bardull Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα κρατήσω 2η χρόνια το ίδιο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Εδω με το 8 pro και πάμε τέλεια! Να πανε όλα καλά σε κανα 3αρι χρόνια θα μου μπει η σκέψη πάλι για αλλαγή! Οι φωτογραφίες ειναι τέλειες! 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Που μπορούμε να το βρούμε παιδιά; Σκέφτομαι να αλλάξω το a52s και θέλω να να πάρω το 9 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 2 ώρες πριν, rebelos2019 said: Που μπορούμε να το βρούμε παιδιά; Σκέφτομαι να αλλάξω το a52s και θέλω να να πάρω το 9 pro. Plaisio, amazon, skroutz, best price, shopflix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Απο υγεία μπαταρίας πως πάτε;Εγώ είδα πριν λίγες μέρες ότι έπεσε στο 99%. η χωρητικότητα.Εχει κλείσει 11 μήνες χρήσης και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Και για το τελευταίο update αντιγράφω αυτά που έγραψα στο απλό 9αρι Kαι εμένα μου αρέσει το νέο look.Ισως έγινε και πιο έντονη η ανάδραση στο πάτημα αλλά και ο ήχος της.Για την μπαταρία επιτέλους έβαλαν το ποσοστό μέσα στο εικονίδιο ,πρέπει να πιάνει συνολικά τον ιδιο χώρο με πριν που ήταν ξεχωριστά. σε δίκαρτο με wifi με ψιλομπερδευει η ένταση για το σήμα για τις sim που το έκαναν πάνω κάτω.Πόσο τέλειο θα ήταν κάθε σιμ να έχει στην ένταση το δικό της χρώμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 🤨 χμ 🤔 βλέπω όλους να βουτάνε στην έκδοση eSIM εσείς τί λέτε … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 51 minutes ago, xabos said: 🤨 χμ 🤔 βλέπω όλους να βουτάνε στην έκδοση eSIM εσείς τί λέτε … Εγώ λέω ότι δεν καταλαβαίνω τι βλέπω και γιατί το βλέπω εδώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) Η έκδοση με eSIM … έχει πάντα μεγαλύτερη χωρητικότητα ουπς… λάθος νήμα …. ας το αφαιρέσουν οι moderators… Edited September 8, 2025 by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Έτσι από περιέργεια πόσο κρατάει η μπαταρία με USB tethering; Χτες με έπιασε το πειρατικό μου και ενεργοποίησα μια συνδρομή USENET. Από της 18:30 μέχρι τις 23:30 κατέβαζα flat με Cosmote 5G στα 35-40MB/sec. Χάλασα 75% μπαταρία και το κινητό ήταν συνδεδεμένο σε απλή USB και όχι τις "ενισχυμένες" που έχουν κάποιες μητρικές. On 31/8/2025 at 12:54 ΜΜ, bardull said: Πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα κρατήσω 2η χρόνια το ίδιο κινητο Θα αλλάξω μόνο με το fold στο μέλλον αν έχει καλή τιμή. Όχι το 10 αλλά κάποιο μεταγενέστερο. 6 μήνες και το μόνο παράπονο που έχω είναι λίγο η αργή εγκατάσταση εφαρμογών. Θα ήθελα να είναι πιο γρήγορο εκεί. Κάνει μπαμ ότι είναι αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 15 ώρες πριν, tiffany said: Έτσι από περιέργεια πόσο κρατάει η μπαταρία με USB tethering; Χτες με έπιασε το πειρατικό μου και ενεργοποίησα μια συνδρομή USENET. Από της 18:30 μέχρι τις 23:30 κατέβαζα flat με Cosmote 5G στα 35-40MB/sec. Χάλασα 75% μπαταρία και το κινητό ήταν συνδεδεμένο σε απλή USB και όχι τις "ενισχυμένες" που έχουν κάποιες μητρικές. Θα αλλάξω μόνο με το fold στο μέλλον αν έχει καλή τιμή. Όχι το 10 αλλά κάποιο μεταγενέστερο. 6 μήνες και το μόνο παράπονο που έχω είναι λίγο η αργή εγκατάσταση εφαρμογών. Θα ήθελα να είναι πιο γρήγορο εκεί. Κάνει μπαμ ότι είναι αργό. Σοβαρά; Σε μένα γίνονται αστραπιαία! Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 5 ώρες πριν, il_tifosi said: Σοβαρά; Σε μένα γίνονται αστραπιαία! Κάνει αρκετά δευτερόλεπτα η κάθε αναβάθμιση. Πχ μόλις τώρα αναβάθμισε τον chrome και έκανε σχεδόν 10" από το 100% του κατεβάσματος. Γενικά μου δίνει την εντύπωση ότι οι μαζικές αναβαθμίσεις που έχει ενεργοποιήσει η Google τα τελευταία χρόνια κάπου χωλαίνουν. Κάπου είχα διαβάσει ότι όντως υστερεί από τον ανταγωνισμό. Έτσι για την αναφορά το iPad 9ης γενιάς που έχω μόλις αναβάθμισε το FB και έκανε μόλις 5" από το 100% του κατεβάσματος. Ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά λειτουργικά αλλά η διαφορά είναι εμφανής και μάλιστα όταν η μια συσκευή είναι "παλιά" και όχι "ναυαρχίδα". Οι εφαρμογές σύμφωνα με τα λειτουργικά ήταν 36MB ο chrome και 360 το FB. Δεκαπλάσιο μέγεθος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisse Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 καλησπερα, ειχα το oneplus 13 απο κινα, μετα απο ρουτ και λαθος δικό μου το μπρικαρα. Οπότε ειμαι σε δίλημμα. Βρισκω το pixel 9 pro xl και το one plus 13 (ευρωπαικο αυτη τη φορα) μεταχειρισμενα σε ιδια τιμή. Ποιο θα προτείνατε ; Επίσης έχει ακουστει αν το 9 pro θα παρει τις καινοντομιες που εχει το 10ρι στη φωτογραφια όπως το 100 επι ζοομ με ai και τις οδηγιες στην φωτογραφια; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 18 ώρες πριν, krisse said: καλησπερα, ειχα το oneplus 13 απο κινα, μετα απο ρουτ και λαθος δικό μου το μπρικαρα. Οπότε ειμαι σε δίλημμα. Βρισκω το pixel 9 pro xl και το one plus 13 (ευρωπαικο αυτη τη φορα) μεταχειρισμενα σε ιδια τιμή. Ποιο θα προτείνατε ; Επίσης έχει ακουστει αν το 9 pro θα παρει τις καινοντομιες που εχει το 10ρι στη φωτογραφια όπως το 100 επι ζοομ με ai και τις οδηγιες στην φωτογραφια; ευχαριστω Ελπίζουμε οτι θα πάρει. Απλά η ιστορία δείχνει ότι αν πάρει, δε θα πάρει όλες τις δυνατότητες. Και ότι πάρει θα το πάρει μετά από καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 (edited) On 19/9/2025 at 8:50 ΜΜ, krisse said: καλησπερα, ειχα το oneplus 13 απο κινα, μετα απο ρουτ και λαθος δικό μου το μπρικαρα. Οπότε ειμαι σε δίλημμα. Βρισκω το pixel 9 pro xl και το one plus 13 (ευρωπαικο αυτη τη φορα) μεταχειρισμενα σε ιδια τιμή. Ποιο θα προτείνατε ; Επίσης έχει ακουστει αν το 9 pro θα παρει τις καινοντομιες που εχει το 10ρι στη φωτογραφια όπως το 100 επι ζοομ με ai και τις οδηγιες στην φωτογραφια; ευχαριστω Δεν είχα ποτέ ΟnePlus, αλλά είναι η εταιρεία που σκέφτομαι να πάω αν φύγω ποτέ από τα Pixel (που τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει στάσιμα και ασχολούνται μόνο με το ΑΙ, χωρίς καινοτομίες, γίνονται όλο και πιο ακριβά και πολλές λειτουργίες δεν τις δίνουν εκτός ΗΠΑ). Δυστυχώς όμως και παρότι οι κάμερες στις περισσότερες εταιρείες είναι πλέον εξαιρετικές, τα OnePlue συνεχίζουν να υστερούν εκεί. Αν η κάμερα είναι σημαντική για σένα τότε προχώρα σε Pixel. Αλλιώς δεν έχει πολύ νόημα νομίζω. Edited September 20, 2025 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 10 ώρες πριν, Sotnem said: Δεν είχα ποτέ ΟnePlus, αλλά είναι η εταιρεία που σκέφτομαι να πάω αν φύγω ποτέ από τα Pixel (που τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει στάσιμα και ασχολούνται μόνο με το ΑΙ, χωρίς καινοτομίες, γίνονται όλο και πιο ακριβά και πολλές λειτουργίες δεν τις δίνουν εκτός ΗΠΑ). Δυστυχώς όμως και παρότι οι κάμερες στις περισσότερες εταιρείες είναι πλέον εξαιρετικές, τα OnePlue συνεχίζουν να υστερούν εκεί. Αν η κάμερα είναι σημαντική για σένα τότε προχώρα σε Pixel. Αλλιώς δεν έχει πολύ νόημα νομίζω. Πλεον με μια gcam ειναι στα ίδια επίπεδα με τα pixel.Για το θεμα τιμολόγησης έχεις απόλυτο δίκιο και για το στάσιμο στάδιο.Πιστευω οτι με το pixel 5 κάτι είδε η Google που εμείς δεν είδαμε! Γενικά το p8p το πήρα 644€ με 39α απο πλαίσιο οταν το είχε στα 800€ το 256! Για μένα αυτή θα έπρεπε να είναι και κανονική τιμή του τότε. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 Το πήρα τον Μάιο απο το Πλαίσιο και η χρήση του ειναι πολυ χαλαρή, και με έκπληξη είδα οτι η υγεία μπαταρίας εχει φτάσει στο 98%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 Θα πάρει 100x zoom το pixel 9 pro xl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 14 ώρες πριν, jimlost said: Το πήρα τον Μάιο απο το Πλαίσιο και η χρήση του ειναι πολυ χαλαρή, και με έκπληξη είδα οτι η υγεία μπαταρίας εχει φτάσει στο 98%... Το έχω ένα χρόνο,παρά 10 μέρες,και μου έδειξε υγεία 99% αρχές του μήνα.Στο battery info (settings-about phone-battery information) πότε σου δείχνει ημερομηνία κατασκευής και πρώτης χρήσης;Επίσης πόσους κύκλους φόρτισης σου έχει;Εμένα λέει 151 κύκλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 11 ώρες πριν, bill33 said: Το έχω ένα χρόνο,παρά 10 μέρες,και μου έδειξε υγεία 99% αρχές του μήνα.Στο battery info (settings-about phone-battery information) πότε σου δείχνει ημερομηνία κατασκευής και πρώτης χρήσης;Επίσης πόσους κύκλους φόρτισης σου έχει;Εμένα λέει 151 κύκλους. Ημερομηνία κατασκευής 19/11/24 Ημερομηνία πρωτης χρήσης 27/5/25 Πληθως κύκλων 33 Εδώ να πω οτι το φορτίζω 20-80%. Ίσως αυτό ειναι ένα μείον δεν ξερω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 13 ώρες πριν, jimlost said: Ημερομηνία κατασκευής 19/11/24 Ημερομηνία πρωτης χρήσης 27/5/25 Πληθως κύκλων 33 Εδώ να πω οτι το φορτίζω 20-80%. Ίσως αυτό ειναι ένα μείον δεν ξερω... Εγω το έχω να φορτίζει πλήρως το βράδυ,φορτίζει μέχρι 80% κανονικά και μετά ξεκινάει για το υπόλοιπο 20% κανά δύο ωρες πριν το ξυπνητήρι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι είναι καλύτερο. Να το φορτίζεις μέχρι το 100%,η το 20-80%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 13 ώρες πριν, jimlost said: Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι είναι καλύτερο. Να το φορτίζεις μέχρι το 100%,η το 20-80%. Για εμένα είναι ένα ρημάδι κινητό. ΟΚ ακριβό αλλά όχι απαγορευτικό. Το φορτίζω στο 100% για να το δουλεύω ΕΓΩ όπως θέλω και όχι αυτό. Δε θα προσθέσω ένα επιπλέον άγχος στον εαυτό μου. Να πω ότι είναι αυτοκίνητο που κοστίζει τουλάχιστον 30.000€ και η μπαταρία έχει ένα σεβαστό κόστος ΟΚ. Εκεί να το προσέξω γιατί δεν είναι απλή η αγορά τους. Αλλά στο κινητό; Που πολλές φορές δεν τα κρατάμε δεύτερο και τρίτο χρόνο; Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το αρχικό OP Nord. 2 κάρτες και όλα ανοιχτά. Το κράτησα 4,5 χρόνια. Δε με απασχόλησε ΠΟΤΕ η αυτονομία. Ναι ήταν ολίγον χάλια αλλά αυτό συνέβαινε από την πρώτη μέρα. Όμως όταν πέρυσι καταργήθηκε το φοιτητικό νούμερο που είχα σαν δεύτερο και το πέταξα το κινητό πήρε ανάσα. Έτσι και τώρα. Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά μπορείς να κλείσεις κάτι μέχρι να αγοράσεις κάτι καινούριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 On 23/9/2025 at 9:52 ΜΜ, jimlost said: Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι είναι καλύτερο. Να το φορτίζεις μέχρι το 100%,η το 20-80%. Το καλύτερο είναι να μην το αφήνεις να αδειάζει πολύ. Δηλαδή το 20 να είναι το απόλυτο όριο. Και θεωρητικά μέχρι 80 ειναι πιο καλό. Προσωπικά δεν το αφήνω να αδειάσει αλλά δεν γίνεται να μη φορτίζω πλήρως όταν φεύγω. Είναι δηλαδή εντελώς αντιπαραγωγικό να μην έχεις πλήρη φόρτιση και να ξεκινάς τη μέρα σου από το 80. Το καλό με τα Pixel είναι ότι λόγω της αργής τους φόρτισης και του adaptive charging προστατεύουν καλύτερα την μπαταρία. Δηλαδή κάθε φόρτιση δεν επιβαρύνει τόσο τη γενικότερη ζωή της μπαταρίας. Το κακό είναι ότι έχουν βγάλει θέματα και γι' αυτό επιβάλλουν αυτό το πράγμα σε παλιότερες σειρές, κόβοντας μπαταρία με τα updates, κάτι απαράδεκτο. Και άντε πας, να το κάνεις για παλιότερες σειρές που κάτι έτυχε, το δέχομαι. Να βγάζεις καινούρια συσκευή και να λες φόρα παρτίδα ότι μετά από 200 κύκλους θα μειώσεις τη ζωή της μπαταρίας είναι απαράδεκτο: https://www.androidauthority.com/google-pixel-10-battery-health-assistance-3585863/ Είναι από τους λόγους που δεν νομίζω να πάρω το 10 σύντομα (αν δεν πέσει πολύ η τιμή του) και σκέφτομαι για πρώτη φορά να μην αλλάξω στα 2 χρόνια συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Εγώ απο το '18 έχω Pixel... Το πρώτο XL/3XL/4XL/6/6Pro/8Pro και Τώρα 9Pro... Πιο παλιά ειχα S/Note σαν κυρία συσκευή και Nexus/iphone σαν δεύτερη,ανάλογα τα κέφια... Ειναι,η πρωτη φορά που σκέφτομαι μια αλλαγή με S25 ultra...Η μπαταρία του με εχει λίγο ξενερώσει όπως και το καλοκαίρι το μήνυμα όταν ανοίγα κάμερα οτι λόγο θερμοκρασίας το ζουμ δεν ειναι διαθέσιμο... Μετά απο 4 μήνες ειναι πιστεύω απαράδεκτο να χάσει 2% και,μάλιστα με πολυ χαλαρή χρηση όπως είπα... Βασικά ακόμα ειμαι σε σκέψεις... Ίσως φοβάμαι οτι θα χάσω σε κάμερα λίγο.Η κάμερα ειναι βασική για.την δουλειά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Ερώτηση για τον νέο dialer. Στο σπίτι μου αρέσει να χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση. Δυστυχώς το κουμπί μου σπάει τα νεύρα. Δεν πιάνει σχεδόν ποτέ. Πατάω, πατάω και κάνει πόση ώρα. Τα άλλα κουμπιά δουλεύουν μια χαρά και φυσικά η οθόνη δουλεύει σε εκείνο το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts