Tasos19s Δημ. Χθες στς 08:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:36 πμ 1 hour ago, panoszavra said: Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, προχώρα στην αγορά ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε αυτά που ρωτάς. Εγώ θα σταθώ λίγο στο ποια κάρτα θα μετατρέψεις σε eSIM. Σου προτείνω να κάνεις eSIM την κάρτα της Vodafone για να έχεις την δυνατότητα μέσω του qr code που σου δίνουν να την μεταφέρεις σε οποιαδήποτε συσκευή θέλεις εύκολα και ανέξοδα. Η Cosmote (μέχρι πρότινος τουλάχιστον) δεν έδινε την δυνατότητα να μπορείς μέσω qr code να αλλάξεις ανέξοδα την eSIM σε άλλες συσκευές. Είχε χρέωση 10€ για κάθε αλλαγή. 5€ είναι η αλλαγή 40 minutes ago, pavlidisc said: ...και πολύ καλά κάνει και χάνεται. Η ειδοποίηση έρχεται για να την δεις...την ώρα που έρχεται! Εάν είναι να την δεις μετά από 10 λεπτά, ε τότε δεν έχεις λόγο να την στείλεις στο ρολόι. Την βλέπεις και στο κινητό με την ησυχία σου και όταν το ανοίξεις. Για εμένα λοιπόν, όταν έρθει ειδοποίηση στο ρολόι και δεν την δώ, ή την δώ μόνο σαν προεπισκόπιση αλλά δεν την θεωρήσω επείγουσα και την αγνοήσω, θέλω να φεύγει, ώστε την επόμενη φορά που θα ανασηκώσω τον καρπό, να δώ την ώρα και όχι την ειδοποίηση που έχω αγνοήσει. Θέλω να πώ με όλη την παραπάνω φλυαρία ότι...δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά τα πράγματα...υπάρχει με βολεύει έτσι ή με βολεύει αλλιώς. Έτσι είναι το σωστό αν ανασηκώσεις το ρολόι αμέσως δείχνει την ειδοποίηση Αλλιώς αργότερα έχει την κόκκινη κουκκίδα και άμα θέλεις βλέπεις αυτό που σου ήρθε Επισης υπάρχουν και εικονίδια ανάλογα Ποιο θέμα ρολογιού έχεις όποτε και από εκεί βλέπεις αν έχεις κάποιο μήνυμα Τελος πάντων έτσι είναι η σωστή λειτουργία και πάλι καλά το έχουν φτιάξει σωστά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Χθες στς 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:51 πμ Όταν είμαστε στην αρχική οθόνη η στην οθόνη εφαρμογών και συρουμε με το δάχτυλο προς τα κάτω εμφανίζει ένα πλαίσιο για αναζήτηση . αυτό μπορεί να απενεργοποιηθει; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Χθες στς 10:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:17 πμ (edited) Για πρώτη φορά, …. θα δοκιμάσω να κρατήσω το τηλέφωνο για ένα χρόνο μόνο με το τζάμι μπροστά.., στο πίσω μέρος έχει μπει ένα δερμάτινο skin από την Dbrand… είναι ότι πιο light version μπορούμε να συνδυάσουμε…🙂↔️ Συνολικά έχουμε 0.25 + 0.30 mm Edited Χθες στς 11:48 πμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Χθες στς 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:38 πμ 1 ώρα πριν, Strofigkas said: Όταν είμαστε στην αρχική οθόνη η στην οθόνη εφαρμογών και συρουμε με το δάχτυλο προς τα κάτω εμφανίζει ένα πλαίσιο για αναζήτηση . αυτό μπορεί να απενεργοποιηθει; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Χθες στς 12:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:18 μμ Άλλη μια χαζή ερώτηση αλλά πολύ σημαντική για μένα. Έχω στο pc 30 φακέλους με φωτό τους οποίους θέλω να περάσω στο τηλέφωνο και να μην γίνουν αχταρμάς. Υπάρχει τρόπος; Κι αν ναι ποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Χθες στς 12:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:25 μμ 7 minutes ago, kiriakos_tjet said: Άλλη μια χαζή ερώτηση αλλά πολύ σημαντική για μένα. Έχω στο pc 30 φακέλους με φωτό τους οποίους θέλω να περάσω στο τηλέφωνο και να μην γίνουν αχταρμάς. Υπάρχει τρόπος; Κι αν ναι ποιος; Δοκίμασε με το 3utools. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Η FLOLAB παρουσίασε το νέο της μοντέλο … Upgraded .7mm Bezels. Discover unmatched protection and clarity for the iPhone 16 Pro Max & iPhone 16 Pro & iPhone... anti-reflective-for-iphone-16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 9 ώρες πριν, Strofigkas said: Όταν είμαστε στην αρχική οθόνη η στην οθόνη εφαρμογών και συρουμε με το δάχτυλο προς τα κάτω εμφανίζει ένα πλαίσιο για αναζήτηση . αυτό μπορεί να απενεργοποιηθει; Αυτό είναι μια από τις πιο μαγικές λειτουργίες του iPhone. Η συγκεκριμένη αναζήτησή και ο τρόπος που ψάχνει και τα μέρη που ψάχνει και τα αποτελέσματα που δίνει…είναι από το μέλλον. Δώστης μια ευκαιρία και θα δεις ότι είναι μοναδική στο είδος της. 8 ώρες πριν, xabos said: Για πρώτη φορά, …. θα δοκιμάσω να κρατήσω το τηλέφωνο για ένα χρόνο μόνο με το τζάμι μπροστά.., στο πίσω μέρος έχει μπει ένα δερμάτινο skin από την Dbrand… είναι ότι πιο light version μπορούμε να συνδυάσουμε…🙂↔️ Συνολικά έχουμε 0.25 + 0.30 mm Αποφάσισες να ζήσεις επικίνδυνα;;;; 😆 Αξιος!!!! Ειναι ένας τρόπος για να χαρείς πραγματικά την ποιότητα του iPhone. Edited 18 ώρες πριν by pavlidisc 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 10 ώρες πριν, Tasos19s said: Το κάθε ένα σύστημα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Εγω το κλειστό σύστημα της apple το βρίσκω σωστότερο για εμένα Οποτε οι περιορισμοί αυτοί καλώς και υπάρχουν γιατί αλλιώς θα είχαμε ένα χάος όπως το android 7 ώρες πριν, pavlidisc said: ...και πολύ καλά κάνει και χάνεται. Η ειδοποίηση έρχεται για να την δεις...την ώρα που έρχεται! Εάν είναι να την δεις μετά από 10 λεπτά, ε τότε δεν έχεις λόγο να την στείλεις στο ρολόι. Την βλέπεις και στο κινητό με την ησυχία σου και όταν το ανοίξεις. Για εμένα λοιπόν, όταν έρθει ειδοποίηση στο ρολόι και δεν την δώ, ή την δώ μόνο σαν προεπισκόπιση αλλά δεν την θεωρήσω επείγουσα και την αγνοήσω, θέλω να φεύγει, ώστε την επόμενη φορά που θα ανασηκώσω τον καρπό, να δώ την ώρα και όχι την ειδοποίηση που έχω αγνοήσει. Θέλω να πώ με όλη την παραπάνω φλυαρία ότι...δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά τα πράγματα...υπάρχει με βολεύει έτσι ή με βολεύει αλλιώς. Παιδες το παραπανω ποτε κανεις δεν το μισησε, ποσο μαλλον οταν μπορεις να το αλλαξεις. Εδω φτασαμε το 2024 να εχουμε τη δυνατοτητα να φερουμε τα εικονιδια στο κατω μερος της οθονης και να εχουμε αδειο το αχρηστο πανω μερος οπου μπορουμε να εχουμε και μια φωτο να τη βλεπουμε ή τελος παντων να μην εχουμε ενα χαοτικο home screen με αχρηστες εφαρμογες πανω για να ερχονται κατω οι χρησιμες. ομοιως και εδω, οταν μια ειδοποιηση ερχεται ειναι καλυτερο απο το να μην ερχεται. τωρα την ωρα την βλεπεις ακομα κια με την ειδοποιηση, γιατι ακριβως αν δεν εχεις το κινητο και γυρισεις τον καρπο μετα απο 1 λεπτο γιατι πχ κουβαλας κατι, εχεις ενα παιδι αγκαλια κτλ και μολις γυρισεις καρπο δεις την ειδοποιηση ή την προεπισκοπιση ενος μηνυματος σε βοηθαει πολλαπλως γιατι απλα αν ειναι σημαντικο θα το ανοιξεις αλλα αν οχι θα το αγνοησεις, και αυτο το ξερεις μονο αν εχει λειτουργησει ετσι. αντιθετα στο apple θες και τα 2 χερια να κατεβασεις την ειδοποιηση στο κινητο να τη δεις αφου αν δεν την ειδες τη στιγμη που ηρθε, χαθηκε. Γιαυτο μην ειστε τοσο αρνητικοι γιατι η apple υοθετει πολλα απο ανδροιδ, χρησιμα, και καλα κανει. εξαλλου η αξιοπιστια του κλειστου, απολυτα αψεγασιαστου και σταθερου λειτουργικου εχει παει περιπατο προ πολλους. προσωπικα εχω ταυτοχρονα και s24+ και τοσα bugs που εχω αντιμετωπισει τον τελευταιο χρονο σε αι φον δεν τα ειχα στο αλλο. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 12 minutes ago, Nikos_Mpl said: Παιδες το παραπανω ποτε κανεις δεν το μισησε, ποσο μαλλον οταν μπορεις να το αλλαξεις. Εδω φτασαμε το 2024 να εχουμε τη δυνατοτητα να φερουμε τα εικονιδια στο κατω μερος της οθονης και να εχουμε αδειο το αχρηστο πανω μερος οπου μπορουμε να εχουμε και μια φωτο να τη βλεπουμε ή τελος παντων να μην εχουμε ενα χαοτικο home screen με αχρηστες εφαρμογες πανω για να ερχονται κατω οι χρησιμες. ομοιως και εδω, οταν μια ειδοποιηση ερχεται ειναι καλυτερο απο το να μην ερχεται. τωρα την ωρα την βλεπεις ακομα κια με την ειδοποιηση, γιατι ακριβως αν δεν εχεις το κινητο και γυρισεις τον καρπο μετα απο 1 λεπτο γιατι πχ κουβαλας κατι, εχεις ενα παιδι αγκαλια κτλ και μολις γυρισεις καρπο δεις την ειδοποιηση ή την προεπισκοπιση ενος μηνυματος σε βοηθαει πολλαπλως γιατι απλα αν ειναι σημαντικο θα το ανοιξεις αλλα αν οχι θα το αγνοησεις, και αυτο το ξερεις μονο αν εχει λειτουργησει ετσι. αντιθετα στο apple θες και τα 2 χερια να κατεβασεις την ειδοποιηση στο κινητο να τη δεις αφου αν δεν την ειδες τη στιγμη που ηρθε, χαθηκε. Γιαυτο μην ειστε τοσο αρνητικοι γιατι η apple υοθετει πολλα απο ανδροιδ, χρησιμα, και καλα κανει. εξαλλου η αξιοπιστια του κλειστου, απολυτα αψεγασιαστου και σταθερου λειτουργικου εχει παει περιπατο προ πολλους. προσωπικα εχω ταυτοχρονα και s24+ και τοσα bugs που εχω αντιμετωπισει τον τελευταιο χρονο σε αι φον δεν τα ειχα στο αλλο. Υιοθετεί κάποια πράγματα με τον σωστό τρόπο Οχι ένα χάος να χτυπάνε όλα μαζί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Υιοθετεί κάποια πράγματα με τον σωστό τρόπο Οχι ένα χάος να χτυπάνε όλα μαζί επιλογη ειναι αυτο. αν θες το αλλαζεις. Το να εισαι 20 χρονια χωρις δυνατοτητα να πας ενα εικονιδιο οπου θες και να στο δινει μετα, δεν ειναι σωστος τροπος. ειναι οτι βλεπει οτι πλεον δεν παει αλλο. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 5 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Άλλη μια χαζή ερώτηση αλλά πολύ σημαντική για μένα. Έχω στο pc 30 φακέλους με φωτό τους οποίους θέλω να περάσω στο τηλέφωνο και να μην γίνουν αχταρμάς. Υπάρχει τρόπος; Κι αν ναι ποιος; αφού τις έχεις ήδη τακτοποιημένες σε φακέλους, τότε πέρασε τις ανά φάκελο. Τι εννοώ.... Επειδή αυτές που θα περάσεις με το 3utools θα περαστούν σε φάκελο που δημιουργεί το πρόγραμμα, με το όνομα "insert from 3utools", περνά τον πρώτο φάκελο και μετά κάνε τον μετονομασία. Προχώρα έτσι και με τους υπόλοιπους 29...ελπίζω να έγινα κατανοητός 9 ώρες πριν, Strofigkas said: Όταν είμαστε στην αρχική οθόνη η στην οθόνη εφαρμογών και συρουμε με το δάχτυλο προς τα κάτω εμφανίζει ένα πλαίσιο για αναζήτηση . αυτό μπορεί να απενεργοποιηθει; Να'ξερες πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει ως αριθμομηχανή....είναι πολύ καλή φάση. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 3 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: αφού τις έχεις ήδη τακτοποιημένες σε φακέλους, τότε πέρασε τις ανά φάκελο. Τι εννοώ.... Επειδή αυτές που θα περάσεις με το 3utools θα περαστούν σε φάκελο που δημιουργεί το πρόγραμμα, με το όνομα "insert from 3utools", περνά τον πρώτο φάκελο και μετά κάνε τον μετονομασία. Προχώρα έτσι και με τους υπόλοιπους 29...ελπίζω να έγινα κατανοητός Να'ξερες πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει ως αριθμομηχανή....είναι πολύ καλή φάση. Πώς το χρησιμοποιείς σαν αριθμομηχανη; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 minutes ago, Strofigkas said: Πώς το χρησιμοποιείς σαν αριθμομηχανη; Στην αναζήτηση πληκτρολόγησε απλά 1+1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Καλησπερα παιδια.Οι ειδοποιησεις σε σας στο βαιμπερ ερχοντα? Σε μενα αν δεν μπω στην εφραμογη δεν μπορω να δω αν εχω καποιο μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 30 minutes ago, josuts said: Καλησπερα παιδια.Οι ειδοποιησεις σε σας στο βαιμπερ ερχοντα? Σε μενα αν δεν μπω στην εφραμογη δεν μπορω να δω αν εχω καποιο μηνυμα. Ναι εγώ δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Δεν καταλαβα αν μιλατε για τις ειδοποιησεις στο τηλεφωνο η στο ρολοι η και στα δυο αλλα εχετε βαλει το banner style των notifications στο persistent και εχετε κανει mirror τις ειδοποιησεις απο το τηλεφωνο στο ρολοι και σας τις σβυνει απο την κεντρικη οθονη ? https://www.cultofmac.com/how-to/ios-persistent-notifications#:~:text=To set up persistent iOS,t disappear after five seconds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν παιδες στο ρολοι μπορουμε να γραφουμε ελληνικα στα μηνυματα? δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη και μου φαινεται αδιανοητο να μην εχει ελληνικα. μονο υπαγορευση μου λεει αλλα δεν δουλευει σωστα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Μόνο υπαγόρευση. Σε εμένα δουλεύει σωστά παντού και πάντα. Μέσα στο αμάξι με μουσική να παίζει, πάνω στο μηχανάκι φορώντας κράνος και αυτοκίνητα/μηχανές να πάνε και να έρχονται από δίπλα μου, μέσα σε καφέ με φασαρία κλπ...όπου και εάν υπαγορεύσω δουλεύει αλάνθαστα θα έλεγα. edit https://www.apple.com/watchos/feature-availability/#keyboard-autocorrection Edited 3 ώρες πριν by pavlidisc 3 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts