aggelopas Δημοσιεύτηκε November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2005 Τι χρειάζεται εκτός απο διαβάτηριο γιατι αυτοί ειναι και λίγο παράξενοι...? Μιλάμε για απλό ταξίδι. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 standard visa!...phge prosfata enas gnostos mu k ton pe8anan stis xartures....vevaia eixe paei gia bussiness trip alla fantazomai oti pano kato ta idia 8a se rotisun: prepei na diloseis tis akribis meres pu 8a katseis,to pu 8a meineis,ton logo pu pas ena exeis xanapaei...se poies xores eisun prin(k kala tsekarun gia tyxon arrosties pu mporei na kubalas mazi su-gia na mnh molineis auto to telio e8nos,mpliaxxxx!!!..ktl ktl...) proteino to kalitero pu exeis na kanies einia na pareis ena thl sthn amerikaniki presbeia k sigura 8a se katatopisun mia xara;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Νομίζω πρέπει να βγάλεις και βίζα από την αμερικάνικη πρεσβεία. Material Defender 1032 Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ναι, βίζα χρειάζεται. Θα πληρώσεις αν θυμάμαι καλά 30 ευρώ. Το 2001 που είχα πάει εγω τόσο είχαμε πληρώσει. Πολύ χαρτούρα όμως για να βγάλεις. Μέχρι και χαρτί από τη σχολή μου, μου είχαν ζητήσει. Και δεν ξέρω για ποιο λόγο εμένα μου έβγαλαν βίζα για 15 χρόνια. Περίεργο ε??? Και εκεί όταν θα πας στο αεροδρόμιο, στο JFK είχα πάει εγώ, πολύ έλεγχος!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Θα σε ρωτησουν επισης στη πρεβεια ( στην οποια θα υποχρεωθεις να αφησεις το κινητο σου στην εισοδο) αν εισαι πορνη ή νταβατζης, αν πας για να συμμετεχεις σε τρομοκρατικες πραξεις και αλλα τετοια ομορφα ( δε κανω πλακα, τετοια ρωτανε). Επισις αν εισαι κοπεαλ γυρω στα 19-25, ομορφη και χωρις καλη δουλεια εδω, χλωμο να παρεις.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 να ξερεις οτι θα σε φακελωσουν κανονικα μολις φτασεις στο αεροδρομιο των ΗΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ωχχ,τετοια πραγματα...καλα το περιμενα.. Ελπιζω η βιζα να ειναι το τελευταιο που θελουν.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Νέοι κανονισμοί εισόδου στις ΗΠΑ. Το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 είχε ως συνέπεια την υποχρέωση των αεροπορικών εταιρειών από το Νοέμβριο του 2001 να ενημερώνουν τις Αμερικανικές Αρχές Ασφάλειας με προσωπικά στοιχεία των επιβατών όπως ονοματεπώνυμο, εθνικότητα,φύλο, αριθμό διαβατηρίου, ημερομονία γέννησης. Από 04 Οκτωβρίου είναι υποχρεωτικό να έχουν ενημερωθεί οι Αμερικανικές Αρχές πριν την αναχώρηση του ταξιδιού με τα εξής επιπλέον στοιχεία : .Πρώτη διεύθυνση παραμονής στις Η.Π.Α(οδός, αριθμός, ταχ.κώδικας, πολιτεία). .Χώρα διαμονής. .Αεροδρόμιο αναχώρησης και τελικός προορισμός. .Την πληροφορία εάν ο επιβάτης θα παραμείνει στο Transit στις Η.Π.Α. .Τον κωδικό κράτησης(PNR) .Τον τύπο του εισιτηρίου. Οι επιβάτες που δεν δηλώνουν διεύθυνση σις Η.Π.Α δεν επιτρέπεται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Από την υποχρεωτική δήλωση διεύθυνσης στις Η.Π.Α εξαιρούνται μόνο όσοι έχουν αμερικανική υπηκοότητα, μόνιμοι κάτοικοι Η.Π.Α(επιβάτες με πράσινη κάρτα) και επιβάτες που ταξιδεύουν προς τρίτη χώρα και παραμένουν στο Transit. Παρακαλούμε, ενημερώστε αντίστοιχα όσους ταξιδεύουν προς Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 gtp αυτο εχω να πω θα χασεις τσαμπα 8ωρο στην πρεσεια για να παρεις το χαρτι οπου θα σε αφησουν να μπεις στο βασιλειο του κοσμου...αυτην την υπεροχη χωρα οπου ολα ειναι τελεια οπου δεν ζεις με τον φοβο ενος πυρινικου χτυπηματος οπου οι μαυροι εκει ειναι πολιτισμενοι και δεν σε σκοτονουν για πλακα οπου εχουν εναν εξυπνο προεδρο οπου μπορεις να πεις την γνωμη σου ελεθευρα χωρις να εξαφανιστεις απο την γη μετα απο μια ωρα οπου δεν θα σε παρακολουθουν τουλαχιστον για δυο μερες αφοτου ΠΑΤΗΣΕΙΣ στην γαματη αυτη χωρα....... δεν νομιζω να θες και αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palpatine Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ναι ρε μεγάλε έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις είναι η USA μαύρη και άραχνη, ενώ εδώ στην Ελλαδάρα μας είμαστε και γαμώ τα άτομα και έχουμε τις φοβερές κυβερνήσεις ενώ οι αμερικάνοι είναι ζώα απολίτιστα κλπ κλπ Έλεος με τον αντι-αμερικανισμό εδώ μέσα. Πόσο μου τη δίνει όταν μερικοί τα "χώνουν" στις ΗΠΑ κρίνοντας μόνο από όσα έχουν ακούσει/διαβάσει στις εφημερίδες/τηλεόραση/κλπ. Επίσης το σχόλιο του CostasV είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρο, τέτοια πράγματα προφανώς δε γίνονται Φιλαράκο, πήγαινε στις ΗΠΑ θα περάσεις γαμάτα και άσε τους άλλους "έξυπνους" να λένε ότι λένε...μέχρι να πάνει και αυτοί εκεί κάποια στιγμή οπότε σύντομα θα αναθεωρήσουν. Τώρα, για τη βίζα πήγαινε στο http://www.usembassy.gr και δες για non-immigrant visa. Τα λέει πολύ αναλυτικά για το τι πρέπει να κάνεις και πως. Τώρα, όσον αφορά τις πληοροφορίες για τον τόπο ακριβούς διαμονής κλπ κλπ ε εντάξει δεν πάμε στην ΕΕ, στις περισσότερες χώρες που βγάζεις visa ίδια είναι... Α, και κάτι άλλο. Αν σας τη δίνει που θέλουμε visa για τις ΗΠΑ μη βρίζετε τους αμερικάνους, αλλά τους δικούς μας εδώ που τα διαβατήρια δεν τα εκδίδει το υπουργείο δημοσίας τάξης, όπως σε ΟΛΕΣ τις άλλες χώρες της ΕΕ, με αποτέλεσμα αυτοί να μην χρειάζονται βίζα προς τις ΗΠΑ, εμείς όμως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ναι ρε μεγάλε έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις είναι η USA μαύρη και άραχνη, ενώ εδώ στην Ελλαδάρα μας είμαστε και γαμώ τα άτομα και έχουμε τις φοβερές κυβερνήσεις ενώ οι αμερικάνοι είναι ζώα απολίτιστα κλπ κλπ Έλεος με τον αντι-αμερικανισμό εδώ μέσα. Πόσο μου τη δίνει όταν μερικοί τα "χώνουν" στις ΗΠΑ κρίνοντας μόνο από όσα έχουν ακούσει/διαβάσει στις εφημερίδες/τηλεόραση/κλπ. Επίσης το σχόλιο του CostasV είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρο, τέτοια πράγματα προφανώς δε γίνονται Φιλαράκο, πήγαινε στις ΗΠΑ θα περάσεις γαμάτα και άσε τους άλλους "έξυπνους" να λένε ότι λένε...μέχρι να πάνει και αυτοί εκεί κάποια στιγμή οπότε σύντομα θα αναθεωρήσουν. Τώρα, για τη βίζα πήγαινε στο http://www.usembassy.gr και δες για non-immigrant visa. Τα λέει πολύ αναλυτικά για το τι πρέπει να κάνεις και πως. Τώρα, όσον αφορά τις πληοροφορίες για τον τόπο ακριβούς διαμονής κλπ κλπ ε εντάξει δεν πάμε στην ΕΕ, στις περισσότερες χώρες που βγάζεις visa ίδια είναι... Α, και κάτι άλλο. Αν σας τη δίνει που θέλουμε visa για τις ΗΠΑ μη βρίζετε τους αμερικάνους, αλλά τους δικούς μας εδώ που τα διαβατήρια δεν τα εκδίδει το υπουργείο δημοσίας τάξης, όπως σε ΟΛΕΣ τις άλλες χώρες της ΕΕ, με αποτέλεσμα αυτοί να μην χρειάζονται βίζα προς τις ΗΠΑ, εμείς όμως ναι. ναι ειμαι αντι αμερικανος διοτι τους εχω ζησει στο πετσι μου απο τα 16 μου και καθε φορα που ερχονται εδω για σκησεις και τρωνε τον ========> μετα σε εμας την λενε γιατι δεν επρεπε να κανετε αυτο δεν επρεπε να κερδισετε δεν δεν δεν ασε που εχω χασει δικο μου ατομο εκει λογο "λαθους"του αστυνομικου που τον περασε για τρομοκρατη με σακουλες σκουπιδιων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 gtp αυτο εχω να πω θα χασεις τσαμπα 8ωρο στην πρεσεια για να παρεις το χαρτι οπου θα σε αφησουν να μπεις στο βασιλειο του κοσμου...αυτην την υπεροχη χωρα οπου ολα ειναι τελεια οπου δεν ζεις με τον φοβο ενος πυρινικου χτυπηματος οπου οι μαυροι εκει ειναι πολιτισμενοι και δεν σε σκοτονουν για πλακα οπου εχουν εναν εξυπνο προεδρο οπου μπορεις να πεις την γνωμη σου ελεθευρα χωρις να εξαφανιστεις απο την γη μετα απο μια ωρα οπου δεν θα σε παρακολουθουν τουλαχιστον για δυο μερες αφοτου ΠΑΤΗΣΕΙΣ στην γαματη αυτη χωρα....... δεν νομιζω να θες και αλλα... To oximoro einai pws ef'oson eisai ratsistis me taseis ethnikismou (to deftero omologw pws einai extrapolation) tha eprepe na eisai polu efxaristimenos me tis HPA etsi opws tis perigrafeis. O paradeisos sou! Kai stin teliki, exete katholou idea pws pernane oi xenoi (apo "tritokosmikes" xwres) pou erxontai stin Ellada? Gamata, e? Telos pantwn, den xreiazete na eisai kolitos tou Bush gia na thes na pas Ameriki. Gi'aftous pou den xeroun exei kai kati liga thetika afti h xwra. Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 To oximoro einai pws ef'oson eisai ratsistis me taseis ethnikismou (to deftero omologw pws einai extrapolation) tha eprepe na eisai polu efxaristimenos me tis HPA etsi opws tis perigrafeis. O paradeisos sou! Kai stin teliki, exete katholou idea pws pernane oi xenoi (apo "tritokosmikes" xwres) pou erxontai stin Ellada? Gamata, e? Telos pantwn, den xreiazete na eisai kolitos tou Bush gia na thes na pas Ameriki. Gi'aftous pou den xeroun exei kai kati liga thetika afti h xwra. ξερω μονο ενα πραγμα οτι εδω μπορει να περνανε πολυ καλυτερα απο εκει πρωτον επειδη εδω αμα πας στο νοσοκομειο ο ξενος εχει προτεραιοτητα και το εχω ζησει ενω εκει δεν κανουν διακρισεις σε αυτα εχεις προβλημα πας εσυ και οχι ο δηθεν τουριστας και στο κατω εδω δεν περναμε καλα οι ιδιοι οι ελληνες οι ξενοι θα περνανε? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ναι ρε μεγάλε έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις είναι η USA μαύρη και άραχνη, ενώ εδώ στην Ελλαδάρα μας είμαστε και γαμώ τα άτομα και έχουμε τις φοβερές κυβερνήσεις ενώ οι αμερικάνοι είναι ζώα απολίτιστα κλπ κλπ Έλεος με τον αντι-αμερικανισμό εδώ μέσα. Πόσο μου τη δίνει όταν μερικοί τα "χώνουν" στις ΗΠΑ κρίνοντας μόνο από όσα έχουν ακούσει/διαβάσει στις εφημερίδες/τηλεόραση/κλπ. Επίσης το σχόλιο του CostasV είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρο, τέτοια πράγματα προφανώς δε γίνονται Φιλαράκο, πήγαινε στις ΗΠΑ θα περάσεις γαμάτα και άσε τους άλλους "έξυπνους" να λένε ότι λένε...μέχρι να πάνει και αυτοί εκεί κάποια στιγμή οπότε σύντομα θα αναθεωρήσουν. Τώρα, για τη βίζα πήγαινε στο http://www.usembassy.gr και δες για non-immigrant visa. Τα λέει πολύ αναλυτικά για το τι πρέπει να κάνεις και πως. Τώρα, όσον αφορά τις πληοροφορίες για τον τόπο ακριβούς διαμονής κλπ κλπ ε εντάξει δεν πάμε στην ΕΕ, στις περισσότερες χώρες που βγάζεις visa ίδια είναι... Α, και κάτι άλλο. Αν σας τη δίνει που θέλουμε visa για τις ΗΠΑ μη βρίζετε τους αμερικάνους, αλλά τους δικούς μας εδώ που τα διαβατήρια δεν τα εκδίδει το υπουργείο δημοσίας τάξης, όπως σε ΟΛΕΣ τις άλλες χώρες της ΕΕ, με αποτέλεσμα αυτοί να μην χρειάζονται βίζα προς τις ΗΠΑ, εμείς όμως ναι. Καλά χαλάρωσε δεν τη θίξαμε τη Μέκκα της δημοκρατίας (και του patriot act για να μην ξεχνιόμαστε). Ξέχασες μόνο να μας πεις για τα βιομετρικά δεδομένα που πρέπει να στέλνουμε για να πάμε. Και αυτό φυσικά ισχύει και για άλλες χώρες της ΕΕ ανεξάρτητα από το ποιός εκδίδει τα διαβατήρια. Υπάρχει άλλη χώρα πολιτισμένη που να έχει τέτοιες απαιτήσεις ελέγχου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Επίσης το σχόλιο του CostasV είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρο, τέτοια πράγματα προφανώς δε γίνονται Ένα μεγάλο ποστ χάθηκε, οπότε θα αρκεστουμε στα Bullets -Άκυρα πράγματα δε συνηθίζω να γράφω, στο λινκ που έδωσες υπάρχει η φόρμα που συμπληρώνουν οι υποψήφιοι ταξιδιώτες, εκεί είναι και οι ερωτήσεις για ιερόδουλες και προαγωγούς -Έχω πάει δυο φορές στις ΗΠΑ, τη δεύτερη πέταγα για Ευρώπη λίγες ώρες πριν πέσουν οι πύργοι. Τότε η διαδικασία ήταν απλά γελοία, σήμερα είναι προσβλητική. - Στο διάστημα αυτό μέτρα που έχουν πάρει οι Αμερικανοί είναι το να βγάζεις τα παπούτσια σου πριν περάσεις τον ανιχνευτή μετάλλων στο gate τους, να δίνεις δακτυλικά αποτυπώματα και το να μη κουνιέσαι μια ώρα πριν τη προσγείωση αν πετάς για Ουάσιγκτον. -Επίσης πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για 2ωρη τουλάχιστον αναμονή πριν βγεις από το αεροδρόμιο λόγω των ελέγχων τους -Η πολιτική απέναντι σε νεαρές, όμορφες και ανύπαντρες χωρίς καλή δουλειά κοπέλες είναι δεδομένη. Δε θέλουν η κάθε ξένη να πηγαίνει εκεί και να παντρεύεται. [ - Πάντως μας έχουν υποσχεθεί πως από του χρόνου που θα βγάζουμε τα διαβατήρια μας σύμφωνα με τις διαταγές τους θα καταργήσουνε η βίζα Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Παιδες, αυτα που αναφερονται ισχυουν σε μεγαλο βαθμο. Το 1996 που πηρα τουριστικη βιζα ηταν διαδικασια της πλακας. Τους εδειξα το χαρτι οτι ημουν φοιτητης, κατι αλλα χαρτια ιδιοκτησιας και λογαριασμων τραπεζης και με ρωτησαν γιατι θες να πας αμερικη και τους ειπα για τουρισμο (Μαιαμι, Νεα Υορκη κλπ). 5 χρονια βιζα μου δωσανε. Α, και την ιδια μερα επερνε βιζα και η Γωγω Μαστροκώστα, καλη γκομενα ηταν τοτε (τωρα ειναι σαν ντραγκ κουιν). Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Τωρα η διαδικασια ειναι η ιδια παλι δηλ χρειαζονται τα ιδια χαρτια αλλα οι ερωτησεις ειναι πολυ περισσοτερες και η πιεση απο αυτους μεγαλη (μηπως σπασεις κλπ). Δουλευει ως εξης: αν εισαι ανεργος και δεν εχεις κατι να σε δενει με την χωρα που μενεις (πχ φοιτητης, οικογενειακη επιχειρηση κλπ) δεν περνεις τουριστικη βιζα αφου εχουν πολυ κοσμο που την αραζει εκει μολις φθασει (ατιμη Νεα Υορκη, too good to be true). Τελεια και παυλα. Απο εκει και περα κρατας την ψυχραιμια σου και εισαι ευγενικο με αυτους και απαντας μονο αν σε ρωτανε. Και να καταργηθουν οι βιζες θα εχετε την ιδια αντιμετωπιση μολις φθασετε στο JFK και ισως να ειναι χειροτερα γιατι αν δεν τους αρεσεις μπορουν να σε συλαβουν (χειροτερη περιπτωση) ή να σε στειλουν πισω (καλυτερη περιπτωση). Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 kala entaxei pes tus...pu mas kanun mexri k somatiko elenxo mhn po pou...sovara milao...brosta mu sthn oura eixan parei mia gynaika gyro sta 35-40 k otan thn xabaeida mesa sto aeroplano mu eipe oti mexri k sxedon tsitsidi thn afhsan(pu leei o logos) prokeimenou na tis kanun ton aparaitito somatiko elenxo... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Παίδες αυτό είχε συμβεί σε μένα όταν ταξίδευα για ΗΠΑ το '98 όχι στις ΗΠΑ (εκεί έκαναν ένα απλό έλεγχο των χειραποσκευών) αλλά στο Schiphol του Amsterdam (ερωτήσεις, αν δεν έπειθες 2ο σετ ερωτήσεων από τον υπεύθυνο ασφαλείας, και αν δεν επειθες ούτε αυτόν περνουσες από εξονυχιστικό έλεγχο σωματικό και χειραποσκευών. Η διαδικασία για την Visa ήταν απλή. Συμπλήρωσα ένα έντυπο στο αεροπλάνο, καθοδόν προς τις ΗΠΑ, μου το σφραγίσανε στον έλγχο διαβατηρίων και μπήκα κανονικά στη χώρα. Λεπτομέρεια: Ταξίδευα με Αγγλικό διαβατήριο Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ξερει κανεις ποσο θελει η βιζα για να εκδοθει?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trickybanana Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 http://travel.state.gov/visa/temp/wait/tempvisitors_wait_result.php?post=Athens&x=93&y=20 mhn agxwnesai. an proskomiseis ola ta dikaiologhtika pou zhtane, 8a pareis thn polypo8hth B1/B2 visa. Παράθεση If you can't be strong, then try to be smart... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ευχαριστω για το λινκ. Ελπιζω να κανουν οσο λεει. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Σκέφτομαι πρίν απο τα Χριστούγεννα να πάω διακοπές στην Αμερική και έχω ορισμένες απορίες σχετικά με τις μεταφορές με το αεροπλάνο και το τελωνείο. α)Αν κατάλαβα καλά με τα νέα μέτρα που ισχύουν, ως χειραποσκευή δεν μπορείς να πάρεις τίποτα μαζί σου μέσα στο αεροπλάνο, σωστά; β)Στις αποσκευές, υπάρχει πρόβλημα στην μεταφορά υγρών ή παχύρρευστων; Για παράδειγμα, κολόνιες, οδοντόκρεμες, ζελέ για τα μαλλιά, κρέμες, κτλ;;; Μπορείς να τα μεταφέρεις κανονικά; γ)Στο αεροδρόμιο εδώ στην Ελλάδα θα περάσω απο τελωνείο ή στη Αμερική, κατά την αναχώρηση; Οι μόνες ηλεκτρονικές συσκευές που θα έχω μαζί μου είναι το κινητό και η ψηφιακή. Προφανώς αυτά θα πρέπει να δηλωθούν, έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να δηλώσω(πχ ρούχα); δ)Επιστρέφοντας απο Αμερική στην Ελλάδα, περνάω πάλι απο το τελωνείο εδώ στην Ελλάδα ή στην Αμερική; Ότι αντικείμενο ή συσκευή έχω αγοράσει απο Αμερική, λογικά θα φορολογηθεί, έτσι; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει στα παραπάνω, για να μην ψάχνομαι την τελευταία στιγμή.:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 σύμφωνα με όλα αυτα που είπατε ρε παιδιά δηλαδή αν υπάρχει συγγενης πχ αδερφός της μητέρας σου που είναι μέσα για τρομοκρατική οργάνωση δεν σου δίνουν βίζα ? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 ακουσα στη νετ τις προαλες οτι πια δεν θα χρειαζομαστε βιζα για αμερικη.βεβαια δεν ξερω απο ποτε θα ισχυσει αυτο αλλα οποιος ενδιαφερεται να ταξιδεψει αξιζει να το ψαξει!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts