samantas5855 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Ήρθαν και οι θηκούλες από aliexpress, πήρα Super Frosted Shield Pro αλλά υπάρχει και Camshield για το F6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) Εχθές ήμουν golden hall και φυσικά επισκεφθήκαμε το mi store. Βλέπουν οι πιτσιρικάδες το F6 στα 500€ αν πρόσεξα σωστά και μου λένε καλά ρε μπαμπά έδωσες 500€ για κινητό? Και μετά καπάκι ο μεγάλος θέλω drone. Άντε να εξηγήσεις τις άριστες υπερατλαντικές φιλικές σχέσεις με τους Κινέζους!!! Edited 10 Ιουλίου by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas5855 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, SAKIS1980 said: Εχθές ήμουν golden hall και φυσικά επισκεφθήκαμε το mi store. Βλέπουν οι πιτσιρικάδες το F6 στα 500€ αν πρόσεξα σωστά και μου λένε καλά ρε μπαμπά έδωσες 500€ για κινητό? Και μετά καπάκι ο μεγάλος θέλω drone. Άντε να εξηγήσεις τις άριστες υπερατλαντικές φιλικές σχέσεις με τους Κινέζους!!! Ολα αυτα δεν ειναι custom roms, απλα πηραν τη stock και τη modαραν, δυστυχως ακομα δεν υπαρχει κατι σε AOSP/CAF/Lineage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) 13 minutes ago, samantas5855 said: Ολα αυτα δεν ειναι custom roms, απλα πηραν τη stock και τη modαραν, δυστυχως ακομα δεν υπαρχει κατι σε AOSP/CAF/Lineage. Την stock ή της xiaomi.eu ? Γιατί αν πήραν της xiaomi.eu και αφαίρεσαν κιάλλα θα είναι παναλαφρες.... Edited 10 Ιουλίου by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas5855 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Δεν εχει και πολλη σημασια, και η Xiaomi.eu βασισμενη στο Hyper OS ειναι και απλα αφαιρεσε μερικες εφαρμογες. Το θεμα ειναι να παρουμε αληθινες custom rom, from the ground up (aosp/caf) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 50 minutes ago, samantas5855 said: Δεν εχει και πολλη σημασια, και η Xiaomi.eu βασισμενη στο Hyper OS ειναι και απλα αφαιρεσε μερικες εφαρμογες. Το θεμα ειναι να παρουμε αληθινες custom rom, from the ground up (aosp/caf) Γουσταρεις bugs και fc ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 5 ώρες πριν, s_nova said: Γουσταρεις bugs και fc ? Βρε ας βγάλουν twrp και μετά θα πηγαίνουν οι rom κορδέλα 🤣🤣🤣 Μέχρι να βρεθεί η ιδανική!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas5855 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 5 ώρες πριν βγήκε και ένα ανεπίσημο build Lineage 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Έχουν ανεβάσει link ή αναμένεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas5855 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 14 minutes ago, SAKIS1980 said: Έχουν ανεβάσει link ή αναμένεται? Ναι ρε, https://t.me/PocoF6GlobalUpdate/70 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Νωρίς είναι ακόμα. Άσε να την στρωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas5855 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Κατανοητό, εγώ τη φλάσαρα μόλις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Έχω μπριζωθει. Μπορεί να την περάσω το βραδυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου Βγηκε σήμερα η xiaomi.eu_PERIDOT_OS 1.0.14.0.UNPCNXM_14.zip. Η xiaomi.eu_PERIDOT_OS1.0.13.0.UNPCNXM_14.zip ηταν εξαιρετικη. Την είχα παραπανω απο μια εβδομαδα. Έχουν βγει και 2 AOSP μέχρι τωρα. Έχουν δοκιμαστεί όλες και συνεχίζονται οι δοκιμές. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Βλέπω αρκετούς που έχουν πάρει το F6.Κανένας με το F6 pro να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) ..... Edited 17 Ιουλίου by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glitsokambia Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχει πάρει κανείς το Pro να μας πει εντυπώσεις; Πώς είναι από βάρος, αίσθηση στο χέρι, φωτεινότητα οθόνης; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το νέο Realme GT 6 και δεν μπορώ να καταλήξω. Τι πράγμα κι αυτό να μην τα φέρνει καμία μεγάλη αλυσίδα να μπορούμε να τα δούμε ανοιχτά 😝 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, glitsokambia said: Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχει πάρει κανείς το Pro να μας πει εντυπώσεις; Πώς είναι από βάρος, αίσθηση στο χέρι, φωτεινότητα οθόνης; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το νέο Realme GT 6 και δεν μπορώ να καταλήξω. Τι πράγμα κι αυτό να μην τα φέρνει καμία μεγάλη αλυσίδα να μπορούμε να τα δούμε ανοιχτά 😝 Αν εισαι Αθηνα τα εχουν τα Mi store για να τα δεις ζωντανα . https://www.mistore-greece.gr/Products/Smartphones/POCO.aspx Edited 19 Ιουλίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0002 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Καλησπέρα,μου ήρθε ειδοποίηση να εγκαταστήσω 1.0.5.0.UNPMIXM,ξέρει κανένας αν είναι οκ ή να το αφήσω καλύτερα;δεν έχω κάποιο παράπονο από την προηγούμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Δεν πιστεύω να έχεις θέμα. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό. Δεν την έχω γιατί έχω βάλει την xiaomi.eu στη συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 12 ώρες πριν, nikos0002 said: Καλησπέρα,μου ήρθε ειδοποίηση να εγκαταστήσω 1.0.5.0.UNPMIXM,ξέρει κανένας αν είναι οκ ή να το αφήσω καλύτερα;δεν έχω κάποιο παράπονο από την προηγούμενη έκδοση Μια χαρά πάει, δεν βλέπω κάτι αρνητικό, 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου On 5/7/2024 at 8:15 ΜΜ, samantas5855 said: Να γραψω λιγο για το unlock, αρχικα θα χρειαστειτε Mi Account πανω απο 30 ημερων που δεν εχει ξεκλειδωσει αλλη συσκευη προσφατα (υπαρχει οριο 3 το χρονο και 1 το μηνα νομιζω). Πρεπει επισης να εχετε sim με δεδομενα μεσα. Αν δεν εχετε δηλωσει email πρεπει να βαλετε ενα, πρεπει επισης να εχετε προσβαση στον τηλεφωνικο αριθμο του account καθως εκει θα σταλει 2FA sms. Εαν δεν εχετε προσβαση μπορειτε να τον αλλαξατε αν ειστε συνδεμενοι στο account απο το https://account.xiaomi.com Απο τις ρυθμισεις > προσθετες ρυθμισεις > συντομευσεις χειρονομιας > εκκινηση βοηθου google > ανενεργη για να μπορουμε να κανουμε επανεκκινηση Ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > εκδοση λειτουργικου συστηματος > παταμε παρατεταμενα μεχρι να παρουμε προσβαση στα dev settings Ρυθμισεις > προσθετες ρυθμισεις > επιλογες προγραμματιστων > ξεκλειδωμα OEM > το ανοιγουμε Κατεβαζουμε και εγκαθιστιστουμε το πιο προσφατο Xiaomi Commumity apk απο το https://new.c.mi.com/global/post/693711 Το ανοιγουμε και συνδεομαστε με το Mi Account και μολις παει 7 ακριβως το απογευμα παμε στο Me > Unlock bootloader και ζηταμε προσβαση Μολις παρουμε επιτυχως προσβαση παμε ξανα επιλογες προγραμματιστων και επειτα κλεινουμε wifi, ανοιγουμε δεδομενα και παταμε κατασταση mi ξεκλειδωματος και προσθετουμε το λογαριασμο. Δεν ξαναπαταμε προσθηκη αλλη φορα καθως αυτο θα αρχισει το χρονο απο την αρχη Σε 72 ωρες μπορουμε να ξεκλειδωσουμε Για ευκολη προσβαση στο fastboot παταμε επανεκκινηση με κρατημενο το volume - Για εσάς με Windows: Mi Unlock από εδώ https://xdaforums.com/attachments/miflash_unlock_en_7-6-727-43-zip.6097046/ αφού το ανοίξετε γραναζάκι και Check για να βάλετε τον driver Για εμάς με Linux: https://github.com/offici5l/MiUnlockTool Καλησπερα εχει ηχογραφηση η xiaomi.eu? Νομιζω πως ναι παρακαλω για την επιβεβαιωση σου On 5/7/2024 at 8:15 ΜΜ, samantas5855 said: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Έχει ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) @sakis1980 Καλο βραδυ αυτην εχεις xiaomi.eu_VERMEER_OS1.0.17.0.UNKCNXM_14.zip εχει ota updates ? η κατεβαζεις καποια νεοτερη ρομ και την περνας ως update? Ευχαριστω Edited 25 Ιουλίου by satiros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts