους πρωταγωνιστες οι υπολοιποι ηθοποιοι ειναι 3d animated

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Ιούν. 2004 , 00:25)

το ειδααα http://www.click-smilies.de/sammlung0304/fragend/confused-smiley-003.gif κ δ μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το day after tommorow για να πω την αληθεια την τροια δ την περναει καμια ταινια φετος αντε να πλησιαζει λιγακι το secret window http://www.click-smilies.de/sammlung0304/cool/cool-smiley-027.gif

Δεν την πλησιάζει τίποτα!

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ειναι τρελη πατατα............... :blink:

εγω ακομη κλαιω τα λεφτα μου. το εργο περα απο λιγη αγωνια (πολυ λιγη) και απο παραπολυ αηδια δεν προσφερει και πολλα.

Οσο μπερδεμενα ξεκιναει,και με ενα τεραστιο κενο στο στορυ (απο τι γινονται ζομπυ?????????????),αλλο τοσο χαζα τελειωνει..... δεν την προτεινω για σινεμα αλλα για DVD.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (19 Ιούν. 2004 , 00:32)

Aυριο θα δω το ξυπνημα των νεκρων.Την εχει δει κανεις?Γουσταρω πολυ τετοιου στυλ ταινιες.

Την είδα πριν από λίγη ώρα κι είμαι ενθουσιασμένος.

Ικανοποιεί κατά 100% το λόγο για να δει κάποιος μια τέτοιου είδους ταινία: Να τρομάξει, να καρδιοχτυπήσει, να αηδιάσει, να φοβάται να αφήσει ανοιχτό παράθυρο όταν γυρίσει σπίτι :worry: :o

Κάποια λογικά κενά υπάρχουν, όπως το από τι ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα ζόμπι, επίσης μερικές φορές οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών είναι εμφανώς αδικαιολόγητα αργές, για να έχει αγωνία η ταινία :rolleyes:

Πάντως η σκηνοθεσία, η ένταση, τα εφέ, η αγωνία είναι όλα πάρα πολύ καλά και την καθιστούν μια άριστη επιλογή για τους λάτρεις του είδους κι όχι μόνο ;)

den sigrinete oute sto mikro daxtilaki tou resident evil !!!!!!!!!! eliini tenia! gelousa sinexws! gemati me axristes skines kai xaraktires pou den ikseran an einai kakoi i kaloi, genika tenia gia ta mpaza to ksipnima twn nekron

8A KLETE TA LEFTAKIA SAAAAS! ;)

Εγώ προ ολίγων ημερών είδα το "The Day After Tomorrow",ταινία εκπλικτική που θα αγγίξει και το πιο δύσπιστο κοινό.Την συστήνω ανεπιφύλακτα για κάθε είδους λάτρεις του σινεμά,καθώς συγκινεί,ανατριχιάζει,καθηλώνει τους θεατές,και φυσικά περνάει ωραία μηνύματα..
Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

Παιδια δεν σας ακουσα και ειδα το down of the dead.Ηληθιοι ηρωισμοι και τρελαμενα ζομπι που δεν ξερουν τι ζητανε.Ολη η ταινια ηταν για πολλα γελια.Υπομονη την επομενη εβδομαδα ερχεται το punisher-kaiρος ηταν γιατι δεν αντεχω αλλο τις τηγανιτες πατατες που μας σερβιρουν τα αμερικανακια.

punisher ?????????

AAAAXAXAXAXAXAXAXAAAAAXAXAXA

PIO ELEINI TENIA APO TO punisher DEN EXW DEI STIN ZWI MOU!!

!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (20 Ιούν. 2004 , 00:24)

punisher ?????????

AAAAXAXAXAXAXAXAXAAAAAXAXAXA

PIO ELEINI TENIA APO TO punisher DEN EXW DEI STIN ZWI MOU!!

!!!!

ναι, το παλιο ηταν πολυ χαλια.... ελπιζουμε για το καινουριο

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Τo κaiνουριο punisher εχει παρει πολυ καλες κριτικες και γενικα ολες οι δουλιες της marvel τψν τελευταιων ετων ειναι πολυ καλες.

egw to kainourio eida kai aidiasa! ti lete re?!

aidia einai , eida afto me to ton travolta

aisxos tainia!

Το είχα ψιλιαστεί οτι μίλαγες για το καινούριο αλλά σκέφτηκα οτι αποκλείεται να είναι τόσο αίσχος!! Πάντως το τρέιλερ, όχι μόνο δεν με ενθουσίασε, όπως κάνουν συνήθως τα παραπλανητικά τρέιλερ, αλλά μου φάνηκε αδιάφορη η ταινία και δεν πρόκειται να πάω να την δώ σινεμα.

Δυστυχώς αυτή τν περίοδο δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον στις αίθουσες. Ευτυχώς που δεν έχω χρόνο για σινεμά! :) Το immortel ίσως λέει τίποτα. Το μόνο που είμαι περίεργος να δώ. Ενδιαφέρον φαίνεται.