Jump to content

Samsung Galaxy Watch7/Ultra

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, pazu said:

Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση. Έχω βάλει στο κινητό στις ρουτίνες όταν ανοίγω το Google wallet να ανοίγει αυτόματα και το NFC ώστε να πληρώνω γρηγορότερα χωρίς περιττές ενέργειες, και όταν κλείνω το wallet να κλείνει και το NFC .Πώς μπορώ να κάνω το ίδιο με το ρολόι; Να προσθέσω δλδ σε αυτήν την ρουτίνα και το ρολόι ώστε όταν ανοίγω το wallet να ανοίγει αυτόματα και το NFC και όταν το κλείνω να κλείνει το NFC .

Καλή ιδέα, ναι θα το ήθελα και εγώ 

22 ώρες πριν, alex61 said:

Καλή ιδέα, ναι θα το ήθελα και εγώ 

Στο κινητό δεν χρειάζεται να ανοίγειςτο wallet. Απλά ανοίγεις το nfs.

Στο ρολόι όμως πρέπει να εχεις ανοικτό το nfs και να ανοίγεις το wallet 

1 minute ago, pchrono said:

Στο κινητό δεν χρειάζεται να ανοίγειςτο wallet. Απλά ανοίγεις το nfs.

Στο ρολόι όμως πρέπει να εχεις ανοικτό το nfs και να ανοίγεις το wallet 

Εγώ έχω βάλει με το πάτημα δύο φορές στο κεντρικό κουμπί να ανοίγει το wallet και επειδή έχω κάνει στις ρουτίνες όταν ανοίγει το wallet να ανοίγει και το NFC και όταν κλείνω το wallet να κλείνει και το NFC. Οπότε όταν είμαι κάπου και θέλω να πληρώσω απλά κάνω διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί και είμαι έτοιμος να πληρώσω. Και όταν κλείσω το wallet κλείνει αυτόματα και το NFC. Όμως υποτίθεται ότι στο ρολόι έχω επιλέξει να συγχρονίζουν οι ρουτίνες του κινητού με το ρολόι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν υπάρχει τρόπος να γίνεται το ίδιο στο ρολόι όπως και στο κινητό. Το κάνω αυτό και για να πληρώνω πιο γρήγορα και για να μην έχω μόνιμα ανοιχτό το NFC και τρώει μπαταρία και για να μην με χρεώσει κανένας μέσα σε κανένα λεωφορείο.

Καλησπερα παιδια.

Εχω το 7 ultra και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.

Αν μπορω να μεταφερω τον αριθμο απο το κινητο μου στο ρολοι και συγκεκριμενα θελω να αφησω για καποιες ωρες το τηλεφωνο μου (s23 ultra) στο service και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να χρησιμοποιησω τον αριθμο στο  ρολοι μου με καποιον τροπο.

1 minute ago, johnnybegood said:

Καλησπερα παιδια.

Εχω το 7 ultra και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.

Αν μπορω να μεταφερω τον αριθμο απο το κινητο μου στο ρολοι και συγκεκριμενα θελω να αφησω για καποιες ωρες το τηλεφωνο μου (s23 ultra) στο service και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να χρησιμοποιησω τον αριθμο στο  ρολοι μου με καποιον τροπο.

Αν ενεργοποιήσεις την esim ναι 

3 minutes ago, alex61 said:

Αν ενεργοποιήσεις την esim ναι 

Εννοεις τον ηδη αριθμο μου μπορω να τον μεταφερω στο ρολοι με αυτον τον τροπο? Στο τηλεφωνο μου εχω sim καρτα cosmote και οχι esim.

Οταν μπαινω στην εφαρμογη wear στα προγραμματα κινητης μπαινει σε ενα loop χωρις να γινεται τιποτα...

19 minutes ago, johnnybegood said:

Εννοεις τον ηδη αριθμο μου μπορω να τον μεταφερω στο ρολοι με αυτον τον τροπο? Στο τηλεφωνο μου εχω sim καρτα cosmote και οχι esim.

Οταν μπαινω στην εφαρμογη wear στα προγραμματα κινητης μπαινει σε ενα loop χωρις να γινεται τιποτα...

Ο παροχός σου (ΟΤΕ, VODAFONE) σου δίνει - ενεργοποιεί την esim σου. Googlαρε esim και δες 

On 28/5/2025 at 10:55 ΜΜ, johnnybegood said:

Όταν θέλεις να έχεις τον ίδιο αριθμό στο τηλέφωνο και στο ρολόι παίρνεις multysim και όχι esim που θα είναι ξεχωριστά για το ένα και το άλλο.  Αν έχεις απεριόριστα θα στο χρεώσουν 25 ευρώ έξτρα οι κλέφτες.  

Μια βοήθεια από κάποιον που έχει ξεκλειδώσει τις "επιλογές προγραμματιστή". Μπορεί να δει αν έχει κάποια επιλογή ενεργοποιημένη, διότι φοβάμαι ότι κατά το scrollάρισμα των επιλογών ενεργοποίησα κατα λάθος δύο από αυτές ("αυτόματη ενεργοποίηση wifi κατά τη φόρτιση" και "εξοικονόμηση μπαταρίας κινητής συσκευής"). Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να είναι ενεργοποιημένες έτσι κι αλλιώς, οπότε θέλω να το τσεκάρω με κάποιον που δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

8 ώρες πριν, gsa1967 said:

ποτε θα βγει αναβαθμιση να κραταει 4 μερες?

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση εννοείται.  Μπορείς να πάρεις κάτι άλλο, που θα κάνει τα μισά από αυτό, και να σου κρατάει τόσες.  Ανάλογα τι θέλει κάποιος.  

με 499 το huawei ultimate και κανει και τα ιδια και ειναι ελευθερο.. το μονο που δεν εχει ειναι wallet και lte

3 ώρες πριν, Ermenegildo said:

με 499 το huawei ultimate και κανει και τα ιδια και ειναι ελευθερο.. το μονο που δεν εχει ειναι wallet και lte

499 και χωρίς πορτοφόλι και lte και φαντάζομαι χωρίς σειρήνα, χωρίς να σε γυρίζει πίσω αν χαθείς χωρίς εφαρμογές της Google.... είναι ευκαιρία η αγορά του.  Ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά και να κάνεις πλάκα.  

ειναι αναλογως τις προτεραιοτητες που βαζει ο καθενας μας.. εγω βαζω τo ECG και καποιες αλλες μετρησεις υγειας, εσυ βαλε την σειρινα που την ειχες και στα αλλα.... επειδη λοιπον ομως εχω τα φραγκα και τα εχω και τα δυο σου λεω οτι το χουα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο και δεν σου κανω καθολου πλακα.. ακου την σειρινα σου σφυραει...

9 ώρες πριν, costsa41 said:

499 και χωρίς πορτοφόλι και lte και φαντάζομαι χωρίς σειρήνα, χωρίς να σε γυρίζει πίσω αν χαθείς χωρίς εφαρμογές της Google.... είναι ευκαιρία η αγορά του.  Ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά και να κάνεις πλάκα.  

ειναι αναλογως τις προτεραιοτητες που βαζει ο καθενας μας.. εγω βαζω τo ECG και καποιες αλλες μετρησεις υγειας, εσυ βαλε την σειρινα που την ειχες και στα αλλα.... επειδη λοιπον ομως εχω τα φραγκα και τα εχω και τα δυο σου λεω οτι το χουα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο και δεν σου κανω καθολου πλακα.. ακου την σειρινα σου σφυραει...

Παιδιά δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση.ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει και ότι τον βολεύει περισσότερο. Όμως όποιος θέλει να πει την άποψη θα πρέπει να έχει δοκιμάσει και την άλλη μεριά (αυτό το λέω γενικά και δεν πάει για κανέναν προσωπικά). Η δικιά μου η άποψη είναι ότι καλά τα ρολόγια της Samsung αλλά χωρίς μπαταρία είναι απλά άχρηστα. Ξέρω ακούγεται άσχημο αλλά ναι για εμένα είναι ένα άχρηστο ρολόι και αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και μιλάω καθαρά για αυτό που θέλω εγώ και με βολεύει. Η δικιά μου η άποψη είναι ότι μου ταιριάζει η Huawei και θεωρώ ότι η Huawei είναι στην κορυφή και απλά οι άλλη ακολουθούν. Μάλλον προσπαθούν να ακολουθήσουν. Όμως όπως είπα και πριν είναι καθαρά δικιά μου άποψη. Θα μου πει κάποιος δεν μπορείς να πληρώσεις με το Huawei ρολόι σου. Εμένα δεν με νοιάζει όμως γιατί δεν είναι κάτι που χρησιμοποιώ. Έχω το Samsung ρολόι και έχω πληρώσει μόνο μια φορά έτσι για να δω εάν δουλεύει. Εάν μπαταρία δεν κρατάει τουλάχιστον 5 μέρες γεμάτες και να φορτίσω την 6 μέρα τότε εμένα δεν μου ταιριάζει. Εάν κάποιος θέλει να έχει όλα αυτά που έχει η Samsung και να φορτίζει κάθε δεύτερη μέρα και για αυτόν είναι οκ τότε έχει το ρολόι που του ταιριάζει! Αυτά από εμένα

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης δε θα άλλαζα ένα ρολόι με τις λειτουργίες του 7. Όλες τις εφαρμογές της Google,  να πληρώνω καθημερινά με αυτό,  να βλέπω τα email μου,  Όλες τις επαφές μου και όχι τις μισές,  Να υπάρχει το οικοσύστημα με ένα samsung τηλέφωνο με αρτηριακή πίεση κι ένα health όπως έχω τώρα.  Και να δώσω και 500 σε ένα ρολόι που κάνει τα μισά και λογικό είναι να κρατάει πιο πολλές ημέρες.  Αν ήταν για τις ημέρες έπαιρνα ένα απλό band κι έκανα τη δουλειά μου αν ήταν να μη χρησιμοποιώ τις λειτουργίες του wear os και να κρατάει 20 μέρες.... Η Apple οδηγεί την κούρσα στα ρολόγια κι αυτό όχι γιατί τα ρολόγια της κρατούν πολλές ημέρες αλλά για τις λειτουργίες που έχουν.  Αυτό θέλησε να κάνει και η Samsung για να κλείσει την ψαλίδα και έβαλε το λειτουργικό της Google και τα έχει καταφέρει.  

Edited by costsa41

2 ώρες πριν, costsa41 said:

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης δε θα άλλαζα ένα ρολόι με τις λειτουργίες του 7. Όλες τις εφαρμογές της Google,  να πληρώνω καθημερινά με αυτό,  να βλέπω τα email μου,  Όλες τις επαφές μου και όχι τις μισές,  Να υπάρχει το οικοσύστημα με ένα samsung τηλέφωνο με αρτηριακή πίεση κι ένα health όπως έχω τώρα.  Και να δώσω και 500 σε ένα ρολόι που κάνει τα μισά και λογικό είναι να κρατάει πιο πολλές ημέρες.  Αν ήταν για τις ημέρες έπαιρνα ένα απλό band κι έκανα τη δουλειά μου αν ήταν να μη χρησιμοποιώ τις λειτουργίες του wear os και να κρατάει 20 μέρες.... Η Apple οδηγεί την κούρσα στα ρολόγια κι αυτό όχι γιατί τα ρολόγια της κρατούν πολλές ημέρες αλλά για τις λειτουργίες που έχουν.  Αυτό θέλησε να κάνει και η Samsung για να κλείσει την ψαλίδα και έβαλε το λειτουργικό της Google και τα έχει καταφέρει.  

Είναι αυτό που είπα και πριν. Εάν εσύ έχεις ότι θέλεις τότε έχεις το καλύτερο ρολόι για εσένα . Όπως λένε και στο χωριό μου είσαι ο καλύτερος του χωριού! Στην δικιά μου περίπτωση με ενδιαφέρει το θέμα υγείας και να μπορώ να διαβάζω και να βλέπω τις κλήσεις στο ρολόι μου. Αν και με τα Huawei μπορείς να απαντήσεις στις κλήσεις και στα μηνύματα, εμένα δεν με ενδιαφέρει! Με ενδιαφέρει επίσης να με ειδοποιεί όταν φύγω και ξεχάσω το κινητό μου, το οποίο το έχει το Huawei. Μετά με ενδιαφέρει η μπαταρία η οποία με καλύπτει η Huawei.  Σαν παράδειγμα να πω ότι μόλις γύρισα σπίτι από ένα ραντεβού και έχω 13% μπαταρία γιατί δεν πρόλαβα να φορτίσω λόγο φόρτου. Ε αυτό μου την δίνει! Βγαίνω έξω και ζω με το άγχος να μην σβήσει το ρολόι μου. Να πω ότι τα τελευταία 6 χρόνια δεν έχω ακούσει κανένα από τα κινητά μου να χτυπάνε γιατί τα έχω μόνιμα συνδεμένα στο ρολόι που με ειδοποιεί με δόνηση. Για λόγους ψυχολογικούς δεν θέλω να ακούσω ξανά τον ήχο του κινητού μου γιατί με αγχωνει! Αυτό γιατί πήρα κακά μαντάτα κάποτε.  

Εβαλα καρτα esim cosmote στο ρολοι παω να επιχειρήσω κλήση απο το ρολόι και βγάζει μήνυμα "Μη εγραμμενο δικτυο".

Digital-Doctor.blogspot.gr

On 8/6/2025 at 12:25 ΠΜ, dimitrisOS said:

Εβαλα καρτα esim cosmote στο ρολοι παω να επιχειρήσω κλήση απο το ρολόι και βγάζει μήνυμα "Μη εγραμμενο δικτυο".

Γιααα πες, γιααα πες, ήθελα και εγώ να βάλω esim

Καλησπέρα σε όλους, 

Σχετικά νέος κάτοχος και εγώ. Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται στις ειδοποιήσεις να έχω μόνο ήχο και στις κλήσεις να έχω μόνο δόνηση?

On 11/6/2025 at 11:43 ΜΜ, dyannisb said:

Καλησπέρα σε όλους, 

Σχετικά νέος κάτοχος και εγώ. Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται στις ειδοποιήσεις να έχω μόνο ήχο και στις κλήσεις να έχω μόνο δόνηση?

Βάλε και τα 2 και στα 2 και για τις κλήσεις κατέβασε την ένταση τέρμα χαμηλά