toxotis70 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Πώς την έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Στο 14Τ Pro, με 2 μέρες Αργεντινή, επανεκκινήσεις κλπ, πήρε σήμερα την...2.0.226 (από .225), με ενημέρωση ασφάλειας Νοέμβρη του 2025. Από τη μία το λες καλό, ότι δεν είναι κολλημένο κι ότι απλά δνε έχει βγει η ΗΟ3 για εμάς. Από την άλλη, γιατί δεν έχει βγει πλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Πήραμε σήμερα την 3 έκδοση και εμείς στην Ευρώπη. Ήταν ήδη σβέλτο το κινητό αλλά κάθε νέα αναβάθμιση καλοδεχουμενη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 15 ώρες πριν, tiniakos said: Πήραμε σήμερα την 3 έκδοση και εμείς στην Ευρώπη. Ήταν ήδη σβέλτο το κινητό αλλά κάθε νέα αναβάθμιση καλοδεχουμενη. Όταν λέμε "Ευρώπη"? Στο τηλέφωνο περασμένη Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα? Εμφανίστηκε μόνη της η αναβάθμιση ή με ψάξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 (edited) Εγώ έχω ελληνική συσκευή, κοίταξα χειροκίνητα στις ρυθμίσεις και όντως έχει έρθει η νέα αναβάθμιση με μέγεθος 7,1gb. Edited December 22, 2025 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 On 20/12/2025 at 11:05 ΜΜ, tiniakos said: Πήραμε σήμερα την 3 έκδοση και εμείς στην Ευρώπη. Ήταν ήδη σβέλτο το κινητό αλλά κάθε νέα αναβάθμιση καλοδεχουμενη. Εντυπώσεις; Κι εγώ σήμερα την εγκατέστησα στο 14Τ, 6.5GB. Για την ώρα το μόνο που βλέπω είναι ότι τα εικονίδια έγιναν λίγο πιο "Κινέζικα", δεν μου πολυαρέσει. Θα παρατηρήσω για τυχόν μεταβολές στην συμπεριφορά ή για κάτι που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 Μια χαρά παίζει με την 3. Έχει και χρώμα παραπάνω στα εικονίδια και μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 Επιτέλους έβαλαν και κλείδωμα οθόνης με διπλό πάτημα, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει κάθε android που σέβεται τον εαυτό του. Αυτό που δεν έχουν φτιάξει ακόμα, είναι το να σβήνει μόνη της η οθόνη όταν απαντάς από Bluetooth ακουστικό. Δηλαδή μπορεί να μιλάς μία ώρα από το Bluetooth και αν δεν σβήσεις την οθόνη χειροκίνητα, θα παραμείνει αναμμένη στην κλήση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts