_NikitaS_ Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) 5 ώρες πριν, atsoubi said: Καλησπέρα στο φόρουμ, έχει κανείς πρόβλημα με drop calls μετά το τελευταίο update? Δεν είχα κανένα θέμα 1.5+ χρόνο τώρα και ξαφνικά δε μπορω να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο. Ενημερωτικά έχω 2 sim, μια φυσική Βελγίου(δεν έχω κανένα θέμα με αυτή) και μια esim COSMOTE. Ενώ εμφανίζει το εικονίδιο του VOLTE στην κλήση μέσω COSMOTE και το IMS είναι registered, η κλήση κόβεται κοντά στα 30s με 1min κάθε φορά. Έψαξα να βρω εάν υπάρχει κάποιο αναγνωρισμένο bug αλλά δε βρήκα κάτι. Έχω κάνει reset network settings και δοκίμασα το pixel IMS που μου είχε λύσει το ίδιο πρόβλημα στο 6pro, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ, Μιχάλης Όχι εγώ δεν έχω κάποιο θέμα (και έχω στο νούμερο και εγώ). Μια φορά που γινόταν το ίδιο πριν καιρό μάλλον ήταν θέμα κεραίας. Μόλις άλλαξα γειτονιά δεν μου ξανασυνεβει. Δοκίμασε να βάλεις λειτουργία πτήσης και άνοιξε το wifi σου μόνο και να μιλήσεις με wifi calling. Αν εκεί δεν έχει θέμα μάλλον έχει η κεραία. Edited 16 Μαρτίου by _NikitaS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Εγώ ένα περίεργο που έχω είναι όταν έχω την αγγλική esim ενεργή για δεδομένα στην Ελλάδα μου αλλάζει κάτι στιγμές σε ώρα Αγγλίας,δηλαδή πάει 2 ώρες πίσω.Aυτό γίνεται πρώτη φορά στα 7 χρόνια που έχω αγγλική σιμ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsoubi Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) Σε airplane mode μου βγάζει διαθέσιμη μόνο τη βελγική για Wifi calling, αν και έχω ενεργη την επιλογή στη COSMOTE και προεπιλεγμένη κλήση πρώτα μέσω wifi. Η επαναφορά network settings δε βοηθάει. Σχετικά με τις κεραίες δε νομίζω ότι επηρεάζει γιατι μου το κάνει και στο roaming και έχω διαλέξει όλους τους διαθέσιμους παρόχους. Βρήκα αυτό στο σάιτ της COSMOTE : "Το VoWiFi είναι ενεργοποιημένο στους επισκέπτες, κατόχων ξένων δικτύων κινητής στην Ελλάδα αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο σε συνδρομητές COSMOTE TELEKOM που βρίσκονται στο εξωτερικό." Άρα δε μπορώ να το δοκιμάσω εκτός Ελλάδας. Μου φαίνεται περίεργο το ότι κόβονται με το volte, φαίνεται ενεργοποιημένο κατά τη κλήση. Edited 17 Μαρτίου by atsoubi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsoubi Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου On 17/3/2026 at 7:02 ΜΜ, atsoubi said: Σε airplane mode μου βγάζει διαθέσιμη μόνο τη βελγική για Wifi calling, αν και έχω ενεργη την επιλογή στη COSMOTE και προεπιλεγμένη κλήση πρώτα μέσω wifi. Η επαναφορά network settings δε βοηθάει. Σχετικά με τις κεραίες δε νομίζω ότι επηρεάζει γιατι μου το κάνει και στο roaming και έχω διαλέξει όλους τους διαθέσιμους παρόχους. Βρήκα αυτό στο σάιτ της COSMOTE : "Το VoWiFi είναι ενεργοποιημένο στους επισκέπτες, κατόχων ξένων δικτύων κινητής στην Ελλάδα αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο σε συνδρομητές COSMOTE TELEKOM που βρίσκονται στο εξωτερικό." Άρα δε μπορώ να το δοκιμάσω εκτός Ελλάδας. Μου φαίνεται περίεργο το ότι κόβονται με το volte, φαίνεται ενεργοποιημένο κατά τη κλήση. Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, για εμένα δείχνει να δουλεύει με απενεργοποιημένο το VoWIFI. Πλέον οι κλήσεις δε κόβονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Ξέρετε αν υπάρχει επίσημο service(ή κάποιος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης) για αντικατάσταση μπαταρίας εντός εγγύησης; Είμαι στους 15 μήνες τωρα και γενικά η απόδοση ειναι φθίνουσα. Φταίει βέβαια και το σημείο που είμαι γιατι το σήμα είναι ανεπαρκές, αλλά το είχα με όλα τα κινητά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostl Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Καλημέρα σε όλους, Μήπως έχετε παρατηρήσει τελευταία η κάμερα να βγάζει χειρότερες φωτό, κυρίως στα πρόσωπα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts