Antonio21 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Πολύ σωστά!!!!! 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Περιέργως έχω καιρό (βδομάδες) να δω το router με χαμηλό σήμα και γενικώς καθυστερήσεις απόκρισης στο δίκτυο 4G στο σπίτι, η γραμμή είναι μονίμως καλή και το σεφαρισμα χωρίς καθυστερήσεις που είχα ενίοτε. Βέβαια το router το χαβα του, δεν έχω πετύχει το ρολόι του να γράφει πάνω από 4 5 ώρες χωρίς reboot. Αλλά μεταξύ αυτών όλα ρολόι. Το κινητό μου Q από την άλλη κάθε τρεις και λίγο αυτές τις μέρες μια δυο μπάρες σήμα αντί για τέρμα και vowifi ενεργό για ψιλου πήδημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου μήπως καμία αναβάθμιση... σήμερα ανέβηκα στο χωριό & ήδη 2 έλεγαν ότι έφυγαν από σταθερό κοσμοτέ (χαμηλο adsl περίπου 10mbps σαν εμένα) & πήγαν nova home wifi 4G μόνο & μόνο γιά την τηλεφωνία γιατι έδιναν & αυτοί 40αρια το μήνα...δεν ξέρω ακόμα εντυπώσεις γιατί μόλις το έβαλαν...δεν είπα γιά τις επανεκκινήσεις να μην τους χαλάσω την χαρά με το deal ... πάντως βλέπω αρκετοί πάνε σε αυτήν την λύση & στο εδώ νήμα αρκετοί το έχουν σε σχεση με τα νήματα voda wifi & cosmote wifi και στην περιοχή μου από κινητό βλέπω η νόβα ανέβαζε 230mbps σε σχεση με voda 140 & οτε 170 (αυτοί οι 2 δεν εδιναν τηλ. στην εδώ περιοχή) ίσως νόβα αναβάθμισε την περιοχή πού δίνουν τηλεφωνία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 38 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Περιέργως έχω καιρό (βδομάδες) να δω το router με χαμηλό σήμα και γενικώς καθυστερήσεις απόκρισης στο δίκτυο 4G στο σπίτι, η γραμμή είναι μονίμως καλή και το σεφαρισμα χωρίς καθυστερήσεις που είχα ενίοτε. Βέβαια το router το χαβα του, δεν έχω πετύχει το ρολόι του να γράφει πάνω από 4 5 ώρες χωρίς reboot. Αλλά μεταξύ αυτών όλα ρολόι. Το κινητό μου Q από την άλλη κάθε τρεις και λίγο αυτές τις μέρες μια δυο μπάρες σήμα αντί για τέρμα και vowifi ενεργό για ψιλου πήδημα Και εμένα το Xiaomi λέει 4/5 γραμμές και το Samsung 1,2/4 οπότε μη δίνεις κ πολύ βάση. 25 minutes ago, babis3g said: μήπως καμία αναβάθμιση... σήμερα ανέβηκα στο χωριό & ήδη 2 έλεγαν ότι έφυγαν από σταθερό κοσμοτέ (χαμηλο adsl περίπου 10mbps σαν εμένα) & πήγαν nova home wifi 4G μόνο & μόνο γιά την τηλεφωνία γιατι έδιναν & αυτοί 40αρια το μήνα...δεν ξέρω ακόμα εντυπώσεις γιατί μόλις το έβαλαν...δεν είπα γιά τις επανεκκινήσεις να μην τους χαλάσω την χαρά με το deal ... πάντως βλέπω αρκετοί πάνε σε αυτήν την λύση & στο εδώ νήμα αρκετοί το έχουν σε σχεση με τα νήματα voda wifi & cosmote wifi και στην περιοχή μου από κινητό βλέπω η νόβα ανέβαζε 230mbps σε σχεση με voda 140 & οτε 170 (αυτοί οι 2 δεν εδιναν τηλ. στην εδώ περιοχή) ίσως νόβα αναβάθμισε την περιοχή πού δίνουν τηλεφωνία Αν δεν έχει αναβαθμιστεί η Vodafone ούτε η Nova δεν έχει αναβαθμιστεί πάνε χέρι ποδαρι κοινώς. Απλώς δεν θα έχει πολύς κόσμος θα είναι πιο άδεια οπότε έχει μεγαλύτερες επιδόσεις. Τηλεφωνία έπρεπε να δίνει και η Vodafone αλλά ότι να ναι για εξοικονόμηση στο δίκτυο το κάνουν, αν μπορει να σηκώσει δεδομένα σηκώνει και ομιλία δηλαδή υπάρχει διαθέσιμο LTE 4G δίκτυο για κλήσεις και δεδομένα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) Δίνω βάση γιατί το κινητό το έχω ένα χρόνο και αυτό παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες. Το σήμα στο σπίτι ήταν πάντα τέρμα από τότε που ήρθε το δίκτυο 4G και οι ενδείξεις πάντα τέρμα. Πλέον τη μισή σχεδόν μέρα το τηλέφωνο μπαίνει σε vowifi λόγω κάκιστης λήψης, εικονικής ή όχι ενώ ταυτόχρονα το ρούτερ που αντιμετώπιζε το ίδιο ζήτημα σταμάτησε εντελώς να το κάνει. Προφανώς κάτι γίνεται με τις κυψέλες στην περιοχή. Edited 10 Φεβρουαρίου by Don_VitoCorleone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Δίνω βάση γιατί το κινητό το έχω ένα χρόνο και αυτό παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες. Το σήμα στο σπίτι ήταν πάντα τέρμα από τότε που ήρθε το δίκτυο 4G και οι ενδείξεις πάντα τέρμα. Πλέον τη μισή σχεδόν μέρα το τηλέφωνο μπαίνει σε vowifi λόγω κάκιστης λήψης, εικονικής ή όχι ενώ ταυτόχρονα το ρούτερ που αντιμετώπιζε το ίδιο ζήτημα σταμάτησε εντελώς να το κάνει. Προφανώς κάτι γίνεται με τις κυψέλες στην περιοχή. Να τους το αναφέρεις τότε να το φτιάξουν μη σου πουν πχ για τη σιμ. Με Roaming η Q ή όχι; εγώ με τη Roaming το ίδιο σήμα βλέπω με τη κανονοική απλώς η Roaming με βάζει πχ πιο εύκολα Β1 από Β28 (ευτυχώς) Στα Xiaomi όμως λειτουργεί χωρίς περιαγωγή και στο speedtest λέει Telestet. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Τελικά μου ήρθε το Σάββατο το MC888 ενώ μου είχαν πει για outdoor. Ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα και έχω μια χαρά σήμα. Ενώ δεν το έχω βάλει κοντά σε παράθυρο πιάνω 100Mbps download και περίπου 15Mbps upload. Δεν το περίμενα τόσο καλό να πω την αλήθεια. Ελπίζω να μη το ρίξουν αν αυξηθεί η κίνηση. Ήδη από το σπίτι μου πιάνω κι άλλο δίκτο EON οπότε το έχουν βάλει και γείτονες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Ούτε κι εγώ το έχω κοντά σε παράθυρο και πιάνω τις ίδιες ταχύτητες. Ένα μήνα και 8 ημέρες που το απέκτησα δεν έπεσε ποτέ η ταχύτητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, ioanniskar said: Τελικά μου ήρθε το Σάββατο το MC888 ενώ μου είχαν πει για outdoor. Ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα και έχω μια χαρά σήμα. Ενώ δεν το έχω βάλει κοντά σε παράθυρο πιάνω 100Mbps download και περίπου 15Mbps upload. Δεν το περίμενα τόσο καλό να πω την αλήθεια. Ελπίζω να μη το ρίξουν αν αυξηθεί η κίνηση. Ήδη από το σπίτι μου πιάνω κι άλλο δίκτο EON οπότε το έχουν βάλει και γείτονες. Σε ποια περιοχή είστε; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:04 πμ On 26/1/2025 at 12:54 ΠΜ, babis3g said: ξανά λέω αν νομίζετε ότι βγήκα εκτός, κάντε αναφορά να το μετακομίσουν αλλού στο 3210 μέσα σπίτι ίδιο σήμα αλλά γιά κάποιο λόγο η voda κρατάει παραπάνω μία μπάρα παραπάνω & είναι το ίδιο σημείο πού συνήθως αφήνω το κινητό (παραπάνω φωτό) τώρα μαζί οι 2 σιμ, η βόντα κράτάει παραπάνω μία μπάρα στο G3212 αν βάλω 2 σιμ μέσα την δεύτερη την πετάει σε GSM δυστυχώς & δεν ξέρω αν μπορώ να το φτιάξω, οι ρυθμίσεις μπαίνουν αυτόματα δηλαδή η σιμ1 στο 4G & sim2 στο 2G ... οπότε έκανα εναλλαγές από τα internet settings ... & οι 2 εταιρίες στο ίδιο βουνο δίπλα οι κεραίες τους Βρήκα τη κεραία κ στις 3 από αυτή παίρνεις σήμα. Είναι αναβαθμισμένη έχει Ν78 λένε τα χαρτιά, αν όντως την έχουν σεταρει με 5g άνετα θ έχεις 3ψηφιες ταχύτητες 5G. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:36 πμ On 10/2/2025 at 1:48 ΠΜ, Don_VitoCorleone said: Δίνω βάση γιατί το κινητό το έχω ένα χρόνο και αυτό παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες. Το σήμα στο σπίτι ήταν πάντα τέρμα από τότε που ήρθε το δίκτυο 4G και οι ενδείξεις πάντα τέρμα. Πλέον τη μισή σχεδόν μέρα το τηλέφωνο μπαίνει σε vowifi λόγω κάκιστης λήψης, εικονικής ή όχι ενώ ταυτόχρονα το ρούτερ που αντιμετώπιζε το ίδιο ζήτημα σταμάτησε εντελώς να το κάνει. Προφανώς κάτι γίνεται με τις κυψέλες στην περιοχή. Μπορεί να φόρτωσε το δίκτυο στην περιοχή σου και να έχεις πολύ παρεμβολή. Η nova έτσι παθαίνει λόγω εξοπλισμού. Όταν το δίκτυο είναι άδειο δουλεύει. Όταν γεμίζει παθαίνει κοκομπλοκο. Και να φανταστώ είσαι και ψηλά σε οικοδομή; On 5/2/2025 at 8:20 ΜΜ, elkons said: Δεν είναι προφορά της nova απλά το δίνει τόσο. Η κάθε εταιρεία πουλάει όσο θέλει το προϊόν της φυσικά,η Cosmote πιο πολύ πουλάει το όνομα βέβαια.. Το δίκτυο της nova γνωρίζεις πως είναι στη περιοχή σου ή θα δείξει όταν έρθει το ρουτερ; Δύο πράγματα. η Κοσμοτε θα στο δώσει χαμηλότερα το Cosmote 5g SA WiFi αν τους πάρεις τηλέφωνο και είσαι ήδη πελάτης τους. Το αντίστοιχο της κοσμοτε με SA είναι πολύ καλύτερο και πιο αξιόπιστο από της Nova γιατί έχεις εγγυημένη ταχύτητα και σε περιπτώσεις υπερφόρτωσης. Να μου πεις ποιος έχει Nova αλλά και πάλι το καλοκαίρι με το roaming μπορεί να φορτωθούν κάποιες περιοχές. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:34 πμ (edited) On 11/2/2025 at 4:47 ΜΜ, ioanniskar said: Τελικά μου ήρθε το Σάββατο το MC888 ενώ μου είχαν πει για outdoor. Ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα και έχω μια χαρά σήμα. Ενώ δεν το έχω βάλει κοντά σε παράθυρο πιάνω 100Mbps download και περίπου 15Mbps upload. Δεν το περίμενα τόσο καλό να πω την αλήθεια. Ελπίζω να μη το ρίξουν αν αυξηθεί η κίνηση. Ήδη από το σπίτι μου πιάνω κι άλλο δίκτο EON οπότε το έχουν βάλει και γείτονες. ένας στο χωριό μού λέει ότι πάει καλά με nova & ένας σε παραδίπλα χωριό με voda αυτός με άφησε να πάω να δω τι γίνεται ... βέβαια από καλοκαίρι δεν ξέρω ακόμα πού θα πιάσει τουρισμός, αλλά αρχίζω να το μετανιώνω πού έμεινα στο adsl με 10mbps & δεν πήγα σε μία από τις 2 wifi να δω & μεγαλύτερες ταχύτητες 9 ώρες πριν, elkons said: Βρήκα τη κεραία κ στις 3 από αυτή παίρνεις σήμα. Είναι αναβαθμισμένη έχει Ν78 λένε τα χαρτιά, αν όντως την έχουν σεταρει με 5g άνετα θ έχεις 3ψηφιες ταχύτητες 5G. ευχαριστώ, στα 200μ πιό πέρα οτε εβγάλε κάπου 170 mbps με 5G κινητό...αλλά σύντομα θα έχω & εγώ 5G να κάνω μετρήσεις μόνος μου & σε ευχαριστώ γιά την βοήθεια για επιλογή κινητού 👍 🙂 Edited Δευτέρα στις 09:40 πμ by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:10 πμ 1 ώρα πριν, babis3g said: ένας στο χωριό μού λέει ότι πάει καλά με nova & ένας σε παραδίπλα χωριό με voda αυτός με άφησε να πάω να δω τι γίνεται ... βέβαια από καλοκαίρι δεν ξέρω ακόμα πού θα πιάσει τουρισμός, αλλά αρχίζω να το μετανιώνω πού έμεινα στο adsl με 10mbps & δεν πήγα σε μία από τις 2 wifi να δω & μεγαλύτερες ταχύτητες ευχαριστώ, στα 200μ πιό πέρα οτε εβγάλε κάπου 170 mbps με 5G κινητό...αλλά σύντομα θα έχω & εγώ 5G να κάνω μετρήσεις μόνος μου & σε ευχαριστώ γιά την βοήθεια για επιλογή κινητού 👍 🙂 Άντε, περιμένουμε μετρήσεις από Κέρκυρα μαν 😏😎😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:57 μμ (edited) 8 ώρες πριν, mixtri said: Μπορεί να φόρτωσε το δίκτυο στην περιοχή σου και να έχεις πολύ παρεμβολή. Η nova έτσι παθαίνει λόγω εξοπλισμού. Όταν το δίκτυο είναι άδειο δουλεύει. Όταν γεμίζει παθαίνει κοκομπλοκο. Και να φανταστώ είσαι και ψηλά σε οικοδομή; Δύο πράγματα. η Κοσμοτε θα στο δώσει χαμηλότερα το Cosmote 5g SA WiFi αν τους πάρεις τηλέφωνο και είσαι ήδη πελάτης τους. Το αντίστοιχο της κοσμοτε με SA είναι πολύ καλύτερο και πιο αξιόπιστο από της Nova γιατί έχεις εγγυημένη ταχύτητα και σε περιπτώσεις υπερφόρτωσης. Να μου πεις ποιος έχει Nova αλλά και πάλι το καλοκαίρι με το roaming μπορεί να φορτωθούν κάποιες περιοχές. Η πλάκα είναι ότι το router άρχισε να δείχνει σήμα ακόμη και -72dB (από 78 έως 82) την ίδια περίοδο ενώ πριν λίγο είδα το μετρητή του να γράφει 38 ώρες σύνδεση (χωρίς reboot) χωρίς να το έχω τσακώσει να συνδέεται σε άλλη κεραία (στα -110dB) και να lagαρει, δηλαδή το 4G internet να πηγαίνει τρένο ενώ παράλληλα το σήμα 5G Q να κάνει βουτιές και να βλέπω vowifi αρκετές φορές τη μέρα! Μυστήριο... Έχω αρκετούς μήνες να δω το ZTE να γράφει πάνω από 4 ώρες συνδεδεμένο... Τώρα σχετίζονται η όχι αυτά τα δύο δεν έχω ιδέα. Παρήγγειλα έτσι για το χαβαλε και 2 εξωτερικές κεραίες να κουμπώσω στο MF296R στη γελοία τιμή των 3,1 ευρώ να δω αν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε ένδειξη σήματος και rebooting και μόνο καθώς οι ταχύτητες είναι σταθερά 40Mbs+ και 5 σε download και upload, δε παίρνουν βελτίωση. Είμαι σε όροφο πρακτικά στο ίδιο ύψος με την κεραία που είναι στο επόμενο τετράγωνο σε ταράτσα που είναι σε κατηφόρα στα 200 μέτρα. Edited Δευτέρα στις 03:00 μμ by Don_VitoCorleone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:00 μμ Μήπως έχει συνδυασμό πχ Β28+Β3 ή άλλη μπάντα και λέει τα dBm της 1ης; Αν δοκιμάσεις τη σιμ στο κινητό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Δευτέρα στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:06 μμ 8 ώρες πριν, mixtri said: Μπορεί να φόρτωσε το δίκτυο στην περιοχή σου και να έχεις πολύ παρεμβολή. Η nova έτσι παθαίνει λόγω εξοπλισμού. Όταν το δίκτυο είναι άδειο δουλεύει. Όταν γεμίζει παθαίνει κοκομπλοκο. Και να φανταστώ είσαι και ψηλά σε οικοδομή; Δύο πράγματα. η Κοσμοτε θα στο δώσει χαμηλότερα το Cosmote 5g SA WiFi αν τους πάρεις τηλέφωνο και είσαι ήδη πελάτης τους. Το αντίστοιχο της κοσμοτε με SA είναι πολύ καλύτερο και πιο αξιόπιστο από της Nova γιατί έχεις εγγυημένη ταχύτητα και σε περιπτώσεις υπερφόρτωσης. Να μου πεις ποιος έχει Nova αλλά και πάλι το καλοκαίρι με το roaming μπορεί να φορτωθούν κάποιες περιοχές. Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας από την κοσμοτε; Πόσο από τη NOVA; Ευχαριστώ. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Δευτέρα στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:16 μμ (edited) 10 minutes ago, p_k said: Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας από την κοσμοτε; Πόσο από τη NOVA; Ευχαριστώ. Τι συγκρίνεις Cosmote και Nova; θα μας τρελάνεις. Η Cosmote δίνει εξοπλισμό που δε ντρέπεσαι να βάλεις στο σπίτι σου μετά τα 2 χρονια το κρατάς το κάνεις ότι θες πιθανό ξεκλείδωτο Nova στο παίρνει. Δεν σου πουλάει "έως 100 Mbps" για να πιάσεις 50-60 Mbps στην καλύτερη. Η Cosmote το δίνει με 5G Sa, μπορείς να δεις τι σημαίνει πραγματικό δίκτυο 5G,όχι "έχουμε 5G" στα λόγια και καααποια στιγμή SA μεεεεεχρι να αναπτυχθεί, μεεεεχρι να δώσει στα ρουτερ 5G,5G SA με πακέτα με μεγαλύτερες ταχύτητες ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Στην εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας, η Nova το δίνει δωρεάν, αλλά μιλάμε για το γνωστό Nova-style "ό,τι να 'ναι". Καμία μελέτη, απλά το καρφώνουν όπου βολεύει τον τεχνικό και μετά ό,τι πιάσεις όπως στον @Antonio21. Στην Cosmote πληρώνεις 50-60€, αλλά τουλάχιστον γίνεται μελέτη, βλέπει τι παίζει, και στήνει κάτι που δουλεύει αξιόπιστα με 100% εγγυημένη ταχύτητα. Οπότε η νοβαρα είναι πολύ πίσω, ούτε η Vodafone δικαιολογείται. Αυτά. Α ναι Nova (και Vodafone νόμιζω) μεταχειρισμένα Huawei από Τουρκία, ενώ η Cosmote βάζει καινούργια Ericsson. Εσύ θες δίκτυο που αντέχει ή να παίζεις με σαπάκια που θα βγάλουν πρόβλημα σε 2 χρόνια απλά για να τους βγει φτηνό; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει από τον @johnny_htc επίσης το καλοκαίρι στη Ρόδο είχαν πάει Τούρκοι τεχνικοί να αναβαθμίσουν σταθμό της NOVA μη ξεχνάμε... Το χαλι τους δε δικαιολογείται μόνο εσείς προσπαθείτε να προωθήσετε το προϊόν, γενικά μια νοβοπαρέα. Edited Δευτέρα στις 03:17 μμ by tasosat 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:24 μμ 7 minutes ago, tasosat said: νοβοπαρέα. @cmvr 🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:25 μμ 8 minutes ago, tasosat said: επίσης το καλοκαίρι στη Ρόδο είχαν πάει Τούρκοι τεχνικοί να αναβαθμίσουν σταθμό της NOVA μη ξεχνάμε... Τα πήραν μεταχειρισμένα από Τουρκία με "δωρεάν εγκατάσταση"!! 😂😂😂 Τι να λέγανε; "Δεν θέλουμε την εγκατάσταση";;; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:28 μμ Just now, cu2goup said: Τα πήραν μεταχειρισμένα από Τουρκία με "δωρεάν εγκατάσταση"!! 😂😂😂 Τι να λέγανε; "Δεν θέλουμε την εγκατάσταση";;; 1+1 Δώρο στη χρυσή ευκαιρία 🤣🤣 Και εγώ το χα δει το καλοκαίρι σε πολλά site από τα μεγάλα όχι τεκμανιακς. Μιλάνε κιόλας λένε "Hoşgeldiniz" (καλώς ήρθατε) 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Θέμα χρόνου να χαλάσουν 1,2 χρόνια. Από αναβάθμιση του δικτύου θα γίνει υποβάθμιση. Μετά εδώ οι νοβακιδες δε θα μπορούν να μαζέψουν το ασυμμάζευτο και θα συνεχίσει το παρατράγουδο θα επενδύσει,θα αναβαθμίσει, θα,θα,θα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:55 μμ 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:02 μμ 1 hour ago, elkons said: Φάε φάε ποπ κορν, άσπρισε.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:10 μμ 3 ώρες πριν, tasosat said: Τι συγκρίνεις Cosmote και Nova; θα μας τρελάνεις. Η Cosmote δίνει εξοπλισμό που δε ντρέπεσαι να βάλεις στο σπίτι σου μετά τα 2 χρονια το κρατάς το κάνεις ότι θες πιθανό ξεκλείδωτο Nova στο παίρνει. Δεν σου πουλάει "έως 100 Mbps" για να πιάσεις 50-60 Mbps στην καλύτερη. Η Cosmote το δίνει με 5G Sa, μπορείς να δεις τι σημαίνει πραγματικό δίκτυο 5G,όχι "έχουμε 5G" στα λόγια και καααποια στιγμή SA μεεεεεχρι να αναπτυχθεί, μεεεεχρι να δώσει στα ρουτερ 5G,5G SA με πακέτα με μεγαλύτερες ταχύτητες ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Στην εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας, η Nova το δίνει δωρεάν, αλλά μιλάμε για το γνωστό Nova-style "ό,τι να 'ναι". Καμία μελέτη, απλά το καρφώνουν όπου βολεύει τον τεχνικό και μετά ό,τι πιάσεις όπως στον @Antonio21. Στην Cosmote πληρώνεις 50-60€, αλλά τουλάχιστον γίνεται μελέτη, βλέπει τι παίζει, και στήνει κάτι που δουλεύει αξιόπιστα με 100% εγγυημένη ταχύτητα. Οπότε η νοβαρα είναι πολύ πίσω, ούτε η Vodafone δικαιολογείται. Αυτά. Α ναι Nova (και Vodafone νόμιζω) μεταχειρισμένα Huawei από Τουρκία, ενώ η Cosmote βάζει καινούργια Ericsson. Εσύ θες δίκτυο που αντέχει ή να παίζεις με σαπάκια που θα βγάλουν πρόβλημα σε 2 χρόνια απλά για να τους βγει φτηνό; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει από τον @johnny_htc επίσης το καλοκαίρι στη Ρόδο είχαν πάει Τούρκοι τεχνικοί να αναβαθμίσουν σταθμό της NOVA μη ξεχνάμε... Το χαλι τους δε δικαιολογείται μόνο εσείς προσπαθείτε να προωθήσετε το προϊόν, γενικά μια νοβοπαρέα. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι. Η λύση της κοσμοτε είναι επαγγελματική ΑΝ ΚΑΙ λείπει το σταθερό. Αυτό είναι φάουλ. 4 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ (edited) 4 ώρες πριν, tasosat said: .... Η Cosmote δίνει εξοπλισμό που δε ντρέπεσαι να βάλεις στο σπίτι σου μετά τα 2 χρονια το κρατάς το κάνεις ότι θες πιθανό ξεκλείδωτο Nova στο παίρνει. Δεν σου πουλάει "έως 100 Mbps" για να πιάσεις 50-60 Mbps στην καλύτερη. Η Cosmote το δίνει με 5G Sa, μπορείς να δεις τι σημαίνει πραγματικό δίκτυο 5G,όχι "έχουμε 5G" στα λόγια και καααποια στιγμή SA μεεεεεχρι να αναπτυχθεί, μεεεεχρι να δώσει στα ρουτερ 5G,5G SA με πακέτα με μεγαλύτερες ταχύτητες ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. δεν είμαι σίγουρος γιατί εγω σε χωριό ρώτησα τον οτε γιά home wifi και είπαν δίνουν 5G μέχρι 50mbps στην αποστασή μου 2χιλ, αλλά από ότι κατάλαβα στις κεραίες πού θα πάρω δεν υπάρχει SA Κέρκυρα... δεν προχώρησα στο πακέτο γιά παραπάνω πληροφορίες ... μόνοNSA είδαμε από κινητο 5G...εκτός αν δίνουν αποκλειστικά 5G sim & εξοπλισμο αποκλειστικά SA πού το κινητό δεν δίνατε να δείξει SA ? αλλά μπορεί να είμαι κάπου λάθος Edited Δευτέρα στις 07:29 μμ by babis3g 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts