koutsis Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, xabos said: Έβαλα την 18.1 για να ενεργοποιήσω την εγγραφή κλήσεων.. όπως το φαντάστηκα.. Κι εγώ που είμαι Αγγλία τίποτα δεν έχει ενεργοποιηθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, xabos said: Έβαλα την 18.1 για να ενεργοποιήσω την εγγραφή κλήσεων.. όπως το φαντάστηκα.. θελει να αλλαξεις χωρα σε αμερικη και θα εχεις...το ειχα τραβηξει screenshot απο ενα forum στο fb 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Ερώτηση προς τους κατόχους... Είχατε αυτό το πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης; Υ.Γ: εάν το προλάβατε γιατί έδωσε γρήγορα το fix με την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Ερώτηση προς τους κατόχους... Είχατε αυτό το πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης; Υ.Γ: εάν το προλάβατε γιατί έδωσε γρήγορα το fix με την ενημέρωση. Καλησπέρα εγώ κ μετά την αναβάθμιση συνεχίζω να έχω στα αγγίγματα αλλά πάλι είπαν ότι θα το διορθώσουν τουλάχιστον έτσι διάβασα πολύ σύντομα λογικά θα έρθει η 18.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Δεν έχει το εργαλείο αφαίρεσης αντικειμένων ( clean up στο app photos ) στο 18.1 …😡 στο τέλος μόνο το νούμερο αλλάζει , κανένα features για μας στις 28 οχτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Προφανώς και δεν το εχει γιατι αυτο ειναι ai κατι το οποιο δεν ειναι διαθέσιμο στην Ευρώπη και δεν γνωρίζουμε το πότε θα ειναι και ολας! ( Πρέπει να έρθει σε καινούργια σύμφωνια η apple με Ε.Ε ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Καλησπερα παιδια Παρατηρω στο 16 pm πολλες φορες οταν βγαινω απο εφαρμογη κανει στιγμιαίο lag...Σας το κανει και εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, eddiedimitris said: Καλησπερα παιδια Παρατηρω στο 16 pm πολλες φορες οταν βγαινω απο εφαρμογη κανει στιγμιαίο lag...Σας το κανει και εσας? νομιζω εχουμε λιγο τις αρχικες ασθενειες της νεας συσκευης.Κ εγω 16 προ μαξ ειμαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Ρε παιδιά, όσοι παίρνετε κάθε χρόνο iphone, ποτέ θα είναι διαθέσιμο στα ράφια γιατί έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση... Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 9 minutes ago, Strofigkas said: Ρε παιδιά, όσοι παίρνετε κάθε χρόνο iphone, ποτέ θα είναι διαθέσιμο στα ράφια γιατί έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση... Πέρυσι ήταν περίπου στις γιορτές των Χριστουγέννων και λίγο αργότερα σε κάποια καταστήματα αν δεν με απατά η μνήμη μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Tasos19s said: Πέρυσι ήταν περίπου στις γιορτές των Χριστουγέννων και λίγο αργότερα σε κάποια καταστήματα αν δεν με απατά η μνήμη μου Ωραία τότε ευκαιρία να το ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη για τις γιορτές και επειδή έχω κάνει αρκετά χρόνια τον Άγιο Βασίλη στο χριστουγεννιάτικο πάρκο των Τρικάλων,κάτι μου λέει ότι εγώ θα το πληρώσω κιόλας... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Εγώ πάντως την Δευτέρα συμπληρώνω ένα μήνα αναμονή από τότε που έκανα προ-παραγγελία. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Παιδιά καλησπέρα. Θα είναι η πρώτη φορά με iphone και σκέφτομαι για το 16pro. Δεν παίζω παιχνίδια, κυρίως browsing, social και φωτο. Χωρίς να λάβουμε υπόψη την διαφορά στο μέγεθος, πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω για το 16pro η να πάω στο 15pro max? Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 28 minutes ago, Strofigkas said: Παιδιά καλησπέρα. Θα είναι η πρώτη φορά με iphone και σκέφτομαι για το 16pro. Δεν παίζω παιχνίδια, κυρίως browsing, social και φωτο. Χωρίς να λάβουμε υπόψη την διαφορά στο μέγεθος, πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω για το 16pro η να πάω στο 15pro max? Γνώμη μου είναι το καινούργιο μοντέλο εφόσον δεν έχεις ήδη το 15αρι...Τωρα αν αλλάζεις συχνά κινητό δεν έχει και τόσο σημασία και επίσης πέρα από το μέγεθος υπολόγισε και την μπαταρια που είναι καλύτερη στα Max μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Προσωπικα εχω ξενερωσει λιγο με το 16 max γιατι κανει σκαλώματα οταν βγαινεις απο εφαρμογες ...Δε ξερω αν εχει να κανει με τη 18.01 αλλα σε 14 max δε τα κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, eddiedimitris said: Προσωπικα εχω ξενερωσει λιγο με το 16 max γιατι κανει σκαλώματα οταν βγαινεις απο εφαρμογες ...Δε ξερω αν εχει να κανει με τη 18.01 αλλα σε 14 max δε τα κανει... Δεν τα βλέπω τα σκαλώματα που λες. Δοκιμασε να ρίξεις το frame rate μήπως δεις διαφορά. Αν δεις διαφορά εγώ θα τους το πήγαινα πίσω. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Το είχα διαπιστώσει κ εγώ στην αρχή … μετά έκανα clean install … κ σε μισή ώρα τελείωσαν όλα τα freeze. Εγκατάσταση σαν νέα συσκευή… καμία νέα μεταφορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, xabos said: Το είχα διαπιστώσει κ εγώ στην αρχή … μετά έκανα clean install … κ σε μισή ώρα τελείωσαν όλα τα freeze. Εγκατάσταση σαν νέα συσκευή… καμία νέα μεταφορά ακριβως τα ιδια! Στην αρχη ειχα κανει μετα φορα απο το 15 αλλα προχθες αφιερωσα ενα διωρο κ το εκανα σαν νεα συσκευη κ μια μια τις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 1 minute ago, josuts said: ακριβως τα ιδια! Στην αρχη ειχα κανει μετα φορα απο το 15 αλλα προχθες αφιερωσα ενα διωρο κ το εκανα σαν νεα συσκευη κ μια μια τις εφαρμογες Λετε να μου κανει τα ιδια αμα κανω μεταφορα απο andoid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Λοιπον τα παιδια απο πανω εχουν δικιο....Κάθισα και εκανα manual στησιμο χωρις καμία μεταφορα απ το 14 και τωρα ειναι ενταξει...Εφαγα κατι ωρες βεβαια αλλα οκ... Να δω τωρα πως θα περασω κατι ήχους κλησης και τόνους που ειχα στο παλιο γιατι με το iTunes πιο πολυ μπερδεύομαι αλλα Τελοσπαντων 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Το ίδιο είχα πάθει με setup σε Apple Watch. Παντα ως νέα συσκευή το στήνουμε γτ αλλιώς έχει θέματα με συγχρονισμούς στην αρχή. 1 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Nagata said: Το ίδιο είχα πάθει με setup σε Apple Watch. Παντα ως νέα συσκευή το στήνουμε γτ αλλιώς έχει θέματα με συγχρονισμούς στην αρχή. Έχετε δοκιμάσει για επαναφορά από iCloud backup? Οχι από κινητό σε κινητό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου On 19/10/2024 at 2:18 ΜΜ, Strofigkas said: Παιδιά καλησπέρα. Θα είναι η πρώτη φορά με iphone και σκέφτομαι για το 16pro. Δεν παίζω παιχνίδια, κυρίως browsing, social και φωτο. Χωρίς να λάβουμε υπόψη την διαφορά στο μέγεθος, πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω για το 16pro η να πάω στο 15pro max? H ερωτηση που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου ειναι αν αντεχεις μεγεθος και βαρος 15 Pro max σε σχεση με το 16 Pro. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Tasos19s said: Έχετε δοκιμάσει για επαναφορά από iCloud backup? Οχι από κινητό σε κινητό Και σε αυτη την περιπτωση μου εκανε προβλημα...Μονο οταν τα εκανα ολα ενα ενα μονος λύθηκε το θεμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) 10 ώρες πριν, megatr0n said: H ερωτηση που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου ειναι αν αντεχεις μεγεθος και βαρος 15 Pro max σε σχεση με το 16 Pro. Το έγραψα ότι δεν παίζει ρόλο η διαφορά στο μέγεθος. Εχώ το fold 5 και παλιότερα s22 ultra Edited 21 Οκτωβρίου by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts