Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

αμα το κρατας σαν αυγο μελατο ισως.. σε καθε αλλη περιπτωση θα αποκτησει καποιες γρατζουνιες/αραχνες που σε μεταπωληση θα ειναι θεμα. τωρα αν δεν θες να το πουλησεις καλα κανεις και το εχεις ετσι

Δεν είναι μόνο οι γρατζουνιες που είναι σιγουρες. Αν σου πέσει σε τσιμέντο / άσφαλτο κτλ. πάει το κινητό χωρίς θήκη...

ff.jpg

6 ώρες πριν, koutsis said:

Δεν είναι μόνο οι γρατζουνιες που είναι σιγουρες. Αν σου πέσει σε τσιμέντο / άσφαλτο κτλ. πάει το κινητό χωρίς θήκη...

Εκτός αν είναι νωπό το τσιμέντο.

On 1/3/2025 at 8:59 ΠΜ, arxontas2323 said:

Φίλος μου στο 15 pro max που τα προσέχει παααρα πολυ τα κινητά του, βρηκε γρατζουνια στ τζάμι...

Ε και ; Θα καθόμαστε να κλαίμε εάν έχει μία γρατζουνιά ή όχι; Τα κινητά και τις συσκευές της αγοράζουμε για να τις χαιρόμαστε εάν είναι να της κάνουμε λες και Είναι τυλιγμένα με κουβέρτα άστο καλύτερα ας πάρουμε κανένα 3310

1 minute ago, Dimitris_w said:

Ε και ; Θα καθόμαστε να κλαίμε εάν έχει μία γρατζουνιά ή όχι; Τα κινητά και τις συσκευές της αγοράζουμε για να τις χαιρόμαστε εάν είναι να της κάνουμε λες και Είναι τυλιγμένα με κουβέρτα άστο καλύτερα ας πάρουμε κανένα 3310

οταν κανει γρατζουνια με το λεγομενο νυχι ειναι ενοχλητικο και παντα πεφτει το ματι εκει...καλως ή κακως...

iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

On 4/3/2025 at 9:35 ΠΜ, Dimitris_w said:

Δεν μπορώ να βλέπω στο smartphone ή στο Apple Watch ούτε κοκο σκόνης όχι γρατσουνιά 😂😂😂😂😂

Με πιάνει τρέλα 🤪 

σε συνέχεια της περιπέτειας με το 16 pro max και το χαλασμένο κουμπί  και την cosmote.

Με ενημέρωσαν σήμερα να πάω να παραλάβω το κινητό.

Μου δίνουν ενα κινητό απο ενα κουτί οτι ναναι και μόλις το ανοίγω βλέπω πανω αριστερά στο κινητό γρατζουνιά που είχε φύγει το χρώμα και φαινόταν απο κάτω το σασί.

Δεν το παρέλαβα.

Τους έστειλα και ενα ωραιο email και περιμένω να δω τι θα γίνει γιατι ζήτησα αντικατάσταση με σφραγισμένο κινητό στο πλαίσιο doa.

Επίσης να αναφέρω οτι γράφουν στην επισκευή οτι αλλάχτηκε το imei.

πιστέυω χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος οτι άνοιξαν το 5 ημερών κινητων(με αποτέλεσμα να χαθεί η αδιαβροχοποίηση) στο service της cosmote και αντικατέστησαν την πλακετα με το κουμπί και μου το επέστρεψαν.

Δεν ξέρω αν είχε ποτέ κάποιος παρόμοια εμπειρία και τι έγινε τελικά.

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

3 ώρες πριν, arxontas2323 said:

σε συνέχεια της περιπέτειας με το 16 pro max και το χαλασμένο κουμπί  και την cosmote.

Μου δίνουν ενα κινητό απο ενα κουτί οτι ναναι και μόλις το ανοίγω βλέπω πανω αριστερά στο κινητό γρατζουνιά που είχε φύγει το χρώμα και φαινόταν απο κάτω το σασί.

Δεν το παρέλαβα.

Τους έστειλα και ενα ωραιο email και περιμένω να δω τι θα γίνει γιατι ζήτησα αντικατάσταση με σφραγισμένο κινητό στο πλαίσιο doa.

πιστέυω χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος οτι άνοιξαν το 5 ημερών κινητων(με αποτέλεσμα να χαθεί η αδιαβροχοποίηση) στο service της cosmote και αντικατέστησαν την πλακετα με το κουμπί και μου το επέστρεψαν.

Μπινια ακούγεται. Τι πάει να πει άλλαξαν το imei? Αυτό σημαίνει για μένα άλλη συσκευή . 

6 ώρες πριν, arxontas2323 said:

Δεν το παρέλαβα.

Ανακατασκευής παίρνεις 

Φευγει το δικό σου για επισκευή και ταυτόχρονα κάποιο άλλο ταξιδεύει προς τα εσένα 

Ετσι ήταν τουλάχιστον σε επίσημο σέρβις τη apple στην Θεσσαλονίκη που είχα χρειαστεί μια φορά 

Nokia 8800 Scirocco

1 hour ago, Tasos19s said:

Ανακατασκευής παίρνεις 

Φευγει το δικό σου για επισκευή και ταυτόχρονα κάποιο άλλο ταξιδεύει προς τα εσένα 

Ετσι ήταν τουλάχιστον σε επίσημο σέρβις τη apple στην Θεσσαλονίκη που είχα χρειαστεί μια φορά 

Η apple ελλαδας μ ειπε οτι ακομα δεν υπάρχουν refurbished 16 pro max καθως είναι καινούρια συσκευή....ακομα και refurbished να ηταν...θα το είχαν κάνει πλήρη έλεγχο και δεν θ ερχόταν με γρατζουνια που εχει φύγει χρώμα απο το σασί...

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

8 ώρες πριν, arxontas2323 said:

Η apple ελλαδας μ ειπε οτι ακομα δεν υπάρχουν refurbished 16 pro max καθως είναι καινούρια συσκευή....ακομα και refurbished να ηταν...θα το είχαν κάνει πλήρη έλεγχο και δεν θ ερχόταν με γρατζουνια που εχει φύγει χρώμα απο το σασί...

Και τι πιστεύεις ότι έκαναν; 
Ανοιξε την συσκευή σου ένας τοπικός ΜΑΣΤΟΡΑΣ και άλλαξε πλακέτα; 

Nokia 8800 Scirocco

12 ώρες πριν, arxontas2323 said:

Ακριβώς έτσι.
Πρώτον είναι απίθανο να υπάρχουν από τώρα refurbished για 16 pro max και δεύτερον τα refurbished (που έρχονται από Apple) είναι πένα...είναι σαν καινούρια και όπως πολύ σωστά είπες είναι απίθανο να έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί είναι χιλιοελεγμένα. 

Από την άλλη, ποιος ο λόγος το κατάστημα να ανοίξει συσκευή η οποία είναι εντός εγγύησης από την επίσημη Apple; Να μου έλεγες ότι ήσουν στο 2ο έτος...που εκεί πραγματικά δεν ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβεί στην συσκευή του...τότε να πω ίσως το άνοιξαν οι ίδιοι. Αλλά να ανοίξουν συσκευή εντός εγγύησης ... δεν το βρίσκω λογικό. Γιατί να ρισκάρουν;

Όπως και να έχει, εάν δεν έρθει εδώ Apple Store (δεν θα έρθει ποτέ) αυτά θα τραβάμε με τους επίσημους και μή μεταπωλητές. Είναι μην σου τύχει. Παίρνεις Apple συσκευή και κάνεις ευχέλαιο μην τύχει και πάθει κάτι. 😌

Edited by pavlidisc

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Administrators

Γιαυτό και καλώς ή κακώς, αγοράζεις από Amazon που ξέρεις ότι είναι επαγγελματίες στο after sales support.

Modpic.gif

3 ώρες πριν, Tasos19s said:

δεν ξερω τι εγινε...ξερω οτι ταλαιπωρουμε εδω και 20 μερες..εχω πληρωσει για μια υπηρεσια την οποια δεν την χρησιμοποιω...τ μονο που μου εχει μεινει ειναι το πηαινε ελα στο καταστημα(3 φορες εως τωρα) , την απογοητευση και την αλλαζωνεια της υπευθυνης.

2 ώρες πριν, pavlidisc said:

Ακριβώς έτσι.
Πρώτον είναι απίθανο να υπάρχουν από τώρα refurbished για 16 pro max και δεύτερον τα refurbished (που έρχονται από Apple) είναι πένα...είναι σαν καινούρια και όπως πολύ σωστά είπες είναι απίθανο να έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί είναι χιλιοελεγμένα. 

Από την άλλη, ποιος ο λόγος το κατάστημα να ανοίξει συσκευή η οποία είναι εντός εγγύησης από την επίσημη Apple; Να μου έλεγες ότι ήσουν στο 2ο έτος...που εκεί πραγματικά δεν ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβεί στην συσκευή του...τότε να πω ίσως το άνοιξαν οι ίδιοι. Αλλά να ανοίξουν συσκευή εντός εγγύησης ... δεν το βρίσκω λογικό. Γιατί να ρισκάρουν;

Όπως και να έχει, εάν δεν έρθει εδώ Apple Store (δεν θα έρθει ποτέ) αυτά θα τραβάμε με τους επίσημους και μή μεταπωλητές. Είναι μην σου τύχει. Παίρνεις Apple συσκευή και κάνεις ευχέλαιο μην τύχει και πάθει κάτι. 😌

δεν ξερω τι πραγματικα συμβαινει...μπορει να μου πασαραν και κανα εκθεσειακο μοντελο...πολλα μπορω να σκεφτω.

2 ώρες πριν, athanaso77 said:

Γιαυτό και καλώς ή κακώς, αγοράζεις από Amazon που ξέρεις ότι είναι επαγγελματίες στο after sales support.

προτιμω συνηθως να στηριζω ελληνικα καταστηματα κτλ αλλα ισως χρειαζεται να το δουμε με αλλο ματι..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

• Administrators
27 minutes ago, arxontas2323 said:

προτιμω συνηθως να στηριζω ελληνικα καταστηματα κτλ αλλα ισως χρειαζεται να το δουμε με αλλο ματι..

Και εγώ… αρκεί να με στηρίζουν και αυτά.

Modpic.gif

4 ώρες πριν, Tasos19s said:

για να σου απαντησω...μολις το εμαθα...απλα το ανοιξαν και αλλαξαν μητρικη. τοπικος ξε τοπικος στο service της cosmote εγινε, ειναι το service της cosmote το επισημο; εμενα ποιος μου λεει οτι υπαρχει ακομα η αδιαβροχοποιηση;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

25 minutes ago, arxontas2323 said:

για να σου απαντησω...μολις το εμαθα...απλα το ανοιξαν και αλλαξαν μητρικη. τοπικος ξε τοπικος στο service της cosmote εγινε, ειναι το service της cosmote το επισημο; εμενα ποιος μου λεει οτι υπαρχει ακομα η αδιαβροχοποιηση;

Δεν είναι επίσημο σέρβις 

Μιλησε με apple δεν ξέρω τι μπορείς να κανείς 

Η αδιαβροχοποιηση εντάξει δεν είναι κάτι 

Μια διπλής όψης ταινία είναι που την βάζουν μετά την επισκευή 

Ετσι κι αλλιώς δεν είναι καλό να βρέχεις την συσκευή σου γιατί καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει σε περίπτωση που βρεθεί μέσα υγρασία 

Δυστυχως καλά ξεμπερδέματα 

Nokia 8800 Scirocco

Ακόμα και σε κατάστημα Cosmote να ανοίχτηκε...με χασαπομαχαιρο το άνοιξαν; Και τόσο απλά το στέλνουν πίσω με τόσο σοβαρή φθορά; Απαράδεκτοι!

42 minutes ago, Tasos19s said:

Δεν είναι επίσημο σέρβις 

Μιλησε με apple δεν ξέρω τι μπορείς να κανείς 

Η αδιαβροχοποιηση εντάξει δεν είναι κάτι 

Μια διπλής όψης ταινία είναι που την βάζουν μετά την επισκευή 

Ετσι κι αλλιώς δεν είναι καλό να βρέχεις την συσκευή σου γιατί καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει σε περίπτωση που βρεθεί μέσα υγρασία 

Δυστυχως καλά ξεμπερδέματα 

εχω μιλησει απο εχθες με apple και περιμενω ενημερωση...μιλησα και με γενικη γραμματεια καταναλωτη και συνηγορο καταναλωτη...

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

47 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Ακόμα και σε κατάστημα Cosmote να ανοίχτηκε...με χασαπομαχαιρο το άνοιξαν; Και τόσο απλά το στέλνουν πίσω με τόσο σοβαρή φθορά; Απαράδεκτοι!

Γενικά δύσκολα ανοίγουν οι συσκευές 

Θέλουν ζέσταμα. Υπάρχουν καλοί μάστορες υπάρχουν και κακοί 

Που θα μπλέξεις κανένας δεν ξέρει 

Nokia 8800 Scirocco

8 minutes ago, Tasos19s said:

Γενικά δύσκολα ανοίγουν οι συσκευές 

Θέλουν ζέσταμα. Υπάρχουν καλοί μάστορες υπάρχουν και κακοί 

Που θα μπλέξεις κανένας δεν ξέρει 

απ οτι φαινεται δεν ηταν καλος μαστορας γιατι εκανε γρατζουνια με αποτελεσμα να φυγει το χρωμα απο το σασι

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2