Jump to content

OnePlus Nord 4

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με τις black Friday προσφορές, προμηνύεται μάχη να γίνει φέτος και ναι, ανυπομονώ κι εγώ να δω τι πρόκειται να γίνει στο Android στρατόπεδο, ο ανταγωνισμός έχει πάρει τα πάνω του και αυτό μόνο για καλό είναι....

• 4 weeks later...

Η έκδοση 12/256 έχει κατέβει στα 440€ στα σκρουτζομάγαζα... Τι λέτε αξίζει σε αυτά τα λεφτά; Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; 

• 3 weeks later...

Θά ήθελα νά ρωτήσω εάν κάποιος τό έχει αγοράσει εάν λειτουργεί τό volte στήν cosmote; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση. 

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν φορτιστής SUPER VOOC 100W που έχει  στο σάιτ, είναι ο  συμβατός με το Nord 4 και εκτελεί την ταχεία φόρτιση. Ευχαριστώ 

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παίδες.

Έχει wifi calling/volte το κινητό; Δεν είδα να αναφέρεται πουθενά κάτι.

Ευχαριστώ.

Εγω σκεφτομαι να το παρω,το εχει αγορασει κανεις να πει εντυπωσεις αξιζει;

19 ώρες πριν, chris1974 said:

Εγω σκεφτομαι να το παρω,το εχει αγορασει κανεις να πει εντυπωσεις αξιζει;

Και εγώ το σκέφτομαι αλλά θα περιμένω την black friday να δω τι θα παίξει....Από ότι έχω ψάξει δεν βλέπω ανταγωνιστή, αν δεν δίνεις το μεγαλύτερο βάρος στις κάμερες που μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (όχι πολύ καλύτερο) και δεν δίνεις και όλο το βάρος στις επιδόσεις (εδώ το poco f6 είναι καλύτερο) αλλά ψάχνεις μία ισορροπημένη συσκευή με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, κορυφαία υποστήριξη (4+2χρόνια) πολύ καλή μπαταρία και η τιμή από skroutz όχι τόσο φουσκωμένη πιά, κατά τη γνώμη μου είναι μία πολύ καλή και ασφαλής επιλογή!!

On 17/10/2024 at 1:05 ΠΜ, Novalis said:

Καλησπέρα παίδες.

Ευχαριστώ.

Εννοείται ότι έχει κανονικά, αυτό που δεν ξέρω είναι αν οι πάροχοι κινητής το έχουν στις λίστες τους.

On 29/9/2024 at 12:00 ΜΜ, tamp said:

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν φορτιστής SUPER VOOC 100W που έχει  στο σάιτ, είναι ο  συμβατός με το Nord 4 και εκτελεί την ταχεία φόρτιση. Ευχαριστώ 

Σωστά, απλά για να εκμεταλλευτείς την συνολική ισχύ όταν θέλεις να βάλει στην μία θύρα το κινητό, κουμπώνεις πάνω στην USB-C που δείχνει τον υπολογιστή, εκεί βγάζει η έξοδος τα πολλά watt. 

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

On 19/10/2024 at 12:23 ΜΜ, Nagata said:

Σωστά, απλά για να εκμεταλλευτείς την συνολική ισχύ όταν θέλεις να βάλει στην μία θύρα το κινητό, κουμπώνεις πάνω στην USB-C που δείχνει τον υπολογιστή, εκεί βγάζει η έξοδος τα πολλά watt. 

Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά πήρα τον φορτιστή και δοκίμασα τα πάντα απο πλευράς φόρτισης. Να πω εδώ στην θύρα c έχω το καλώδιο του φορτιστή και στην θύρα a έχω το καλώδιο που είχε μέσα το κινητό. Η διάφορες είναι ελάχιστες. 1 λεπτό περίπου. Καλό βράδυ 

On 17/10/2024 at 1:05 ΠΜ, Novalis said:

Καλησπέρα παίδες.

Ευχαριστώ.

On 24/9/2024 at 5:57 ΠΜ, rimike said:

Θά ήθελα νά ρωτήσω εάν κάποιος τό έχει αγοράσει εάν λειτουργεί τό volte στήν cosmote; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση. 

Το έχω απο το Σάββατο, έχει volte.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να ενεγοποιήσω το 5g στη cosmote sim γιατί δεν είναι πιστοποιημένο 5g μοντέλο της cosmote.

Ξέρει κανείς αν πάω σε κατάστημα αν μπορούν να την ενεργοποιήσουν αυτοί ? 

Edited by leros2004

44 minutes ago, leros2004 said:

Το έχω απο το Σάββατο, έχει volte.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να ενεγοποιήσω το 5g στη cosmote sim γιατί δεν είναι πιστοποιημένο 5g μοντέλο της cosmote.

Ξέρει κανείς αν πάω σε κατάστημα αν μπορούν να την ενεργοποιήσουν αυτοί ? 

Αν και δεν το ξέρω το θέμα, από ότι έχω παρακολουθήσει σε εδώ συζητήσεις μπορείς να ενεργοποιήσεις το 5G σε άλλη συμβατή συσκευή -αν έχει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο- Πρέπει να δουλέψει έτσι!

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολους!

Στο επισημο σαιτ της op βγηκαν black friday deals και σε bundles.

Το nord ce 4 lite μαζι με nord buds 3 pro και 80αρη φορτιστή βγαινει 289€.

Αξιζει να ασχοληθώ ή να κοιταξω καλυτερα το nord 4 που το 12/256 βγαινει 469 με δωρο τον 100ρη φορτιστη;

Ουσιαστικά η ερώτηση ειναι αν σε μια πολυ ανταγωνιστικη τιμη το ce 4 lite αξιζει σαν συσκευή ή το περιορίζουν τα 8gb ram σε συνδυασμό με τον snapdragon 695 οποτε καλυτερα 180 παραπανω και να παω στη σιγουρια του nord 4.

Συγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα δ βρηκα νημα για το ce 4 lite.

4 ώρες πριν, galakto said:

Καλησπερα σε ολους!

Στο επισημο σαιτ της op βγηκαν black friday deals και σε bundles.

Το nord ce 4 lite μαζι με nord buds 3 pro και 80αρη φορτιστή βγαινει 289€.

Αξιζει να ασχοληθώ ή να κοιταξω καλυτερα το nord 4 που το 12/256 βγαινει 469 με δωρο τον 100ρη φορτιστη;

Ουσιαστικά η ερώτηση ειναι αν σε μια πολυ ανταγωνιστικη τιμη το ce 4 lite αξιζει σαν συσκευή ή το περιορίζουν τα 8gb ram σε συνδυασμό με τον snapdragon 695 οποτε καλυτερα 180 παραπανω και να παω στη σιγουρια του nord 4.

Συγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα δ βρηκα νημα για το ce 4 lite.

Αν κρατάς τα τηλέφωνα χρόνια πήγαινε κατευθείαν σε Nord 4, γιά (τουλάχιστον) 6 χρόνια θα είσαι καλυμμένος!!! Αν τα κρατάς 1-2 χρόνια και δεν έχεις απαιτήσεις από το τηλέφωνο μπορεί να πας και για το nord ce 4 lite, Πάντως οι συσκευές είναι μέρα με τη νύχτα. καμία σχέση η μία με την άλλη.

52 minutes ago, geotzia said:

Αν κρατάς τα τηλέφωνα χρόνια πήγαινε κατευθείαν σε Nord 4, γιά (τουλάχιστον) 6 χρόνια θα είσαι καλυμμένος!!! Αν τα κρατάς 1-2 χρόνια και δεν έχεις απαιτήσεις από το τηλέφωνο μπορεί να πας και για το nord ce 4 lite, Πάντως οι συσκευές είναι μέρα με τη νύχτα. καμία σχέση η μία με την άλλη.

Κοιτα το 5t το κρατησα 4+ χρονια και αυτο γιατι μου εκαναν δωρο αλλο,αλλιως μαλλον ακομα θα το ειχα (οπως το εχει ακομα αυτος που του το εδωσα).
Αυτο που εχω τωρα το εχω 3 χρονια. Γενικα δλδ δεν τα αλλαζω συχνα γι’αυτο και αναφερθηκα στον συνδυασμο ram+επεξεργαστη του lite.

Το ξερω οτι δεν μπορουν να συγκριθουν σαν συσκευες. Αλλα λιγο το οτι αγοραζεις απο την op σε τιμη σχεδον οσο το σκρουτζ,λιγο οτι παιρνεις μαζι και τα buds, λιγο τα 180 εξτρα με εβαλαν σε σκεψεις.

Νεες προσφορες στο επισημο σαιτ της op.

Με promo code “BLACKFRIDAY2024” στο checkout εχουμε

Nord 4 16αρι στα 499€ με δωρο φορτιστη

Nord 4 12αρι στα 419€ με δωρο φορτιστη

Nord ce 4 lite στα 229€ με δωρο θηκη (Οι 80αριδες φορτιστες εξαντληθηκαν)

• 2 weeks later...

Υπάρχουν παράπονα πάντως στο Nord 4 για green line(πράσινες γραμμές θέμα οθόνης)και ότι ο Snap 7+gen3 υπολειτουργεί και δεν αποδίδει τα μέγιστα

https://community.oneplus.com/thread/1659658274531704834

https://community.oneplus.com/thread/1661323256042356742

14 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Υπάρχουν παράπονα πάντως στο Nord 4 για green line(πράσινες γραμμές θέμα οθόνης)και ότι ο Snap 7+gen3 υπολειτουργεί και δεν αποδίδει τα μέγιστα

https://community.oneplus.com/thread/1659658274531704834

https://community.oneplus.com/thread/1661323256042356742

Θέμα με πράσινες γραμμές έχουν αναφερθεί από όλες τις εταιρίες apple samsung κλπ όσο για τον επεξεργαστή δεν πιστεύω να μπορέσεις να το καταλάβεις στην καθημερινή χρήση αλλά σίγουρα φαίνεται στην μπαταρία... Προσωπικά προτιμώ την αυτονομία από το σκορ στο antutu. 

6 ώρες πριν, geotzia said:

όσο για τον επεξεργαστή δεν πιστεύω να μπορέσεις να το καταλάβεις στην καθημερινή χρήση αλλά σίγουρα φαίνεται στην μπαταρία... Προσωπικά προτιμώ την αυτονομία από το σκορ στο antutu. 

Το θέμα συμφορουμίτη είναι ότι και το Realme GT 6T έχει την ίδια μπαταρία και ίδιο τσιπακι, αλλά αποδίδει καλύτερα και σε επιδόσεις και σε αυτονομία, παρόλο που ειναι απο πλαστικό και όχι από μεταλλο(απαγωγή θερμότητας).

Thermal Throttling in regular mode - Realme GT 6T review CPU and GPU throttling tests - OnePlus Nord 4 review

Και δεν μιλάμε για μικρές διαφορές, αλλά για τεράστιες που κακοφαίνονται.

957652695_0E05BB89-B2C1-4AB9-9877-64F57273119E.thumb.png.473eaa56511820bbd50415043fbddfd5.png

Τα παραπάνω τα αναφέρω καθαρά ενημερωτικά φυσικά για όσους τα κοιτάνε αυτά.

Edited by Fulgore1

1 ώρα πριν, Fulgore1 said:

Το θέμα συμφορουμίτη είναι ότι και το Realme GT 6T έχει την ίδια μπαταρία και ίδιο τσιπακι, αλλά αποδίδει καλύτερα και σε επιδόσεις και σε αυτονομία, παρόλο που ειναι απο πλαστικό και όχι από μεταλλο(απαγωγή θερμότητας).

Thermal Throttling in regular mode - Realme GT 6T review CPU and GPU throttling tests - OnePlus Nord 4 review

Και δεν μιλάμε για μικρές διαφορές, αλλά για τεράστιες που κακοφαίνονται.

957652695_0E05BB89-B2C1-4AB9-9877-64F57273119E.thumb.png.473eaa56511820bbd50415043fbddfd5.png

Τα παραπάνω τα αναφέρω καθαρά ενημερωτικά φυσικά για όσους τα κοιτάνε αυτά.

Θα συμφωνήσω με αυτά που λές -μόνο ως προς την αυτονομία διαφωνώ- αλλά το θέμα είναι που δίνει ο καθένας το βάρος...αν παίζεις βαριά παιχνίδια πχ το Gt 6t είναι καλύτερη επιλογή (όπως και το Poco f6- ίσως καλύτερη) αν δίνεις το βάρος σε ποιότητα κατασκευής-μπαταρία-υποστήριξη(6 χρόνια) τότε το Nord 4 υπερέχει. Τι προτιμά ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.

PCMark test
The OnePlus Nord 4 ran the PC Mark battery test for over 16 hours, while the Realme GT 6T lasted nearly 13 hours in the same conditions.

https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-nord-4-vs-realme-gt-6t-battery-comparison/

Edited by geotzia

1 ώρα πριν, geotzia said:

Θα συμφωνήσω με αυτά που λές -μόνο ως προς την αυτονομία διαφωνώ- αλλά το θέμα είναι που δίνει ο καθένας το βάρος...αν παίζεις βαριά παιχνίδια πχ το Gt 6t είναι καλύτερη επιλογή (όπως και το Poco f6- ίσως καλύτερη) αν δίνεις το βάρος σε ποιότητα κατασκευής-μπαταρία-υποστήριξη(6 χρόνια) τότε το Nord 4 υπερέχει. Τι προτιμά ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.

PCMark test
The OnePlus Nord 4 ran the PC Mark battery test for over 16 hours, while the Realme GT 6T lasted nearly 13 hours in the same conditions.

https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-nord-4-vs-realme-gt-6t-battery-comparison/

Σχετικό είναι αυτό με την αυτονομία πχ το πιο πρόσφατο συγκριτικό video που βρήκα για αυτές τις 2 συσκευές.

1020009083_33E04569-9ADC-4633-B2D2-5E3F386280B3.thumb.png.1c4d98b48877428cb78c7554c2b8419f.png

Λογικό γιατί είπαμε και οι 2 συσκευές έχουν ιδια μπαταρία και επεξεργαστή και ίδια ανάλυση οθόνης.

Κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρεις περί που δίνει βάρος ο καθένας.

Παιδιά έχει κάποιος το εργαλείο? Γνώμες? Γενική συμπεριφορά?? Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Ευχαριστώ 

20 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Παιδιά έχει κάποιος το εργαλείο? Γνώμες? Γενική συμπεριφορά?? Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Ευχαριστώ 

Σκέφτομαι να πάρω το Nord 4, η γνώμη μου μετά από ψάξιμο είναι αν δίνεις βάρος στην απόδοση δηλαδή παίζεις βαριά παιχνίδια πχ πήγαινε σε poco, αν δίνεις το βάρος σε υποστήριξη-μπαταρία-ποιότητα κατασκευής Nord ,αρκετά κοντά σε αυτά είναι και το realme ΑΛΛΑ είναι αρκετά πιό ακριβό-δεν εισάγεται επίσημα-χειρότερη υποστήριξη (4 χρόνια έναντι 6)  Γενικά πιό ισορροπημένο είναι το one+ Κατά τη γνώμη μου πάντα...(Αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 380€ από σκρουτζομάγαζο το 12/256 και 500€ σε επίσημα καταστήματα με black friday το 16/512