Jump to content

Poco F6/F6 Pro

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, Nikos988 said:

Για το f6 pro μιλάμε. Όχι για το f6.

Ναι αυτο είδα τώρα. Δεν το έχει πάρει το μάτι μου σε πιο χαμηλη τιμη. Και 11/11 389€ το έδιναν αποτι είδα.

20 ώρες πριν, Nikos988 said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Η global υποθέτω ότι έχει Ελληνικό μενού. Σωστά;

Το βρίσκω στο Aliexpress στα 382,22 ευρώ από αποθήκη Γαλλίας το 12/512.

Αξίζει να το πάρω τώρα ή πιστεύετε ότι θα πέσει πιο κάτω στο BF;

Τόσο σίγουροι είσαστε ότι δεν θα σας βγάλει κανένα πρόβλημα και κοιτάτε μόνο από Κινα μεριά?

Λίγο παραπάνω παίζει στο Amazon με κανονική εγγύηση. Για ποιο λόγο να μπλέξει κάποιος με Aliexpress?

797516320_F99B840F-B511-4246-AB37-F230821858D9.thumb.png.e83c3a2b56f12da46de886c04ec42c7e.png

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους,

νέος (σε αναμονή) κάτοχος του POCO F6 PRO. Το αναμένω εντός ημερών (παραγγελία απο εξωτερικό-Γαλλία, ήδη 5 ημέρες ταξιδεύει).

Επιλέχθηκε λόγω μερικών χαρακτηριστικών που ήθελα (ταχύτητα, χωρητικότητα, dual band GPS, Wet touch display κλπ, εμφάνιση-ποιότητα) έναντι του F6 και άλλων ανταγωνιστών.

Είναι αρκετά διαφορετικό το PRO απο το απλό F6 οπότε θα έπρεπε να υπάρχουν 2 νήματα, αλλά τέλος πάντων. Σαν κοινότητα βλέπω λίγα μέλη πάντως, όπως δυστυχώς και στο XDA.

Είμαι παλιός power user τηλεφώνων και ήδη μαγειρεύω τι θα το κάνω (σίγουρα debloat μέσω ADB, πιθανώς ξεκλείδωμα bootloader) αν και δεν καίγομαι για custom rom (με ενδιαφέρουν εφαρμογές τραπεζών και goolgle wallet). Θα έχω εντυπώσεις σύντομα.

Υπάρχει καμιά συμβουλή; GCAM δοκίμασε κανένας;

ΥΓ: χρήστης του γερού poco X3 nfc, αντέχει ακόμη αλλά η κάμερα μας άφησε χρόνιους δυστυχώς...

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Guru battery το πρόγραμμα.

Απο τις 13+ ώρες τις μισές με WiFi και τις αλλες μισές με 4G.

Και λίγο bluetooth και λίγο τοποθεσία.

ROM: CRDROID 10.11

Screenshot_20241205-015921_Battery Guru.png

Edited by SAKIS1980

Αρα η λυση ειναι η αλλαγη ρομ?

Τωρα ειμαι με ενα απλο redmi note 5g και με την χρηση που του κανω βγαζει σχεδον 1.5 μερες περιπου μετα απο 2 χρονια.

Να το εχω στις επιλογες ή να παω αλλου? Γιατι για αλλαγη ρομ απεχω εδω και χρονια

Καλημέρα. Η λύση είναι να μην χρησημοποιείς google app ή τουλαχιστον να ελαχιστοποιηθούν και ταυτόχρονα να παραμετροποιηθεί η συσκευή σχετικα με τις ειδοποιήσεις, και τις άδειες. Διάβασε προηγούμενες σελίδες ή το θέμα του Poco X6 Pro που είναι γραμμένα τα παντα.

Η αλλαγή ROM πλεον δεν ξέρω εαν είναι εφικτή. Διαβάζω οτι δεν μπορουν οι κάτοχοι να τα ξεκλειδώσουν πλεον. Πάντως η πραγματικότητα με την μπαταρία δεν είναι τόσο χαλιά όσο παρουσιάζεται. Και το γράφει κάποιος που άλλαξε κινητό και πήρε το F6 γιατί είχε κουραστεί με τη διαρκεια της μπαταρίας στην προηγούμενη συσκευή. 

Με αλλαγή ROM βέβαια η κατασταση είναι εντελώς διαφορετική , 8-9 ώρες sot ανάλογα 4g, 5g, WiFi , κτλ

1 hour ago, SAKIS1980 said:

Καλημέρα. Η λύση είναι να μην χρησημοποιείς google app ή τουλαχιστον να ελαχιστοποιηθούν και ταυτόχρονα να παραμετροποιηθεί η συσκευή σχετικα με τις ειδοποιήσεις, και τις άδειες. Διάβασε προηγούμενες σελίδες ή το θέμα του Poco X6 Pro που είναι γραμμένα τα παντα.

Η αλλαγή ROM πλεον δεν ξέρω εαν είναι εφικτή. Διαβάζω οτι δεν μπορουν οι κάτοχοι να τα ξεκλειδώσουν πλεον. Πάντως η πραγματικότητα με την μπαταρία δεν είναι τόσο χαλιά όσο παρουσιάζεται. Και το γράφει κάποιος που άλλαξε κινητό και πήρε το F6 γιατί είχε κουραστεί με τη διαρκεια της μπαταρίας στην προηγούμενη συσκευή. 

Με αλλαγή ROM βέβαια η κατασταση είναι εντελώς διαφορετική , 8-9 ώρες sot ανάλογα 4g, 5g, WiFi , κτλ

Να προσθέσω οτι θέλει φασαρίες (και γνώσεις) το ξεκλείδωμα και το πέρασμα custom rom, με μεγάλο πρόβλημα μετά τη χρήση τραπεζικών εφαρμογών που πολύ πιθανό να μην μπορούν να εγκατασταθούν/τρέξουν εξ αρχής. Επίσης διαβάζω για πιθανά προβλήματα με το google wallet (πιθανότατα και λόγω μειωμένης ασφάλειας ).

Αυτά τα 2 με έχουν πείσει να κάτσω με official. Τουλάχιστον προς το παρών. Έρχεται και το hyperOS 2 που διαβάζω θα έχει καλύτερη διαχείριση και χρόνους μπαταρίας...

Βασίλης!

Θα βάλω το wallet και την κάρτα και θα προσπαθήσω να δω αν δουλεύει. Η αλήθεια είναι οτι ποτε δεν το χρησιμοποιούσα σε κανένα κινητό. Θα το δω και θα ενημερωσω απευθείας. 

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και γενικά περιμένω από τους φίλους Κινέζους μια καλή μείωση στην τιμή για να το χτυπήσω τα Χριστούγεννα😎

10 ώρες πριν, Teo010 said:

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και γενικά περιμένω από τους φίλους Κινέζους μια καλή μείωση στην τιμή για να το χτυπήσω τα Χριστούγεννα😎

Τώρα, πριν τα Χριστούγεννα δύσκολα να γίνει καλή μείωση (νόμος προσφοράς-ζήτησης). Καλύτερα απο Ελλάδα για αγορά, δεν αξίζει απο εξωτερικό αν η διαφορά είναι 60- €.

Για το F6 μιλάω (αυτό αναφέρεις).

On 5/12/2024 at 9:28 ΠΜ, SAKIS1980 said:

Θα βάλω το wallet και την κάρτα και θα προσπαθήσω να δω αν δουλεύει. Η αλήθεια είναι οτι ποτε δεν το χρησιμοποιούσα σε κανένα κινητό. Θα το δω και θα ενημερωσω απευθείας. 

Περιμένουμε!

Βασίλης!

On 5/12/2024 at 8:18 ΠΜ, SAKIS1980 said:

που τα έχουμε γραμμένα αυτά για τα google app?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Εγώ πάντως, δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας. Αν δεν το σκαλίζω συνέχεια, άνετα βγάζω 1,5 μέρα και ίσως παραπάνω. Βέβαια δεν έχω συνέχεια ενεργοποιημένα δεδομένα και gps, μόνο όταν τα χρειάζομαι.

Προέρχομαι από 2 redmi Note 8 και 10 pro και κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.

Ούτε ζεσταίνεται, ούτε κολλάει και είναι γρήγορο.

Κάτοχος F6 12/512

Ζεις μονάχα μια φορά..

έχετε σταματήσει εφαρμογές από το να ξυπνάνε κλπ? ή κάτι άλλο πιο εξεζητημένο? 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Πως περιμέντε να ζεστενεται το κινητό ρε παιδιά αν δεν το ζορίζετε καθόλου?

Ο άλλος συμφορουμίτης πιο πάνω λέει δεν κολλάει.

Πως να κολλάει συσκευή με Snap 8s Gen3, 12GB ram, UFS 4.0 και χωρις καν να εχει πάρει καποια νέα έκδοση Android?

6 ώρες πριν, Coolgreek said:

Περιμένουμε!

Wallet off. Δεν αφηνει καν να καταχωρηθεί η πιστωτικη.

Η εφαρμογή της Eurobank δουλεύει κανονικά από την πρώτη ημερα.

3 ώρες πριν, CoyoteD said:

που τα έχουμε γραμμένα αυτά για τα google app?

Σου ήρθε μήνυμα 

Edited by SAKIS1980

Καλημέρα,

Σε F6 pro, πως μπορούμε να κάνουμε τα εικονίδια από στρογγυλα, τετράγωνα με στρογγυλεμενες άκρες και πιο διαφανή;;;

Ευχαριστώ,

Νίκος

Καλησπέρα,

Μετά από 4 χρόνια με το F2 PRO, αγόρασα το F6 PRO. Αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση, είναι το ίσως πιο αδύναμο ηχείο του. Το Χ3 της γυναίκας μου έχει σαφώς πιο δυνατό ηχείο. Το F6 μου δίνει την εντύπωση ότι έχει πιο αδύναμο ηχείο και από το F2. Ειδικά στις κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση καθώς και στο κουδουνισμα.

Είναι γενικό το κακό ή πρέπει να πάω σε κάποιο service να το δουν;

3 ώρες πριν, Nikos988 said:

Καλησπέρα,

Μετά από 4 χρόνια με το F2 PRO, αγόρασα το F6 PRO. Αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση, είναι το ίσως πιο αδύναμο ηχείο του. Το Χ3 της γυναίκας μου έχει σαφώς πιο δυνατό ηχείο. Το F6 μου δίνει την εντύπωση ότι έχει πιο αδύναμο ηχείο και από το F2. Ειδικά στις κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση καθώς και στο κουδουνισμα.

Είναι γενικό το κακό ή πρέπει να πάω σε κάποιο service να το δουν;

Καλησπέρα φίλε μου!

Καταρχήν, καλορίζικο! Κατά δεύτερον, γνωρίζοντας ότι είναι μέγιστη βλακεία αυτό που θα σου προτείνω...αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😝  μήπως να κάνεις καθαρισμό ηχείου από τις ρυθμίσεις? Έχει μια επιλογή όπου παράγει έναν τόνο για κάποια δευτερόλεπτα. Για δοκίμασε να το κάνεις 3-4 φορές μπας και καταλάβεις καμία διαφορά.

Edited by Kostas_Ts_86

49 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Καλησπέρα φίλε μου!

Καταρχήν, καλορίζικο! Κατά δεύτερον, γνωρίζοντας ότι είναι μέγιστη βλακεία αυτό που θα σου προτείνω...αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😝  μήπως να κάνεις καθαρισμό ηχείου από τις ρυθμίσεις? Έχει μια επιλογή όπου παράγει έναν τόνο για κάποια δευτερόλεπτα. Για δοκίμασε να το κάνεις 3-4 φορές μπας και καταλάβεις καμία διαφορά.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θα το δοκιμάσω αν και μου φαίνεται περίεργο μιας και το έχω λίγες μέρες μόνο!!!

12 minutes ago, Nikos988 said:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θα το δοκιμάσω αν και μου φαίνεται περίεργο μιας και το έχω λίγες μέρες μόνο!!!

Ναι κατάλαβα ότι είναι καινούργιο, γι'αυτό είπα ότι θα πω βλακεία 😝

44 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Ναι κατάλαβα ότι είναι καινούργιο, γι'αυτό είπα ότι θα πω βλακεία 😝

Δυστυχώς δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση.

3 ώρες πριν, Nikos988 said:

Δυστυχώς δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση.

Αν στις ρυθμίσεις κάνεις search "καθαρισμός ηχείου" δεν εμφανίζεται κάτι σχετικό;

31 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Αν στις ρυθμίσεις κάνεις search "καθαρισμός ηχείου" δεν εμφανίζεται κάτι σχετικό;

Όχι!!!