c3250 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου (edited) Γεια σας Με ενδιαφερει το poco f6 pro 256 η το 16/512, Αλλα το βασικο μου θελω την εγγραφη κλησεων ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! και το Magisk ?η οπως αλλιως λεγετε γιατι νομιζω εχει αλλαξει ?,και ξεκλειδωμα.Τα Φωτα σας. Ευχαριστω Edited 14 Οκτωβρίου by c3250 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Δεν στο προσυπογραφει η Xiaomi για το ξεκλειδωμα γιατι υπαρχει ενδεχομενο να σταματησει αυτη η πολιτικη ειδη στην Κινα το σταματησε . Εαν θα βρεθουν "Αλλα" στην πορεια κανεις δεν ξερει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, s_nova said: Δεν στο προσυπογραφει η Xiaomi για το ξεκλειδωμα γιατι υπαρχει ενδεχομενο να σταματησει αυτη η πολιτικη ειδη στην Κινα το σταματησε . Εαν θα βρεθουν "Αλλα" στην πορεια κανεις δεν ξερει . Η εγγραφη κλησεων θα δουλευει ?και Δηλαδη το ξεκλειδωμα τελειωσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, c3250 said: Η εγγραφη κλησεων θα δουλευει ?και Δηλαδη το ξεκλειδωμα τελειωσε? Η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε πως με το HyperOS 2.0 δυστυχώς οι μελλοντικοί χρήστες δεν θα έχουν τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα του bootloader. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε πως με το HyperOS 2.0 δυστυχώς οι μελλοντικοί χρήστες δεν θα έχουν τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα του bootloader. Υπαρχει χρονοδιαγραμμα που μπορουμε να ξεκλειδωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, c3250 said: Υπαρχει χρονοδιαγραμμα που μπορουμε να ξεκλειδωσουμε? Όσες συσκευές βγουν με HyperOS 2.0 δεν θα έχουν τη δυνατότητα ξεκλειδωματος bootloader. Όσες αναβαθμιστούν (πχ Poco F6 pro) σε HyperOS 2.0 εκεί δεν είναι ξεκάθαρο.Αλλα άρθρα λένε πως θα γίνεται άλλα ότι δεν θα γίνεται. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα ίδια έλεγαν και πέρυσι μόλις ανακοινώθηκε το HyperOS... Προσωπικά έχω χορτάσει ξεκλειδωματα και φλασαρισματα τα τελευταία 10 χρόνια από το πρώτο μου Mi3 που πραγματικά το όλο θέμα με αφήνει παντελώς αδιάφορο. 1 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 52 minutes ago, CRISPAF77 said: Όσες συσκευές βγουν με HyperOS 2.0 δεν θα έχουν τη δυνατότητα ξεκλειδωματος bootloader. Όσες αναβαθμιστούν (πχ Poco F6 pro) σε HyperOS 2.0 εκεί δεν είναι ξεκάθαρο.Αλλα άρθρα λένε πως θα γίνεται άλλα ότι δεν θα γίνεται. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα ίδια έλεγαν και πέρυσι μόλις ανακοινώθηκε το HyperOS... Προσωπικά έχω χορτάσει ξεκλειδωματα και φλασαρισματα τα τελευταία 10 χρόνια από το πρώτο μου Mi3 που πραγματικά το όλο θέμα με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Αρα αν το αγορασω τωρα θα μπορω να το ξεκλειδωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 5 ώρες πριν, c3250 said: Αρα αν το αγορασω τωρα θα μπορω να το ξεκλειδωσω? Λογικά ναι απλά δεν ξέρω αν πλέον γίνεται με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο ή αν θα χρειαστεί να πληρώσεις. 2 minutes ago, CRISPAF77 said: https://xdaforums.com/t/unlocking-bootloader-poco-f6-pro.4675388/ Edited 16 Οκτωβρίου by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Προς τα εκεί το πάνε σιγά-σιγά, να μην μπορείς να επέμβεις πουθενά... Ελπίζω να τους τιμωρήσουμε! Πάντως αν το πάνε εκεί τέρμα η xiaomi γιά εμένα, αν και δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα το ξεκλείδωμα δεν γουστάρω που πάνε κατά apple μεριά σε σκεπτικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, geotzia said: Προς τα εκεί το πάνε σιγά-σιγά, να μην μπορείς να επέμβεις πουθενά... Ελπίζω να τους τιμωρήσουμε! Πάντως αν το πάνε εκεί τέρμα η xiaomi γιά εμένα, αν και δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα το ξεκλείδωμα δεν γουστάρω που πάνε κατά apple μεριά σε σκεπτικό!! Εμένα πλέον δεν μου αρέσουν και οι τιμές της 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) Γενικά η Xiaomi έχει ακολουθήσει σε ένα μεγάλο ποσοστό την Apple σε πολλά. Θέλετε το οικοσύστημα των Mi συσκευών, το interface του HyperOS που μοιάζει με αυτό του iOS, σε πολλά φαίνεται ότι ακολουθεί το πρότυπο Apple, χωρίς απαραίτητα να είναι κακό αυτό, εφόσον δανείζονται τα ατού της συνταγής Apple. Για τις τιμές όμως θα συμφωνήσω, δεν είναι η Xiaomi που ξέραμε και από πρόσφατη εμπειρία που είχα με το Redmi Note 13 Pro Plus, θα έλεγα ότι δεν δικαιολογεί την αύξηση στην τιμή. Όταν ανεβαίνει η τιμή, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις, δυστυχώς όμως, για μένα δεν καλύφθηκαν. Απο το να ήταν βέβαια ο φτωχός συγγενής, ήθελε να αλλάξει την εικόνα της ως εταιρεία, δύσκολα όμως στα 1000+ € να επιλέξει κάποιος Xiaomi, κατ'εμέ, στην παρούσα φάση, δεν εμπνέει τη σιγουριά που εμπνέουν Samsung & Apple. Μιας και βρισκόμαστε όμως στο θέμα του Poco F6/F6 Pro, απορώ με κάποιες επιλογές της εταιρείας. Μου είχε περάσει ως σκέψη να στραφω προς το F6 Pro, άκρως δελεαστικές οι επιδόσεις, η ποιότητα κατασκευής, έχω όμως την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι δεν έχει πρότυπο IP68, κάτι το οποίο έχει το Redmi Note 13 Pro Plus το οποίο είναι και σημαντικά φθηνότερο. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι και η αυτονομία της μπαταρίας είναι κάπως, μπορεί να είναι killer συσκευή και δεν το αμφισβητώ, αυτά τα πράγματα όμως, είναι κάπως το να μην παρέχονται. Edited 17 Οκτωβρίου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου το θέμα ειναι ότι το F6 τρώει μπαταρία δεν έχει ασύρματη φόρτιση (που πολλά αμάξια προσφέρουν) και δεν έχει και e-sim που βοηθάει στα ταξίδα 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) 56 minutes ago, tsimisde said: Γενικά η Xiaomi έχει ακολουθήσει σε ένα μεγάλο ποσοστό την Apple σε πολλά. Θέλετε το οικοσύστημα των Mi συσκευών, το interface του HyperOS που μοιάζει με αυτό του iOS, σε πολλά φαίνεται ότι ακολουθεί το πρότυπο Apple, χωρίς απαραίτητα να είναι κακό αυτό, εφόσον δανείζονται τα ατού της συνταγής Apple. Και πού βοηθάει η απαγόρευση ξεκλειδώματος σε όλο αυτό ; Δηλαδή αν περάσουν τα 2-3-4 χρόνια που δίνει για security patches (εμένα που είναι παλιά συσκευή μου έδωσε 2 χρόνια) τι θα κάνουμε; Ή θα το πετάξουμε, ή θα είμαστε χωρίς ασφάλεια; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!! Αντίο ΜΙ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Edited 17 Οκτωβρίου by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, geotzia said: Και πού βοηθάει η απαγόρευση ξεκλειδώματος σε όλο αυτό ; Δηλαδή αν περάσουν τα 2-3-4 χρόνια που δίνει για security patches (εμένα που είναι παλιά συσκευή μου έδωσε 2 χρόνια) τι θα κάνουμε; Ή θα το πετάξουμε, ή θα είμαστε χωρίς ασφάλεια; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!! Αντίο ΜΙ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Υπάρχουν τα θετικά της Apple, υπάρχουν και τα αρνητικά, δεν είπα απαραίτητα ότι όλα είναι ρόδινα εφόσον ακολουθείται το πρότυπo Apple. Καταλαβαίνω όμως τον προβληματισμό, αλλιώς είχε ξεκινήσει η Xiaomi ως εταιρεία, προσφέροντας πλήρη ελευθερία στο χρήστη να κάνει ότι θέλει, τώρα τον περιορίζει, με παράδειγμα αυτό του bootloader. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) Όποιος ενδιαφέρεται για το F6 pro έχω ανεβάσει αγγελία. https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1435-poco-f6-pro-12256-sfraghismeno/ Edited 21 Οκτωβρίου by kostas123pao Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Παιδιά έχει κάποιος το εργαλείο? Γνώμες? Γενική συμπεριφορά?? Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. Σάββατο στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:30 μμ Καλησπέρα, Μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω το f6 pro, θα ήθελα αν γίνεται να μου λύσετε 2 απορίες. 1. Έχει NFC; Αλλού γράφει ότι έχει και αλλού όχι. Μήπως υπάρχουν δύο εκδόσεις; 2. Ποιες οι διαφορές Global και EU version; Ευχαριστώ, Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. Σάββατο στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:26 μμ 4 ώρες πριν, Nikos988 said: Καλησπέρα, Μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω το f6 pro, θα ήθελα αν γίνεται να μου λύσετε 2 απορίες. 1. Έχει NFC; Αλλού γράφει ότι έχει και αλλού όχι. Μήπως υπάρχουν δύο εκδόσεις; 2. Ποιες οι διαφορές Global και EU version; Ευχαριστώ, Νίκος Έχει nfc. Δεν γνωρίζω τις διαφορές των 2 εκδόσεων. On 15/11/2024 at 3:42 ΜΜ, zevoulon_13 said: Παιδιά έχει κάποιος το εργαλείο? Γνώμες? Γενική συμπεριφορά?? Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Ευχαριστώ Έχω το f6 pro Είναι τούμπανο. Δεν κολλάει πουθενά και καθόλου. Η μπαταρία με έντονη χρήση δεν βγάζει μέρα ούτε για αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. Σάββατο στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:48 μμ On 15/11/2024 at 3:42 ΜΜ, zevoulon_13 said: Παιδιά έχει κάποιος το εργαλείο? Γνώμες? Γενική συμπεριφορά?? Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Ευχαριστώ Έχω το F6 με την CRDROID rom. Τη μιση μέρα με δεδομένα την αλλη μισή με wifi. Άνετα βγαζει την ημερα η μπαταρια. Εννοείται πως δεν κολλάει πουθενά και με τη rom αυτή έχει και χαμηλότερες θερμοκρασίες η συσκευή 9 ώρες πριν, Nikos988 said: Καλησπέρα, Μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω το f6 pro, θα ήθελα αν γίνεται να μου λύσετε 2 απορίες. 1. Έχει NFC; Αλλού γράφει ότι έχει και αλλού όχι. Μήπως υπάρχουν δύο εκδόσεις; 2. Ποιες οι διαφορές Global και EU version; Ευχαριστώ, Νίκος Το poco f6 μονο global rom δεν έχει? Μια rom μαμά υπάρχει για την συσκευή εαν δεν κάνω λάθος γιατί είμαι με custom rom μηνες τωρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η global υποθέτω ότι έχει Ελληνικό μενού. Σωστά; Το βρίσκω στο Aliexpress στα 382,22 ευρώ από αποθήκη Γαλλίας το 12/512. Αξίζει να το πάρω τώρα ή πιστεύετε ότι θα πέσει πιο κάτω στο BF; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Nikos988 said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η global υποθέτω ότι έχει Ελληνικό μενού. Σωστά; Το βρίσκω στο Aliexpress στα 382,22 ευρώ από αποθήκη Γαλλίας το 12/512. Αξίζει να το πάρω τώρα ή πιστεύετε ότι θα πέσει πιο κάτω στο BF; ακριβό είναι. 305€ έχει πέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 10 minutes ago, SAKIS1980 said: ακριβό είναι. 305€ έχει πέσει Καλά εσύ που το έχεις δει 305€;;; Μην παραπληροφορούμε ρε παιδιά!! Πάντως τα ίδια λεφτά γύρω στα 380€ το βρίσκεις και εδώ στα σκρουτζομάγαζα, δεν βλέπω τον λόγο να το πάρεις από Ali...Κατά τ'άλλα οι προσφορές BF έχουν βγει και δεν είναι μέσα το poco F6. Tώρα γιά να πέσει στα έξω καταστήματα δεν μπορεί να στο πει κάποιος... Edited 5 ώρες πριν by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Skroutz, ξεκινάει από τα 518 ευρώ. 305 το f6 pro 12/512;;;; Ελληνικό μενού έχουν τα global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 26 minutes ago, geotzia said: Καλά εσύ που το έχεις δει 305€;;; Μην παραπληροφορούμε ρε παιδιά!! Πάντως τα ίδια λεφτά γύρω στα 380€ το βρίσκεις και εδώ στα σκρουτζομάγαζα, δεν βλέπω τον λόγο να το πάρεις από Ali...Κατά τ'άλλα οι προσφορές BF έχουν βγει και δεν είναι μέσα το poco F6. Tώρα γιά να πέσει στα έξω καταστήματα δεν μπορεί να στο πει κάποιος... Για το F6 δεν μιλάμε? Ενημερωτικά στις 11/11 γιορτή των κινέζων το F6 12/512 είχε με κουπόνι 301,04€. Μην σκεφτείς καν να δώσεις 380€.... On 13/6/2024 at 2:57 ΠΜ, SAKIS1980 said: 8/256 12/512 F6 και F6 PRO Και δυο θηκούλες που παρήγγειλα. . Edited 5 ώρες πριν by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Για το f6 pro μιλάμε. Όχι για το f6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts