Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, Klaudio97 said:

Ρε παιδια να ρωτήσω. Φορτιζω το κινητο με τον φορτιστη που ειχα στο oneplus 10t που ειναι 150 watt απο 8% που ηταν στης 2:10 εφτασε 100% στης 4:15. Το θεωρείται φυσιολογικό αυτον τον χρονο; 

Δες μηπως εχει ενεργοποιημενο το Optimized Battery Charging

13 ώρες πριν, panoszavra said:

Καλησπέρα. Παρήγγειλα την θήκη FLOLAB Surtect Tri-Fusion Magnetic for iPhone 16 Series Phone Case Surtect Black Clear, και μέσα σε μία μέρα η πλάτη τησ θήκης έχε ικάποια σημεία που έχει θολά σημάδια και αρκετές ψιλές γραντζουνιές. Έχει κάποιος άλλος παρό,οια εμπειρία; Φούλ απογοήτευση. 

IMG_0186.jpeg

Δες μηοως εχει κάποια ζελατίνα απο μεσα και συτη δημιουργεί τς γρατζουνιες

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

14 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

Ναι το δοκίμασα, δουλεύει..

👍

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

1 hour ago, arxontas2323 said:

Δες μηοως εχει κάποια ζελατίνα απο μεσα και συτη δημιουργεί τς γρατζουνιες

Το σκέφτηκα και αυτό. Αλλά δεν είδα κάτι να υπάρχει.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

23 ώρες πριν, Klaudio97 said:

Ρε παιδια να ρωτήσω. Φορτιζω το κινητο με τον φορτιστη που ειχα στο oneplus 10t που ειναι 150 watt απο 8% που ηταν στης 2:10 εφτασε 100% στης 4:15. Το θεωρείται φυσιολογικό αυτον τον χρονο; 

Ναι, του oneplus δεν είναι pd, έχει δικό του πρωτόκολλο φόρτισης. Αν θέλεις γρήγορη φόρτιση πάρε έναν pd φορτιστή.

23 ώρες πριν, Klaudio97 said:
Edited by leo06

17 ώρες πριν, panoszavra said:

Καλησπέρα. Παρήγγειλα την θήκη FLOLAB Surtect Tri-Fusion Magnetic for iPhone 16 Series Phone Case Surtect Black Clear, και μέσα σε μία μέρα η πλάτη τησ θήκης έχε ικάποια σημεία που έχει θολά σημάδια και αρκετές ψιλές γραντζουνιές. Έχει κάποιος άλλος παρό,οια εμπειρία; Φούλ απογοήτευση. 

IMG_0186.jpeg

Εγώ πήρα πριν φύγω για διακοπές μια της uag που θεωρούσα πολύ καλές κ μέσα σε πέντε μέρες δεν πως έγινε μόνο από το βάλε βγάλε στην τσέπη έλεος τόσο ακριβή θήκη IMG_8092.thumb.jpeg.6667cbc9d0fea6f86123952a2f232795.jpeg

IMG_8091.jpeg

Παιδιά κάποιος που να χρησιμοποιεί το app του e-shop.gr; Κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή αφού έχει περάσει μια μέρα ξέρω ‘γώ μου ζητάει πάλι να συνδεθώ. Έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του app την διαγραφή cache. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα;

Edited by kiriakos_tjet

2 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

Παιδιά κάποιος που να χρησιμοποιεί το app του e-shop.gr; Κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή αφού έχει περάσει μια μέρα ξέρω ‘γώ μου ζητάει πάλι να συνδεθώ. Έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του app την διαγραφή cache. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα;

Πρόβλημα της εφαρμογής ειναι..και σ εμενα το κάνει 

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

On 17/12/2024 at 9:47 ΠΜ, bill_viper said:

Ναι, συνέχεια, σε σημείο που 2 μήνες τώρα κατεβάζω όλο το ευαγγέλιο..!!

Με τζάμι Spigen EZ Fit όλα αυτά και σε 16 Pro συσκευή. 

Παρήγγειλα το Belkin Ultraglass 2 και το περιμένω από εβδομάδα. Όταν βγάλω το Spigen θα δοκιμάσω τι κάνει και χωρίς το τζάμι. 

Πάμε τώρα για τα του Belkin.

Ωραίο τζαμάκι (καλή ολεοφοβική επίστρωση, άμεση απόκριση), υπάρχει rainbow effect υπό γωνία γιατί δεν έχει το μαύρο πλαίσιο περιμετρικά.
Ωστόσο, δεν είναι 100% edge to edge με αποτέλεσμα να μαζεύει λίγη σκόνη.
Πριν είχα Spigen EZ Fit και δεν έπιανε καλά όταν ήθελα να βάλω τονισμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο. Τελικά δεν έφταιγε το τζαμάκι αλλά είναι bug του iOS 18, μιας και πριν βάλω το Belkin κράτησα τη συσκευή κάποιες ώρες χωρίς τζάμι και το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει.

129026.png?1640591734

Συμφωνώ με τα παραπάνω… το είχα για ένα μήνα  , είναι καλό αλλά …δεν είναι Flolab… 

είχα την λανθασμένη εντύπωση οτι έφταιγε το τζάμι για τις ιδιοτροπίες του iOS στο πληκτρολόγιο., κ το αφαίρεσα μετά από ένα μήνα χρήσης.

Η απόδοση των χρωμάτων (one time pro) σε χώρους με φώτα ή ήλιο , είναι reference.. έχεις πάντα κορυφαίο μαύρο κάτω από όλες τις συνθήκες κ πλούσια χρώματα…

εδώ τώρα θέλω να αναφέρω .. η εταιρεία χρησιμοποιεί την αντίστοιχη τεχνολογία στην οθόνη του Mac Studio Display / Nano-Texture Glass… αλλά δεν την έχει περάσει ακόμη στα iPhone…!!

Edited by xabos

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει δοκιμάσει κανείς θήκες που αφήνουν ακάλυπτες μόνο τις κάμερες μαζί με προστατευτικά καμερών; Αναρωτιέμαι αν χωράνε..

IMG_6314.jpeg

29 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει δοκιμάσει κανείς θήκες που αφήνουν ακάλυπτες μόνο τις κάμερες μαζί με προστατευτικά καμερών; Αναρωτιέμαι αν χωράνε..

IMG_6314.jpeg

Έτσι το έχω.

Galaxy Z fold 5

Χρόνια πολλά, μια ερώτηση..

Είχα ενεργοποιήσει την τοποθεσία παρκαρισμένου αυτοκινήτου και με την έκδοση 18.2 πλέον δεν υφίσταται.

Πως μπορώ να την ξαναενεργοποιήσω την ρύθμιση γιατί νομίζω οτι δεν υπάρχει.

3 ώρες πριν, agelakos12 said:

Είχα ενεργοποιήσει την τοποθεσία παρκαρισμένου αυτοκινήτου και με την έκδοση 18.2 πλέον δεν υφίσταται.

Χρόνια πολλά φίλε!

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς, αλλά εγώ που χρησιμοποιώ τους Χάρτες μου βγάζει το στίγμα της στάθμευσης όταν έχω ενεργοποιημένο το παρακάτω.

IMG_2895.thumb.jpeg.eacd09ab68efa5716c59b460cde072d5.jpeg

Edited by Kostas_Ts_86

4 ώρες πριν, agelakos12 said:

Με την σύνδεση του Bluetooth δουλεύει 

Ησουν συνδεδεμένος; 

Nokia 8800 Scirocco

Χρόνια πολλά ! Δυστυχώ εμφανίστηκε σήμερα μία μάυρη κοιλίδα αριστερά στο πλαίσιο του κινητού στο ύψους του κουμπιού αύξησης έντασης. Το κίνητο ούτε έπεσε ούτε ζορίστηκε σε κάποια τσέπη. Η εγγύηση φαντάζομαι θα το καλύψει έτσι; 😢

15 minutes ago, chaosdoctor said:

Χρόνια πολλά ! Δυστυχώ εμφανίστηκε σήμερα μία μάυρη κοιλίδα αριστερά στο πλαίσιο του κινητού στο ύψους του κουμπιού αύξησης έντασης. Το κίνητο ούτε έπεσε ούτε ζορίστηκε σε κάποια τσέπη. Η εγγύηση φαντάζομαι θα το καλύψει έτσι; 😢

Πήγαινε το 

Μακάρι να στο περάσουν εγγύηση 

Nokia 8800 Scirocco

9 ώρες πριν, Tasos19s said:

9 ώρες πριν, chaosdoctor said:

Τι εννοείς κηλιδα; βαθουλωμα; 

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

2 ώρες πριν, Strofigkas said:

Τι εννοείς κηλιδα; βαθουλωμα; 

Καμμένη οθόνη 

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

14 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Χρόνια πολλά φίλε!

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς, αλλά εγώ που χρησιμοποιώ τους Χάρτες μου βγάζει το στίγμα της στάθμευσης όταν έχω ενεργοποιημένο το παρακάτω.

IMG_2895.thumb.jpeg.eacd09ab68efa5716c59b460cde072d5.jpeg

Χρόνια πολλά!!!

Δυστυχώς δεν μου το εμφανίζει.

Παιδιά κάτι που δεν έχω καταλάβει...γιατί πατώντας τα κουμπιά της έντασης ήχου άλλες φορές εμφανίζεται η γραμμή στην οθόνη δίπλα από τα κουμπιά και άλλες στο dynamic island?και επίσης γιατί ενώ στην οθόνη μπορεί να είναι full η γραμμή έντασης στο dynamic island μπορεί να είναι άδεια; ποιες οι διαφορές ανάλογα που εμφανίζεται η γραμμή; 

Galaxy Z fold 5

16 minutes ago, Strofigkas said:

Παιδιά κάτι που δεν έχω καταλάβει...γιατί πατώντας τα κουμπιά της έντασης ήχου άλλες φορές εμφανίζεται η γραμμή στην οθόνη δίπλα από τα κουμπιά και άλλες στο dynamic island?και επίσης γιατί ενώ στην οθόνη μπορεί να είναι full η γραμμή έντασης στο dynamic island μπορεί να είναι άδεια; ποιες οι διαφορές ανάλογα που εμφανίζεται η γραμμή; 

Στις ρυθμίσεις του ήχοι έχει μια επιλογή που λέει αλλαγή με τα κουμπιά 

Αυτη η επιλογή αν είναι κλειστή τότε οι ήχοι κλήσης παραμένουν σταθεροί 

Πειραζοντας τα πλήκτρα της έντασης αλλάζεις μόνο την ένταση των πολυμέσων δηλαδή των βίντεο 

Εγω έτσι το έχω εδώ και χρόνια 

Αλλιως όποτε πειράζεις τα πλήκτρα εάν δεν παίζει κάποιος ήχος, αυξομειώνεις την ένταση των κλήσεων 

Nokia 8800 Scirocco

4 ώρες πριν, agelakos12 said:

Χρόνια πολλά!!!

Δυστυχώς δεν μου το εμφανίζει.

Στην εφαρμογή Χαρτες κοιτάς έτσι; Όχι στο Google maps...