Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειδα το 31 χλμ. Τρομου, μεξικανικης παραγωγης. Το τελος ηταν χαζο... Μετριοτητες!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ είδα πρόσφατα τα μπαλάκια της οργής.(Balls of Fury)

Για dvd σπίτι με παρέα και ποπ κορν είναι ότι πρέπει.Περνάει ευχάριστα 1 1/2 ώρα... :D Αρκετές στιγμές γέλιου και ο πρωταγωνιστής τα σπάει :p

Ειδα προψες το Devil's Advocate. Ναι, δεν το ειχα δει. Λογω Κιανου Ριβς(που ΔΕΝ τον αντεχω με τιποτα) αλλα ειπα λογω του ΘΕΟΥ Αλ να τον υποστω.

Νταξει σε αυτη τη σκηνη μου σηκωθηκε η τριχα:

Αγαπαμε Αλ.:O:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειδα μια πολη καλη ταινια τρομου που την προτεινο ανεπιφιλακτα.Προκειται για το ALONE ταιλανδεζικης παραγογης.το στορι χεκιναει με μια γυναικα να επιστρεφει στο τοκυο την πολη της με το φιλο της να δει τη μαμα της που ειναι στο νοσοκομειο.Το πατρικο της σπιτι της ομος ειναι στοιχειομενο απο ενα φαντασμα διαβολικο που μαλον προερχεται απο το παρελthον της.

mhn απολυψο σποιλερ πος και γιατι .

κατhos η γυναικα thα αρχισει να τρομοκρατειται απο τις εμφανισεις του φαντασματος ο φιλος της tha πιστευει πος η κοπελα του εχει παρεσthσεις.

η ταινια κανει λιγο μια μιχι απο το καταρα thημιζει και λιγο απο Ring και μπορει να σε τρομαχει με κανα 2 3 εντονες σκηνες.Ερμηνειες πολυ καλες απο την κεντρικη ιροιδα της ταινιας ενο σκηνοthετικα η ταινια εχει γοτhκη ατμοσφαιρα.

φυσικα ειπαρχει και η μεγαλη ανατροπη στο τελος.που δεν τη περιμενεις με τιποτα.

μια ταινια που προτεινεται σε φανς χορορ kai δε προκειται να απογοητευσει.

Tο καλυτερο ειναι πος η ταινια δεν περασε απαρατηρητη απο αμερικανους οι οπιοι ετοιμαζουν το ρεμεικ.δεν μπορο να σκεφτο πος thα ειναι.:blink:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ειδα προψες το Devil's Advocate. Ναι, δεν το ειχα δει. Λογω Κιανου Ριβς(που ΔΕΝ τον αντεχω με τιποτα) αλλα ειπα λογω του ΘΕΟΥ Αλ να τον υποστω.

Νταξει σε αυτη τη σκηνη μου σηκωθηκε η τριχα:

Αγαπαμε Αλ.:O:happy:

Μην τον βλεπεις 10 χρονια πριν! Τωρα πλεον εχει αβγοκοψει! http://www.laymark.com/i/m/m145.gif

Σημερα βαλε το 88 minutes για να διαλυθει ο μυθος! :p

Μην τον βλεπεις 10 χρονια πριν! Τωρα πλεον εχει αβγοκοψει! http://www.laymark.com/i/m/m145.gif

Σημερα βαλε το 88 minutes για να διαλυθει ο μυθος! :p

Δεν εχει αβγοκοψει ρε συκοφαντη τανθρωπου.:(

Και στο 88 λεπτα μ'αρεσει, ειναι ενας ωραιοτατος 68χρονος.:p:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ έχω κολλήσει εδώ και 2 βδομάδες με το PS. i love you...καταπληκτική ταινία μπορώ να πω...την πρώτη φορά που την είδα, κάθε φορά που έπαιρνε η Swank ένα γράμμα κόντευα να βάλω τα κλάμματα...Φυσικά ο Gerard ΘΕΟΣ!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ έχω κολλήσει εδώ και 2 βδομάδες με το PS. i love you...καταπληκτική ταινία μπορώ να πω...την πρώτη φορά που την είδα, κάθε φορά που έπαιρνε η Swank ένα γράμμα κόντευα να βάλω τα κλάμματα...Φυσικά ο Gerard ΘΕΟΣ!

Aμα δεν εχεις διαβάσει το βιβλιο λογικο ειναι να σου φανει καλη η ταινια. Εγω που δυστυχως το ειχα διαβασει δεν την βρηκα ουτε καν μετρια. Ο Gerard ΘΕΟΣ δε λέω, αλλά θα τον προτιμουσα στο mute γιατι η αμερικανικη προφορα του θελει μεγάλη βελτιωση. :p

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Δεν εχει αβγοκοψει ρε συκοφαντη τανθρωπου.:(

Και στο 88 λεπτα μ'αρεσει, ειναι ενας ωραιοτατος 68χρονος.:p:O

Λυπαμαι, μονο οι διαφημισεις για πανες ακρατειας του μενουν σε τετοιο age.

Και αυτα τα 88 λεπτα αποδεικνυονται μαρτυρικα!

Απορω πως απο το "παιδεραστου της γειτονιας σας" καταληγεις στο αλλο ακρο! http://www.laymark.com/i/m/m011.gif

Aμα δεν εχεις διαβάσει το βιβλιο λογικο ειναι να σου φανει καλη η ταινια. Εγω που δυστυχως το ειχα διαβασει δεν την βρηκα ουτε καν μετρια. Ο Gerard ΘΕΟΣ δε λέω, αλλά θα τον προτιμουσα στο mute γιατι η αμερικανικη προφορα του θελει μεγάλη βελτιωση. :p

Καλα εσεις ακομα σουπερ κατερινα διαβαζετε; http://www.laymark.com/i/m/m011.gif

Λυπαμαι, μονο οι διαφημισεις για πανες ακρατειας του μενουν σε τετοιο age.

Και αυτα τα 88 λεπτα αποδεικνυονται μαρτυρικα!

αίσχος ο al έστω και γερασμένος είναι θεός

(αν και τα 88 λεπτά εξαιρούνται)

περιμένω πως και πώς την νέα ταινία με τον de niro και αυτήν την φορά θα έοχυν πλάνα μαζί!!!:respect:

Hellboy II: The Golden Army (2008)

Ο κόσμος της φαντασίας πεθαίνει εξαιτίας των ανθρώπων με αποτέλεσμα ένας επαναστάτης - κακός πρίγκιπας των ξωτικών να αναζητήσει την "βοήθεια" του πανίσχυρου και ανίκητου στρατού των χρυσών "70", αθετώντας την πανάρχαια συμφωνία που προστάτευε την ειρήνη. Ο Hellboy επιστρέφει για άλλη μία φόρα παρέα με την Liz και την υπόλοιπη συμμορία, σε μία αποστολή που κρύβει πολλά περισσότερα από ότι φανταζόταν…

Ο βραβευμένος και γνωστός (πλέον) Guillermo Del Toro γράφει και σκηνοθετεί την συνέχεια του Hellboy του 2004. Το καστ είναι λίγο πολύ το ίδιο, ενώ το σενάριο βασίζεται και πάλι πάνω στο γνωστό κόμικς του Μike Mignola. Η ταινία πήρε καλές κριτικές και γέμισε τα ταμεία.

Η αλήθεια είναι πως ο Τόρο έχει γεννήσει πολλές απαιτήσεις κυρίως λόγω των αριστουργημάτων που βρίσκονται ανάμεσα στις δημιουργίες του. Δυστυχώς, αυτή η ταινία δεν είναι ένα από αυτά.

Η σκηνοθεσία είναι αρκετά καλή με όμορφες εναλλαγές αλλά και μεγάλη ποικιλία γωνιών λήψεως και πλανών. Η φωτογραφία θα ακολουθήσει όντας άκρως ικανοποιητική. Οι διάλογοι χαρακτηρίζονται από χιούμορ και στο σύνολο τους είναι δεμένοι. Τα εφέ ξεχωρίζουν καθώς είναι δυναμικά και αληθοφανή, εμφανώς βελτιωμένα από την πρώτη ταινία. Ξεχωρίζουν επίσης τα κουστουμιά και το εκπληκτικό μακιγιάζ ενώ ο ήχος είναι προσεγμένος με αποκορύφωμα την μουσική επένδυση του σκοτεινού Danny Elfman.

Υπάρχουν όμως και τα αδύναμα στοιχεία της ταινίας, με αχρείαστες σκηνές, ανούσιο και περιττό δράμα, βιαστικές επιλογές στην πλοκή και παιδικούς διαλόγους χωρίς χιούμορ η φαντασία.

Ερμηνευτικά, κυριαρχεί ο πρωταγωνιστής Ron Perlman ως ο Hellboy. Είναι επιβλητικός, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο make up η στο κοστούμι. Είναι σαρκαστικός, αστείος, προκλητικός, προστατευτικός, πικραμένος, χαδιάρης, φοβητσιάρης, γλυκός, σκληρός, δαιμονικός και εύγλωττος. Ο Perlman καταφέρνει να τα βγάλει όλα στην επιφάνεια αλλά και να μεταφέρει στον θεατή το δίλημμα του χαρακτήρα του.

Η "καυτή" Selma Blair στον ρόλο της Liz. Το ταίρι του Hellboy δεν πέρνα εύκολες στιγμές ενώ αναλαμβάνει περισσότερο "πρώτο" ρόλο σε σχέση με την πρώτη ταινία. Γεμίζει το κάδρο με όμορφα αισθήματα ενώ θα πείσει στο πλευρό του πρωταγωνιστή. Ο Doug Jones είναι κυρίως ο Abe, ο λάτρης του νερού (είναι και ο "Άγγελος του Θανάτου" αλλά και ο "Chamberlain") . Θα χαρίσει όμορφες ατάκες αλλά και όμορφες στιγμές με την γενικότερη "σπάω-τον-πάγο" ερμηνεία του στον κυρίως χαρακτήρα του. Ο μοναδικός John Hurt θα συμμετάσχει με τον γνωστό αλλά μικρό του ρόλο ως ο "πατέρας" του Hellboy. Θα φέρει πολλά χαμόγελα στους λάτρεις του σινεμά. Η κουκλίτσα Anna Walton στον ρόλο της πριγκηπέσας Nuala, θα πείσει στο δραματικό του χαρακτήρα της και θα προσθέσει στο σύνολο.

Αυτός όμως που θα ξεχωρίσει κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ο κύριος Luke Goss στον ρόλο του κάκου πρίγκιπα Nuada. Εκπληκτικός τόσο στον τομέα της κινησιολογίας όσο και στις εκφράσεις του προσώπου του. Sad but true, σε ορισμένες σκηνές που θύμιζε κατά πολύ την θεατρική και συνάμα εφηβική αποφασιστικότητα του Tom Cruise, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την ερμηνεία του. Θα γεμίσει το κάδρο με την παρουσία του (σε αυτό θα παίξει ρόλο και η εμφάνιση του χαρακτήρα του) ενώ σίγουρα θα κάνει την ταινία ενδιαφέρουσα.

Η ταινία διαρκεί σχεδόν 2 ώρες και είναι αλήθεια πως θα κουράσει όσους περιμένουν κάτι παραπάνω από οπτικά και ηχητικά εφέ. Το σενάριο δεν είναι όσο δυνατό θα περιμέναμε (κυρίως λόγω Τύρο) ενώ το δραματικό κομμάτι της ταινίας και οι διάλογοι θα απωθήσουν τους ενήλικες φίλους του Hellboy, ο οποίος θα εμφανιστεί και πάλι στην μεγάλη οθόνη όπως όλα δείχνουν (σεναριακά), σε μία τρίτη συνέχεια.

Για τους λάτρεις των κόμικς και των κολάσεων, για τους ανήλικους φίλους που αγαπούν τις γάτες, για τις υποψήφιες σούπερ μαμάδες και για τους ψαράδες δίχως καΐκια, το 6/10 αρμόζει σε μία ταινία που δεν θα ξεφύγει από την μετριότητα, αρκετά μακριά από το φρέσκο 7,7/10 του IMDb.

edit: Στα πλαισια της συνεργασιας του συγγραφεα με το Cinemascope.

edit: Φωτογραφιες, σχολια και το κειμενο στην αρχικη του μορφη στους Scary Greeks.

Dream big and dare to fail..

You Don't Mess with the Zohan (2008)

H ιστορία ενός πράκτορα της Ισραηλινής Mossad ο οποίος σκηνοθετεί τον θάνατό του και μετά-κομίζει στην Αμερική έχοντας ως όνειρο ζωής να γίνει κομμωτής. Φιλοδώρει τους πελάτες με "ειδικές υπηρεσίες" στο πίσω δωμάτιο και γίνεται δημοφιλής, όλα όμως αλλάζουν όταν θα ανακαλύψει τον έρωτα της ζωής του την ίδια στιγμή που θα τον "ανακαλύψουν" οι εχθροί του..

Μετά το μέτριο I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007), ο Dennis Dugan σκηνοθετεί την παρούσα, βασισμένη στο σενάριο του πρωταγωνιστή Adam Sadler και του Robert Smigel. Η αλήθεια είναι πως η ταινία όχι μόνο απέτυχε στο ταμείο αλλά δημιούργησε αρκετό μίσος στις ΗΠΑ.

Ο λόγος πρόκειται κυρίως για το σενάριο. Αυτή την φορά, ο κακός δεν είναι ούτε Άραβας ούτε Παλαιστίνιος (αν και παρουσιάζονται με αρκετά άκομψο τρόπο). Η "ηλιθιότητα" των Αμερικανών σε μία γρήγορη σκηνοθεσία με κάποια όμορφα εφέ και χιουμοριστικούς ωμούς διαλόγους. Ο σαρκασμός ίσως ξεφεύγει από τα όρια σε κάποιες στιγμές, όμως το σύνολο είναι δεμένο με λίγα κενά στο σενάριο αλλά και κάποιες φλύαρες σκηνές.

Ο Adam Sadler στον κύριο ρόλο του Zohan. Είναι αστείος και κωμικός σε πηγαίο βαθμό. Όμως, όπως στην πλειοψηφία των ταινιών του, θα καταντήσει ολίγον κουραστικός και μονότονος. Συνολικά θα βγάλει γέλιο αλλά μέχρι εκεί.

Ο John Turturro εμπνέει, εκ φυσιογνωμίας, ως ο κακός με κωμικά στοιχεία. Έτσι και εδώ, στον ρόλο του Φαντομά είναι αρκετός και θα δέσει με τον Sadler. Χαριτωμένες σκηνές με χιούμορ και με εκπληκτική κινησιολογία.

Ο λόγος για να δει κάποιος την ταινία είναι φυσικά και η πανέμορφη Emmanuelle Chriqui στον ρόλο της Dalia. Ταλαίπωρη και αδικημένη, μέγας έρωτας του Ζοhan θα προβληματιστεί και θα ερωτευθεί. Οι σκηνές της με τον Sadler εκπνέουν μία αδικαιολόγητη "αμηχανία" χωρίς όμως να είναι έντονη. Γεμίζει το κάδρο και αν μη τι άλλο, το ομορφαίνει.

Ο κωμικός Rob Schneider συνεχίζει την παράδοση σε τέτοιου είδους ταινίες, έχοντας τον ρόλο του Salim. Ο ρόλος του δεν είναι κύριος, όμως θα δέσει εκπληκτικά με τον πρωταγωνιστή στις σκηνές οπού συμμετέχουν, με καλές ατάκες και πολύ γέλιο.

Γενικά και με λίγα λόγια, μία ακόμα "αμερικανιά". Διαφέρει όμως από τις υπόλοιπές του είδους, κυρίως λόγω του ευαίσθητου σεναρίου (Παλαιστίνη - Ισραήλ) αλλά και του σαρκασμού που σπανίζει, καθώς η πλειοψηφία των ταινιών του είδους απευθύνεται σε Αμερικανικό κοινό.

Με μίσος η χωρίς, με αρκετό αλκοόλ στο αίμα σας, με ανοικτά μυαλά και εφηβική διάθεση, πιστεύω ότι 5/10 είναι υπέρ-αρκετό για την νέα αυτή προσπάθεια του Sadler, κοντά στο 5,7/10 του IMDb.

edit: Στα πλαισια της συνεργασιας του συγγραφεα με το Cinemascope.

edit: Φωτογραφιες, σχολια και το κειμενο στην αρχικη του μορφη στους Scary Greeks.

Inland Empire (2006)

Ο Ντέιβιντ Λιντς είναι δημιουργός. Μοναδικός στο είδος.

Οι ταινίες που έχει κάνει είναι τρομερές. Blue Velvet, The Elephant Man, The Straight Story, Wild at Heart, Mulholland Dr. είναι αυτές που θα μου μείνουν αξέχαστες.

Κάποιες είναι προσβάσιμες, άλλες όχι. Πάντα όμως έβγαινε νόημα.

Το Inland Empire, μαζί με το Dune, δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες.

Σε αυτές χρειάζεται οπωσδήποτε διερμηνέας, διαφορετικά χάνεται η όποια αξία.

Σπατάλησα, λοιπόν, τρεις ώρες χωρίς να έχω καταλάβει τίποτα από υπόθεση.

Περιληπτικά, μια ηθοποιός φαντάζεται διάφορα και είναι αδιάφορο (για τον σκηνοθέτη) ποια ήταν πραγματικότητα και ποια φαντασία.

Απορώ πως δεν παραιτήθηκα πριν το τρίωρο. Ίσως, με προσέλκυε η σκηνοθεσία ή είχα κάποια ελπίδα καθόλη τη διάρκεια.

Επίσης, δε μου άρεσε που επέλεξε τη βιντεοκάμερα για τη κινηματογράφηση αφού η όποια αισθητική χάνεται.

Οι ερμηνείες τώρα. Η Λόρα Ντερν είναι σίγουρα πολύ καλή ηθοποιός αλλά χρειαζόταν μια πιο νέα (και πιο όμορφη) για τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο Τζέρεμι Άιρονς είναι καλός. Το ίδιο και ο Χάρι Ντιν Στάντον, αν και δε κατάλαβα το ρόλο του. Ο Τζαστίν Θερού, νομίζω ήταν καλύτερος από το Mulholland Dr.

Τέλος πάντων, δε μπορώ να καταλάβω πως έδωσαν 7,3/10 στο IMDb.

Ίσως είναι πιο έξυπνοι από μένα ( ή είχαν άλλα κριτήρια, ποιος ξέρει; )

Εγώ δίνω 4/10 και νομίζω είμαι αρκετά επιεικής.

The X Files: I Want to Believe (2008)

Μια πράκτορας του FBI εξαφανίζεται μυστηριωδώς στα χιονισμένα βουνά της Βιρτζίνια. Ταυτόχρονα, ένας πρώην παπάς, καταδικασμένος για παιδεραστία, αρχίζει να βλέπει «οράματα». Τα οράματά του οδηγούν σε φρικιαστικά ευρήματα: πχ, ένα κομμένο χέρι θαμμένο μέσα στο χιόνι στη μέση του πουθενά. Η αστυνομία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την υπόθεση και το FBI βρίσκεται σε αδιέξοδο... (videoseven.gr)

Ο Chris Carter σκηνοθετει και γραφει την δευτερη ταινια των X-files. Οι πρωταγωνιστες παραμενουν οι ιδιοι (David Duchovny & Gillian Anderson), ενω το σεναριο δεν εχει καμμια σχεση με οτι εχετε κρατημενο στην μνημη σας απο το παρελθον. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.. στην προκειμενη περιπτωση ομως, θα απογοητευσει οικτρα τους οπαδους της σειρας.

Δεν εχει καμμια αξια να αναφερθω σε τεχνικες λεπτομερειες. Η ταινια θα μπορουσε να αποτελει το χειροτερο επεισοδιο της 9ης σαιζον (η χειροτερη των X-files). Αλλα και παλι, με δυσκολια καθως η εν λογω ταινια δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με μια υποθεση των X-files. Το μονο παραφυσικο ειναι η συμμετοχη ενος μεντιουμ, ο οποιος βοηθα το FBI. Κατα τα αλλα, θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως ενα δραμα με στοιχεια περιπετειας.

Η κοντρα με τον Θεο, οταν η ιατρικη αποτυγχανει, τα εσωτερικα διλημματα, η κοντρα με το εταιρο ημισυ οταν υπαρχει ελλειψη κατανοησης και κοινων στοχων, η αγωνια ανακτησης ενος χαμενου πρακτορα, ο φοβος του θανατου. Στοιχεια της καθημερινοτητας απαρτιζουν το συνολο του σεναριου το οποιο αποδεικνυεται προχειρογραμμενο και κακογουστο - σε συγκριση παντα με την γνωστη σειρα των X-files και με τα εξαιρετικα επεισοδια που μας εχει χαρισει στο παρελθον.

Ειναι γεγονος πως οι οπαδοι των X-files θα απογοητευτουν μεχρι αηδιας. Ειναι γεγονος πως αυτη η κατηγορια θεατων καλυτερα να αποφυγει το σινεμα.

Αν ομως κρινουμε την ταινια ως ταινια καθαυτη, αφηνοντας στην ακρη τις ριζες της και την βαρια κληρονομια της, θα μπορουσαμε να δουμε καποια καλα στοιχεια δραματος με ελαχιστα περιπετειας.

Ακομα και ετσι ομως, η ταινια θα χαρακτηριστει απο τα αρκετα κενα στο σεναριο, τις ακομψες σκηνες, την κακη φωτογραφια, την παντελη ελλειψη εφε, αρκετες αχρειαστες στιγμες και ενα φλυαρο συνολο.

Στα θετικα της ταινιας, η κουκλιτσα Amanda Peet (την θυμαστε σιγουρα απο το Jack & Jill (TV 1999-2001) και το The Whole Ten Yards (2004)) η οποια θα ομορφυνει το καδρο και ο βγαλμενος απο το γκετο Xzibit (τον θυμαστε απο την σειρα του Σκαι με το φτιαξιμο αυτοκινητων) ο οποιος θα δωσει λιγο κυρος στην ταινια. Το μονο πραγμα που μου αρεσε ολοκληρο ηταν το γνωστό μουσικό θέμα της σειράς «πειραγμένο» από τους UNKLE που ακουγεται στους τιτλους τελους (εκει που θα δειτε και τα μοναδικα "εφε").

Τα X-files εχουν πεθανει απο τον 9ο κυκλο και δυστυχως αυτη η ταινια δεν προκειται να τα φερει ξανα στο επικεντρο των συζητησεων. Οπαδοι και σινεφιλ που μεγαλωσατε με αυτη την σειρα, αποφυγετε την ταινια οπως ο Mulder τους εξωγηινους. Σαν ταινια δεν θα μπορουσε να λαβει παραπανω απο 5/10.. σαν ταινια απογονο των X-files δεν μπορω να της αποδωσω ανω των 2/10, σε πληρη αντιθεση με το 6,4/10 του IMDb.

The X Files: I Want to Believe (2008)

Σαν ταινια δεν θα μπορουσε να λαβει παραπανω απο 5/10.. σαν ταινια απογονο των X-files δεν μπορω να της αποδωσω ανω των 2/10, σε πληρη αντιθεση με το 6,4/10 του IMDb.

Την είδα την ταινία, μην πω πως είναι και πολλά τα 2/10, ούτε ανατροπές, ούτε ιδιαίτερα έξυπνο σενάριο, η Scully εκνευριστική όπως πάντα... anws, don't even bother...

When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Χθες έκανα το λάθος να δω στον κινηματογράφο το "Wanted".

Βγήκα με ένα φέσι ΝΑ (με το συμπάθειο) στο κεφάλι.:p

ΜΗΝ το δείτε. 2/10 και πολύ είναι!

Παρεπιμπτόντως, είναι ιδέα μου ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει καιρό να παίξει σε κάποια ταινία της προκοπής;:worry:

Παρεπιμπτόντως, είναι ιδέα μου ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει καιρό να παίξει σε κάποια ταινία της προκοπής;:worry:

Δε νομίζω πως είναι η ιδέα σου. Ή παιδιά θα κάνει, ή καλές ταινίες. Δεν γίνονται και τα δύο... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? :p

Το imdb δίνει 7.2/10 και όλοι στα περιοδικά δίνουν 5-6/10...

Δε νομίζω πως είναι η ιδέα σου. Ή παιδιά θα κάνει, ή καλές ταινίες. Δεν γίνονται και τα δύο... :p

Έτσι λες να εξηγείται; :p

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? :p

Το imdb δίνει 7.2/10 και όλοι στα περιοδικά δίνουν 5-6/10...

Τι να πω; Άντε να την ανεβάσω στο 3/10...:lol:

Αν την είδε κάποιος άλλος, ας μας πει την γνώμη του.

Το μόνο που αξίζει είναι μια σκηνή που δείχνει την Αντζελίνα να βγαίνει από μια "μπανιέρα ανάνηψης" (:wacko:) γυμνή από την πίσω της πλευρά, αλλά με τόσα τατουάζ που στην ουσία είναι σαν να μην βλέπεις τίποτε.

Έχει μεν δράση αλλά με απίστευτες υπερβολές, που κατ'εμέ είναι γελοίες.

Το σενάριο μου φαίνεται τελείως χαζό.

Οι ερμηνείες τίποτε ιδιαίτερο.

Τουλάχιστον μην την δείτε στον κινηματογράφο και δώσετε τα 8-9 ευρώ + σχετικά.:blink:

Ε βέβαια! :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Τι να πω; Άντε να την ανεβάσω στο 3/10...:lol:

Το μόνο που αξίζει είναι μια σκηνή που δείχνει την Αντζελίνα να βγαίνει από μια "μπανιέρα ανάνηψης" (:wacko:) γυμνή από την πίσω της πλευρά, αλλά με τόσα τατουάζ που στην ουσία είναι σαν να μην βλέπεις τίποτε.

Έχει μεν δράση αλλά με απίστευτες υπερβολές, που κατ'εμέ είναι γελοίες.

Το σενάριο μου φαίνεται τελείως χαζό.

Οι ερμηνείες τίποτε ιδιαίτερο.

Τουλάχιστον μην την δείτε στον κινηματογράφο και δώσετε τα 8-9 ευρώ + σχετικά.:blink:

Το δα κι εγω. Ε, πριν μπω στο θερινο ακουσα τους προηγουμενους να λενε σχολια του τυπου "που να ξεραν τι μ*λακια παν να δουνε" και "οταν σου λεω εγω οτι δεν θελω να πηγαινω σινεμα...". Νταξει ειχε απιστευτες μουφιες η ταινιουλα αλλα ειχε Αντζελινα, ωραια αμαξια, ωραιο παιδι αυτο το Τζειμς Μακαβοϊ(αλλα κριμα, στην Εξιλεωση εδειχνε ταλαντουχο, χαραμιζεται σε δαυτο).

Παντως για 7,2 δεν ειναι σιγουρα ε. Και ΟΧΙ για σινεμα. Δβδ, πιτσα και παρεουλα για να γελατε με τις σφαιρες που συγκρουονται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την είδα και γω και ήμουνα προετοιμασμένος να δω άλλη μαι φοβερή ταινία δράσης. Το τρέιλερ με είχε φτιάξει αφάνταστα.

Λοιπόν, καμία σχέση. Η ταινία είναι απίστευτη μούφα. Οι περισσότερες σκηνές δράσης ήταν μεγάλη ψευτιά και δεν πείθαν με τίποτα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα "φίδια" στις ταινίες (ψοφάω θα μπορούσα να πω) αλλά εδώ όλα μου κάθησαν στραβά απο την αρχή.

Η Ατζελίνα δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω γιατί. Δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό. Πολύ αδυνατισμένη ρε gamoτο. Βέβαια η σκηνή που βγαίνει απο το λουτρό, είναι όλα τα λεφτά.

Δεν λέω άλλα. Τσαντίζομαι.

Ευτυχώς που δεν πήγα να το δω σινεμά.

Το δα κι εγω. Ε, πριν μπω στο θερινο ακουσα τους προηγουμενους να λενε σχολια του τυπου "που να ξεραν τι μ*λακια παν να δουνε" και "οταν σου λεω εγω οτι δεν θελω να πηγαινω σινεμα...". Νταξει ειχε απιστευτες μουφιες η ταινιουλα αλλα ειχε Αντζελινα, ωραια αμαξια, ωραιο παιδι αυτο το Τζειμς Μακαβοϊ(αλλα κριμα, στην Εξιλεωση εδειχνε ταλαντουχο, χαραμιζεται σε δαυτο).

Παντως για 7,2 δεν ειναι σιγουρα ε. Και ΟΧΙ για σινεμα. Δβδ, πιτσα και παρεουλα για να γελατε με τις σφαιρες που συγκρουονται.

Η ταινια απο υποθεση ηταν για χοντρα γελια αυτο ειναι δεδομενο. Ειχε ομως ωραιες σκηνες δρασης, καλη σκηνοθεσια και οι ερμηνειες δεν ηταν καθολου ασχημες για τετοιου ειδους ταινια.

Οσο για τον Τζέιμς ηταν μια χαρα. Τσέπωσε το αμερικανικο χρημα, επαιξε σε αν μη τι αλλο μια διασκεδαστικη ταινια και εγινε περαιτερω γνωστος στο αμερικανικο κοινο. Νοt bad at all ;).

Και μην ξεχναμε και τα δυο unforgettable moments της ταινιας

1) http://img187.imageshack.us/img187/2415/wantedpic31jl5.jpg :heat:

2) Τον Morgan Freeman να ξεστομιζει τη λέξη mother****er. Priceless! :lol:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Εντάξει, δεν ήταν και τόσο χάλια. Για τα δεδομένα του sub-genre "ταινία-δράσης-χωρίς-σενάριο-αλλά-με-την-Angelina-Jolie" :p βλέπεται ευχάριστα. Καλύτερο από τα "Gone in 60 seconds" και Tomb Raider, χειρότερο από το Mr & Mrs. Smith - κατά τη γνώμη μου πάντα.

Για τις (& τους) fans του McAvoy η Καθημερινή της Κυριακής έδωσε πρόσφατα τη μίνι-σειρά του BBC "State of Play" η οποία είναι ένα πολύ δυνατό πολιτικό θρίλερ, ενώ παίζουν και αρκετά καλά ονόματα (Kelly McDonald, Bill Nighy, David Morissey κλπ.) Υπάρχει σε torrent για όσους την έχασαν.

Τέλος είδα το "In Bruges" πριν λίγες μέρες και μου άρεσε αρκετά. Καλογυρισμένο, με χιούμορ και την πόλη της Μπριζ ως πανέμορφο σκηνικό, συνεχίζει την καλή παράδοση του βρετανικού σινεμά στο γκανγκστερικό είδος. Με Colin Farrel, Brendan Gleeson & Ralph Fiennes.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.