Jump to content

[Επίσημο] Motorola V360

ibiza6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ το forum!!

Πήγα σήμερα γεμάτος χαρά να αγοράσω το motorola V360V για να αντικαταστήσω ένα sagem που είχα.

Εκεί που βάζω την μπαταρία,άνοιξε απο μόνο του και μου έβγαζε ένα μύνημα και έλεγε κάτι για boot loader και να πατήσω οκ.Γενικά πάτησα διάφορα πλήκτρα αλλα τίποτα.Εν τέλει ξεκίνησα τη φόρτιση αλλα τίποτα.Έδειχνε αυτη την οθόνη..(Κάτι σαν το ΒΙΟΣ το αντίστοιχο για υπολογιστές φαντάζομαι.αλλα εγώ δεν ήξερα τι να πατήσω).

Το αποτέλεσμα ήταν η μπαταρία να ξεφορτίσει τελείως και να σβήσει το κινητό.Καμια ιδέα?

Το βάζεις όπως το πήρες στο κουτάκι του και Δευτέρα πρωί πρωί το γυρνάς πίσω!!!! ;)

Για πειτε μου καποιος πλς το μοντελο της μπαταριας SN-xxxx που εχει η μπαταρια του 360 και επισης ποσα Μah γραφει πανω για τη χωρητικοτητα της.ΕΥχαριστω :)
:tease:

Γεια χαρά σε όλους!

Πρόσφατα απέκτησα το V360 και, αφού το manual είναι αρκετά κακογραμμένο, θα

ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.

1) Μήπως κάποιος ξέρει τι κάνουν οι παρακάτω ρυθμίσεις;

α) Μήνυμα -> [Μενού] (Κέντρο Μηνυμ.) -> Ρύθμιση μηνυμάτων -> Κουδούνι [Ναι/Όχι]

β) Μενού -> Ρυθμίσεις -> Αρχικές Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση Οθόνης [Όχι/1 λεπτό/2 λεπτά]

2) Όταν ρυθμίζω κάποια καταχώρηση τηλ. καταλόγου να έχει συγκεκριμένο ήχο

κλήσης (Ταυτ. κουδουν.), κάνει τον ίδιο ήχο και όταν λαμβάνω sms από αυτή.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον ήχο κατά τη λήψη sms;

Αυτά που "φοράει" είναι:

Έκδοση Flex: SE6148AXXG10BD

Έκδοση software: R4513_G_08.B7.56R_A

Έκδοση DSP: 63151500

Λίστα γλωσσών: 0031

Πληροφοριακά, έστησα το Motorola Mobile Phone Tools Deluxe 4.0.4b (τεράστιο!) και

δουλεύει μια χαρά, τόσο με καλώδιο USB, όσο και με Bluetooth. Ωστόσο, δεν έχει

επιλογές για να φορτώσεις εφαρμογές Java, κάτι που θα πρέπει να γίνει

"χειροκίνητα".

gia na kaneis zoom pas anigeis tin foto pou travixes meta pas stis rithmisis eikonas epileges megethos kai meta arxiko...... meta me ta velakia pano katw dexia aristera metakinise mesa stin eikona

gia na kaneis zoom pas anigeis tin foto pou travixes meta pas stis rithmisis eikonas epileges megethos kai meta arxiko...... meta me ta velakia pano katw dexia aristera metakinise mesa stin eikona

Το zoom είναι λίγο για κλάματα, αφού στη ρύθμιση "αρχικό μέγεθος" η εικόνα πιξελιάζει και η προβολή της είναι άθλια. Αν, όμως, μεταφέρεις τα αρχεία στο PC, τότε η ποιότητα είναι αρκετά ικανοποιητική.

Πως μπορω να μεταφέρω παιχνίδια από το PC στο κινητό; Έχω το Mobile Phone Tools αλλά έχει μεταφορά μονό εικόνων, ήχων, βιντεο.

Πως μπορω να μεταφέρω παιχνίδια από το PC στο κινητό; Έχω το Mobile Phone Tools αλλά έχει μεταφορά μονό εικόνων, ήχων, βιντεο.

Δε γίνεται με το MPT. Αντιγράφεις τα .jar αρχεία στο φάκελο kjava της Trans Flash κάρτας μνήμης (υπάρχει ήδη μέσα). Με καλώδιο USB το PC θα το δει σαν removable disk, οπότε το ανοίγεις κανονικά από το "Ο Υπολογιστής μου". Μετά, πας στις εφαρμογές του κινητού, επιλέγεις Install New, επιλέγεις το παιχνίδι, install και έτοιμος.

Ρε παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με το ζουμ στις εικόνες.Είναι πολύ σπαστικό.Μήπως έχει βρει κάποιος καμιά java εφαρμογή που να δείχνει τις photo fullscreen?Οι photo 176x220 φαίνονται πολύ χάλια με την "σμύκρινση" που τους κάνει το κινητό όταν τις βλέπεις.

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Αρχικές Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση Οθόνης [Όχι/1 λεπτό/2 λεπτά]

Άμα αφήσεις το κινητό ανοιχτό τότε η οθόνη θα μαυρίσει είτε σε 1 λεπτό είτε σε 2 ή θα παραμείνει φωτισμένη ανάλογα με την επιλογή σου.Είναι για κάνεις ουσιαστικά οικονομία στην μπαταρία.

Και όταν σε μια καταχώρηση ευρετηρίου αντιστοιχείς ένα συγκεκριμένο ήχο τότε θα ακούς τον ήχο και σε κλήση και σε μήνυμα.Δεν γίνεται αλλιώς.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Ποσο safe είναι το flasharisma ? Έχω παίξει αρκετά με τα seems του vflive μου αλλά δεν το έχω flasharei.

Με το unbranded καινούργιο firmware έχει καμία διαφορά σε ταχύτητα ???

Επίσης καί εγώ δεν έχω βρεί stereo ακουστικά ουτε ανταπτορα (έχω δοκιμάσει ολα τα ηλεκτρονικάδικα της περιοχής) :(

Σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα Μοτορόλα εγώ βρήκα stereo handsfree 15 ευρω.

Παίδες, καθότι newbie στα Motorola, έχω ένα πρόβλημα με το Motorola v360 και την κάρτα μνήμης TransFlash (512 ΜΒ) που έχω αγοράσει για το κινητό. Ενώ την βλέπει κανονικά το κινητό, όταν πάω να τραβήξω βίντεο/φωτογραφία με σώσιμο στην κάρτα μου βγάζει μήνυμα μη επαρκής χώρος, ενώ η κάρτα είναι άδεια. Συμβαίνει αυτό σε σας;;; Είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται με αναβάθμιση firmware του κινητού;;; Αν ναι, που έχει service η Motorola στην Αθήνα;;; Είναι δωρεάν η αναβάθμιση;;; Ευχαριστώ...

Δοκίμασε να κάνεις format την κάρτα μνήμης. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε έτσι.

re paidia mhpws kserei kaneis giati den mou leitourgei to bluetooth otan paw na kanw metafora dedomenwn apo to Sharp GX 15? enw to anagnwrizei k mou leei na pathsw apodoxh gia gia na labw ena arxeio meta den mporei na to steilei... ti sto kalo pia? :(

A k mhpws kserei kanenas sas kanena programma na balw gia na paizei ta mp3 xwris an phgainw kathe fora apo thn gnwsth diadromh k na mperdeuontai me tous hxous tou kinhto? :( kapoio tha uparxei den mporei!

Ρε παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με το ζουμ στις εικόνες.Είναι πολύ σπαστικό.Μήπως έχει βρει κάποιος καμιά java εφαρμογή που να δείχνει τις photo fullscreen?Οι photo 176x220 φαίνονται πολύ χάλια με την "σμύκρινση" που τους κάνει το κινητό όταν τις βλέπεις.

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Αρχικές Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση Οθόνης [Όχι/1 λεπτό/2 λεπτά]

Άμα αφήσεις το κινητό ανοιχτό τότε η οθόνη θα μαυρίσει είτε σε 1 λεπτό είτε σε 2 ή θα παραμείνει φωτισμένη ανάλογα με την επιλογή σου.Είναι για κάνεις ουσιαστικά οικονομία στην μπαταρία.

Και όταν σε μια καταχώρηση ευρετηρίου αντιστοιχείς ένα συγκεκριμένο ήχο τότε θα ακούς τον ήχο και σε κλήση και σε μήνυμα.Δεν γίνεται αλλιώς.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν κι εγώ, αλλά η ρύθμιση ψιλοκαλύπτεται από την

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Αρχικές Ρυθμίσεις -> Φωτισμός [20/40/60 sec].

Στο δικό μου, μετά από 20 sec σβήνουν τα φώτα! :ninja:

Δοκίμασα τι παίζει με τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα, αλλά άκυρο. Η οθόνη παραμένει αναμένη στη λειτουργία φωτογραφικής/κάμερας και επανέρχονται στην αρχική οθόνη, μετά από 1 λεπτό αδράνειας.

Μετά δοκίμασα να βάλω screen saver στο 1 λεπτό και εμφάνιση οθόνης 2 λεπτά, οπότε και έγιναν τα εξής: Στα 20 sec αδράνειας η οθόνη έσβησε, στο 1 λεπτό άναψε και βγήκε ο screen saver, και στο 1' 20" ξαναέσβησε. Κάτι μου λέει ότι κάποια πατάτα έχουν κάνει με αυτές τις 2 ρυθμίσεις, αφού η μία υπερκαλύπτει την άλλη τις περισσότερες φορές! Χώρια που ο βασικός ρόλος του screen saver είναι να έχει κάτι που να κινείται (ή να αλλάζει), ακριβώς για να μην καίγονται τα pixels. Ο καλύτερος, λοιπόν, είναι η μαύρη οθόνη, και σίγουρα όχι μια ακίνητη εικόνα! Φυσικά, σε ένα κινητό είναι σημαντικότερη η εξοικονόμηση ενέργειας, παρά η προβολη φωτογραφιών, αλλά έχουμε και αυτούς που το θέλουν για φώτο-άλμπουμ :lol:

re paidia mhpws kserei kaneis giati den mou leitourgei to bluetooth otan paw na kanw metafora dedomenwn apo to Sharp GX 15? enw to anagnwrizei k mou leei na pathsw apodoxh gia gia na labw ena arxeio meta den mporei na to steilei... ti sto kalo pia? :(

[...]

Ακριβώς το ίδιο έπαθα χθες, όταν ένας φίλος μου δοκίμασε να μου στείλει κάτι με το Siemens του. Βρήκε το κινητό μου κανονικά, κάνει αποστολή, μου βγαίνει η ερώτηση εισερχόμενων δεδομένων, επιλέγω αποδοχή και μετά κόβει τη σύνδεση. Μετά δοκίμασα να του στείλω εγώ κάτι, που το πήρε μια χαρά. Αμέσως μετά, μπόρεσε να μου στείλει κι αυτός το αρχείο που ήθελε! Έφτιαξε μόνο του... :wacko: :wacko: :wacko:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν κι εγώ, αλλά η ρύθμιση ψιλοκαλύπτεται από την

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Αρχικές Ρυθμίσεις -> Φωτισμός [20/40/60 sec].

Στο δικό μου, μετά από 20 sec σβήνουν τα φώτα! :ninja:

Αυτό είναι διαφορετικό.Μπορεί να έχεις βάλει φωτισμό 20sec και απενεργοποίηση της οθόνης στο 1 λεπτό.Δηλαδή στα 20sec θα κλείσει ο φωτισμός (η οθόνη όμως παραμένει αναμμένη.απλά δεν έχει φωτισμό) Και στο 1 λεπτό θα απενεργοποιηθεί η οθόνη (δηλαδή θα μαυρίσει και δεν θα φαίνεται τίποτα) Ο φωτισμός είναι διαφορετικό πράγμα όπως κατάλαβες.πχ άμα θες μπορείς να παίξεις παιχνίδια java χωρίς φωτισμό (Ρυθμίσει>Εργαλεία Java)

Πάντως έχεις δίκιο ότι είναι ψιλομπέρδεμα οι ρυθμίσεις.

Ακριβώς το ίδιο έπαθα χθες, όταν ένας φίλος μου δοκίμασε να μου στείλει κάτι με το Siemens του. Βρήκε το κινητό μου κανονικά, κάνει αποστολή, μου βγαίνει η ερώτηση εισερχόμενων δεδομένων, επιλέγω αποδοχή και μετά κόβει τη σύνδεση. Μετά δοκίμασα να του στείλω εγώ κάτι, που το πήρε μια χαρά. Αμέσως μετά, μπόρεσε να μου στείλει κι αυτός το αρχείο που ήθελε! Έφτιαξε μόνο του... :wacko: :wacko: :wacko:

ti na pw... egw oses fores prospathisa den to eperne... :( sk@tokinhto paei na katanthsei mwre me auta pou kanei :(

Αυτό είναι διαφορετικό.Μπορεί να έχεις βάλει φωτισμό 20sec και απενεργοποίηση της οθόνης στο 1 λεπτό.Δηλαδή στα 20sec θα κλείσει ο φωτισμός (η οθόνη όμως παραμένει αναμμένη.απλά δεν έχει φωτισμό) Και στο 1 λεπτό θα απενεργοποιηθεί η οθόνη (δηλαδή θα μαυρίσει και δεν θα φαίνεται τίποτα) Ο φωτισμός είναι διαφορετικό πράγμα όπως κατάλαβες.πχ άμα θες μπορείς να παίξεις παιχνίδια java χωρίς φωτισμό (Ρυθμίσει>Εργαλεία Java)

Πάντως έχεις δίκιο ότι είναι ψιλομπέρδεμα οι ρυθμίσεις.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν: Είχα ενεργοποιημένο το screen saver, με ρύθμιση "κενό". Αλλιώς, κάτι θα είχε πάρει το μάτι μου...

Βασικά, το manual είναι πολύ κακογραμμένο και καθόλου επεξηγηματικό σε κάποια σημεία. Λέει π.χ. ότι "στο κάτι -> ρυθμίσεις μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για το Κάτι" (σώωωωωπα...!), χωρίς να λέει ποια θα είναι η αλλαγή που θα επιφέρει η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη: Υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί η εγκυρότητα των sms (1 ώρα, 1 μέρα, 1 βδομάδα, μέγιστο, κτλ); Εκείνη η ωραία ρυθμισούλα που είχε το Nokia-μπακατέλα μου... Δεν το βρήκα κάπου στα μενού του κινητού, ενώ υπάρχει στο Mobile Phone Tools! :angry: :angry: :angry: :protest:

ti na pw... egw oses fores prospathisa den to eperne... :( sk@tokinhto paei na katanthsei mwre me auta pou kanei :(

Εάν δοκίμασες να στείλεις από το ένα στο άλλο και δεν, μήπως παίζει κάποια ασυμβατότητα λόγω πρωτοκόλλου bluetooth...;

Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι, αν ενεργοποίησες το "Find me" (για να σε "βλέπουν" συσκευές bluetooth), μήπως πρέπει να περάσει το 1 λεπτό που είναι ενεργό, γιατί ενδεχομένως να χρησιμοποιεί το ΒΤ αποκλειστικά. Με ένα άλλο Siemens και ένα Sony Ericsson δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Όλα δουλέψαν ρολόι.

Εγώ πρόβλημα με το bluetooth είχα μόνο με ένα sharp κινητό.Και ενώ το sharp δεν μπόρεσε να μου στείλει μήνυμα γιατί όλο έσπαγε η σύνδεση εγώ κατάφερα να στείλω από το δικό μου στο sharp.

Εγώ πρόβλημα με το bluetooth είχα μόνο με ένα sharp κινητό.Και ενώ το sharp δεν μπόρεσε να μου στείλει μήνυμα γιατί όλο έσπαγε η σύνδεση εγώ κατάφερα να στείλω από το δικό μου στο sharp.

ti na pw k egw re paidia... apo to motorola se sharp douleuei.. ma kala tha mas trellanoun? :(

tespa...

MHPWS re paidia kserete kana SITE pou na mporoume na katevasoume uliko FREE ?

opoios kserei tha tou hmoun eugnwmon! thnx