panoszavra Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Το πήρα χθες και αύριο θα κάτσω να το στήσω. Να το κάνω set as new ή να περάσω τις εφαρμογές και τα αρχεία με τη δυνατότητα που μου δίνει; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 11 ώρες πριν, panoszavra said: Το πήρα χθες και αύριο θα κάτσω να το στήσω. Να το κάνω set as new ή να περάσω τις εφαρμογές και τα αρχεία με τη δυνατότητα που μου δίνει; Τι έχεις τώρα; android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, koutsis said: Τι έχεις τώρα; android? iPhone 13. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 4 Δεκέμβριος Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 26 minutes ago, panoszavra said: iPhone 13. Κάνε μεταφορά από το ένα στο άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι με στήσιμο από την αρχή. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Ερώτηση, μπαίνω στο App Store και βλέπω ότι έχω καμία 10ρια εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση. Πρέπει να μπαίνω εκεί για ενημέρωση εφαρμογών χειροκίνητα ή περνάει κάποιο χρονικό διάστημα και τις κάνει μόνο του όπως και να χει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 18 minutes ago, kiriakos_tjet said: Ερώτηση, μπαίνω στο App Store και βλέπω ότι έχω καμία 10ρια εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση. Πρέπει να μπαίνω εκεί για ενημέρωση εφαρμογών χειροκίνητα ή περνάει κάποιο χρονικό διάστημα και τις κάνει μόνο του όπως και να χει; Ανάλογα τι ρύθμιση εχεις Γινονται και τα δυο Ρυθμίσεις/App store και το φτιάχνεις όπως σε βολεύει Εγω πχ έχω ανενεργή την αυτόματη ενημέρωση Οταν θέλω εγώ μπαίνω και ενημερώνω ότι θέλω 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Παιδια καλησπερα, Την βοηθεια σας! Εδω κ ποσες μερες εχω το εξης θεμα.Οταν ερχονται σμσ δεν χτυπαει η ειδοποιηση κ πρεπει να μπω στα μηνυματα για να τα δω Ολα δουλευουν αψογα.Οτι λυσεις βρηκα ονλινε τις εκανα κ 2 ωρες πριν ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη! Κ παλι τα ιδια... τι στο κερατο συμβαινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 31 minutes ago, josuts said: Παιδια καλησπερα, Την βοηθεια σας! Εδω κ ποσες μερες εχω το εξης θεμα.Οταν ερχονται σμσ δεν χτυπαει η ειδοποιηση κ πρεπει να μπω στα μηνυματα για να τα δω Ολα δουλευουν αψογα.Οτι λυσεις βρηκα ονλινε τις εκανα κ 2 ωρες πριν ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη! Κ παλι τα ιδια... τι στο κερατο συμβαινει?? Bug λογικά και δεν μπορείς μάλλον να κανείς κάτι μέχρι να λυθεί με αναβάθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, panoszavra said: iPhone 13. Τα βάζεις δίπλα δίπλα στο πρώτο setup και μεταφέρονται τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος (edited) 11 ώρες πριν, josuts said: Παιδια καλησπερα, Την βοηθεια σας! Εδω κ ποσες μερες εχω το εξης θεμα.Οταν ερχονται σμσ δεν χτυπαει η ειδοποιηση κ πρεπει να μπω στα μηνυματα για να τα δω Ολα δουλευουν αψογα.Οτι λυσεις βρηκα ονλινε τις εκανα κ 2 ωρες πριν ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη! Κ παλι τα ιδια... τι στο κερατο συμβαινει?? Το πιθανότερο είναι.. να μπαίνει κάποιο προφίλ … Edited 5 Δεκέμβριος by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, xabos said: Το πιθανότερο είναι.. να μπαίνει κάποιο προφίλ … Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις? Τι προφιλ? επειδη εχω κ μακμπουκ αλλα πριν δεν ειχα προβλημα καθως αψογα δουλευε κ στα δυο.Τωρα μου εχει σπασει τα νευρα κ ακρη δεν βρισκω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, josuts said: Παιδια καλησπερα, Την βοηθεια σας! Εδω κ ποσες μερες εχω το εξης θεμα.Οταν ερχονται σμσ δεν χτυπαει η ειδοποιηση κ πρεπει να μπω στα μηνυματα για να τα δω Ολα δουλευουν αψογα.Οτι λυσεις βρηκα ονλινε τις εκανα κ 2 ωρες πριν ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη! Κ παλι τα ιδια... τι στο κερατο συμβαινει?? Δοκίμασες να κανεις hard reset να δεις αν θα στρώσει; Δεν χάνεις τπτ και είναι απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Δοκίμασες να κανεις hard reset να δεις αν θα στρώσει; Δεν χάνεις τπτ και είναι απλό Ολα τα εσβησα με ρεσετ χθες κ εκατσα μια ωρα κ να το στησω απο την αρχη χωρις να επαναφερω μπακαπ αλλα δεν... 11 ώρες πριν, xabos said: Το πιθανότερο είναι.. να μπαίνει κάποιο προφίλ … θα το δω αλλα ποτε δεν εχω βαλει καποιο προφιλ.Εκτος κ μπηκε μονο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, josuts said: Ολα τα εσβησα με ρεσετ χθες κ εκατσα μια ωρα κ να το στησω απο την αρχη χωρις να επαναφερω μπακαπ αλλα δεν... θα το δω αλλα ποτε δεν εχω βαλει καποιο προφιλ.Εκτος κ μπηκε μονο του.. Άλλο εννοούσα με το reset. Δεν χάνεις τπτ από δεδομένα κλπ....εσύ έκανες επαναφορά...τεσπα. άρα είναι αυτό που λέει ο φίλος σχετικά με κάποιο προφίλ Edited 5 Δεκέμβριος by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Άλλο εννοούσα με το reset. Δεν χάνεις τπτ από δεδομένα κλπ....εσύ έκανες επαναφορά...τεσπα. άρα είναι αυτό που λέει ο φίλος σχετικά με κάποιο προφίλ το κοιταξα κ αυτο αλλα δεν εχω καποιο προφιλ ενεργο! Ποτε δεν ειχα βαλε αλλωστε.Παιζει ρολο που εχω το i cloud on στο μακμπουκ στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, josuts said: το κοιταξα κ αυτο αλλα δεν εχω καποιο προφιλ ενεργο! Ποτε δεν ειχα βαλε αλλωστε.Παιζει ρολο που εχω το i cloud on στο μακμπουκ στο κινητο? Αν είσαι μπροστά στο μακ όταν έρχεται το μήνυμα τότε μόνο εκεί θα εμφανίζεται ειδοποίηση. Νομίζω η επιλογή είναι ρυθμίσεις μηνύματα προώθηση γραπτών μηνυμάτων στο iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, leo06 said: Αν είσαι μπροστά στο μακ όταν έρχεται το μήνυμα τότε μόνο εκεί θα εμφανίζεται ειδοποίηση. Νομίζω η επιλογή είναι ρυθμίσεις μηνύματα προώθηση γραπτών μηνυμάτων στο iPhone αυτη την επιλογη ναι την εκλεισα.Τελοςπαντων καλεσα την Απλ νωριτερα κ μαζι με την κοπελα καναμε καποιες ρυθμισεις.Τωρα περιμενω εναν φιλο να μου στειλει σμσ μολις σχολασει απο την δουλεια να δω αν οντως εφτιαξε αλλιως θα πρεπει να ξανακαλεσω την απλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος μολις εβαλα την 18.2\ RC και μου χαλασε ην esim της Vf! δεν εχει σημα, ενω ειναι κανονικα μεσα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 1 hour ago, doganos said: μολις εβαλα την 18.2\ RC και μου χαλασε ην esim της Vf! δεν εχει σημα, ενω ειναι κανονικα μεσα... Σαν νέος στο iOS να υποθέσω ότι το rc είναι κάτι σαν final beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 50 minutes ago, kiriakos_tjet said: Σαν νέος στο iOS να υποθέσω ότι το rc είναι κάτι σαν final beta; ναι αλλα δεν χρειαζεται να βιαστεις να την περασεις, Λογικα απο την αλλη βδομαδα (πιθανον την Δευτερα) θα κυκλοφορησει η ''κανονικη'' εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Ενταξει επανηλθε μετα απο 10 λεπτα το σημα... εκανα βεβαια και ενα network reset την ξανα περασα....τι να πω. ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 12 minutes ago, doganos said: Ενταξει επανηλθε μετα απο 10 λεπτα το σημα... εκανα βεβαια και ενα network reset την ξανα περασα....τι να πω. ... Άμα βάζεις beta εκδόσεις αυτά παθαίνεις 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Μπορούμε να δημιουργήσουμε συντόμευση να μας βάζει κατευθείαν στο αυτόματο κλείδωμα; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 55 minutes ago, chocbhed_6630 said: ναι αλλα δεν χρειαζεται να βιαστεις να την περασεις, Λογικα απο την αλλη βδομαδα (πιθανον την Δευτερα) θα κυκλοφορησει η ''κανονικη'' εκδοση Ναι κάπου διάβασα για Δευτέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 42 minutes ago, koutsis said: Άμα βάζεις beta εκδόσεις αυτά παθαίνεις 😉 RC είναι...που σημαινει οτι 99% θα ειναι η ιδια με την final... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts