Antonio21 Δημ. March 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2025 Πρέπει να έχουν κάνει επαγγελματική δουλειά και σωστή. Καλορίζικη!!!! 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. March 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2025 23 minutes ago, Antonio21 said: Πρέπει να έχουν κάνει επαγγελματική δουλειά και σωστή. Καλορίζικη!!!! Όντως, φαίνεται πολύ προσεγμένη δουλειά. Καλορίζικη στο φίλο η σύνδεση. 2 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2025 6 ώρες πριν, costastro said: Ναι, αλλά όπως μου είπαν και το ισόγειο ( κατοικειίται) θεωρείται όροφος. Με λιγα λόγια, ισογειο και δύο όροφοι εχουν απο ενα κουτί πανω απο την πορτα εισοδου καθε οροφοδιαμερίσματος. Συγνωμη τωρα το θυμηθηκα. Στο ισογειο, δεν εχουν βαλει το ενα κουτι πανω απο την εισοδο του διαμερίσματος, αλλα διπλα στα άλλα δύο. Ίσως γι αυτό ειναι τρία. Ισόγειο Μεγειά! Πράγματι, ωραία δουλειά. Το ένα είναι κεντρικό για όλους τους παρόχους ινών, το άλλο είναι το BEP της ΔΕΗ και το τρίτο είναι το οριζόντιο του ορόφου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 (edited) Ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανατύχει, αντιμετωπίζω απο χθες Παρασκευη απόγευμα. Όλες οι συσκευές που ειναι συνδεδεμένες στο wifi της ΔΕΗ, δεν παίζουν το Youtube. Σε ολες βγαζει μήνυμα "το βίντεο δεν ειναι διαθέσιμο". Μόλις όμως συνδέσω αυτές τις συσκευές (κινητα, τάμπλετ κτλ), είτε στο wifi της nova (τη διατηρω ακομη μεχρι τη λήξη του συμβολαίου), ειτε στα δεδομένα των sim τους, τότε το youtube παίζει κανονικά. Αυτο συμβαινει μονο στο youtube, ειτε στην εφαρμογή, ειτε στην ιστοσελίδα! Τι μπορει να συμβαίνει; Έχω κάνει τα κλασικα, μεχρι και ριστάρτ στο ρούτερ έχω κάνει... Edited March 22, 2025 by costastro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 On 22/3/2025 at 12:58 ΜΜ, costastro said: Ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανατύχει, αντιμετωπίζω απο χθες Παρασκευη απόγευμα. Όλες οι συσκευές που ειναι συνδεδεμένες στο wifi της ΔΕΗ, δεν παίζουν το Youtube. Σε ολες βγαζει μήνυμα "το βίντεο δεν ειναι διαθέσιμο". Μόλις όμως συνδέσω αυτές τις συσκευές (κινητα, τάμπλετ κτλ), είτε στο wifi της nova (τη διατηρω ακομη μεχρι τη λήξη του συμβολαίου), ειτε στα δεδομένα των sim τους, τότε το youtube παίζει κανονικά. Αυτο συμβαινει μονο στο youtube, ειτε στην εφαρμογή, ειτε στην ιστοσελίδα! Τι μπορει να συμβαίνει; Έχω κάνει τα κλασικα, μεχρι και ριστάρτ στο ρούτερ έχω κάνει... Σε άλλο forum λένε ότι συμβαίνει και σε άλλους. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 3 ώρες πριν, MIKU said: Σε άλλο forum λένε ότι συμβαίνει και σε άλλους. Ναι εξακολουθεί και συμβαίνει μία εβδομάδα μετά! Συνέβη και σε όσους έχουν inalan (μόνο στην Αθήνα, όχι στη Θεσσαλονίκη), αλλά σε αυτούς το πρόβλημα λύθηκε. Στη ΔΕΗ παραμένει. Δεν μπορείς να δεις από την εφαρμογή του YouTube. Λένε πως για το πρόβλημα φταίνε οι σερβερς της google… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 ΕΠΙΣΗΜΑ https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/dei-fiber/ ΔΕΗ myFiber 500: Προσφέρει ταχύτητες 500Mbps download και 250Mbps upload στην τιμή των 17,90€ μηνιαίως ΔΕΗ myFiber 1Gbps: Παρέχει ταχύτητες 1 Gbps download και 500Mbps upload στην τιμή των 19,90€ μηνιαίως ΔΕΗ myFiber 2,5Gbps: Παρέχει ταχύτητες 2.5 Gbps και 1.25Gbps upload στην τιμή των 52,90€ μηνιαίως 5 1 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Το είδα κ εγώ σήμερα. Τώρα θέλουν υπαλλήλους για νέες συνδέσεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 9 ώρες πριν, hercoulis said: Το είδα κ εγώ σήμερα. Τώρα θέλουν υπαλλήλους για νέες συνδέσεις. Αυτό που κολλάει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Για να δούμε πότε θα έχουμε διαθέσιμοτητα. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 7 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Αυτό που κολλάει ; Η ΔΕΗ έχει κάνει τεράστια εξάπλωση του οπτικού δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, αλλά υστερεί ακόμα σε ενεργοποιήσεις πελατών. Η εγκατάσταση και ενεργοποίηση σε πελάτες είναι χρονοβόρα διαδικασία και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και από τους τεχνικούς πεδίου και από την υποστήριξη πελατών. Θα χρειαστεί υπομονή από όσους είναι τυχεροί να έχουν δίκτυο οπτικών ΔΕΗ, μέχρι να πάρουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι υπηρεσία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 https://thefaq.gr/anatrepei-ta-dedomena-stis-tilepikoinonies-i-dei-pou-eivallei-sto-choro-me-times-kata-25-eos-61-chamiloteres-se-sygkrisi-me-ekeines-tou-antagonismou/ Ξεκάθαρα απο τις χαμηλότερες τιμές για σταθερή σύνδεση internet στην Ελλάδα. Αυτές είναι τιμές καταλόγου, φανταστείτε τιμές εκτός καταλόγου (πχ αμα είσαι πελάτης ΔΕΗ για ηλεκτρικό ρεύμα) Είναι η μοναδική εταιρεία που δε θα ξεκινήσεις τις απειλές για φορητότητα και χαλάς τη ψυχική σου ηρεμία. Ελπίζω να μένει έτσι. Χρειάζεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Αυτό εδώ είναι για τις μελλοντικές εναέριες οπτικές ίνες; 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Ναι, μπορείς να τις ακολουθήσεις και πάνω στο στύλο, είναι κάτω από τα καλώδια ρεύματος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Πιστεύω ότι θέλουν κανένα χρόνο και, για να καλύψουν τις πρωτεύουσες των Νομών. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Έχουν πει τέλος του 2025 αρχες του 2026. Επίσης στην άλλη γωνία έχει ένα μικρό σαν καφαο της ΔΕΗ θα σας το βγάλω φωτογραφία αύριο. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 (edited) Καλημέρα Υπάρχει χάρτης διαθεσιμότητας του δικτύου της ΔΕΗ; Εκανα τρεις αιτήσεις για Κάτω Πατήσια, Λαμία, Τρίκαλα και δεν έχει πουθενά διαθεσιμότητα ακόμη. Επίσης θα έχει και σταθερή τηλεφωνία ή μόνο Internet; Το ρωτάω όχι γιατί με ενδιαφέρι η σταθερή τηλεφωνία αλλά θέλω να απαλλαγώ εντελώς από τη vodafone στη Λαμία τουλάχιστον που μας κοροϊδεύουν χρόνια τώρα με ταχύτητες χαλκού 7mbps Edited June 17, 2025 by leas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 49 minutes ago, leas said: Καλημέρα Υπάρχει χάρτης διαθεσιμότητας του δικτύου της ΔΕΗ; Εκανα τρεις αιτήσεις για Κάτω Πατήσια, Λαμία, Τρίκαλα και δεν έχει πουθενά διαθεσιμότητα ακόμη. Επίσης θα έχει και σταθερή τηλεφωνία ή μόνο Internet; Το ρωτάω όχι γιατί με ενδιαφέρι η σταθερή τηλεφωνία αλλά θέλω να απαλλαγώ εντελώς από τη vodafone στη Λαμία τουλάχιστον που μας κοροϊδεύουν χρόνια τώρα με ταχύτητες χαλκού 7mbps Μία ασφαλής εκτίμηση διαθεσιμότητας για όλους τους παρόχους είναι εδώ: https://www.broadband-assist.gov.gr/ Δυστυχώς δεν επικαιροποιείται πολύ τακτικά, οπότε ειδικά για ΔΕΗ θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους για την πιο επίκαιρη πληροφορία. Για τηλεφωνία λένε ότι προγραμματίζουν να δώσουν αρχές 2026, αλλά μπορείς από τώρα να κάνεις και φορητότητα σε τρίτο πάροχο VoIP. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 1 hour ago, minast said: Μία ασφαλής εκτίμηση διαθεσιμότητας για όλους τους παρόχους είναι εδώ: https://www.broadband-assist.gov.gr/ Δυστυχώς δεν επικαιροποιείται πολύ τακτικά, οπότε ειδικά για ΔΕΗ θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους για την πιο επίκαιρη πληροφορία. Για τηλεφωνία λένε ότι προγραμματίζουν να δώσουν αρχές 2026, αλλά μπορείς από τώρα να κάνεις και φορητότητα σε τρίτο πάροχο VoIP. Ευχαριστώ. Τον γνωρίζω ήδη αυτόν τον χάρτη. Είναι δύσχρηστος όμως γιατί δεν έχει labels να μπορείς να φιλτράρεις ανά πάροχο. Το μόνο που έχει είναι αν είναι συνδεμένο με πάροχο ή όχι.Άρα μόνο με ερώτηση στη ΔΕΗ. Ειδικά για Λαμία δεν βλέπω την ώρα να απαλλαγώ από τη Vodafone. Εχω εγκαταστήσει Starlink αλλά κρατάω ακόμη τη Vodafone για τηλέφωνα και για διάφορα μπλοκαρίσματα που κάνει η Starlink αλλά αν δώσει η ΔΕΗ έχω αλλάξει χθες και παω χωρίς δεύτερη σκέψη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Ξεκίνησαν οι εργασίες για το δίκτυο ΔΕΗ Fiber και στην Πάτρα! https://www.thebest.gr/article/795769-oi-kolones-tis-dei-stin-patra-gemisan-nea-kalodia-omos-den-einai-gia-reuma-foto 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Gerakas Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) On 9/3/2025 at 1:04 ΜΜ, costastro said: Συνδέθηκα εγώ την Τετάρτη 5 Μαρτίου. Με πήραν τηλέφωνο στις 11/2, καθώς είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον παλιότερα στο σάιτ της ΔΕΗ (αν δεν κάνω λάθος). Περιοχή κέντρο Περιστερίου (Άγιος Αντώνιος) που τόσα χρόνια πάλευα ή με 24αρα Νόβα που έδινε 8 έως 10 ή με 50αρα ΟΤΕ που την πλήρωνα 33 ευρώ το μήνα και μου έδινε 30. Στις 12/2 υπέγραψα την αίτηση, στις 17/2 ήρθε τεχνικός κι αποφασίσαμε μαζί το πώς κι από πού θα περάσει η γραμμή από το πεζοδρόμιο στο κτήριο (ισόγειο και δύο όροφοι). Έχουμε την ιδιαιτερότητα να μην υπάρχει κολώνα της ΔΕΗ στο δρόμο μας κι ετσι πήρα κατευθείαν από καμπίνα που υπάρχει σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι μου (παρατήρησα στους γύρω δρόμους πως όλοι παίρνουν από τις κολώνες). Την Τρίτη 4/3 ήρθαν δύο συνεργεία. Το ένα δούλεψε εξωτερικά του κτηρίου και το άλλο εσωτερικά. Τοποθέτησαν τρία κουτιά (σχετικά μικρά) στην είσοδο του κτιρίου (διπλα από τα ρολόγια της ΔΕΗ του ρεύματος) κι από ένα στην είσοδο του διαμερίσματος κάθε ορόφου. Την ίδια μέρα το πέρασαν και μέσα στο σπίτι, σε σημείο που τους υπεδειξα εγώ. Την άλλη κιόλας μέρα, την Τετάρτη 5/3 ήρθαν δύο τεχνικοί, εφεραν το ZTE F8648P και μέσα σε λίγες ώρες συνδέθηκα. Η συμπεριφορά των συνεργείων ήταν άψογη. Δεν έκαναν τίποτα αν δεν συμφωνούσα σε όσα πρότειναν, ενώ αν δεν υπήρχαν αυτά τα κουτιά στην είσοδο και στους ορόφους, κανείς δεν θα καταλάβαινε πως έγιναν εργασίες στο κτήριο. Τώρα, από τεχνικά θέματα είμαι ψιλοάσχετος. Στις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, έχω παρατηρήσει τα εξής: Η ταχύτητα που φτανει στο ZTE είναι οντως 1000/500 (ειχα ζητήσει 100 ή το πολύ 200, αλλα μου είπαν πως δίνουν 500 ή1000 κι ετσι προτίμησα τη χιλιαρα καθώς μου έδωσαν και τρία πάγια δώρο). Προκειται για διαμέρισμα 80 τετραγωνικών κι εχω τοποθετήσει το ρούτερ στη μία άκρη του σπιτιού (σχετικα κοντά στην είσοδο). Όσον αφορά το wifi: Μου εχει κάνει εντύπωση πως στις κινητές συσκευές ανάλογα τη συσκευή και στην άλλη άκρη του σπιτιού το down μπορεί να πέσει μέχρι τα 500-600 (iphone 13, samsung a55), το up όμως δεν πεφτει κάτω από 490. Γενικά πάντως, καθώς πάλευα με τα δεκάρια ή τα τριαντάρια του χαλκού, τώρα νομίζω πως έχω ανακαλύψει τον τροχό, με την ίδια μάλιστα τιμή 33,50 ευρω το μηνα με τρία πάγια δώρο. Την 500αρα νομιζω τη δίνουν στα 27 ευρω. Αν μπορώ να λυσω κάποια απορία σας, ευχαρίστως να το κάνω, αν και το ξαναλέω, στα τεχνικά θέματα είμαι ψιλοάσχετος (το ίντερνετ το χρησιμοποιούμε κυρίως για ψυχαγωγία, δηλαδή τηλεόραση, τάμπλετ, κινητά και σπανίως η σύζυγος για τη δουλειά της). Υ.Γ.: Η ΔΕΗ είχε σκαψει στην περιοχη μου το καλοκαίρι του 2024, ενω ο ΟΤΕ έσκαψε τον περασμενο μήνα και μεχρι τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν ειναι διαθέσιμος για το σπίτι μου. Σε ευχαριστώ για τα tips. Ερώτηση.. εγώ έχω σταθερή + Internet από nova.Οταν έκανα μια απόπειρα να αξιολόγησω αναβάθμιση του δικτύου σε nova fiber μου εξήγησαν(?) οτι η τηλεφωνική σύνδεση γίνεται πλέον VoIP και ξεχνάω τον "χαλκο". Για τεχνικους χωροταξικούς λόγους δεν τα βρηκαμε καταρχάς και δοκίμασα με ΔΕΗ. Ρώτησα το απλο.. πως μπορώ να έχω απρόσκοπτη τηλεφωνική σύνδεση, μέσω nova αφού η ΔΕΗ δεν κάνει τηλεφωνία. Από τη ΔΕΗ μου απαντανε(?) "συνεννοηθείτε με τον παροχο τηλεφωνίας" και απο τη Nova κάτι σαν "απλά δε γίνεται να έχεις τηλ αφου η ΔΕΗ δεν εχει υπογράψει κεντρική συμφωνία με παροχο τηλεφωνίας. Προσωπικά μου φαίνεται από τις 2 απαντήσεις οτι ειτε το δει κανείς εμπορικά ή υπό το πρίσμα του customer experience και οι 2 πυροβολούν τα πόδια τους. Κάποιος που να γνωριζει τι πραγματικά συμβαίνει και πώς τελικά πουλάει η ΔΕΗ χωρίς να μένουν τα σπίτια χωρίς τηλ? Edited June 25, 2025 by George_Gerakas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Το VoIP είναι τηλεφωνία. Οι πρίζες του σπιτιού σου έχουν κανονικά τηλεφωνικό σήμα, απλά αυτό δεν κάνει όλη τη διαδρομή αναλογικά πάνω στο χάλκινο καλώδιο του ΟΤΕ από κάποιο μακρινό τηλεφωνικό κέντρο. Ακόμα και σε συνδέσεις DSL που το δίκτυο έρχεται πάνω από χαλκό, η πλειονότητα των συνδέσεων είναι VoIP, οπότε πάλι δεν υπάρχει τηλεφωνία πάνω στον χαλκό που έρχεται από έξω. Αντίστοιχα, η ΔΕΗ προτιμάει τώρα που ξεκινάει να αφοσιωθεί στο πιο απαιτητικό κομμάτι του δικτύου δεδομένων, και νομίζω καλά κάνει. Εάν θέλεις να παρκάρεις κάποιον τηλεφωνικό αριθμό, υπάρχουν και Ελληνικοί VoIP providers για να κάνεις φορητότητα. Πάντως εάν θέλεις να χρησιμοποιείς το σταθερό, μάλλον είναι καλύτερα να πας σε κάποιον πάροχο που το δίνει ο ίδιος, πχ Nova που ανέφερες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Δωρεάν η εγκατάσταση της οπτικής ίνας στο σπίτι από τεχνικό της ΔΕΗ σύμφωνα με τη διαφήμιση στη TV. Ωστόσο πρέπει να φτιάξουν τους υπότιτλους (ΔΕΗ φιβερ,1Γβπς) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 Είδα στη Διαύγεια για τον δρόμο μου που βρίσκεται στην περιοχή Χρυσοχοΐδη (Βόλος) θα σκάψει η ΔΕΗ (έχει ανέβει ένα αρχείο με 100+ σελίδες με τους δρόμους). Η vodafone που είναι ο άλλος πάροχος που κάνει εργασίες στην πόλη και επικοινώνησα μαζί τους δεν έχουν ακόμα κάποιο πλάνο για την περιοχή. Αν σκάψει μόνο η ΔΕΗ τελικά, θα μπορω να έχω σύνδεση οπτικής ίνας με άλλον πάροχο (οι γονείς θέλουν τηλέφωνο, παρότι η τιμή της ΔΕΗ είναι πολύ χαμηλότερη) ή τις χρησιμοποιεί αποκλειστικά για να τις παρέχει σε δικούς της πελάτες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 Συνήθως η ΔΕΗ δεν σκάβει, πηγαίνει εναέρια. Σιγουρέψου ότι αυτό που είδες αναφέρεται σε FTTH και όχι πχ σε υπογειοποίηση ρεύματος. Βεβαίως τα έργα και για την ΔΕΗ, και ειδικά η τοποθέτηση καμπινών αναρτώνται στη Διαύγεια. Η ΔΕΗ δεν συνεργάζεται (ακόμα?) σε επίπεδο χρονδρικής με άλλους παρόχους. Οπότε σε υποδομή FTTH ΔΕΗ έχεις διαθεσιμότητα μόνο δικτύου ΔΕΗ. Πάντως είναι πολύ εύκολο να κάνεις φορητότητα υπάρχοντα αριθμό σε πάροχο VoIP, ώστε να κρατήσεις τον αριθμό σου, να έχεις τηλεφωνία και να παίρνεις internet από ΔΕΗ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts